πτυχίο στη βιολογία (1ος δύο χρόνια)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το πεδίο

Βιολογία είναι η μελέτη της ζωής και ζωντανών οργανισμών, συμπεριλαμβανομένης της μορφολογίας τους, τη φυσιολογία, ανατομία, τη συμπεριφορά, την προέλευση και τη διανομή.

Προκειμένου να επιτύχουμε στον τομέα της βιολογίας, οι μαθητές θα πρέπει να είναι παθιασμένοι με το φυσικό κόσμο και να επιδείξει ισχυρές δεξιότητες ανάλυσης και επίλυσης προβλημάτων.

βιολογία

Ενώ λαμβάνουν μαθήματα βιολογίας στα κολέγια του κολλεγίου San Mateo του Silicon Valley, οι μαθητές μπορούν να αναμένουν να μάθουν τις κατάλληλες τεχνικές επιστημονικής αναφοράς και μια πλήρη κατανόηση της επιστημονικής μεθόδου και θα χρησιμοποιήσουν βιολογική μελέτη, παρατήρηση και πειραματισμό για να δοκιμάσουν υποθέσεις και να αναλύσουν τα αποτελέσματα. μαθήματα βιολογίας επίσης να πληρούν τις γενικές απαιτήσεις εκπαίδευσης για μια ποικιλία των μεγαλύτερων εταιριών.

Το κολέγιο προσφέρει επίσης Περιβαλλοντικής Επιστήμης τάξεις που παρέχουν μια ισχυρή διεπιστημονική προσέγγιση για την κατανόηση των περιβαλλοντικών ζητημάτων από επιστημονική άποψη. Περιβαλλοντική επιστήμη συγκεντρώνει τις ειδικότητες των βιολογικών, φυσικών και επιστήμες της γης για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των ανθρώπων οικολογικών συστημάτων.

Ενώ τα κολέγια δεν προσφέρουν επί του παρόντος ένα Associate Degree in Biology ειδικά, οι φοιτητές μπορούν να κερδίσουν βαθμούς στη Βιοτεχνολογία ή τη Φυσική Επιστήμη που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια σαφή διαδρομή για τη μεταφορά σε ένα τετραετές ίδρυμα.

Καριέρα Outlook

Οι αιτήσεις για σπουδές στη Βιολογία, ή πτυχίο στον τομέα της βιοτεχνολογίας ή Φυσικών Επιστημών, περιλαμβάνουν μια ποικιλία από σταδιοδρομίες στον τομέα των επιστημών τόσο στον ιδιωτικό όσο και το δημόσιο βιομηχανία. Πολλές θέσεις εργασίας στη βιολογία ή τις φυσικές επιστήμες απαιτούν ένα Ph.D .; Η λήψη πτυχίων βιολογίας ή η παρακολούθηση πτυχίου Βιοτεχνολογίας ή Φυσικών Επιστημών στο Κολλέγιο είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για την επιδίωξη περαιτέρω εκπαίδευσης σε ένα τετραετές κολέγιο ή πανεπιστήμιο.

Βιολόγοι ξοδεύουν μεγάλο μέρος του χρόνου τους που εργάζονται σε γραφεία και τη διεξαγωγή της έρευνας σε εργαστήρια. Οι περισσότεροι βιολόγοι εργάζονται με πλήρη απασχόληση. Σύμφωνα με το αμερικανικό υπουργείο Εργασίας, Βιολογικών Επιστήμονες στην Καλιφόρνια κάνουν κατά μέσο όρο $ 83.910 ετησίως.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος οι μαθητές θα είναι σε θέση να:

Γενικής Παιδείας

 • Επίδειξη κατανόησης της επιστημονικής μεθόδου και την ικανότητα να χρησιμοποιούν τα κατάλληλα μοντέλα για την επίλυση προβλημάτων.
 • Εφαρμόστε τη γνώση της επιστήμης της βιολογίας να γίνει διάκριση μεταξύ των παρατηρήσεων, συμπερασμάτων, τις σχέσεις, και μαρτυρίες υπό έρευνα.
 • Να επιδεικνύει την ικανότητα να χρησιμοποιούν την επιστημονική γνώση να αξιολογηθεί η προσωπική υγεία και το περιβάλλον.
 • Χρησιμοποιήστε την επιστημονική γνώση και δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την ενεργό συμμετοχή του πολίτη.

τιμητικές διακρίσεις

Συζητήσουμε και να κατανοήσουμε μια περιοχή των βιολογικών επιστημών (π.χ., θαλάσσια θηλαστικά? Νεοεμφανιζόμενων λοιμωδών νόσων)

Majors

 • Επίδειξη κατανόηση του πώς οι μεγάλες ομάδες των ζωντανών οργανισμών που συνδέονται μεταξύ τους και των προσαρμογών τους για επιβίωση.
 • Επίδειξη κατανόησης των μεγάλων εννοιών στην κυτταρική βιολογία, και τις πειραματικές προσεγγίσεις που λαμβάνονται για την αντιμετώπισή τους.
 • Γράψτε σαφείς και καλά τεκμηριωμένη περιγραφή των θεμάτων στις βιολογικές επιστήμες, με βάση το υλικό των μαθημάτων και άρθρα.
 • Δάσκαλος εργαστηριακές τεχνικές συμπεριλαμβανομένων μικροσκοπία, φασματοφωτομετρία, ηλεκτροφόρηση σε πήκτωμα, και PCR.
 • Σχεδιασμό, την εκτέλεση και την ανάλυση πειραμάτων στη βιολογία.
 • Συνεχίστε με το ανώτερο μαθημάτων διαίρεση στη Βιολογία.

Allied Health

 • Χρησιμοποιήστε άσηπτη τεχνική σε κλινικές και εργαστηριακές περιβάλλοντα.
 • Συζητήσουν και να κατανοήσουν το ρόλο των μικροοργανισμών σε υγιή άτομα και σε μολυσματικές ασθένειες.
 • Επίδειξη κατανόηση της δομής του ανθρώπινου σώματος.
 • Επίδειξη κατανόησης των λειτουργιών των συστημάτων οργάνων του ανθρώπινου σώματος.
 • Εφαρμόστε την έννοια της ομοιόστασης σε βασικές αρχές στην ιατρική.
 • Συζητήσουμε και να κατανοήσουμε τις αρχές του κυτταρικού μεταβολισμού, της μοριακής γενετικής και ανοσολογίας.

Παρακαλώ σημειώστε ότι η πλειοψηφία / όλα τα προγράμματα που είναι διαθέσιμα σε όλες τις τρεις Κολέγια μας.

Τελευταία ενημέρωση Ιούλιος 2017

Σχετικά με τη Σχολή

San Mateo Colleges of Silicon Valley include three outstanding fully accredited two-year community colleges: Cañada College, College of San Mateo and Skyline College. They are located in the heart of ... περαιτέρω

San Mateo Colleges of Silicon Valley include three outstanding fully accredited two-year community colleges: Cañada College, College of San Mateo and Skyline College. They are located in the heart of California's San Francisco area. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη