πτυχίο στη μηχανική (συνδύασε)

Γενικά

7 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Bachelor in Engineering (συνδύασε)

Στη μηχανική, βάζετε τους νόμους της φύσης για να χρησιμοποιήσετε οικοδόμηση μια πιο έξυπνη τηλέφωνο, έναν αναπτήρα jet, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ή ακόμα και μια πιο αποτελεσματική επιχείρηση. Η μελέτη της μηχανικής αρχίζει με ένα ίδρυμα στα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες. Μέσα από το Πανεπιστήμιο του Redlands, μπορείτε να βάλετε αυτά τα θεμέλια, ενώ απολαμβάνετε τις μικρές τάξεις, εξατομικευμένη εκπαίδευση, καθώς και ποικίλες ευκαιρίες που Redlands είναι γνωστή για την ανάπτυξη και το εύρος της φιλελεύθερης τις γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για μια ικανοποιητική ζωή και μια επιτυχημένη καριέρα τέχνες. Είτε μπορείτε να ακολουθήσετε ένα μεταπτυχιακό στη μηχανική μετά την απόκτηση πτυχίου σε μία από τις επιστήμες, ή μπορείτε να επισπεύσετε την εκπαίδευσή σας συμμετέχοντας σε μία από τις μηχανικών μας προγράμματα συνδυάζονται μοιρών.

Μια ισχυρή φοιτητής μπορεί να ολοκληρώσει μια Redlands μεγάλες και τις γενικές απαιτήσεις εκπαίδευσης, λαμβάνοντας παράλληλα μαθήματα προ-μηχανικής, όλα μέσα σε τρία χρόνια. Ο σύμβουλος πρόγραμμα μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το πρόγραμμά σας αναλόγως. Υπό την προϋπόθεση ότι θα διατηρηθεί υψηλή βαθμολογία στα μαθήματα προ-μηχανικής, που θα εγγραφούν στο Columbia ή Σχολή του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον των Μηχανικών για τα επόμενα δύο χρόνια (οικονομική βοήθεια και στέγαση είναι τοποθετημένα μέσα Columbia ή την Ουάσιγκτον). Στο τέλος των πέντε χρόνων, θα αποφοιτούν με πτυχία από τα δύο θεσμικά όργανα. Είστε ελεύθεροι να συνδέσετε οποιαδήποτε Πανεπιστήμιο Redlands προπτυχιακό πτυχίο με οποιαδήποτε μηχανική μεγάλες? Ωστόσο, οι απαιτήσεις προ-μηχανικής για τους περισσότερους υπο-πεδία είναι πλέον συμβατή με την ΒΑ φυσική ή εξατομικευμένη έμφαση Johnston. Δείτε τον πλήρη κατάλογο των απαιτήσεων για τις διάφορες μεγάλες εταιρείες μηχανικής στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια και το Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον.

Συμβουλές για να Εισερχόμενοι φοιτητές που ενδιαφέρονται Μηχανική

Αν είστε ένας είσοδο μαθητή που ενδιαφέρεται για το σχέδιο μηχανική συνδυασμό μοιρών, είναι σημαντικό ότι παίρνετε ή τον τόπο από Γενική Φυσική Ι και Μαθηματικά Ι πρώτο εξάμηνο σας, να πάρει τουλάχιστον ένα Β (3.0) σε αυτά, και την επαφή Ο διευθυντής του προγράμματος, ο Eric Hill, πριν από την καταχώριση Άνοιξη ώστε να μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας για να προσδιορίσει τα κατάλληλα μαθήματα.

Παρακαλώ σημειώστε ότι η Γενική Φυσική Ι προσφέρεται μόνο κατά τη διάρκεια του χειμερινού εξαμήνου, οπότε ένας μαθητής θα πρέπει να περιμένουμε έναν ολόκληρο χρόνο για να μπορεί να προσφέρει και πάλι. Επίσης, μόνο ένα τμήμα προσφέρεται (MWF 11-12: 20 συν μια επιλογή φορές εργαστήριο). Αν αυτό έρχεται σε αντίθεση με την τρέχουσα Σεμινάριο σας πρώτο έτος, σας σύμβουλο και τον διευθυντή προγράμματος, ο Eric Hill, να συνεργαστούμε μαζί σας για να καθορίσει εάν η αλλαγή σεμινάρια θα πρέπει να συνιστάται. Αν είναι γεμάτη κατά τη στιγμή της εγγραφής, επικοινωνήστε με το διευθυντή προγράμματος και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εξυπηρετήσει όλους τους καταρτισμένους σπουδαστές.

Λογισμός Ι είναι ένα συν-προϋπόθεση για Γενική Φυσική Ι, αλλά σας συνιστούμε να εγγραφούν στο υψηλότερο γήπεδο λογισμού για την οποία έχουν τα κατάλληλα προσόντα, δεδομένου Λογισμός ΙΙ και ΙΙΙ είναι μαθήματα κορμού προ-μηχανικής (και που απαιτούνται για την Γενική Φυσική ΙΙ και ΙΙΙ που . Είναι επίσης μαθήματα κορμού προ-μηχανικής) Αν τοποθετήσετε σε μια Ολοκληρωμένη Μαθηματικά Ι (MATH 118) ή χαμηλότερα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το διευθυντή του προγράμματος για να συζητήσουν τις επιλογές? το συντομότερο θα μπορούσατε να πάρετε Γενική Φυσική Ι και ΙΙ θα είναι το επόμενο έτος (ή μπορείτε να πάρετε συγκρίσιμα θερινά μαθήματα.) Προτεινόμενη μαθήματα του πρώτου έτους για φοιτητές που ενδιαφέρονται Μηχανική:

 • Πτώση
  • Σεμινάριο πρώτο έτος
  • Γενική Φυσική Ι (PHYS 231) και Εργαστήριο (PHYS231L)
  • Υψηλότερη δυνατή κατηγορία Λογισμός (τουλάχιστον ΜΑΘ 121)
  • LAF *
 • Άνοιξη
  • Γενική Φυσική ΙΙ (PHYS 232) και Εργαστήριο
  • Υψηλότερη δυνατή κατηγορία Λογισμός (τουλάχιστον ΜΑΘ 122)
  • LAF
  • LAF

Μια εναλλακτική διαδρομή σε έργα (εκτός σχεδίου συνδυασμένου βαθμού) κερδίζει ένα ισχυρό πτυχίο επιστήμη και στη συνέχεια επιδιώκουν τα κράτη μέλη στον τομέα της μηχανικής. Τα μαθήματα που απαιτούνται για το σχέδιο συνδυασμένου βαθμού είναι ακόμα ιδιαίτερα συνιστάται για αυτή την επιλογή? ο διευθυντής του προγράμματος μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα κατάλληλα μαθήματα για αυτή την επιλογή.

 • Αν σας ενδιαφέρει η χημεία ή Βιοϊατρικής Μηχανικής, θα πρέπει να πάρετε Γενική Χημεία Ι (CHEM 131 και 131L) πρώτο εξάμηνο σας? Αλλιώς, αυτό μπορεί να αναβληθεί ένα ή δύο χρόνια.

Γιατί να συμμετάσχει σε ένα πρόγραμμα σε συνδυασμό μοιρών αντί να χρειάζεται για μια τεχνική εργένηδες;

Λίγα μικρά σχολεία μπορούν να αντέξουν οικονομικά να έχουν ισχυρά τμήματα μηχανικών της δικής τους, και μερικά μεγάλα σχολεία μπορούν να προσφέρουν την εξατομικευμένη εκπαίδευση ότι ένα μικρό σχολείο μπορεί. Έτσι, ένα πρόγραμμα σε συνδυασμό μοιρών σας επιτρέπει να πάτε σε ένα μικρό σχολείο για τρία χρόνια, να λάβει εισαγωγικές μαθηματικά και την επιστήμη μαθήματα σας στις τάξεις των 20 με 40 αντί των 200 - 400, μαθαίνουν από τους καθηγητές και όχι τους μεταπτυχιακούς φοιτητές, καθώς και την ανάπτυξη της «ήπιας «δεξιότητες που μια φιλελεύθερη παιδεία τέχνες είναι γνωστή για, αλλά είναι πραγματικά ανεκτίμητη για τους επιστήμονες και τους μηχανικούς. Αλλά σας επιτρέπει επίσης να περάσουν δύο χρόνια σε ένα υψηλού επιπέδου σχολή μηχανικών.

Τελευταία ενημέρωση Ιούλιος 2015

Σχετικά με τη Σχολή

Where your dreams become aspirations and your aspirations become achievements—that is the Redlands experience. Since our founding in 1907, we haven’t wavered from our promise: a transformative educati ... περαιτέρω

Where your dreams become aspirations and your aspirations become achievements—that is the Redlands experience. Since our founding in 1907, we haven’t wavered from our promise: a transformative education in an environment of academic rigor and personal responsibility, where you can blend what you learn in the classroom with life skills that will help you affect positive change in the world... Διαβάστε Λιγότερα
Redlands , Νέα Υόρκη , όχθη ποταμού , Σαν Ντιέγκο , Torrance , Δυτική Covina , Burbank + 6 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη