πτυχίο στην παιδαγωγική

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Αποσκοπεί στην κατάρτιση των εκπαιδευτικών για να εκτελέσει καθήκοντα διδασκαλίας στην Προσχολική Εκπαίδευση σε έτη βασικής εκπαίδευσης Αρχικό σε υψηλές μαθήματα του σχολείου σε κανονική λειτουργία, Επαγγελματική Εκπαίδευση στις υπηρεσίες και την υποστήριξη του σχολείου, καθώς και σε άλλες περιοχές στις οποίες παιδαγωγικές γνώσεις παρέχονται. Έτσι, εκτός από τις επιδόσεις στον τομέα της διδασκαλίας, στα σχολεία, η επαγγελματική αυτή μπορεί να λειτουργήσει σε διάφορους τομείς, όπως:

  • εκπαιδευτική καθοδήγηση
  • Παιδαγωγικό συντονισμού
  • εποπτεία
  • σχολική Εφορεία

Επίσης, όλο και αυξανόμενο είναι το πεδίο δράσης των εκπαιδευτικών και παιδαγωγών σε χώρους μη-σχολείο, όπως εταιρείες, μη κυβερνητικές οργανώσεις, τα εκπαιδευτικά μέσα, νοσοκομεία, παιδότοπους, εταιρικά πανεπιστήμια, ερευνητικά ιδρύματα, εκπαιδευτικά συμβούλων και κυβερνητικούς οργανισμούς που σχετίζονται με την εκπαίδευση μεταξύ πολλών άλλων.

  • διάρκειας 04 ετών
  • Μέρα και νύχτα

ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η εκπαίδευση είναι η περιοχή με τη μεγαλύτερη σημασία για την ανάπτυξη της κάθε χώρας. Οι τεχνολογίες της πληροφορίας και της επικοινωνίας έχουν ενεργοποιηθεί νέους τομείς δραστηριότητας και να καταδικάσει τις νέες πρακτικές διδασκαλίας, το οποίο εξασφαλίζει εξαιρετικές ευκαιρίες απασχόλησης στον παιδαγωγό. Εκτός από τις περιοχές που είναι ήδη γνωστές, που εργάζονται στα σχολεία ως δάσκαλος, συντονιστής, τη διδασκαλία προϊστάμενο ή διευθυντή, οι νέες αγορές παραγγελία αυτό το επαγγελματικό. Οι εταιρείες που επενδύουν στην εκπαίδευση των ομάδων και τη συνεχή εκπαίδευση, και τα νοσοκομεία να αναπτύξει εκπαιδευτικές δραστηριότητες με τα παιδιά και τους εφήβους άρρωστο.

Οι supercriativos σύντομα συλλαμβάνονται από τις κατασκευάστριες εταιρείες των εκπαιδευτικών παιχνιδιών ή με εκδότες για να γράψει ή να αναθεωρήσει το εκπαιδευτικό υλικό. Συμβουλευτική δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς και έχουν εξαιρετική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις. Ενώ τις σπουδές του στο Σαιντ Λούις, δεδομένου ότι το πρώτο εξάμηνο είναι δυνατόν να συσσωρεύονται εμπειρία μέσω αμειβόμενης πρακτικής άσκησης με τις επιδοτήσεις μεταξύ R $ 300 και R $ 724, που προσφέρονται από το ίδρυμα και τις εταιρείες μέσα από το κεντρικό στάδιο.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταπτυχιακό αρχικοί μισθοί υπερβαίνει το R $ 1.500. Καθ 'όλη την καριέρα μέσος μισθός υπερβαίνει R $ 7.000. Μελετώντας στο St Louis είναι να είναι μπροστά από το χρόνο σας και να στοχεύει για ένα μέλλον πολλά επιτεύγματα.

ΜΙΣΘΟΣ μηνιαίο μέσο όρο RANGE

Αρχική R $ 1,500.00 Πλήρης R $ 7,000.00

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Όντας ένας παιδαγωγός είναι η προώθηση της μάθησης, που εργάζονται σε κάποια από τις περιπτώσεις της εκπαίδευσης. Προκριθείτε εκπαιδευτική πρακτική και να κατανοήσουν τη διαδικασία ατομική εκπαίδευση είναι η καθημερινή δουλειά του επαγγελματία.

Κατάρτιση σε São Luís επιτρέπει την απόδοση σε διάφορους τομείς, από τη διοίκηση της εκπαίδευσης σε σχολεία από την πρωτοβάθμια στην τριτοβάθμια, στην εκπαίδευση των επιχειρήσεων, την ανάπτυξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τις επιχειρήσεις, μη κυβερνητικές οργανώσεις και άλλους φορείς.

Το συντονισμό και την άμεση εκπαιδευτικά ιδρύματα, διδασκαλία στη διδασκαλία υποστήριξης, για να βοηθήσει τους μαθητές μέσα από τις μεθόδους διδασκαλίας, την ανάπτυξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων και διδακτικού υλικού, την ανάπτυξη δημόσιων πολιτικών. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε την ακαδημαϊκή καριέρα, ποτέ σκεφτεί ότι είναι ένας ερευνητής ή καθηγητή; Η περιοχή είναι τεράστια, και η επιλογή είναι δική σας!

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη