πτυχίο στα οικονομικά

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Οικονομικό Γενικό Πρόγραμμα (BS)

Η οικονομία είναι μια κοινωνική επιστήμη που ασχολείται με πολλά από τα πιο δύσκολα προβλήματα της εποχής μας, όπως ο πληθωρισμός, η ανεργία, η ρύπανση και η φτώχεια. Ως πειθαρχία που βασίζεται σε προβλήματα, η μελέτη των οικονομικών επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν τις αναλυτικές δεξιότητες και τη μεθοδολογία που εφαρμόζονται σε μια ποικιλία επιλογών σταδιοδρομίας.

Οι απόφοιτοι της οικονομίας είναι σε ζήτηση σε τομείς όπως η τραπεζική, η χρηματοδότηση, η ασφάλιση, και στην κυβέρνηση και τη βιομηχανία. Επιπλέον, η κατάρτιση στα οικονομικά παρέχει ένα εξαιρετικό υπόβαθρο για την επαγγελματική εκπαίδευση στο δίκαιο και στις μεταπτυχιακές σχολές επιχειρήσεων και δημόσιας διοίκησης.

Το Bachelor of Science in Economics έχει ως στόχο να παρέχει μια πιο αυστηρή επιλογή για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται για μεταπτυχιακό σχολείο, δεδομένης της ποσοτικής φύσης της μεταπτυχιακής σπουδών και του επαγγέλματος γενικά.

Σταδιοδρομία στα οικονομικά

Ένα πτυχίο οικονομικών μπορεί να σας δώσει τις δεξιότητες και τις ικανότητες που πολλοί εργοδότες αναζητούν ιδιαίτερα στις αναλυτικές ικανότητες, τη σκέψη μέσω ενός προβλήματος και την επικοινωνία μιας αποτελεσματικής λύσης και την ευελιξία να αλλάξουν με το εργασιακό περιβάλλον. Ο πτυχίο στα οικονομικά μπορεί να οδηγήσει σε σταδιοδρομία στο δίκαιο, την κυβέρνηση, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και τις επιχειρήσεις. Θυμηθείτε να ξεκινήσετε νωρίς την αναζήτηση εργασίας σας και οι πρακτικές πρακτικές είναι πάντα χρήσιμες. Το Κέντρο Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας της UM-Flint μπορεί να σας βοηθήσει με πολλές πτυχές της αναζήτησης εργασίας σας.

Πληροφορίες μεταπτυχιακού σχολείου

Ενώ ένα πτυχίο στην οικονομία ανοίγει πολλές συναρπαστικές ευκαιρίες, οι περισσότεροι απόφοιτοι θα είναι συμφέρουσα να λάβει υψηλότερο βαθμό, συνήθως μετά από δύο χρόνια εργασιακή εμπειρία. Οι δεξιότητες που μαθαίνετε ενώ κερδίζετε πτυχίο στην οικονομία προσφέρονται για την απόκτηση υψηλότερων βαθμών σε πολλούς τομείς όπως η δημόσια πολιτική, η δημόσια υγεία, η διοίκηση επιχειρήσεων, ο νόμος και, φυσικά, η οικονομία.

Εάν σχεδιάζετε να αποκτήσετε προηγμένο πτυχίο, συστήνουμε ιδιαίτερα να συζητήσετε τα σχέδιά σας με τον ακαδημαϊκό σας σύμβουλο, έτσι ώστε τα μαθήματα που λαμβάνονται στο Πανεπιστήμιο του Michigan-Flint να μπορούν να προσαρμοστούν στις προσδοκίες σταδιοδρομίας σας.

Οικονομικό Μεταπτυχιακό Σχολείο

Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα προηγμένο πτυχίο στα οικονομικά, σας συμβουλεύουμε να κάνετε διάφορα μαθηματικά και στατιστικά μαθήματα πέρα ​​από τα οικονομικά μαθήματα στο τμήμα οικονομικών. Αν ενδιαφέρεστε για εμπειρική εργασία στα οικονομικά, συνιστάται επίσης μια τάξη γλώσσας προγραμματισμού.

Πριν από την υποβολή αίτησης, πρέπει να λάβετε την εξέταση του μεταπτυχιακού τίτλου (GRE). Επιπλέον, μερικά σχολεία απαιτούν την εξέταση των οικονομικών υποθέσεων του GRE. Θα πρέπει να σημειώσετε νωρίτερα τις ημερομηνίες κατά τις οποίες προγραμματίζονται οι εξετάσεις GRE για να διασφαλίσετε ότι τα αποτελέσματα μπορούν να συμπεριληφθούν στις εφαρμογές σας. Ενώ οι υψηλές βαθμολογίες στα ποσοτικά τμήματα του GRE είναι σημαντικές, οι βαθμολογίες στο υποκείμενο τεστ είναι συνήθως πολύ λιγότερο σημαντικές.

Για να υποβάλετε αίτηση, θα χρειαστεί να λάβετε επιστολές συστάσεων. Να είστε βέβαιος να παράσχετε τις αναφορές σας με άφθονο χρόνο για να υποβάλετε τις επιστολές σύστασης. Σας συμβουλεύουμε να ζητήσετε οικονομολόγους που γνωρίζετε καλά. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν τους καθηγητές σας ή άλλους οικονομολόγους για τους οποίους έχετε δουλέψει, έχετε κάνει έρευνα για κ.λπ.

Συνήθως, τα πανεπιστήμια προσφέρουν ξεχωριστά προγράμματα σπουδών για μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους για προχωρημένους βαθμούς στα οικονομικά. Ωστόσο, ορισμένα σχολεία προσφέρουν μόνο ένα ή το άλλο πρόγραμμα σπουδών. Για τα σχολεία που προσφέρουν τόσο προγράμματα διδακτορικών και μεταπτυχιακών σπουδών, συνήθως πρέπει να αποφασίσετε ποιο πρόγραμμα θέλετε να εισάγετε και να υποδείξετε την επιλογή σας στην αίτησή σας.

Οι σχολές μεταπτυχιακών οικονομικών συχνά παρέχουν χρηματοδότηση, ειδικά για όσους εγγράφονται στα διδακτορικά προγράμματα, με τη μορφή διδακτορικών καθηκόντων, ερευνητικών στελεχών και υποτροφιών. Άλλες πηγές υποτροφιών περιλαμβάνουν την υποτροφία του NSF. Συνιστάται ιδιαίτερα να υποβάλετε αίτηση για το NSF κατά την υποβολή αίτησης για μεταπτυχιακό σχολείο.

Τελευταία ενημέρωση Ιούνιος 2017

Σχετικά με τη Σχολή

Since 1956, the University of Michigan-Flint has embraced the importance of "doing" as fundamental to each student's personal, professional, and academic growth. As part of the world-renowned Universi ... περαιτέρω

Since 1956, the University of Michigan-Flint has embraced the importance of "doing" as fundamental to each student's personal, professional, and academic growth. As part of the world-renowned University of Michigan system, we too are committed to the development of the next generation of "Leaders and Best." Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη