Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πτυχίο Μηχανικών - Καινοτομία και Business (BSc)

Το πρόγραμμα προσφέρεται στην αγγλική γλώσσα

Με ένα Bachelor of Science στη μηχανική πτυχίο στην επιχειρηματική καινοτομία και θα είναι και ένας επίδοξος εφευρέτης και επιχειρηματίας. Θα είναι αυτός που παίρνει τις λαμπρές ιδέες? και την ίδια στιγμή θα είστε σε θέση να τα πραγματοποιήσει. Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα σπουδών.Μελέτη του περιβάλλοντος


Κάθε χρόνο περισσότεροι από 1.500 φοιτητές από όλο τον κόσμο επιλέγουν να σπουδάσουν στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Δανίας, έτσι θα γίνει μέρος μιας ζωντανής διεθνές περιβάλλον των μαθητών.

Πιστεύουμε ότι οι μηχανικοί του σήμερα πρέπει να είναι σε θέση να κυριαρχήσει μια παγκόσμια προοπτική και να ενθαρρύνουν τη διεθνή όσο και δανούς φοιτητές να περάσουν ένα ή δύο εξάμηνα στο εξωτερικό για πρακτική άσκηση ή ανταλλαγής φοιτητών.

Πολυτεχνική Σχολή έχει υιοθετήσει μια μαθητοκεντρική προσέγγιση στη μάθηση και τη διδασκαλία βασίζεται σε προβλήματος των εργασιών του έργου. Οι μαθητές συμμετέχουν σημαντικά στην τάξη και διεξαγωγή εργασιών του έργου σε μικρές ομάδες. Μάθετε περισσότερα για το περιβάλλον μελέτη από τους ίδιους τους φοιτητές.

Δομή του προγράμματος


Μια πλήρης Master of Science σε βαθμό Engineering είναι ένα πτυχίο bachelor τρία χρόνια σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα master δύο χρόνια. Τα μισά των σπουδών σας περιλαμβάνει μαθήματα, ένα έργο bachelor και master διατριβή σας. Επιπλέον, είναι δυνατόν να πάει στο εξωτερικό για ένα ή δύο εξάμηνα.

Ευκαιρίες καριέρας


Με ένα πτυχίο στην επιχειρηματική καινοτομία και τυπικά θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως μηχανικός ανάπτυξης, project manager ή ερευνητής.

Προυποθέσεις εισόδου


Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με τις απαιτήσεις για την είσοδο στο πρόγραμμα Πτυχίο (Eng) στην καινοτομία και τις επιχειρήσεις.

Το Bachelor of Science - Καινοτομίας και Επιχειρήσεων (εισαγωγή κωδικού περιοχής 19.010) απαιτεί τη Λύκειο Απολυτήριο ή το ισόποσο σε ξένο εξέταση κατατακτήριες.

Επιπλέον, θα πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις εισόδου:

  • Μαθηματικά - Δανική A-level
  • Φυσική - Δανική Β επιπέδου
  • Αγγλικά - Δανέζικα Β-επιπέδου (Αγγλικά απαίτηση γλώσσα)

Οι απαιτήσεις εισόδου δεν μπορεί να αρθεί.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε11 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Southern Denmark »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
7 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
Free
Δωρεάν για την ΕΕ / ΕΟΧ sudents. Τιμή για τους φοιτητές εκτός ΕΕ / ΕΟΧ, ανά έτος 13900 ΕΥΡΩ
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη