West Virginia University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το WVU είναι μια οικογένεια ξεχωριστών πανεπιστημιουπόλεων ενωμένων από μια ενιαία αποστολή. Από την πρωτοποριακή έρευνα της ναυαρχίδας μας στο Morgantown μέχρι το κέντρο φιλελεύθερων τεχνών της WVU Potomac State στο Keyser στα προγράμματα τεχνολογίας εντάσεως στο WVU Tech στο Beckley, αξιοποιούμε τα ταλέντα και τους πόρους μας για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τη Δυτική Βιρτζίνια και τον κόσμο .

Αποστολή

Ως εκπαιδευτικό ίδρυμα, η σχολή, το προσωπικό και οι φοιτητές του West Virginia University δεσμεύονται να δημιουργήσουν μια ποικιλόμορφη και χωρίς αποκλεισμούς νοοτροπία που προωθεί την εκπαίδευση, την υγειονομική περίθαλψη και την ευημερία για όλους παρέχοντας πρόσβαση και ευκαιρίες. προωθώντας την έρευνα υψηλής επίπτωσης · και με τη μεταμόρφωση στη Δυτική Βιρτζίνια και τον κόσμο μέσω της τοπικής, κρατικής και παγκόσμιας δέσμευσης.

Οραμα

Ως ένα West Virginia University , είμαστε σκόπιμοι στις σπουδές μας και στο έργο μας ώστε να μπορέσουμε να συνεργαστούμε με τις κοινότητές μας - τόσο κοντά όσο και μακριά - για να προσφέρουμε τις αναγκαίες και αξιόλογες λύσεις στα προβλήματα της πραγματικής ζωής μέσα στους πυλώνες της εκπαίδευσης, της υγειονομικής περίθαλψης και της ευημερίας.

Τοποθεσίες και Εγκαταστάσεις Campus

Το σύστημα WVU είναι μια οικογένεια ξεχωριστών πανεπιστημιουπόλεων ενωμένων με μια ενιαία αποστολή. Από την πρωτοποριακή έρευνα της ναυαρχίδας μας στο Morgantown (που κατατάσσεται στο R1, ο υψηλότερος φορέας της κατηγορίας έρευνας) στην επικεντρωμένη στο φοιτητή εστίαση του WVU Potomac State College στο Keyser στα προγράμματα τεχνολογίας έντασης στο WVU Institute of Technology στο Beckley, τα ταλέντα και τους πόρους για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τη Δυτική Βιρτζίνια και τον κόσμο.

Το Τεχνολογικό Ινστιτούτο WVU στο Beckley προσφέρει περισσότερα από 40 μεγάλες εταιρείες, μεταξύ των οποίων και ένα από τα 100 κορυφαία προγράμματα μηχανικών προπτυχιακών σπουδών στη χώρα, σύμφωνα με την US News

Το WVU Potomac State College στο Keyser έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά διδασκαλίας όλων των τετραετών ιδρυμάτων του έθνους. Προσφέροντας περισσότερες από 50 μεγάλες εταιρείες, αυτή η πανεπιστημιούπολη συνδυάζει την προσωπική προσοχή ενός μικρού κολλεγίου με τα οφέλη ενός μεγάλου πανεπιστημίου.

Το Σύστημα WVU περιλαμβάνει επίσης τμήματα του Κέντρου Επιστημών Υγείας Robert C. Byrd στο Τσάρλεστον και το Martinsburg, καθώς και 10 πειραματικές εκμεταλλεύσεις και τέσσερα δάση σε ολόκληρη την πολιτεία και WVU Jackson's Mill State 4-H Camp. Το Σύστημα WVU περιλαμβάνει 518 κτίρια σε 15.880 στρέμματα. Η πανεπιστημιούπολη Morgantown έχει 245 κτίρια (11 στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων) σε 1.892 στρέμματα.

Η πανεπιστημιούπολη WVU Morgantown βρίσκεται σε μια πόλη που ονομάζεται "Όχι. 1 Μικρή πόλη στην Αμερική "από την BizJournals.com για την εξαιρετική ποιότητα ζωής της. Morgantown, πληθυσμός 30.855, βαθμολογήθηκε επίσης η ένατη καλύτερη πόλη κολέγιο στην Αμερική από το Business Insider και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την Ουάσιγκτον, DC, στα ανατολικά, στο Πίτσμπουργκ, PA, στα βόρεια, και το Κλίβελαντ και το Κολόμπους του Οχάιου βορειοδυτικά. Άλλες βαθμολογίες: Το Kiplinger.com περιελάμβανε το Morgantown στις 10 καλύτερες θέσεις τους για να ζήσουν τον κατάλογο. μία από τις "Καλύτερες Αθλητικές Πόλεις" από την Sporting News. 5ο "Καλύτερο μικρό μετρό" από τη Forbes. 12η συνολική "Hottest Small City" από την Inc .; ένα από τα "50 πιο έξυπνα μέρη για να ζήσει" από Kiplinger του? και η δεύτερη θέση "Best College Town for Jobs" του Forbes.

Ζωή στο WVU

Η εβδομάδα σας έχει 168 ώρες. Κάνουμε τις ώρες που δεν είσαι στην τάξη εξίσου γεμάτη με ανακάλυψη, ανάπτυξη και διασκέδαση.

Στέγαση

Οι αίθουσες διαμονής και τα συγκροτήματα διαμερισμάτων μας είναι πολύ περισσότερο από ένα μέρος για ύπνο. Θα μελετήσετε, θα χαλαρώσετε, θα δημιουργήσετε και θα ονειρευτείτε με φίλους ομοϊδεάτες.

Εστιατόρια

Ένα καλό γεύμα είναι πάντα κοντά. Τα σχέδια φαγητού γίνονται δεκτά σε 26 τοποθεσίες στην πανεπιστημιούπολη, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων τραπεζαρίων και επιλογών λιανικής πώλησης όπως το Chick-fil-A, το Sbarro και το Saikou Sushi. Ψάχνετε για επιλογές χαμηλών θερμίδων ή χωρίς αλλεργιογόνα; Έχουμε και αυτούς.

Μεταφορά και στάθμευση

Ο ηλεκτρικός κινητήρας μας, η PRT, είναι η καλύτερη διαδρομή στην πόλη. Πού αλλού μπορείτε να γλιστρήσετε πάνω από την κυκλοφορία σε αυτοκίνητα που κινούνται με υπολογιστή, ενώ μελετάτε για την επόμενη τάξη; Το αναγνωριστικό σπουδαστών σας δίνει ελεύθερη πρόσβαση στα λεωφορεία της γραμμής ορεινών γραμμών PRT και Morgantown.

Φοιτητική ζωή

Υποστηρίζουμε το μαθησιακό περιβάλλον του WVU. Από δραστηριότητες διασκέδασης και προγράμματα παροχής υπηρεσιών σε πόρους που σας βοηθούν να περιηγηθείτε στη ζωή του κολλεγίου, σας έχουμε καλύψει.

Βιβλιοθήκες

Οι πρωτοπόροι έχουν διασχίσει ηπείρους αναζητώντας τις μεγάλες ανακαλύψεις της ανθρωπότητας. Με τις βιβλιοθήκες μας, θα χρειαστεί να περάσετε απλά το δρόμο για τη δική σας.

Τεχνολογία

Όπου κι αν πάτε, θα σας κρατήσουμε συνδεδεμένους με τους πόρους και τις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου που χρειάζεστε.

Τοποθεσίες

Morgantown

West Virginia University

Address
Morgantown
26506 Morgantown, Δυτική Βιρτζίνια, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 304-293-0111

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Διαπιστεύσεις

AACSB Accredited

Υποβολή ερώτησης

Άλλη