Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πτυχίο στα Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων - Διοίκηση Επιχειρήσεων (BSc)

Το πρόγραμμα BSc στα Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι ένα γενικό πρόγραμμα πτυχίο στα οικονομικά και διοίκηση επιχειρήσεων με έμφαση στη διαχείριση των πόρων των επιχειρήσεων. Αυτό το πρόγραμμα προπτυχιακών 3 χρόνια προσφέρεται στο Campus Odense.

Γενικό πρόγραμμα επιχείρησή μας σας δίνει μια διεξοδική γείωση σε όλους τους λειτουργικούς τομείς μιας επιχείρησης μέσα από μια σειρά οικονομικών, νομικών και οργανωτικών θεμάτων στην οργάνωση των επιχειρήσεων. Σας προσφέρουμε αυτή τη συγκέντρωση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με διαφορετική εστίαση στη βελτιστοποίηση των πόρων. Πέρα από τα θέματα των επιχειρήσεων, το πρόγραμμα θεωρεί επίσης κοινωνικο-οικονομικές πτυχές και το κοινό αλληλεπίδραση μεταξύ οικονομίας και διοίκησης επιχειρήσεων.

Το BSc στα Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων σας παρέχει τις γνώσεις και τις ικανότητες που απαιτούνται για να καταλάβει τη διαχείριση των επιχειρήσεων σε εθνικό όσο και σε παγκόσμια κλίμακα. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να μάθετε να αναλύουν τα οικονομικά προβλήματα της επιχείρησης και θέματα και να αναπτύξουν επιχειρηματικές στρατηγικές. Επιπλέον, μπορείτε να μάθετε για την οργάνωση, τη λογιστική, το μάρκετινγκ, χρηματοδότηση επιχειρήσεων και της καινοτομίας, και δεν έχετε εικόνα για τις θεωρίες και ποσοτικές μέθοδοι χρησιμοποιούνται για την κατανόηση των εσωτερικών και των εξωτερικών σχέσεων εταιρείες ».

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών επικεντρώνεται σε θέματα διοίκησης επιχειρήσεων, η οποία περιλαμβάνει την ενσωμάτωση της τεχνολογίας της πληροφορικής και των ποσοτικών μεθόδων για την επεξεργασία και ανάλυση των δεδομένων για να δημιουργήσετε γνώσεις σχετικά με την οργανωτική λήψη αποφάσεων σχετικά με τη βελτιστοποίηση. Το πρόγραμμα προσφέρει μικρές τάξεις και διορατικότητα στις περιοχές εφαρμογής, όπως συστήματα πληροφοριών, οι επιχειρήσεις, και τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας.

διδασκαλία


Το Bachelor of Science Πρόγραμμα αποτελείται από 6 εξάμηνα - με περίπου. 15 μαθήματα την εβδομάδα. Ως φοιτητής είστε το πρόσωπο που είναι υπεύθυνο για την απόκτηση δεξιοτήτων και γνώσεων. Η διδασκαλία προσφέρεται, αλλά παρακολουθούν διαλέξεις δεν είναι η κύρια δραστηριότητα για έναν φοιτητή που εγγράφονται στο πανεπιστήμιο. Δεξιότητες και γνώσεις που δεν είναι μόνο αναπτυχθεί σε σχέση με τη διδασκαλία, αλλά σε ένα πιο σημαντικό τρόπο με μελέτες, το πεδίο εργασίας / έρευνας, προετοιμασία εργασιών, και ιδιαίτερα μέσα από την αλληλεπίδραση με τους συμφοιτητές.

έργο του πανεπιστημίου


Ένα πρόγραμμα πτυχίο τελειώνει με το έργο πανεπιστημίου κατά τη διάρκεια του έκτου χρόνου. Αυτό σας προσφέρει την ευκαιρία - συνήθως σε συνεργασία με μια επιχείρηση ή έναν οργανισμό - να θέσει σε εφαρμογή τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει. Το έργο καθιστά ως εκ τούτου δυνατή για να μπορείτε να ειδικεύονται σε ένα ή τα θέματα ή σε μία από τις περιοχές που έχουν γίνει ενδιαφέρονται ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

Προυποθέσεις εισόδου


Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με τις απαιτήσεις για την είσοδο στο Bachelor of Science στα Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων - Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Το Bachelor of Science - Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων - Διοίκηση Επιχειρήσεων (εισαγωγή κωδικού περιοχής: 17517) απαιτεί τη Λύκειο Απολυτήριο ή το ισόποσο σε ξένο εξέταση κατατακτήριες.

Επιπλέον, θα πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις εισόδου:

  • Μαθηματικά - Δανική Β επιπέδου
  • Ιστορία, Ιστορία των Ιδεών, Σύγχρονης Ιστορίας, Κοινωνικών Σπουδών ή Διεθνών Οικονομικών - Δανική Β επιπέδου
  • Αγγλικά - Δανέζικα Β-επιπέδου (Αγγλικά απαίτηση γλώσσα)

Οι απαιτήσεις εισόδου δεν μπορεί να αρθεί.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε11 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Southern Denmark »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
6 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
Free
Δωρεάν για τους φοιτητές της ΕΕ / ΕΟΧ. Τιμή για τους φοιτητές εκτός ΕΕ / ΕΟΧ, ανά έτος: EUR 6500
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη