Wright State University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Wright State University είναι ένα εθνικό δημόσιο πανεπιστήμιο στο Ντέιτον του Οχάιο με περισσότερους από 15.000 μαθητές, συμπεριλαμβανομένων περίπου 1000 διεθνών φοιτητών από περισσότερες από 60 χώρες. Προσφέροντας προγράμματα 295 πτυχίων, το πανεπιστήμιο αποτελείται από οκτώ κολέγια, τρία σχολεία και μια πανεπιστημιούπολη στο Celina του Οχάιο. Ονομάστηκε για τους αδελφούς Wright State University προσφέρει μια εξαιρετική, προσιτή εκπαίδευση στην αμερικανική καρδιά.

Ποιοι είμαστε

Αποστολή

Μεταμορφώνουμε τις ζωές των μαθητών μας και των κοινοτήτων που υπηρετούμε.

Εμείς θα:

 • Δημιουργήστε ένα στέρεο θεμέλιο για την επιτυχία των φοιτητών σε όλα τα επίπεδα μέσω καινοτόμων προγραμμάτων υψηλής ποιότητας.
 • Διεξαγωγή επιστημονικής έρευνας και δημιουργικών προσπαθειών που επηρεάζουν την ποιότητα της ζωής.
 • Ενεργοποιήστε την ουσιαστική κοινοτική υπηρεσία.
 • Προωθήστε την οικονομική αναζωογόνηση της περιοχής και του κράτους μας και αναθέστε σε όλους μας τους σπουδαστές, τη σχολή, το προσωπικό και τους αποφοίτους να αναπτύξουν επαγγελματικά, πνευματικά και προσωπικά.

Οραμα

Wright State University , εμπνευσμένο από το δημιουργικό πνεύμα των αδελφών Wright, θα είναι το πιο πανεπιστημιακό και καινοτόμο πανεπιστήμιο του Οχάιου, γνωστό και θαυμασμένο για την κουλτούρα μας που σέβεται τη μοναδική αξία όλων των φοιτητών, των διδασκόντων, του προσωπικού και των αποφοίτων μας για το θετικό μετασχηματιστικό αντίκτυπο που έχουμε στη ζωή των μαθητών μας και των κοινοτήτων που υπηρετούμε.

Αξίες

Wright State University αξίες

 • Άνθρωποι: Επιτυχία, πολυμορφία
 • Μάθηση: Ανακάλυψη, καινοτομία, υποτροφία
 • Συνεργασίες: Περιφερειακή, επιχειρηματική, παγκόσμια
 • Σχέσεις: συλλογικό, επαγγελματικό, ηθικό
 • Αειφορία: Κοινωνική δικαιοσύνη, οικονομικές ευκαιρίες, προστασία του περιβάλλοντος
 • Διαχείριση: Φορολογική, πνευματική

Σχετικά με την περιοχή μας

Η περιοχή Dayton είναι γνωστή ως το σταυροδρόμι της καινοτομίας, αλλά είναι πολύ περισσότερο.

Βρίσκεται στην περιοχή της κοιλάδας του Μαϊάμι του νοτιοδυτικού Οχάιο, το Ντέιτον είναι μια μεσαίου μεγέθους πόλη που περιβάλλεται από μια ποικιλόμορφη μητροπολιτική περιοχή περίπου ενός εκατομμυρίου κατοίκων. Η Ντέιτον κατέλαβε την πρώτη θέση στον κατάλογο των καλύτερων οικονομικά προσιτών θέσεων για να ζήσει. "Η πραγματική συμφωνία που προέρχεται από τη ζωή στο Ντέιτον είναι η υψηλή ποιότητα ζωής που απολαμβάνουν οι κάτοικοι", σύμφωνα με το Livability.com. "Το Dayton προσφέρει μια πλούσια ποικιλία από πράγματα που πρέπει να κάνετε, από υπαίθρια αναψυχή που περιλαμβάνει κανό και πατινάζ σε πολιτιστικές παροχές, όπως η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Dayton και το Benjamin and Marian Schuster Performing Arts Center."

Ενα απο τα καλύτερα

 • "Καλύτερα μέρη για να ζήσουν" - ΗΠΑ News and World Report
 • "Οι πιο προσιτές πόλεις της Αμερικής" - Forbes
 • "Top 10 πόλεις για ευκαιρίες καριέρας" - SmartAsset
 • "Top-10 πιο καλλιτεχνικές μεσαίες πόλεις" - Gogobot
 • "Οι 25 καλύτερες πόλεις του 2017" - έξω
 • "Αυτές οι πόλεις των ΗΠΑ έχουν τους πιο πράσινους χώρους" - National Geographic

Ιστορία

Η κοιλάδα του Μαϊάμι έχει μια μακρά ιστορία καινοτομίας. Στις αρχές της δεκαετίας του 1900, το Ντέιτον έγινε η πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών με τις περισσότερες ευρεσιτεχνίες ανά κάτοικο. Ως γενέτειρα της αεροπορίας, το Ντέιτον φιλοξενεί το Εθνικό Μουσείο της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών - το παλαιότερο και μεγαλύτερο μουσείο στρατιωτικής αεροπορίας στον κόσμο και το Τουριστικό αξιοθέατο Νο 1 του Οχάιου - και ένα από τα κορυφαία αεροπορικά shows της χώρας. Οι άλλες σημαντικές εφευρέσεις της πόλης περιλαμβάνουν την ταμειακή μηχανή, την αυτόνομη ανάφλεξη για αυτοκίνητα, το ποτό ποπ, την ηλεκτρική αναπηρική καρέκλα, τη σκάλα και το χώρο στάθμευσης. Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν αυτή την πλούσια ιστορία και να δουν το αρχικό 1905 Wright Flyer III, μια μεγάλη συλλογή ταμειακών μηχανών και άλλα πολύτιμα ιστορικά στοιχεία στο ιστορικό πάρκο Carillon.

Καλές Τέχνες και Τέχνες

Η σκηνή της τέχνης της περιοχής είναι πιο ζωντανή από αυτή των πολλών μεγαλύτερων πόλεων. Ο Βενιαμίν

Ο μεγάλος ύπαιθρος

Η κοιλάδα του Μαϊάμι είναι ένα εξαιρετικό μέρος για υπαίθριες τυχοδιώκτες. Η περιοχή διαθέτει επτά MetroParks, καθώς και περισσότερα από 35.000 στρέμματα πάρκων, διατηρητέων φύσεων και έναν δημοφιλή διάδρομο ποταμού κατά μήκος του μεγάλου ποταμού του Μαϊάμι. Οι ποδηλάτες μπορούν να εξερευνήσουν περισσότερα από 330 μίλια μονοπατιών, με περισσότερες από τις πρωτοβουλίες σιδηροτροχιών σε μονοπάτια. Το αγροτικό χωριό Greene County προσφέρει πεζοπορία στο Κρατικό Φύση Clifton Gorge, το Glen Helen Nature Preserve, κατασκήνωση και πεζοπορία στο John Bryan State Park και κανό κατά μήκος του Little Miami River, του πρώτου ρεύματος του Οχάιου που ονομάζεται National Scenic River.

Αθλητισμός

Οι λάτρεις των σπορ είναι στην ευχάριστη θέση να καλέσουν το σπίτι του Raider Country. Με το αθλητικό πρόγραμμα NCAA DI του Wright State και τις επαγγελματικές ομάδες στο Columbus και το Cincinnati, η περιοχή προσφέρει άφθονες ευκαιρίες για αθλητές. Το NCAA περιλαμβάνει το Ντέιτον στον κατάλογο των εννέα μεγάλων πόλεων μπάσκετ. Κάθε χρόνο το τουρνουά NCAA ξεκινάει στο Dayton, site των πρώτων τεσσάρων αγώνων που περικλείουν το πεδίο σε μια ομάδα 64 ατόμων. Η ομάδα μπέιζμπολ Dayton Dragons ονομάστηκε ένα από τα "Top Ten Hottest Sports Tickets" από το περιοδικό Sports Illustrated.

Ψώνια και φαγητό

Το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της περιοχής, το Mall στο Fairfield Commons, βρίσκεται κοντά στην πανεπιστημιούπολη του Wright State. Το Greene - ένα κέντρο πόλης 72 στρεμμάτων που διαθέτει πεζόδρομους, καταστήματα λιανικής πώλησης και εστιατόρια, απέχει μόλις 15 λεπτά. Μοναδικά εστιατόρια και καταστήματα είναι μέρος του ιστορικού κέντρου του Όρεγκον του Ντέιτον. Η περιοχή «πηδάει» με περισσότερες από δώδεκα μικροσκοπικές επιχειρήσεις και οι New York Times ονόμασαν το The Pine Club steakhouse ένα από τα «Δέκα μεγαλύτερα παραδοσιακά εστιατόρια του κόσμου».

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου

Η πρωτεύουσα θέση της κοιλάδας του Μαϊάμι, κοντά στη διασταύρωση του Interstate 70 και του Interstate 75, διευκολύνει την επίσκεψη μεγάλων πόλεων όπως το Cincinnati, το Columbus και το Indianapolis. Η μεγαλύτερη διασκέδαση και υδάτινο πάρκο του Midwest, Kings Island, βρίσκεται μόλις 35 μίλια νότια του Ντέιτον. Τα μουσεία παγκόσμιας κλάσης, οι εσωτερικές και εξωτερικές αίθουσες συναυλιών, οι κρουαζιέρες με ποταμόπλοιο, οι βραβευμένοι ζωολογικοί κήποι και οι επαγγελματικές αθλητικές ομάδες βρίσκονται όλα σε μια ώρα με το αυτοκίνητο.

Raider Χώρα

Raider Χώρα είναι η συνεχόμενη περιοχή 16-νομό στο δυτικό Οχάιο αγκυροβολημένο από δύο πανεπιστημιουπόλεις του Wright State University του Wright State University . Επίσης, στην περιοχή της Πολεμικής Αεροπορίας Wright-Patterson, η περιοχή είναι γνωστή για τις δυνατότητές της στον τομέα της πληροφορικής, της έρευνας και της ανάπτυξης στον τομέα της αεροδιαστημικής, της προηγμένης τεχνολογίας υλικών και των υπηρεσιών υγείας και ανθρώπινων υπηρεσιών. Το Raider Country διαθέτει γκουρμέ εστιατόρια, εκλεκτικά καταστήματα, χώρους πρασίνου και εξαιρετικά σχολεία.

Τοποθεσίες

Ντέιτον

Address
Colonel Glenn Highway,3640
45435 Ντέιτον, Οχάιο, Ηνωμένες Πολιτείες

Προγράμματα

FAQ

Άλλη