Westminster College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Επισκόπηση & Γρήγορα γεγονότα

Είμαστε το Westminster College. Είμαστε πιο κοντά από ό, τι νομίζετε, που βρίσκεται μέσα στην όμορφη πόλη του New Wilmington, μόλις μία ώρα βόρεια του Πίτσμπουργκ. Μελετάμε σκληρά, προσφέρουμε στους ισχυρούς ακαδημαϊκούς, τις εξαιρετικές ικανότητες και την εξατομικευμένη προσοχή με το δείκτη 12: 1 φοιτητή / καθηγητή. Επεκτείνουμε τους ορίζοντες με ευκαιρίες για σπουδές στο εξωτερικό και συνδέσεις με την ισχυρή βάση των αποφοίτων μας. Ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή, χορηγώντας 20 αθλητικά πανεπιστήμια, 18 εταιρίες τιμής και πάνω από 80 συλλόγους. Είμαστε μια πλατφόρμα για την πνευματική ελευθερία, παρέχοντας την ανεξαρτησία να σκέφτεστε και να συμμετέχετε σε αυτό που είναι πιο σημαντικό για σας. Είμαστε ένας τόπος για να καλέσουμε στο σπίτι περίπου 1.300 φοιτητές κάθε χρόνο. Είμαστε περισσότερο από ό, τι φαντάζεστε.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Περισσότεροι από 1.300 προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές. 42% άνδρες και 58% γυναίκες.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ

Κατοικία 300τ.μ., με ξύλινα πατώματα, 22 κτίρια, αρκετά αθλητικά πεδία, 10 γήπεδα τένις, υπαίθριο εργαστήριο 100 στρεμμάτων και λίμνη Brittain.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Το 98% των φοιτητών λαμβάνει οικονομική ενίσχυση, είτε με υποτροφίες με βάση την αξία είτε με πόρους που βασίζονται στην ανάγκη.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Συνολικά δίδακτρα και υποχρεωτικά τέλη για το 2017-2018: 18.138 δολάρια ανά εξάμηνο / 36.276 δολάρια ετησίως / 47.466 δολάρια ετησίως, συμπεριλαμβανομένων των διδάκτρων και του δωματίου και του διοικητικού συμβουλίου.

ΣΧΟΛΗ

110 μέλη πλήρους διδασκάλου, το 91% των οποίων κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών και ποσοστό σπουδαστών 12: 1 σε σχολή.

ΕΞΑΜΗΝΟΙ

Δύο εξάμηνα ακαδημαϊκό έτος (πτώση και άνοιξη) με ευκαιρίες για τους μαθητές να ταξιδέψουν κατά τη διάρκεια του χειμερινού διάλειμμα.

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ

Περισσότερα από 80 σωματεία και οργανώσεις, 4 εθνικές αδελφότητες και 5 εθνικές αδελφότητες.

ΣΤΕΓΑΣΗ

10 επιλογές οικιστικών κατοικιών. Όλα τα τέσσερα χρόνια.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

21 αθλητικά παζάρια; NCAA Τμήμα ΙΙΙ. Αθλητική Διάσκεψη των Προέδρων.

ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

41 μεγάλες και 10 προ-επαγγελματικά προγράμματα. 4 προγράμματα μάστερ.

Αποστολή

Η αποστολή του Κολλεγίου του Westminster είναι να βοηθήσει τους άνδρες και τις γυναίκες να αναπτύξουν ικανότητες, δεσμεύσεις και χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν τα ανθρώπινα όντα. Η παράδοση των φιλελεύθερων τεχνών είναι το θεμέλιο του προγράμματος σπουδών που σχεδιάζεται συνεχώς για να εξυπηρετήσει αυτή την αποστολή σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο.

Το Κολλέγιο θεωρεί ότι το μορφωμένο άτομο είναι ένα άτομο του οποίου οι δεξιότητες συμπληρώνονται από τις συνεχώς αναπτυσσόμενες αξίες και τα ιδανικά που προσδιορίζονται στην ιουδο-χριστιανική παράδοση. Η αναζήτηση της αριστείας του Westminster είναι η αναγνώριση ότι η διαχείριση της ζωής επιβάλλει τη μέγιστη δυνατή ανάπτυξη των δυνατοτήτων κάθε ατόμου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  1. Να λογική λογική και την κριτική αξιολόγηση
  2. Να επικοινωνούν αποτελεσματικά
  3. Να σκέφτεται δημιουργικά και να εκτιμά τις αισθητικές εκφράσεις
  4. Να επιδείξει πνευματική περιέργεια
  5. Να αποκτήσουν γνώση του εαυτού, της κοινωνίας, των ανθρώπινων πολιτισμών, του φυσικού κόσμου και των ανθρώπινων σχέσεων με τον Θεό
  6. Να εφαρμόσει τη γνώση στα σύγχρονα ζητήματα
  7. Να επιδείξει ηθικές και δεοντολογικές δεσμεύσεις του γείτονα, της κοινωνίας και του φυσικού κόσμου
  8. Να επιδείξει δέσμευση για τη διά βίου μάθηση και την απόκτηση δεξιοτήτων για σταδιοδρομία και υπεύθυνη υπηρεσία ως παγκόσμιων πολιτών.

Τοποθεσίες

Νέο Wilmington

Address
WESTMINSTER COLLEGE
319 SOUTH MARKET STREET

PA 16172 Νέο Wilmington, Πενσυλβανία, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη