πτυχίο της επιστήμης στην τοξικολογία και ανάλυση των ρύπων

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Πτυχίο προγράμματος σπουδών είναι μόνο θέμα μελέτης. Τοξικολογία και η ανάλυση των ρύπων επικεντρώνεται στην ευρεία γνώση του φάσματος των φυσικών επιστημών με έμφαση στις πρακτικές δεξιότητες χρήσιμες για εφαρμογές σε εργαστήρια ελέγχου. Κύρια θέματα της μελέτης είναι η χημεία και η τοξικολογία. Η χημική μέρος προτεραιότητα αναλυτική χημεία που βασίζεται στη γνώση των βασικών, ανόργανα, οργανικά, Βιοοργανική, φυσικοχημείας και βιοχημείας. Η τοξικολογική μέρος βασίζεται στην ανατομία και τη φυσιολογία του ανθρώπινου, μικροβιολογίας και της μοριακής βιολογίας. Φοιτητής είναι εξοικειωμένοι με τα βασικά του μεταβολισμού και τοξικές επιδράσεις των ανόργανων / οργανικών ενώσεων ή φυσικές ενώσεις σε ζωντανούς οργανισμούς. Τα θέματα ασφάλειας των τροφίμων είναι προαιρετική και στραμμένο προς τον έλεγχο της ασφάλειας των τροφίμων. Τα χημικά και τοξικολογικά θέματα που συμπληρώνονται από την πληροφορική και αγγλικά επικεντρώθηκε στις φυσικές επιστήμες. Η μελέτη ολοκληρώνεται με κρατικές εξετάσεις σε τοξικολογικές και αναλυτικά προσανατολισμένη θέματα και την υπεράσπιση της διπλωματικής εργασίας.

Προφίλ υποψηφίου

Απόφοιτος από το λύκειο θα πρέπει να έχουν γνώση της χημείας σε επίπεδο γυμνασίου.

Εισαγωγική εξέταση

εισαγωγικές εξετάσεις στη χημεία στο υψηλό επίπεδο σχολικής γνώσης για όλους τους αιτούντες αποτελείται από ένα γραπτό μέρος. Το γραπτό μέρος αποτελείται από 20 στοιχεία.

Absolvent Προφίλ

Αποφοίτησε εργένη είναι αναλυτική χημικός με την προηγμένη γνώση της τοξικολογίας και αγγλικά. Απόφοιτος θα είναι σε θέση να εκτελέσουν τις βασικές χημικές εργαστηριακές δραστηριότητες, εφαρμόσει τη βασική θεωρητική και πρακτική γνώση της χημείας, μικροβιολογίας και τοξικολογία, και τον έλεγχο της απόκτησης και αξιολόγησης των πειραματικών δεδομένων και την επακόλουθη ερμηνεία τους στα αγγλικά. Το περιεχόμενο και το επίκεντρο του προγράμματος πτυχίο δίνει τη δυνατότητα στους πτυχιούχους να συνεχίσουν και να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε μεταπτυχιακές σπουδές που σχετίζονται με χημικά και τοξικολογικά πεδία. Η μελέτη είναι χρήσιμη ως προετοιμασία για τη μελέτη σε ένα ξένο πανεπιστήμιο. Διαδικασία για την παρασκευή απόφοιτος προβλέπει τη δυνατότητα της άμεσης έναρξης της πρακτικής. Απόφοιτος μπορεί να βρεθεί ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, υπό την επίβλεψη ενός έμπειρου επαγγελματία στην χημικά και τοξικολογικά εργαστήρια ελέγχου σε ολόκληρη την πολιτεία και τον επιχειρηματικό τομέα, συμπεριλαμβανομένης της υγειονομικής περίθαλψης, των φαρμακευτικών και της βιομηχανίας τροφίμων.

Συνιστάται Λογοτεχνία Μελετώντας

εγχειρίδια χημείας λυκείου.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ:

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 30 Ιουνίου (για έναρξη σπουδών το Σεπτέμβριο)
Οι αιτούντες πρέπει να στείλουν

  • συμπληρωμένο έντυπο αίτησης
  • αντίγραφο του πιστοποιητικού δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (το έγγραφο αυτό πρέπει να μεταφραστεί στα αγγλικά και να επαληθευτεί από συμβολαιογράφο)

Η έκταση και το περιεχόμενο της εξετάσεως εισόδου:
Είσοδος συνέντευξη.

Όλα τα έγγραφα πρέπει να αποστέλλονται στη διεύθυνση:
Γραφείο Διεθνών Σχέσεων
Πανεπιστήμιο του Hradec Králové
Σχολή Θετικών Επιστημών
Rokitanskeho 62
500 03 Hradec Králové
Τσεχική Δημοκρατία

και στο e-mail: study@uhk.cz

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Hradec Králové - Faculty of Science is a vibrant institution, and its constant development is reflected both in academic and construction activities: new faculties and institutes are ... περαιτέρω

The University of Hradec Králové - Faculty of Science is a vibrant institution, and its constant development is reflected both in academic and construction activities: new faculties and institutes are being established and new study programmes are being accredited. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη