Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Περιγραφή του προγράμματος

Στο Πανεπιστήμιο του Windsor, μπορείτε να ακολουθήσετε τα προγράμματα για τα μαθηματικά, τις στατιστικές, αναλογιστική επιστήμη, τα μαθηματικά και την επιστήμη των υπολογιστών ή συνδυάζουν τη μελέτη των μαθηματικών με άλλες επιστήμες, όπως η φυσική, η χημεία, την οικονομία, τη μουσική και τα αγγλικά.

Η επιλογή των μαθημάτων του τμήματος είναι πλήρης, επιτρέποντας στους μαθητές να επικεντρωθούν σε οποιοδήποτε συνδυασμό εφαρμοσμένων μαθηματικών (επιχειρησιακή έρευνα), καθαρά μαθηματικά, nance, αναλογιστικές επιστήμες, στατιστικές ή αριθμητική ανάλυση, ενώ οικοδομούν ένα στέρεο και ευρύ θεμέλιο. Τα προγράμματα μας περιλαμβάνουν έναν πυρήνα αυστηρή μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να αναπτύξουν τη μαθηματική επίλυση προβλημάτων και επικοινωνιακές δεξιότητες σας, να αυξήσετε τις γνώσεις σας των μαθηματικών δομών και των εφαρμογών, και να εμπλουτίσουν το πνεύμα σας μέσω της έκθεσης για την ομορφιά των μαθηματικών.

Μια αυστηρή, εμπλουτίζοντας Πρόγραμμα

προπτυχιακή εκπαίδευση μας είναι πλήρης, και οι απόφοιτοι του Τμήματός μας μπορούν να αναμένουν να είναι καλά προετοιμασμένη για να υπερέχουν σε επαγγελματικά προγράμματα ή μεταπτυχιακά προγράμματα στα μαθηματικά, τις στατιστικές, ή όπως συναφείς τομείς όπως η οικονομία. Οι μαθητές μας απολαμβάνουν εξαιρετική πρόσβαση σε σχολή και ατομική προσοχή λόγω του μικρού μεγέθους τάξης και ευκαιρίες για έρευνα.

Αρχής γενομένης από το δεύτερο έτος τους, οι μαθητές μπορούν να εργαστούν one-on-one με τη σχολή για την έρευνα κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, μέσω του προγράμματος Οι εκκρεμείς Υποτρόφων και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μέσω NSERC προπτυχιακών βραβεία έρευνας. Τα προγράμματά μας σας επιτρέπουν την εξειδίκευση σε όποια μαθηματική επιστήμη ή πολυεπιστημονική μελέτη απευθύνεται σε εσάς. Μπορείτε να αποφοιτήσετε με μια ευρεία γενική εκπαίδευση, προετοιμάζοντάς σας για ποικίλες διαδρομές σταδιοδρομίας ή με βαθιά προετοιμασία σε μια ειδικότητα της επιλογής σας. Οι ευκαιρίες για να συμμετάσχουν στην έρευνα της ποιότητας, να αποκτήσουν δεξιότητες ομαδικής εργασίας, και να αναπτύξει τον πυρήνα για ένα δίκτυο στενών επαγγελματικών φιλίες έχουν βοηθήσει τους αποφοίτους μας να πετύχει.

Εξαιρετική Πόρων Φοιτητής

μέλη ΔΕΠ μας είναι αφιερωμένη καθηγητές και ερευνητές σε διάφορες μαθηματικές ειδικότητες με κοινό στόχο την παροχή μια άριστη εκπαίδευση. Θα έχετε πρόσβαση σε ένα εργαστήριο υπολογιστών, ένα Μαθηματικά και Κέντρο Εκμάθησης Στατιστικά για να βοηθήσει τους φοιτητές, και την εξαιρετική τους πόρους της βιβλιοθήκης που υποστηρίζουν τα προγράμματα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών. Είμαστε επίσης ένα επίσημο site εξετάσεις για την κοινωνία των Αναλογιστών και προσφέρουν συνεδρίες προετοιμασία για τις εξετάσεις τους.

κομμάτια σταδιοδρομίας

 • Βιομηχανική και ακαδημαϊκή έρευνα και ανάπτυξη
 • Κυβέρνηση, την ιατρική, και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων
 • Αναλογιστική επιστήμη
 • Στατιστικές επιστήμες
 • Αναλυτής έρευνας επιχειρήσεων
 • Εκπαίδευση (με επιπλέον σπουδές)
 • Επιστήμη των υπολογιστών
 • οικονομία
 • Συμβουλευτικές
 • διαχείριση
 • Μεταπτυχιακά προγράμματα για τα μαθηματικά, τις στατιστικές, αναλογιστική επιστήμη, την έρευνα λειτουργίες και τέτοια συναφείς τομείς όπως η οικονομία
 • Νόμος (με επιπλέον σπουδές)
 • Ιατρική (με επιπλέον σπουδές)

εξαιρετική φήμη των αποφοίτων μας έχει οδηγήσει σε εταιρείες που επισκέπτονται το τμήμα μας κάθε χρόνο για να τους προσλάβει για μια ποικιλία των θέσεων. Σύμφωνα με την ετήσια εκδόσεις των θέσεων εργασίας σε βαθμολογια Almanac, η οποία βαθμολογεί τις 250 κορυφαίες θέσεις εργασίας, χρησιμοποιώντας κριτήρια όπως το εισόδημα, τις προοπτικές, την ασφάλεια, το άγχος και το περιβάλλον εργασίας, καριέρες με βάση τα μαθηματικά αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των Top 10 θέσεις εργασίας. Το 2011, μαθηματικός ήταν η δεύτερη, αναλογιστή ήταν η τρίτη, και στατιστικολόγος ήταν η τέταρτη. Οι περισσότερες από τις 100 κορυφαίες εμπλέκονται τα μαθηματικά.

Επιλέξτε UWindsor

Το Πανεπιστήμιο του Windsor προσφέρει 190 προγράμματα υψηλής ποιότητας σε ένα διεθνές περιβάλλον. Εξίσου σημαντικό, μπορείτε να αντιμετωπίσετε ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών έξω από την τάξη. Μπορείτε να διερευνήσει τις δυνατότητες ανταλλαγής με δεκάδες πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Βελτιώστε την εργασιακή εμπειρία σας μέσω των προγραμμάτων co-op, πρακτική άσκηση και θα καταβάλλεται, έρευνα βοηθών. Υπό την ηγεσία φοιτητής οργανώσεις διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην πανεπιστημιούπολη και στην ευρύτερη κοινότητα. Η ποικιλομορφία των μαθητών-όπου μας είναι από, τι πιστεύουν και πώς σκέφτονται, θα επεκτείνουν το μυαλό σας.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Έξι Βαθμός 12 U ή Μ μαθήματα συμπεριλαμβανομένων ENG4U, MHF4U και MCV4U SPH4U συνιστάται.

Μάθε περισσότερα

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε26 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Windsor, Undergraduate »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη