πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων στο e-business

Canadian University Dubai

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων στο e-business

Canadian University Dubai

ηλεκτρονικού επιχειρείν (ηλεκτρονικό Business) βελτιστοποιεί την έλευση της τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνίας ως εργαλείο για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων. Σήμερα οι πελάτες όσο και οι εργαζόμενοι έχουν το δικαίωμα να οδηγούν τις επιχειρήσεις πέρα ​​από τις παραδοσιακές στατικές ιστοσελίδες. Υποστηρίζεται από την έξυπνη κινητή τεχνολογία, υπάρχει ανάγκη να ενεργοποιηθούν σε απευθείας σύνδεση ευφυή συστήματα πληροφοριών σε ολόκληρη την επιχείρηση να αντλήσει επιχειρηματικές αξίες και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Τέτοιες τεχνολογίες αποδεσμεύουν λειτουργική αποτελεσματικότητα σε όλες τις εσωτερικές λειτουργικές περιοχές (Μάρκετινγκ & Πωλήσεις, Παραγωγή, Logistics, Προμηθειών και Λογιστικής) συμπεριλαμβανομένων των εξωτερικών οντοτήτων που δίνουν έμφαση στους δυναμικούς πελάτες και τις ανάγκες του πωλητή. Οι φοιτητές στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού επιχειρείν θα μάθετε πώς αυτές οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση επιχειρηματικών ιδεών. Στη συνέχεια, σε ένα προσομοιωμένο εργαστήριο, οι σπουδαστές θα εφαρμόσουν τέτοιες έννοιες που θα μάθουν μέσω της χρήσης ενός συστήματος εφαρμογής ERP (Enterprise Resource Planning) όπως το SAP

Οφέλη

eBusiness συνδυάζει διαφορετικούς τομείς στην Πληροφορική Επιχειρήσεων. Οι απόφοιτοι με πτυχίο ηλεκτρονικού επιχειρείν θα κατέχουν γνώσεις και δεξιότητες για τη βελτιστοποίηση σημαντικά έλευση e-τεχνολογίες στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των επιχειρήσεων σε επίπεδο λύσεων που απαιτούνται για την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων ενός οργανισμού. Ο συνδυασμός των θεωριών που σχετίζονται με την τεχνολογία και των πρακτικών πρακτικών γνώσεων παρέχει ένα ενεργό συνεργατικό μαθησιακό περιβάλλον για να κατανοήσουν οι μαθητές τις έννοιες και να τις εφαρμόσουν χρησιμοποιώντας την τεχνολογία βέλτιστης πρακτικής στον κλάδο. αυτό παρέχει καλύτερες ευκαιρίες απασχόλησης για τους φοιτητές μετά την αποφοίτησή τους από αυτό το πρόγραμμα. Οι τεχνολογίες αυτές χρησιμοποιούνται για την αναδιοργάνωση επιχειρησιακών διαδικασιών και λειτουργιών στους τομείς των Πρωτοβουλιών Κοινωνικών Μέσων, Business Analytics, eMarketing, eProcurement, Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων (CRM), Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας (SCM) καθώς και παραδοσιακή επεξεργασία ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Ευκαιρίες Καριέρας

υπάρχουν ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην παγκόσμια επιχειρήσεις, την κυβέρνηση και τους διεθνείς οργανισμούς, το διεθνές εμπόριο και τις διεθνείς δημόσιους οργανισμούς. Η BBA στο ηλεκτρονικό επιχειρείν προγράμματα προετοιμάζει τους μαθητές για τις σταδιοδρομίες που οδηγούν σε διευθυντικές θέσεις, όπως:

  • Αναλυτής κοινωνικών μέσων
  • Συνδεδεμένοι ερευνητής αγοράς
  • Αναλυτής επιχειρησιακών δεδομένων
  • Μηχανικός Business Process
  • Ειδικοί ERP / CRM & SCM
  • eBusiness Consultant
  • Η διαχείριση του σχεδίου
  • eBusiness Επιχειρηματίας
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
64,865 AED
AED 64.865,00 ανά έτος
Locations
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα - Dubai, Dubai
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα - Dubai, Dubai
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών