Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Έχετε ποτέ ονειρευτεί να είναι στα χειριστήρια του αεροπλάνου; Βεβαιωθείτε ότι έχετε ...

ΤΠΔ σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας και να πάρετε ένα από τα πιο συναρπαστικά επαγγέλματα στον κόσμο - ο πιλότος εμπορικών αεροσκαφών. Ωστόσο, βάζοντας στην άκρη το ρομαντισμό, πιλότος είναι επίσης ένας από τους πιο υψηλόμισθους και εμπορεύσιμα επαγγέλματα.

Δεν υπάρχουν πολλά εκπαιδευτικά ιδρύματα που παρέχουν εκπαίδευση για την εμπορική αεροπορία, και Ρίγα Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών Ινστιτούτο (ΤΠΔ) είναι ένας από τους λίγους. Μόλις 4 χρόνια μετά την εγγραφή στο πρόγραμμα «Air Transport Flight Operations" θα λάβετε το πτυχίο πανεπιστημίου στις επιστήμες της μηχανικής και της εμπορικής άδειας χειριστή που σας επιτρέπει να είναι ένας συγκυβερνήτης στο μέλλον και μετά από 1500 ώρες πρακτικής πτήσης γίνει καπετάνιος ενός αεροσκάφους.

Κατά την διάρκεια Διάρκειας 2, Οι φοιτητές αναμένεται να περάσει ιατρικές εξετάσεις. Αν ένας φοιτητής αποτύχει να περάσει το εν λόγω εξέταση, αυτός / αυτή θα έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν τις σπουδές στην ειδικότητα των αεροναυτικών μηχανικός.

Κατάρτιση των ειδικών αυτών γίνεται από το Κέντρο ακαδημαϊκή και επαγγελματική αεροπορία των ΤΠΔ (APAC) η δραστηριότητα του οποίου έχει πιστοποιηθεί από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας της Αεροπορίας (EASA). Κατάρτιση των ειδικών είναι σύμφωνη με τα διεθνή πρότυπα στον τομέα της πολιτικής αεροπορίας (ICAO).

Αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία!

Οι απόφοιτοι θα αποκτήσουν ανώτερη εκπαίδευση και ένα Δίπλωμα Αεροναυπηγών Μηχανικών, καθώς και μια εμπορική άδεια χειριστή (FROZEN ATPL CPL), η οποία επιτρέπει να εργάζεται ως πιλότος!

Οι μαθητές θα έχουν την κατάρτιση πτήσης ήδη όρου 2!

Τμήμα Μεταφορών και Logistics

απαιτήσεις εισόδου Φοιτητής:

Ηλικία: τουλάχιστον 18 ετών

Εκπαίδευση: Δευτεροβάθμιας ή τριτοβάθμιας

Φυσική Κατάσταση: Ιατρικό πιστοποιητικό ισχύει EASA 1st Class?

Θεωρητική κατάρτιση: γνώσεις Μαθηματικών, Φυσικής, και τα αγγλικά είναι καίριας σημασίας. Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης οι σχολείο και εξετάσεις βαθμών από αυτούς τους κλάδους αξιολογούνται επιπλέον. Μια ειδική αξιολόγηση δεξιοτήτων μπορούν να οργανωθούν από το Ινστιτούτο για όσους έχουν χαμηλό ή καθόλου βαθμούς από το σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τους.

Συναισθηματικές, κοινωνικές ικανότητες και ικανότητες: όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να περάσουν από ειδικές εξετάσεις και συνεντεύξεις που αναπτύχθηκε από το Συμβούλιο Μεταφορών της επιτροπής επιλογής και το Ινστιτούτο Τηλεπικοινωνιών για την κοινωνική επάρκεια και ικανότητα αξιολόγησης.

Βραβευμένες ακαδημαϊκό πτυχίο: Bachelor of Engineering Science στην Μεταφορών Αεροπορίας

Ειδίκευση: Αερομεταφορών πτήσης

εκπαίδευση πιλότων πολιτικής αεροπορίας
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποTransport and Telecommunication Institute »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
5,000 EUR
ανά έτος. ώρες πτήσης δεν περιλαμβάνονται.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη