πτυχίο στις διεθνείς επιχειρήσεις

Kajaani University of Applied Sciences

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

πτυχίο στις διεθνείς επιχειρήσεις

Kajaani University of Applied Sciences

Ο στόχος του πτυχίου Bachelor στις Διεθνείς Επιχειρηματικές είναι να παρέχει τόσο φινλανδική και διεθνείς φοιτητές με μια εκπαίδευση των επιχειρήσεων υψηλής ποιότητας και διεθνούς εμπειρίας των επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα στοχεύει στην παροχή στους φοιτητές με τις ζωτικές δεξιότητες που απαιτούνται για να εργαστούν σε θέσεις ειδικός σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που συμμετέχουν σε διεθνείς επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει την ανάπτυξη των επιχειρηματικών δεξιοτήτων στους τομείς των διεθνών επιχειρήσεων. Μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων 210 πιστώσεις εντός τριών ετών και έξι μηνών, οι απόφοιτοι έχουν απονεμηθεί πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Η γλώσσα διδασκαλίας σε αυτό το πρόγραμμα είναι η αγγλική.

Το πρόγραμμα Πτυχίο Διεθνών Επιχειρήσεων καλύπτει τις ακόλουθες έξι κύριες αρμοδιότητες?

  • Διεθνείς Επιχειρήσεις Ενημέρωσης
  • Διαπολιτισμική προσαρμοστικότητα
  • Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων
  • Διεθνής διαχείριση της κυκλοφορίας
  • Διεθνές στρατηγική διαχείριση
  • Οργανωτική Ανάπτυξη

Δομή του Προγράμματος

Βασικές μελέτες παρέχουν στο φοιτητή με τις βασικές πληροφορίες που απαιτούνται για την κατανόηση των θεμελιωδών διεργασιών των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Επαγγελματική μελέτες περιλαμβάνουν ειδικές ενότητες μελέτη που καλύπτει διάφορους τομείς των διεθνών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Οι μελέτες τονίζουν το πλαίσιο και τις στρατηγικές των διεθνών επιχειρήσεων, το διεθνές μάρκετινγκ, οικονομικά, χρηματοοικονομικά, διεθνή διαχείριση και τις δεξιότητες επικοινωνίας. Περαιτέρω μελέτες εξειδίκευσης και ελεύθερης επιλογής μελέτες παρέχουν στο φοιτητή με την ευκαιρία να εμβαθύνουν και να διευρύνουν τις γνώσεις που σχετίζονται με την δική του / της επαγγελματικό τομέα.

Ένα σημαντικό μέρος του προγράμματος σπουδών είναι επίσης ένα 5-μηνη πρακτική άσκηση που σας δίνει την ευκαιρία να εφαρμόσει επίκτητη θεωρία στην πράξη. Η πρακτική εκπαίδευση μπορεί να επιτευχθεί στη Φινλανδία ή στο εξωτερικό. Προς το τέλος των σπουδών σας, θα ολοκληρωθεί επίσης μια διατριβή, με τη μορφή των εργασιών του έργου, ερευνητικών εργασιών ή εφαρμοσμένη έρευνα. Ο σκοπός της διατριβής είναι να αποδείξει την ικανότητά σας να εφαρμόσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απέκτησαν κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

Οι απόφοιτοι του Διεθνούς Προγράμματος επιχειρήσεις θα είναι σε θέση να επιλέξετε από μια ποικιλία των θέσεων εργασίας από το να αυτοαπασχολούμενοι να εργάζονται στη διαχείριση, τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη των μηνυμάτων στο πλαίσιο των έργων, πωλήσεων και μάρκετινγκ τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.

Θεωρία και Πρακτική της συνδυασμένης

Μελετώντας σε ένα πανεπιστήμιο εφαρμοσμένων επιστημών στη Φινλανδία είναι σχεδόν προσανατολισμό. Οι μελέτες στο πρόγραμμα International Business περιλαμβάνουν διαλέξεις και σεμινάρια για να παρέχει το θεωρητικό υπόβαθρο για τα θέματα, αλλά και πολλά από την ομάδα εργασίας, της εργασίας και παρουσιάσεις έργων για την εφαρμογή της θεωρίας στην πράξη. Οι μαθητές θα συμμετέχουν σε επιχειρηματικά σχέδια στην πραγματική ζωή, αλλά και στην οργάνωση διαφόρων ειδών εκδηλώσεις στο πλαίσιο διαφορετικών μαθημάτων.

Ευκαιρίες για Ανταλλαγής Φοιτητών

Ως φοιτητές στο Kajaani Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών θα είστε σε θέση να ολοκληρώσουν ένα μέρος των σπουδών σας ή / και την πρακτική κατάρτιση στο εξωτερικό χρησιμοποιώντας ευρύ δίκτυο συνεργατών μας. Οι μαθητές μπορούν να λάβουν οικονομική υποστήριξη από KAMK για την ανταλλαγή σπουδαστών τους. Είναι επίσης δυνατό να αποκτήσουν ένα διπλό πτυχίο με ένα συνεργαζόμενο πανεπιστήμιο στη Γερμανία με τη συμπλήρωση μέρους των σπουδών στη Γερμανία.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
Διάρκεια
7 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Φινλανδία - Kajaani
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2019
Φινλανδία - Kajaani
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών