πολιτικού μηχανικού

International Accelerator

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

πολιτικού μηχανικού

International Accelerator

Σχετικά Πολιτικών Μηχανικών

Πολιτικών Μηχανικών είναι η παλαιότερη και ευρύτερη από τους κλάδους της μηχανικής. Όπως υποδηλώνει το όνομα, πολιτικούς μηχανικούς εξυπηρετούν τους ανθρώπους, και έτσι έχουν κληθεί «οι μηχανικοί και οι αρχιτέκτονες της κατασκευασμένης κόσμο μας." Πολιτικοί μηχανικοί συλλάβουν, σχέδιο, το σχεδιασμό, την κατασκευή, λειτουργία και συντήρηση των εγκαταστάσεων και συστημάτων που εξυπηρετούν τις βασικές ανάγκες της κοινωνίας μας. Αυτή η υποδομή περιλαμβάνει κτίρια, γέφυρες, δεξαμενές νερού, γραμμές μεταφοράς, αγωγών, αυτοκινητόδρομους, σιδηροδρόμους, αεροδρόμια, λιμάνια, το νερό και τη συλλογή των λυμάτων / συστήματα επεξεργασίας / διανομής, φραγμάτων και σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Περισσότερο από οποιοδήποτε επάγγελμα, πολιτικοί μηχανικοί μπορούν να έχουν θετική επίδραση για την προστασία του περιβάλλοντός μας.

Ως παράδειγμα της διαφορετικότητας των δεξιοτήτων που χρησιμοποιούνται σε έργα πολιτικού μηχανικού, η περιοχή των κατασκευών στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από τις βασικές επιστήμες μηχανικού? θεμελιώδη των επιχειρήσεων και τη διαχείριση αρχές της οικονομικής? εφαρμογών πληροφορικής? και απλά την κοινή λογική και την πρακτικότητα. Από την άλλη πλευρά, η περιοχή της δομικής ανάλυσης και σχεδιασμού είναι τόσο περίπλοκο στην μαθηματική και τον υπολογιστή μοντελοποίηση και κάθε περιοχή της μηχανικής. Στην πραγματικότητα, το πιο ευέλικτο και ισχυρό / μέθοδος ανάλυσης αριθμητικά μοντέλα διατίθενται στους μηχανικούς σήμερα, η μέθοδος των πεπερασμένων στοιχείων, έγινε για πρώτη φορά από πολιτικούς μηχανικούς.

Επειδή οι πολιτικοί μηχανικοί που εμπλέκονται σχεδόν σε κάθε περιοχή που είναι θεμελιώδους σημασίας για τις βασικές ανθρώπινες ανάγκες, η αγορά εργασίας για τους αποφοίτους είναι ισχυρή και σταθερή. Οι πολιτικοί μηχανικοί που απασχολούνται σε αστικές και αγροτικές περιοχές? μπορούν να εργαστούν για τις τοπικές, πολιτειακές και ομοσπονδιακές κυβερνήσεις, για το μικρότερο εταιρεία συμβούλων, ή για μια μεγάλη διεθνή όμιλο ετερογενών δραστηριοτήτων.

αποφοίτων πολιτικού μηχανικού καταλαμβάνουν ηγετικές θέσεις στη βιομηχανία και την κυβέρνηση σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι σε μεγάλη ζήτηση λόγω της εξαιρετικής εκπαίδευσης που λαμβάνουν στο Auburn. Το τμήμα διαθέτει ένα από τα ισχυρότερα προγράμματα υποτροφιών διατίθεται σε Auburn για τους ειδικευμένους φοιτητές, η οποία μπορεί να είναι μια πραγματική βοήθεια στην αντιστάθμιση του κόστους της εκπαίδευσης κολλεγίων.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Boston, Massachusetts
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Boston, Massachusetts
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών