γενικές πληροφορίες

Σχολικό Συμβούλιο: λειτουργία Εξάμηνο Shift: Νύχτα

Βιογραφικό πληρωμής

Λειτουργία: Bachelor - Πρόσωπο Εκτιμώμενος χρόνος: Τουλάχιστον 10 εξάμηνα και η μέγιστη 20 εξάμηνα Σύνολο ωρών: 3836 ώρες

Προφίλ των αποφοίτων

Ο Μηχανικών Περιβάλλοντος πιστεύει ότι ο σχηματισμός των προπτυχιακών σπουδαστών ξεκινά από την έναρξη της Ακαδημίας και συνεχίζει διαρκώς κατά τη διάρκεια και συνέχεια σε αυτό. Αυτή η επαγγελματική πρέπει να είναι σύμφωνη με τις αρχές που προτείνονται για την εκπαίδευση στον εικοστό πρώτο αιώνα: να μάθουν να γνωρίζουν, μαθαίνουν να κάνουν, να μάθουν να ζουν μαζί και να μάθουν να είναι.

στόχοι

Το μάθημα Περιβαλλοντικής Μηχανικής Bachelor πρέπει να δημιουργήσει τις συνθήκες για την Bachelor of Science στη Μηχανική Περιβάλλοντος είναι σε θέση να κατανοήσουν τα ζητήματα διαχείρισης της στο σύνολό της για την αειφόρο ανάπτυξη επιστημονικών, τεχνικών, κοινωνικών και οικονομικών παραγωγής και.

Δεξιότητες και ικανότητες

Ο σχηματισμός της Περιβαλλοντικής Μηχανικής στοχεύει στην παροχή επαγγελματικών γνώσεων που απαιτούνται για την άσκηση των ακόλουθων δεξιότητες και γενικές δεξιότητες:

 1. Εφαρμογή μαθηματικών, επιστημονικών, τεχνολογικών και ρόλο μηχανικού?
 2. Σχεδιασμό και τη διεξαγωγή πειραμάτων και την ερμηνεία των αποτελεσμάτων?
 3. Συλλάβουν, το σχεδιασμό και την ανάλυση συστημάτων, προϊόντων και διαδικασιών?
 4. Σχέδιο, να εποπτεύει, να αναπτύξουν και να συντονίσουν τα έργα και υπηρεσίες μηχανικού?
 5. Προσδιορίστε, διαμόρφωση και την επίλυση προβλημάτων μηχανικής?
 6. Ανάπτυξη και / ή χρησιμοποιούν νέα εργαλεία και τεχνικές?
 7. Επιβλέπει τη λειτουργία και τη συντήρηση των συστημάτων?
 8. Αξιολογεί κριτικά τη λειτουργία και τη συντήρηση των συστημάτων?
 9. Για να επικοινωνούν αποτελεσματικά σε γραπτή μορφή, του στόματος και γραφικών?
 10. Εργασία σε διεπιστημονικές ομάδες?
 11. Κατανοήσει και να εφαρμόσει την επαγγελματική δεοντολογία και την ευθύνη?
 12. Αξιολογήσει τον αντίκτυπο των μηχανικών δραστηριοτήτων στο κοινωνικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο?
 13. Αξιολογήσει την οικονομική βιωσιμότητα των έργων μηχανικής?
 14. Έστω ότι η στάση της συνεχής επιδίωξη της επαγγελματικής ανάπτυξης.

φόρμες της Access

Enem

Ο τρόπος εισόδου μέσω Enem ισχύει για όλα τα προπτυχιακά μαθήματα, στην τάξη ή την απόσταση. Ο τρόπος πρόσβασης μέσω ESMS θα περιλαμβάνει τους υποψηφίους που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τους σημείωμα των τελευταίων 4 δοκιμές που εφαρμόζονται Enem. Ο αιτών ενημερώνει τον χρόνο, όταν οι ESMS και το σημείωμα που λαμβάνονται εγγράφως, η οποία θα επικυρωθεί αυτόματα από το σύστημα.

σε απευθείας σύνδεση εξετάσεις

Ο τρόπος εισόδου μέσω online τεστ είναι διαθέσιμο για όλα τα προπτυχιακά μαθήματα που προσφέρονται, τόσο τα πραγματικά όσο και την απόσταση. Το Online απόδειξη αποτελείται από μια απόδειξη της γραφής να πραγματοποιηθεί σε απευθείας σύνδεση που έχει ως στόχο να αξιολογήσει την περιοχή της έκφρασης της γραφής πείρα σε διάφορες πτυχές του και αποτελείται από μια ερμηνεία κειμένου ή διατριβή και θα έχουν ταξινομητική και εξοβελισμού χαρακτήρα.

Προγραμματισμένες εξετάσεις

Ο τρόπος εισόδου μέσω προγραμματισμένων δοκιμών ισχύει για όλα τα προπτυχιακά μαθήματα, στην τάξη ή την απόσταση. Προγραμματισμένη απόδειξη αποτελείται από μια απόδειξη της γραφής που θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που επιλέχθηκε στο παρελθόν από τον υποψήφιο που έχει ως στόχο να αξιολογήσει την περιοχή της έκφρασης της γραφής πείρα σε διάφορες πτυχές του και αποτελείται από μια ερμηνεία κειμένου ή διατριβή και θα έχουν ταξινομητική και εξοβελισμού χαρακτήρα.

Η αιθουσαία Παραδοσιακά

Ο τρόπος εισόδου μέσω των παραδοσιακών δοκιμή εφαρμόζεται σε όλα τα προπτυχιακά μαθήματα, στην τάξη ή την απόσταση. Η παραδοσιακή απόδειξη αποτελείται από ένα αντικειμενικό κριτήριο του 30 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και ένα δοκίμιο, το οποίο έχει ως στόχο να αξιολογήσει την περιοχή της έκφρασης της γραφής πείρα σε διάφορες πτυχές του και αποτελείται από μια ερμηνεία κειμένου ή διατριβή και θα έχουν ταξινομητική και εξοβελισμού χαρακτήρα

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Portuguese (Brazil)
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Μάρτ. 2020
Duration
10 - 20 Εξάμηνα
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Μάρτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη