πτυχίο της κοινωνικής εργασίας

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Πτυχίο Κοινωνικής Εργασίας

Κατά τη μελέτη για ένα πτυχίο Κοινωνικής Εργασίας σε Waikato, θα πρέπει να μάθουμε πώς να κάνει μια θετική διαφορά στις ζωές των άλλων. Αν είστε ένα άτομο που θέλει να συνεισφέρουν στην κοινωνία - αυτό είναι ένα επαγγελματικό προσόν που σας βοηθά να κάνετε ακριβώς αυτό.

BSW_final

Καθ 'όλη Bachelor σας Κοινωνικής Εργασίας (BSW) μελέτες, θα πρέπει να μαθαίνουν μια σειρά από δεξιότητες από πολλούς διαφορετικούς επιστημονικούς κλάδους. Οι δεξιότητες που αναπτύσσουν και τις γνώσεις που θα αποκτήσουν θα σας δώσει το επίπεδο των ικανοτήτων που θα πρέπει να αναπτυχθούν ως κοινωνική λειτουργός.

Η επιτυχής κοινωνικοί λειτουργοί είναι ζωτικής σημασίας για την όλο και πιο σύνθετη κοινωνία μας, και θα είναι μέρος της ένα πολύτιμο και σημαντικό επάγγελμα. Η Waikato BSW αναγνωρίζεται από το Συμβούλιο Εγγραφής Κοινωνικοί Λειτουργοί, και ειδικευμένους κοινωνικούς λειτουργούς περιζήτητο τόσο στο εσωτερικό της Νέας Ζηλανδίας και στο εξωτερικό.

Θα μελετήσει για BSW σας στο Windermere Campus Waikato στη Ταουράνγκα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα μάθετε για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων: την κοινωνική πολιτική και τα κοινωνικά θέματα, την κοινωνική έρευνα της επιστήμης και της κοινωνικής εργασίας προσεγγίσεις και τη λήψη αποφάσεων. Θα μάθετε για την οικογένεια και τα παιδιά σε κίνδυνο. Θα πρέπει επίσης να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις ικανότητές σας στον τομέα της κοινοτικής ανάπτυξης και διπολιτισμικό και πολυπολιτισμική πρακτικές κοινωνικής εργασίας. Η BSW μπορεί να χορηγηθεί με άριστα.

Όταν τελειώσετε τις σπουδές σας, υπάρχουν μια σειρά από διαφορετικούς οργανισμούς που θα θέλατε να εργαστεί για την ένταξη πίνακες υγειονομική περιφέρεια, την οικογένεια υπηρεσιών, κυβερνητικές υπηρεσίες, μη κερδοσκοπικές οργανώσεις ή iwi κοινωνικές υπηρεσίες.

Ευκαιρίες καριέρας

  • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΉΣ ΥΠΌΘΕΣΗΣ
  • Κοινότητα για την Ανάπτυξη των εργαζομένων
  • Αναλυτής Πολιτική
  • Κοινωνική Ερευνήτρια
  • Κοινωνικός λειτουργός
  • Εργαζόμενος νεολαίας

Πρακτική εμπειρία

Η τοποθέτηση σε ένα εργασιακό περιβάλλον είναι ένα βασικό συστατικό της BSW. Στο τρίτο και τέταρτο έτος σπουδών, θα αναπτύξει την πρακτική εμπειρία μέσα από τις τοποθετήσεις επιτόπια έρευνα στα γραφεία της κοινωνικής υπηρεσίας.

Η είσοδος και η εγγραφή

Όλοι οι υποψήφιοι υπόκεινται σε διαδικασία συνέντευξης και επιλογής, συμπεριλαμβανομένης της επιταγής ποινικό μητρώο, παροχή προσωπική δήλωση και έλεγχος διαιτητή. Η επιλογή των υποψηφίων γίνεται με βάση την επιστημονική κατάρτιση, την καταλληλότητα για την κοινωνική εργασία και την ικανοποίηση των απαιτήσεων του Πανεπιστημίου και του Συμβουλίου Εγγραφής Νέα Ζηλανδία Κοινωνικοί Λειτουργοί την άποψη ότι είναι ικανό και κατάλληλο πρόσωπο για να ασκήσει κοινωνική εργασία. Οι υποψήφιοι θα κληθούν σε συνέντευξη από το πτυχίο του πίνακα επιλογής Κοινωνικής Εργασίας. Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να θεωρείται για κάθε περίπτωση χωριστά.

Ορισμένα χαρτιά του πρώτου έτους μπορεί να έχει συγκεκριμένες προϋποθέσεις, έτσι παρακαλούμε να ελέγξετε το Κατάλογος των εγγράφων προσεκτικά. Εάν δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε wfass@waikato.ac.nz καθώς μπορεί να υπάρχουν και άλλα μονοπάτια που μπορείτε να ακολουθήσετε για να σπουδάσουν σε αυτόν τον τομέα.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... περαιτέρω

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Διαβάστε Λιγότερα
Χάμιλτον , Tauranga + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη