πτυχίο στη βιολογία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το Bachelor of Science είναι ένα τριετές πρόγραμμα που περιλαμβάνει είκοσι τέσσερα μαθήματα. Από τα οποία οκτώ μαθήματα είναι σε επίπεδο 100, οκτώ μαθήματα σε επίπεδο 200 και οκτώ μαθήματα σε επίπεδο 300. Οι κλάσεις που επιτρέπονται ως σημαντικό ή ήσσονος σημασίας για το πτυχίο Bachelor of Science το 2017 είναι:

Πτυχίο Βιολογίας

Το Τμήμα Βιολογίας παρέχει μαθήματα βιολογίας για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας. Τα μαθήματα που παρέχονται από τη διαίρεση επιτυγχάνουν ισορροπία μεταξύ των παραδοσιακών μελετών βιολογίας και των σύγχρονων προόδων της βιολογικής έρευνας σε επίπεδα που κυμαίνονται από μόρια έως κοινότητες.

Biology_dna-1811955_960_720

Το Πανεπιστήμιο του Νοτίου Ειρηνικού βρίσκεται σε ιδανική θέση για να προσφέρει υψηλής ποιότητας μαθήματα βαθμού. Ειδικότερα, παρέχει μια ιδανική ευκαιρία για εμπεριστατωμένες και από πρώτο χέρι μελέτες δύο από τα πιο ποικίλα αλλά αντιφατικά οικοσυστήματα στον κόσμο - τροπικά δάση και κοραλλιογενείς υφάλους (και οι δύο μπορούν να επισκεφθούν την πανεπιστημιούπολη Laucala την ίδια μέρα) . Ορισμένα από τα προηγμένα μας μαθήματα υπογραμμίζουν την οικολογία και τη διατήρηση αυτών των συστημάτων, τα οποία είναι σημαντικά σε ολόκληρη την περιοχή του Νοτίου Ειρηνικού.

Η πειθαρχία διαθέτει ερευνητικές εγκαταστάσεις και εμπειρογνωμοσύνη σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της βιοποικιλότητας και της διατήρησης, της ιστοκαλλιέργειας, της μικροβιολογίας, της φυσιολογίας των ζώων και των φυτών και της μοριακής συστηματικής. Έχουμε επίσης μια σειρά εξοπλισμού πεδίου και σχετική εμπειρία. Είμαστε τέλεια τοποθετημένοι για μελέτες πεδίου σε τροπικά χερσαία, γλυκά ύδατα και θαλάσσια οικοσυστήματα.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The University of the South Pacific (USP) is the premier provider of tertiary education in the Pacific region and an international centre of excellence for teaching, research consulting and training o ... περαιτέρω

The University of the South Pacific (USP) is the premier provider of tertiary education in the Pacific region and an international centre of excellence for teaching, research consulting and training on all aspects of Pacific culture, environment and human resource development needs. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη