πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων στη διεθνή επιχειρηματική δραστηριότητα (bba)

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων στη διεθνή επιχειρηματική δραστηριότητα (bba)

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Εκπαιδευτικοί και επαγγελματικοί στόχοι

Το πρόγραμμα σπουδών στο International Business, ή το DIB όπως το ονομάζουμε, έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των διεθνώς προσανατολισμένων μικρομεσαίων επιχειρήσεων και διεξάγεται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά. Το πρόγραμμα απευθύνεται τόσο σε φινλανδούς όσο και σε διεθνείς φοιτητές που επιθυμούν να αναζητήσουν ενδιαφέρουσες διαδρομές σταδιοδρομίας σε καινοτόμες διεθνείς επιχειρήσεις, πωλήσεις και μάρκετινγκ, διαχείριση ή επιχειρηματικότητα.

Δίνοντας έμφαση στην αλληλεπίδραση εντός ενός πολυπολιτισμικού μαθησιακού περιβάλλοντος, το οποίο ενθαρρύνει την πρωτοβουλία, την αλληλεπίδραση και την καινοτομία, θα αυξηθεί η ικανότητα των αποφοίτων να εκτιμούν τις διαφορές μεταξύ εθνικών, οργανωτικών και επαγγελματικών πολιτισμών.

Μπορείτε να μάθετε συμμετέχοντας σε διαλέξεις και συζητήσεις, να κάνετε ομαδικά έργα, να κρατάτε παρουσιάσεις, να συμμετέχετε σε διάφορα έργα και μελέτες περιπτώσεων και να επισκεφτείτε εταιρείες. Πολλά από τα μαθήματα παραδίδονται σε συνεργασία με επισκέπτοντες καθηγητές από ξένα πανεπιστήμια-εταίρους. Η στενή συνεργασία με την επαγγελματική ζωή σας δίνει τη δυνατότητα να βάλετε στην πράξη τη θεωρία που έχετε μάθει στις διαλέξεις. Η πρακτική εκπαίδευση που περιλαμβάνεται στις σπουδές σας επιτρέπει να συνδέεστε με την επαγγελματική ζωή στη Φινλανδία και στο εξωτερικό ήδη κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

Περιεχόμενα μελέτης

Το πρόγραμμα σπουδών στο Διεθνές Επιχειρείν επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των διαφόρων δεξιοτήτων που απαιτούνται στον τομέα των καινοτόμων διεθνών επιχειρήσεων που παρέχουν στους φοιτητές την ικανότητα να εργάζονται σε διεθνές περιβάλλον. Θα μάθετε πώς να σχεδιάζετε διεθνή σχέδια πωλήσεων και μάρκετινγκ και πώς να τα εφαρμόζετε, να τα συντονίζετε και να τα ελέγχετε. Η γνώση σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας, ανάπτυξης και διατήρησης κερδοφόρων σχέσεων με τους πελάτες θα ενισχύσει την αξία σας στην αγορά εργασίας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης τη διεθνή διαχείριση μάρκετινγκ, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να διεξάγετε αναλύσεις, μελέτες διεθνούς αγοράς και να διαμορφώνετε στρατηγικές εισόδου στην αγορά. Τα μαθήματα IT, HRM, διαχείρισης και λογιστικής αποτελούν σημαντικό μέρος του προγράμματος σπουδών και θα εμβαθύνουν την κατανόησή σας στην εταιρική διοίκηση. Οι απόφοιτοι υιοθετούν μια προσέγγιση που βασίζεται στη ζήτηση και την προσανατολισμένη προς τον χρήστη καινοτομία που καθιστούν δυνατή την εργασία σε καθήκοντα έργου με πρωτοβουλία προσανατολισμένη και αναπτυξιακή προσέγγιση.

Τα 3,5 χρόνια σπουδών αποτελούνται από βασικές σπουδές, επαγγελματικές σπουδές, πρακτική εξάσκηση, μελέτες ελεύθερης επιλογής και τη διδακτορική του διατριβή. Το μαθησιακό περιβάλλον περιλαμβάνει επίσης στοιχεία ηλεκτρονικής μάθησης. Οι σπουδές περιλαμβάνουν μαθήματα πωλήσεων και μάρκετινγκ, διεθνείς δραστηριότητες, διαπραγματευτικές δεξιότητες, επιχειρηματικότητα, διαχείριση, γλώσσες και υπολογιστές. Η πρακτική εκπαίδευση πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου του τρίτου έτους, είτε στη Φινλανδία είτε στο εξωτερικό, στον τομέα των διεθνών επιχειρήσεων.

Οι ειδικές ανάγκες του σπουδαστή μπορούν να ληφθούν υπόψη στο προσωπικό τους σχέδιο σπουδών.

Διεθνοποίηση

Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να συμμετέχουν σε περίοδο ανταλλαγής φοιτητών σε ένα από τα ιδρύματα εταίρους και επίσης να διεξάγουν πρακτική άσκηση στο εξωτερικό.

Οι φοιτητές θα έχουν επίσης την ευκαιρία να υποβάλουν αίτηση για πρόγραμμα Double Degree στο πανεπιστήμιο-εταίρο. Στο διδακτορικό πρόγραμμα οι σπουδαστές δαπανούν μέρος των σπουδών τους στο ίδρυμα-εταίρο και θα λάβουν πτυχίο από τα δύο ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μόλις αποφοιτήσουν από το Oulu UAS.

Ευέλικτες δυνατότητες στα OAB LAB

OAMK LAB είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και ανάπτυξης που διατίθεται για φοιτητές του Oulu UAS. Η μάθηση βασίζεται στη μελέτη και εργασία σε διεπιστημονικά έργα, με στόχο την ανάπτυξη προϊόντων, υπηρεσιών και νέων επιχειρήσεων. Οι σπουδές προορίζονται για μαθητές τρίτου ή τέταρτου έτους και έχουν ξεχωριστή περίοδο υποβολής αιτήσεων. Υπάρχουν τρεις διαθέσιμες επιλογές LAB:

Oulu Game LAB - εστιάζει στη δημιουργία διεπιστημονικών ομάδων για την κατασκευή πρωτοτύπων, προϊόντων και, στη συνέχεια, νέων εταιρειών που στοχεύουν στην παγκόσμια βιομηχανία παιχνιδιών.

Το DevLAB - στα σημεία εστίασης της άνοιξης 2016, είναι οι τομείς της υγείας / ευεξίας και της ενέργειας / περιβάλλοντος και το φθινόπωρο του 2016 η βιώσιμη ανάπτυξη και οι φυσικοί πόροι.

Το EduLAB - επικεντρώνεται στην παγκόσμια βιομηχανία τεχνολογιών εκπαίδευσης.

Προσόν

Μετά την αποφοίτησή του φοιτητής θα έχει πτυχίο Bachelor in Business Administration (BBA), Tradenomi amk στα Φινλανδικά. Ο βαθμός δίνει το δικαίωμα να ζητήσει θέσεις εργασίας και θέσεις όπου απαιτούνται ακαδημαϊκά πτυχία. Το πτυχίο πανεπιστημίου επιτρέπει επίσης στους πτυχιούχους να συνεχίσουν τις σπουδές του μεταπτυχιακού.

Ευκαιρίες καριέρας

Το πρόγραμμα επιτρέπει ευέλικτη ευκαιρίες σταδιοδρομίας τόσο στη Φινλανδία όσο και διεθνώς. Συνήθως οι απόφοιτοι κάνουν τη σταδιοδρομία τους σε τομείς όπως η Διεθνής πωλήσεων και μάρκετινγκ, εξυπηρέτηση πελατών, πωλήσεις και εργασίες γραφείου, διοίκηση προσωπικού, τη χρηματοδότηση, το σχεδιασμό μάρκετινγκ και η εφαρμογή ή το διεθνές εμπόριο εισαγωγής και εξαγωγής. Ο τίτλος σας μπορεί να είναι ένας από τους ακόλουθους:

  • Διευθυντής Λογαριασμού
  • Διευθυντές Μάρκετινγκ και Βοήθεια
  • Μάρκετινγκ Συντονιστής
  • Agent Εξυπηρέτησης Πελατών
  • Διευθυντής πωλήσεων και διαπραγματευτής
  • Διευθυντής αγορών
  • Επιχειρηματίας
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση December 20, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Contact school
Duration
Διάρκεια
42 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
8,000 EUR
8000 EUR ανά ακαδημαϊκό έτος
Information
Deadline
Locations
Φινλανδία - Oulu
Ημερομηνία Έναρξης : Contact school
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Application period: 9-24 Jan.
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Contact school
Φινλανδία - Oulu
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Application period: 9-24 Jan.
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Βίντεο

Oulu UAS offers good opportunities for business life

My day at Oulu UAS: International business