πτυχίο της χρηματοδότησης της επιστήμης και της λογιστικής

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Bachelor of Science Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής


Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Goethe της Φρανκφούρτης, Γερμανία


Το Bachelor "Χρηματοοικονομική και Λογιστική" απλώνεται πάνω από έξι εξάμηνα και συνδυάζει σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικά και παρέχει στους φοιτητές με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για το μέλλον της απασχόλησης, καθώς και την ευρεία ακαδημαϊκή βάση για την συνέχιση των σπουδών στα διάφορα προγράμματα μάστερ.


συνεργαζόμενο πανεπιστήμιο VGU στη Γερμανία, το Goethe-Πανεπιστήμιο της Φρανκφούρτης, είναι ένα από τα κορυφαία ιδρύματα της χώρας στον τομέα της οικονομικής εκπαίδευσης και της έρευνας. Η πόλη της Φρανκφούρτης / Μάιν είναι οικονομικό κέντρο της ηπειρωτικής Ευρώπης, φιλοξενώντας 218 διαφορετικές τράπεζες και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.


Γιατί αυτό το πρόγραμμα


Το Βιετνάμ είναι σε μια πορεία της συνεχιζόμενης οικονομικής επιτυχίας και ανάπτυξης. Τα Κάθε μέρα νέες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που δημιουργήθηκαν στη Ho Chi Minh City. Αυτή η αναπτυσσόμενη οικονομία γίνεται όλο και ενσωματωθεί περαιτέρω στην παγκόσμια αγορά και ως εκ τούτου χρειάζεται μια αποτελεσματική τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Οι εταιρείες σήμερα έχουν μια αυξανόμενη ανάγκη για ειδικευμένους διαχειριστές κατώτερο με ένα στερεό και διεθνή εκπαίδευση στον τομέα της λογιστικής, τον έλεγχο και τη χρηματοδότηση.


Πρωταρχικός μας στόχος είναι να παράγει πλήρως ειδικευμένους αποφοίτους οι οποίοι είναι έτοιμοι να εργαστούν στον επαγγελματικό κόσμο. Ένα άριστα δομημένη και συντονισμένη πορεία της μελέτης, ένα απαιτητικό πρόγραμμα σπουδών, μικρές ομάδες εργασίας και καθοδήγηση πρώτης κατηγορίας όλοι να βοηθήσουμε να αυξήσει την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητα της ακαδημαϊκής εμπειρίας σας.


VGU προσφέρει ένα tailor-made πρόγραμμα ανταποκρίνεται σε αυτές τις εξελισσόμενες ανάγκες όχι μόνο των μεσαίων επιχειρήσεων, αλλά και των τραπεζών, των ασφαλιστικών εταιρειών, ελέγχου και γραφεία φορολογικός σύμβουλος, διαβούλευση με φορείς και οικονομικών υπηρεσιών των βιομηχανικών και εμπορικών επιχειρήσεων. Επιπλέον, ο συνδυασμός των γνώσεων των δίδυμων στους τομείς της Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών που προβλέπεται από το παρόν πρόγραμμα εργασίας σαν ένα σκαλοπάτι για εκείνους που ψάχνουν να επιτύχουν υψηλότερα ακαδημαϊκά προσόντα και επαγγελματικές δεξιότητες.


Το πρόγραμμα Bachelor στη "Χρηματοοικονομική και Λογιστική" είναι ένας στόχος-προσανατολισμένη πρόγραμμα σπουδών με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας που προετοιμάζει καλά τους μαθητές για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Αυτό το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο στη Γερμανία και πιστοποιούνται από το AACSB, ένα πρότυπο ποιότητας για τα προγράμματα οικονομία, αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο. Στη Φρανκφούρτη, το πρόγραμμα Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής Bachelor VGU έχει προσελκύσει το έντονο ενδιαφέρον των εταιρειών επιχειρηματικών παγκόσμιας κλάσης, όπως η KPMG και PWC, καθώς και διεθνείς τράπεζες.


Τι μπορείτε να πάρετε από το πρόγραμμα

  • Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στην αγορά εργασίας από ένα διάσημο γερμανικό και VGU βαθμό και την άριστη αγγλική γλώσσα ικανότητας.
  • Ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο που δίνει ευκαιρίες για να συνεχίσουν την εκπαίδευσή σας στο παγκοσμίου φήμης πανεπιστήμια.
  • δεξιότητες top-notch και γνώση από τη Γερμανία που δικαιούνται να αναλάβουν σημαντικές θέσεις εργασίας στις οικονομικές περιοχές.


Τι μπορείτε να πάρετε κατά τη διάρκεια του προγράμματος

  • Μελέτη σε ένα ασφάλιστρο πανεπιστήμιο με ένα πρότυπο παγκόσμιας κλάσης, το δικαίωμα στο Βιετνάμ.
  • Ζουν και να μελετήσει υπό ιδανικές συνθήκες στη σύγχρονη πανεπιστημιούπολη μας στο Binh Duong.
  • Επωφεληθείτε από τα υψηλότερα πρότυπα διδασκαλίας ενός γερμανικού προγράμματος σπουδών.
  • Βελτιώσει δεξιότητες σας και τις δεξιότητες παρουσίασης και να διευρύνει τα κοινωνικά σας δίκτυα μέσω εξωσχολικές δραστηριότητες.
  • Η εμπειρία αφιερωμένη και έμπειρους ακαδημαϊκούς από τη Γερμανία διδασκαλία στα αγγλικά στο VGU.
  • Απολαύστε πολύ ελκυστική διδάκτρων ουσιαστικά επιδοτείται από του Βιετνάμ και η γερμανική κυβέρνηση.
  • Υποτροφίες έως και 100%.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The Vietnamese-German University (VGU) is a Vietnamese state university. Founded in 2008, VGU is based on a close cooperation between the Socialist Republic of Vietnam and the German State Hessen. Wit ... περαιτέρω

The Vietnamese-German University (VGU) is a Vietnamese state university. Founded in 2008, VGU is based on a close cooperation between the Socialist Republic of Vietnam and the German State Hessen. Within the past years the project broadened to a German-wide cooperation. Διαβάστε Λιγότερα
Χο Τσι Μινχ Πόλη

Ask a Question

Άλλη