πτυχίο στη μόδα και την πολυτέλεια διαχείριση λιανικής πώλησης

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Επιλέξτε το πρόγραμμα πτυχίο που θα εξασφαλίσει τη μελλοντική επιτυχία σας στον κόσμο της διεθνούς μόδας και της διαχείρισης πολυτέλεια λιανικής.

Η Αμερικανική Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Παρισιού έχει αναπτύξει ένα πρόγραμμα ειδικά αφιερωμένο στη διεθνή μόδα και τη διαχείριση πώλησης ειδών πολυτελείας, πλήρως διδάσκονται στα αγγλικά και προσαρμοσμένες στην αμερικανική ακαδημαϊκά πρότυπα.

Πτυχίο στη μόδα και Διαχείρισης Λιανικής πολυτελείας

Ο βαθμός

Μια 3-έτος του προγράμματος Πτυχίο στην πολυτέλεια και η διαχείριση λιανικής πώλησης

Το πτυχίο πανεπιστημίου στη μόδα και Πολυτελή Διαχείρισης Λιανικής είναι ένα 3-ετή πρόγραμμα σπουδών ευρωπαϊκό Bachelor αναπτύχθηκε κατόπιν αιτήματος και με την είσοδο των μεγάλων πολυτελών αγαθών και εταιρειών μόδας.

Γιατί να σπουδάσω μόδας και της πολυτέλειας στη Γαλλία;

Η Γαλλία, η Παγκόσμια Μόδα και των αγορών πολυτέλειας

Τα πολυτελή και της μόδας τομείς άνθηση? μελέτες και έρευνες αγοράς προβλέπουν την τρέχουσα ανάπτυξη να συνεχιστεί για τα επόμενα 20 χρόνια και η Γαλλία είναι μακράν ο ηγέτης της αγοράς με μερίδιο 29% στην παρούσα € 212 δισεκατομμύρια παγκόσμια αγορά μόλις το 2013.

Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η γαλλική πολυτέλεια και η μόδα εταιρείες είναι, και θα συνεχίσει να είναι, μια σημαντική πηγή για τις θέσεις εργασίας σε αυτόν τον τομέα σε παγκόσμια κλίμακα.

Ένα πολύ διεθνής προσέγγιση για να σας προετοιμάσει για μια παγκόσμια βιομηχανία

Το πτυχίο πανεπιστημίου στη μόδα και Πολυτελή η διαχείριση λιανικής πώλησης είναι εμβληματική διεθνή εστίαση μας με τα μαθήματα διδάσκονται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα και κοσμοπολίτικο σώμα των φοιτητών και διδασκόντων, οι οποίοι προσφέρουν ένα ιδανικό πολυπολιτισμικό περιβάλλον στο οποίο να προετοιμαστούν για μια σταδιοδρομία στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας και της πολυτέλειας. Μελέτη στο εξωτερικό ευκαιρίες και επιτρέπουν στους μαθητές να ενισχύσουν και να αναπτύξουν τη διεθνή τους προοπτική.

Ανάπτυξη Γνήσια επαγγελματικές δεξιότητες και Εξειδίκευση

Το πρόγραμμα σπουδών είναι ιδιαίτερα professionalized τόσο σε όρους δόμησης φυσικά και η σχολή του (μερικά μαθήματα ακόμα και διδάσκονται από τους επαγγελματίες στους τομείς της μόδας και της πολυτέλειας). Περιλαμβάνει, επίσης, έως και 14 μήνες της πρακτικής και της εταιρικής τοποθέτηση κατά τη διάρκεια του 3-έτος του προγράμματος, ένα πολύτιμο εργαλείο μάθησης. Παρακαλώ σημειώστε ότι η σχολή οργανώνει πρακτική άσκηση και την εταιρική τοποθετήσεις στη Γαλλία.

Τελευταία ενημέρωση Απρ. 2017

Σχετικά με τη Σχολή

The program admits: French high school graduates and students who want to follow an international curriculum, International

The program admits: French high school graduates and students who want to follow an international curriculum, International Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη