Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ηλεκτρονικού επιχειρείν (ηλεκτρονικό Business) βελτιστοποιεί την έλευση της τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνίας ως εργαλείο για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων. Σήμερα οι πελάτες όσο και οι εργαζόμενοι έχουν το δικαίωμα να οδηγούν τις επιχειρήσεις πέρα ​​από τις παραδοσιακές στατικές ιστοσελίδες. Υποστηρίζεται από την έξυπνη κινητή τεχνολογία, υπάρχει ανάγκη να ενεργοποιηθούν σε απευθείας σύνδεση ευφυή συστήματα πληροφοριών σε ολόκληρη την επιχείρηση να αντλήσει επιχειρηματικές αξίες και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Τέτοιες τεχνολογίες αποδεσμεύουν λειτουργική αποτελεσματικότητα σε όλες τις εσωτερικές λειτουργικές περιοχές (Μάρκετινγκ & Πωλήσεις, Παραγωγή, Logistics, Προμηθειών και Λογιστικής) συμπεριλαμβανομένων των εξωτερικών οντοτήτων που δίνουν έμφαση στους δυναμικούς πελάτες και τις ανάγκες του πωλητή. Οι φοιτητές στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού επιχειρείν θα μάθετε πώς αυτές οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση επιχειρηματικών ιδεών. Στη συνέχεια, σε ένα προσομοιωμένο εργαστήριο, οι σπουδαστές θα εφαρμόσουν τέτοιες έννοιες που θα μάθουν μέσω της χρήσης ενός συστήματος εφαρμογής ERP (Enterprise Resource Planning) όπως το SAP

Οφέλη

eBusiness συνδυάζει διαφορετικούς τομείς στην Πληροφορική Επιχειρήσεων. Οι απόφοιτοι με πτυχίο ηλεκτρονικού επιχειρείν θα κατέχουν γνώσεις και δεξιότητες για τη βελτιστοποίηση σημαντικά έλευση e-τεχνολογίες στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των επιχειρήσεων σε επίπεδο λύσεων που απαιτούνται για την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων ενός οργανισμού. Ο συνδυασμός των θεωριών που σχετίζονται με την τεχνολογία και των πρακτικών πρακτικών γνώσεων παρέχει ένα ενεργό συνεργατικό μαθησιακό περιβάλλον για να κατανοήσουν οι μαθητές τις έννοιες και να τις εφαρμόσουν χρησιμοποιώντας την τεχνολογία βέλτιστης πρακτικής στον κλάδο. αυτό παρέχει καλύτερες ευκαιρίες απασχόλησης για τους φοιτητές μετά την αποφοίτησή τους από αυτό το πρόγραμμα. Οι τεχνολογίες αυτές χρησιμοποιούνται για την αναδιοργάνωση επιχειρησιακών διαδικασιών και λειτουργιών στους τομείς των Πρωτοβουλιών Κοινωνικών Μέσων, Business Analytics, eMarketing, eProcurement, Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων (CRM), Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας (SCM) καθώς και παραδοσιακή επεξεργασία ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Ευκαιρίες Καριέρας

υπάρχουν ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην παγκόσμια επιχειρήσεις, την κυβέρνηση και τους διεθνείς οργανισμούς, το διεθνές εμπόριο και τις διεθνείς δημόσιους οργανισμούς. Η BBA στο ηλεκτρονικό επιχειρείν προγράμματα προετοιμάζει τους μαθητές για τις σταδιοδρομίες που οδηγούν σε διευθυντικές θέσεις, όπως:

  • Αναλυτής κοινωνικών μέσων
  • Συνδεδεμένοι ερευνητής αγοράς
  • Αναλυτής επιχειρησιακών δεδομένων
  • Μηχανικός Business Process
  • Ειδικοί ERP / CRM & SCM
  • eBusiness Consultant
  • Η διαχείριση του σχεδίου
  • eBusiness Επιχειρηματίας
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε12 περισσότερα μαθήματα αποCanadian University Dubai »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
64,865 AED
AED 64.865,00 ανά έτος
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη