πτυχίο της τέχνης και του design

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Η εκπαίδευσή σας στις τέχνες αρχίζει εδώ. Green River College καλλιεργεί σε βάθος προετοιμασία για τη μελέτη και τη δημιουργία της τέχνης. Στο Green River θα εφαρμόσει ένα πρόγραμμα σπουδών το οποίο βοηθά κάθε μαθητή να βρει μια ισορροπία μεταξύ της αισθητικής και της τεχνικής στην δημιουργική διαδικασία και την έκφρασή σας. Μέσα από την ανάπτυξη ισχυρών δεξιοτήτων επίλυσης προβλήματος, θα μάθετε να συζητήσουν τη θεωρητική και πρακτική σημασία της εργασίας σας. Στο Green River μπορείτε να αναπτύξετε τις ιδέες σας, να χτίσουν ισχυρές τεχνικές, και να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό χαρτοφυλάκιο.

Ο Συνεργάτης στο βαθμό Καλών Τεχνών στην Τέχνη γενικά επιδιώκεται από τους φοιτητές που σχεδιάζουν να μεταφέρει σε ένα τετραετές πανεπιστήμιο. Ωστόσο, η ολοκλήρωση αυτού του βαθμού δεν εγγυάται την εισαγωγή ως μείζον τέχνης. Αυτός ο βαθμός προσφέρει στους φοιτητές μια ευρεία βάση σε προχωρημένη εκπαίδευση ή μια καριέρα στην τέχνη. Οι μαθητές που χορηγήθηκε ο βαθμός πληρούν όλες τις απαιτήσεις του κράτους συμφωνίας Απευθείας μεταφορά της Ουάσιγκτον (DTA). Ένα χαρτοφυλάκιο τονίζοντας καλύτερο έργο του μαθητή ολοκληρώθηκε σε Green River Community College, με έμφαση πρωτοτυπία, εγκατάσταση, και την εξερεύνηση συνιστάται ιδιαίτερα. Παρουσίαση του χαρτοφυλακίου είναι συνήθως ο καθοριστικός παράγοντας για την αποδοχή Καλών Τεχνών μεγάλες, και αυτός ο βαθμός παρέχει τη δομή για την παρασκευή ενός ισχυρού χαρτοφυλακίου. Για να κερδίσει αυτό το βαθμό, οι μαθητές πρέπει να συμπληρώσουν τουλάχιστον 105-106 τριμήνου πιστώσεων σε μαθήματα αριθμούσε 100 ή υψηλότερη (από την εγκεκριμένη λίστα διανομής παρακάτω) και να πληρούν ειδικές απαιτήσεις της διανομής. Όχι περισσότερο από το 25 τοις εκατό των πιστωτικών απαιτήσεων μπορούν να ληφθούν με βάση τη μπάλα / μη πίστωσης. Οι μαθητές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα μαθήματα με το "πέρασμα" των βαθμών μπορεί να μην ικανοποιούν τις απαιτήσεις στα μεγάλα τομέα τους. Οι μαθητές πρέπει να επιτύχει μια σωρευτική ΣΔΣ του 2,0 και να κερδίσουν τουλάχιστον 24 πιστώσεις, συμπεριλαμβανομένων του τελευταίου τριμήνου, σε κατοικία στο Green River Community College.

Η ίδια Green River College Διεθνών Προγραμμάτων υπερηφανεύεται για την μεγάλη υπηρεσία που προσφέρει στον καθένα και σε όλους τους μαθητές μας. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσει να επιτύχει το όνειρό σας, αν είναι να μεταφέρετε σε ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο, καλύτερα αγγλικά σας ή να γνωρίσετε την αμερικανική ζωή κολλεγίων.

Τι είναι ένα χαρτοφυλάκιο;

Ένα χαρτοφυλάκιο του έργου τέχνης είναι μια συλλογή από τα καλύτερα και πιο πρόσφατο έργο-περίπου 15-20 κομμάτια σας. Είναι ένα κρίσιμο μέρος της αίτησής σας για επαγγελματικές σχολές τέχνης, τα περισσότερα προγράμματα τέχνης του πανεπιστημίου, και γκαλερί. Το χαρτοφυλάκιο βοηθάει κάποιον να αξιολογήσει τα επιτεύγματα και τις δυνατότητές σας.

Τα παρακάτω είναι μερικές σκέψεις για την ένταξη χαρτοφυλακίου:

 • Σχέδια
 • Σχέδια από την παρατήρηση μόνο
 • Εικόνα αντλώντας από ένα ζωντανό μοντέλο
 • Δεξιότητες Σύνθεση
 • Εξερεύνηση των μέσων μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης του χρώματος
 • Σχεδιασμός-2D, 3D
 • Αφηρημένη εργασία
 • Συγκρότημα συνθετικές ικανότητες
 • Στοχαστικός εκτέλεση των ιδεών
 • Καλή δεξιοτεχνία

Σημείωση: Το χαρτοφυλάκιο θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει παραδείγματα από τις καλύτερες εργασίες σας στην ειδικότητά σας.

Green River

Green River - Ένας ηγέτης στη μεταφορά πανεπιστήμιο

Το πρόγραμμά μας μεταφορά 2 + 2 προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να ξεκινήσει τετραετές πτυχίο πτυχίο τους. Το πρόγραμμα μεταφοράς παρέχει μαθήματα που ισοδυναμεί με τα δύο πρώτα χρόνια του πανεπιστημιακού πτυχίου. Οι μαθητές μπορούν να λάβουν δύο χρόνια στο Green River College, στη συνέχεια μεταφορά στο πανεπιστήμιο για να ολοκληρώσει το βαθμό τους τετραετής.

γιατί

Οι μαθητές μας έχουν εισαχθεί προς πολλά κορυφαία 100 πανεπιστήμια παγκοσμίως *, όπως ιεραρχήθηκαν από την Σαγκάη Jiaotong Πανεπιστήμιο, συμπεριλαμβανομένων:

Brown University, California State University, το Πανεπιστήμιο Cornell, Χαβάη Πανεπιστήμιο του Ειρηνικού, του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα, Johns Hopkins, το Ohio State University, Parsons School of Design, Pratt Institute, το Πανεπιστήμιο Purdue, San Jose State University, Πανεπιστήμιο του Σιάτλ, το Πανεπιστήμιο Tufts, UC Berkeley, UC Σάντα Μπάρμπαρα, UCLA, UNC - Chapel Hill, του Πανεπιστημίου του Michigan, το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα, το Πανεπιστήμιο του Όρεγκον, το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας, του Πανεπιστημίου του Τέξας στο Όστιν, Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια, το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον, το Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν Πολιτεία της Ουάσιγκτον Πανεπιστήμιο * Σημείωση: Η είσοδος στην επιλεκτική πανεπιστήμια είναι άκρως ανταγωνιστική.

Οι Green River College διεθνείς φοιτητές έχουν εισαχθεί σε εκατοντάδες πανεπιστήμια σε όλη την αμερικανική. Οι μαθητές να αποκτήσουν τα προσόντα που απαιτούνται για την εισαγωγή σε Green River και μεταφέρετε σε κορυφαία πανεπιστήμια όπως juniors τρίτο έτος. Η είσοδος δεν είναι εγγυημένη, αλλά οι μαθητές μας έχουν μεγάλη επιτυχία στην απόκτηση εισαγωγή σε κορυφαία πανεπιστήμια.

Greenriver

Εκπαιδευτικών Αναγκών

Για να αποκτήσει το πτυχίο πανεπιστημίου στις ΗΠΑ, όλοι οι μαθητές πρέπει να συμπληρώσουν τις ειδικές απαιτήσεις για τα μεγάλα τους, καθώς και γενικές απαιτήσεις εκπαίδευσης που αποτελούν τα θεμέλια της μάθησης σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των μαθηματικών, γραφής, Επιστήμη, κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών. Στους μαθητές δίνεται η ελευθερία να επιλέξει μαθήματα της επιλογής τους από γενικές κατηγορίες. Για παράδειγμα, στην κατηγορία "Κοινωνικές Επιστήμες", οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε από τα ακόλουθα θέματα: κοινωνιολογία, ψυχολογία, οι πολιτικές επιστήμες, την ιστορία, τη γεωγραφία και άλλους. Η κατηγορία Ανθρωπιστικές περιλαμβάνει: την τέχνη, την ομιλία, τις επικοινωνίες, τις γλώσσες, τη μουσική, τη φιλοσοφία, και άλλοι. Επιστήμη περιλαμβάνει: τη χημεία, τη βιολογία, τη φυσική, την αστρονομία, και άλλοι.

Πώς δουλεύει?

Πάνω από 25 πανεπιστήμια έχουν προσφέρει η Πανεπιστήμιο Διαδρομή Μεταφοράς (UTP) επιλογή για κάθε σπουδαστή που έχει γίνει δεκτός σε Green River. Η εγγύηση δεν ισχύει για "κρούση" μεγάλοι. Αυτό είναι το πώς λειτουργεί:

1. Εφαρμογή σε Green River

2. Επιλέξτε ένα πανεπιστήμιο - Επιλέξτε το πανεπιστήμιο από τη λίστα. Ελέγξτε το πανεπιστήμιο για την εφαρμογή. Επιλέξτε ένα μοναδικό πανεπιστήμιο. Βεβαιωθείτε ότι το πανεπιστήμιο θα επιλέξετε έχει μεγάλες σας.

Θα λάβετε το πανεπιστήμιο όρους επιστολή αποδοχής ή δήλωση την ίδια στιγμή που θα λάβετε την εισδοχή επιστολή Green River.

Δείγμα Μαθήματα για τα δημοφιλή Majors:

/ Design Art:

 • Ξεκινώντας Σχεδιασμός
 • Σχέδιο
 • Χρώμα και σχέδιο
 • 3 τρισδιάστατο σχεδιασμό
 • Ψηφιακή Φωτογραφία
 • Ζωγραφική και Ιστορία της Τέχνης
GreenriverΦοιτητές

Green River ξέρει πόσο σημαντικό είναι να στέγαση στην επιτυχία του φοιτητή. Αυτός είναι ο λόγος που το προσωπικό στέγασης μας πάει το πρόσθετο μίλι για να δώσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, παρέχοντας μια φροντίδα, θετική, ασφαλή και υποστηρικτικό αμερικανική εμπειρία ζωής.

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ CAMPUS CORNER

Γνωρίστε την παραδοσιακή αμερικανική ζωή κολλεγίων στο Campus Corner Διαμερίσματα (CCA)

Οι μαθητές απολαμβάνουν μια άνετη, στις πανεπιστημιουπόλεις τοποθεσία? άνετο, υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις? ένα εξαιρετικό περιβάλλον μελέτη? και μια ευκαιρία να συμμετάσχουν και να κάνουν φίλους σε υποστηρικτικό φοιτητική κοινότητα των 340 περίπου μαθητές και μαθήτριες και τους διεθνείς. Οι μαθητές πρέπει να είναι ηλικίας 17 ετών κατά τη στιγμή της μετακόμισής-in.

Οφέλη από Ζώντας στην πανεπιστημιούπολη:

 • Ζώντας στην πανεπιστημιούπολη είναι βολικό!
 • Κοντινή απόσταση από την τάξη, βιβλιοθήκη, γυμναστήριο, γυμναστήριο και Παραστατικών Τεχνών Κέντρο
 • Κοινοτικό Κέντρο, όπου μπορείτε να συναντήσετε και να κάνουν φίλους από όλο τον κόσμο
 • Πολλά από επί τόπου τις δραστηριότητες των φοιτητών
 • Ιδιωτικές και η ομάδα περιοχές μελέτης
 • Εύκολο να εμπλακούν σε δραστηριότητες πανεπιστημιούπολη158111581215813
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2016

Σχετικά με τη Σχολή

Students can take two years at Green River College, then transfer to a university to complete their four-year degree.

Students can take two years at Green River College, then transfer to a university to complete their four-year degree. Διαβάστε Λιγότερα
Πυρόξανθος , Πυρόξανθος + 1 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη