Το τμήμα μας ΚΙΝΟΥΜΈΝΩΝ ΣΧΕΔΊΩΝ Επικεντρώνεται εντατικά στην εφαρμογή και την ανάπτυξη της έννοιας, εκτός από την ανάπτυξη της δεξιοτεχνίας και των δεξιοτήτων του μαθητή.

Η κίνηση συναντάται σε ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, παιχνίδια, επαυξημένη πραγματικότητα, εικονική πραγματικότητα, διαδραστικές εφαρμογές / εφαρμογές, διαφημίσεις, προσομοιώσεις και ενημερωτικές ταινίες. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία μορφών, από τις παραδοσιακές τεχνικές 2D κινούμενων σχεδίων και 3D, μέχρι τη διακοπή της κίνησης και την ψηφιακή απεικόνιση animation. Η ζωτικότητα συνδυάζει την τεχνολογία με τις αφηγήσεις. Η κίνηση έγινε δυνατή με τεχνολογικές εξελίξεις κατά τη διάρκεια του 19ου και των αρχών του 20ου αιώνα, όταν οι ψευτοχριστιανοί έγιναν κινηματογραφιστές. Η μορφή της τέχνης συνεχίζει να διαμορφώνεται από τις τεχνολογικές εξελίξεις. Ο κινηματογράφος επηρεάζει επίσης βαθιά τους τρόπους με τους οποίους οι κοινωνίες λειτουργούν και επικοινωνούν. Ο εμψυχωτής που γνωρίζει αυτές τις εξελικτικές εξελίξεις γνωρίζει επίσης το μέλλον του επαγγέλματος και, ίσως το πιο σημαντικό, είναι σε αρμονία με τις σχετικές εξελίξεις στην κοινωνία.

Ο όρος «animation» προέρχεται από τη λατινική «anima», που σημαίνει ψυχή, πνεύμα ή ζωή. Επομένως, η κίνηση σημαίνει κυριολεκτικά «η ζωή». Όποιος έχει κάνει ποτέ ένα απλό flip βιβλίο έχει βιώσει τη γοητεία να δει τα δικά σας σχέδια ζωοί. Η κίνηση είναι πρωτίστως μέσο επικοινωνίας. Animators έχουν ιστορίες να πει. Η κίνηση είναι επομένως μέσο και όχι αυτοσκοπό. Το τμήμα μας εστιάζει εντατικά στην εφαρμοσιμότητα και την ανάπτυξη ιδεών, εκτός από την ανάπτυξη της δεξιοτεχνίας και των δεξιοτήτων του φοιτητή.

Ο Πρώτα δύο χρόνια Του προγράμματος σπουδών αποτελείται κυρίως από την ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων. Θα μάθετε πολλές διαφορετικές τεχνικές, τις αρχές και τη θεωρία, αρχικά από την απλή πόρους, αλλά όπως σας πρόοδο των έργων θα γίνει πιο περίπλοκη και μέσα σας θα γίνει πιο προηγμένες. Εσείς ο ίδιος θα καθορίσει την επαγγελματική περιοχή στην οποία θα αναπτυχθεί. Το δεύτερο μισό τονίζει συνεργασία, πρακτικές εργασίες, την κατάρτιση ενός χαρτοφυλακίου και ένα οικοτροφείο. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια ανταλλαγή σε μια πόλη όπως το Λονδίνο, το Βερολίνο, Βοστώνη ή το Τόκιο και να οικοδομήσουμε τα θεμέλια για το μέλλον σας ως επαγγελματίας animator.

img

Ευκαιρίες Καριέρας

  • Διευθυντής
  • Δημιουργικός παραγωγός
  • (Χαρακτήρων)
  • σχεδιαστής κίνησης
  • Έννοια καλλιτέχνης για διάφορες μορφές

δημιουργία Πρωτοπόροι

επιτυχή αποφοίτων Animation μας περιλαμβάνουν: Aimée de Jongh (καθημερινή κινουμένων σχεδίων «Φινιρίσματος» στο Μετρό NewsDaily)? Jeffrey Schreuders (που απαριθμούνται στο HOT100)? Paco Vink & Albert 't Hooft (Anikey Studios της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Trippel Trappel»)? Michiel Wesselius & Sander Alt (Urrebuk)? Joost van den Bosch & Erik Verkerk (Ka-Ching Κινούμενα σχέδια)? Hisko Hulsing? Jurrien Boogert (Arjuno Kecil)? και Patrick Chin.

Λίστα ελέγχου χαρτοφυλακίου

Είσαι …

  • ταλαντούχα στις εικαστικές τέχνες;
  • ανεξάρτητη και υπεύθυνη;
  • αφιερωμένο και κίνητρο;
  • επιχειρηματική;

Στη συνέχεια, επισκεφθείτε ένα από μέρες μας Άνοιγμα ή Άνοιγμα Βραδιές - και να φέρει το χαρτοφυλάκιό σας! - Και ισχύουν για την εισαγωγή.

Τι

Μια επιλογή από 10-15 έργα που προηγήθηκε από μια δημιουργική διαδικασία

Για παράδειγμα: σχέδια, αντικείμενα, φωτογραφίες, ταινίες, παιχνίδια, κινούμενα σχέδια, μόδα (αξεσουάρ), τα έπιπλα, τα μοντέλα, σχέδια, αφίσες, εκστρατείες, πίνακες ζωγραφικής, της χρηστικότητας έργα τέχνης και γλυπτά. Μπορείτε να δημοσιεύσετε και να παρουσιάσει όλα αυτά σε μια τακτοποιημένη παραδοσιακή φάκελο χαρτοφυλακίου, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές μεθόδους: 3D έργο μπορεί να φέρει σε (χαρτόνι) box, ψηφιακό έργο μπορεί να παρουσιαστεί σε ένα φορητό υπολογιστή ή το tablet.

Παρακαλώ σημειώστε: Εκτός από τα έργα αυτά, παρακαλούμε να μας δείξει κάποια άλλα πράγματα που έχετε δημιουργήσει. Κάντε μια προσεκτική επιλογή μεταξύ των δύο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να εκτιμηθεί σε ποιο βαθμό έχετε μια εικόνα στη δική σας ποιότητα και τη δική σας δουλειά.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε10 περισσότερα μαθήματα αποWillem de Kooning Academy »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη