Wartburg College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Κολλέγιο είναι κάτι περισσότερο από ένα βαθμό. Είναι μια επένδυση στο μέλλον σας.

Η φιλελεύθερη παιδεία τέχνες θα λάβετε στο Wartburg σας επιτρέπει να αποκτήσουν όχι μόνο τις δεξιότητες που απαιτούνται από το επιλεγμένο τομέα των σπουδών σας, αλλά και τις δεξιότητες κριτικής σκέψης που απαιτείται για να εξερευνήσετε την ηθική της λήψης αποφάσεων και εμπλοκή της κοινότητας, η αποτελεσματική επικοινωνία, πολιτιστική επάρκεια, και τη συνεργασία.

Η αποστολή μας

Wartburg College είναι αφιερωμένο στην προκλητική και καλλιεργώντας τους μαθητές για τη ζωή της ηγεσίας και της υπηρεσίας ως μία εμπνευσμένη έκφραση της πίστης και της μάθησης τους.

Η Ταυτότητά μας

Wartburg College είναι ένα φιλελεύθερο κολλέγιο τεχνών της Λουθηρανικής Εκκλησίας (ELCA). Δεν χρειάζεται να είναι Λουθηρανική, ή ακόμα και χριστιανικές, για να εκτιμήσουν τον τρόπο που μια εκπαίδευση Wartburg θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε νόημα και το σκοπό για τη ζωή σας.

Πολλά κολέγια λειτουργούν από ένα κοινό δόγμα ή δήλωση της πίστης, όπου επιβάλλονται πίστη. Άλλα κολέγια κρατήσει την πίστη από την κοινοτική ζωή εντελώς. Στο Wartburg College, χρησιμοποιούμε την προσέγγιση Λουθηρανική στην εκπαίδευση, η οποία χτίζει την κοινότητα γύρω από ένα ζωντανό και χωρίς αποκλεισμούς συνομιλία της πίστης και της μάθησης.

Μάρτιν Λούθερ, ο οποίος πυροδότησε τη Μεταρρύθμιση το 1517, ήταν και ένας πάστορας και ένας καθηγητής πανεπιστημίου. Έχει παλέψει με τα μεγαλύτερα ερωτήματα της ζωής και πώς η πίστη μπορεί να αλλάξει πραγματικά τον κόσμο γύρω μας. Λόγω της Λουθηρανικής θεολογική προοπτική μας, θέλουμε να επίσης να παλέψει με αυτά τα μεγάλα ζητήματα, όπως εργάζεστε μέσω τεσσάρων χρόνου σας στο Wartburg. Σας προσκαλούμε και ενθαρρύνουμε τις συνομιλίες με τους ανθρώπους από διαφορετικά υπόβαθρα και με διαφορετικές πνευματικές προοπτικές. Με τη σειρά του, θα μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δικές σας πεποιθήσεις και αξίες.

Ανακαλύψτε καλώντας σας

Wartburg College βοηθά τους μαθητές να ανακαλύψουν και να διεκδικήσουν τους κελεύσματα-σύνδεση μάθησή τους με την πίστη και τις αξίες, την κατανόησή τους για τον εαυτό τους και τα δώρα τους, την προοπτική τους για τη ζωή και το μέλλον, και τις ευκαιρίες για τη συμμετοχή τους στην εκκλησία, κοινότητα και την ευρύτερη κοινωνία στην σκόπιμη και σημαντικούς τρόπους.

Ακαδημαϊκό Βασικά Στοιχεία

Μέση μέγεθος της τάξης: 17 αναλογία φοιτητών-διδασκόντων: 11: 1 Πλήρης απασχόληση σχολής: 104 Κατατάχθηκε σχολή με υψηλότερο βαθμό στην πειθαρχία: 99% Προικισμένη θέσεις ΔΕΠ: 2 διακεκριμένους καρέκλες, 11 προικισμένο καρέκλες, 1 διακρίνεται έδρες, 4 προικισμένο έδρες.

Τα πιο δημοφιλή Majors

Διοίκηση Επιχειρήσεων 1 2 Βιολογία 3 Δημοτικής Εκπαίδευσης 4 Δημοσιογραφίας και Επικοινωνίας 5 Μουσική Εκπαίδευση

Διεθνής αναγνώριση

Ένας από τους πέντε κολέγια για να λάβετε εναρκτήρια Βραβείο Ανώτατης Εκπαίδευσης Civic Engagement του Κέντρου της Ουάσιγκτον για την υπηρεσία-μάθηση και την εμπλοκή της κοινότητας. Σε εθνικό επίπεδο κατατάσσονται από το Ίδρυμα Carnegie για την Πρόοδο της Διδασκαλίας ως ένα από τα 12 αποκλειστικά απολυτηρίου κολέγια που ενθαρρύνουν τη βιωματική μάθηση και την εμπλοκή της κοινότητας. Ονομάστηκε οκτώ συνεχόμενες φορές στον Πρόεδρο της Ανώτατης Εκπαίδευσης κοινοτική Υπηρεσία Πρωτιές, τρεις φορές "με διάκριση," σε αναγνώριση των εθελοντικών προσπαθειών από τους μαθητές Wartburg. Ένα από μόνο έξι κολεγίων Iowa περιλαμβάνονται στο 2014-15 σώματα Διάκριση, το οποίο αναγνωρίζει τα σχολεία που έχουν αποδείξει την αφοσίωσή τους να «ασχολούνται οι μαθητές, μεγάλη διδασκαλία, ζωντανή κοινότητες και επιτυχή αποτελέσματα." Wartburg κατετάγη 16ος στο έθνος για τις βραχυπρόθεσμες σπουδές στο εξωτερικό στην Open Doors έκθεση του 2014, η οποία διεξήχθη σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ μέλους Γραφείο Εκπαιδευτικών και Πολιτιστικών Υποθέσεων. Συμπεριλαμβάνεται στην καλύτερη φιλελεύθερα κολλέγια τεχνών Washington Monthly κατάταξη για τη συμβολή του για το κοινό καλό μέσα από την κοινωνική κινητικότητα, την έρευνα, και την εξυπηρέτηση. Νικητής του 2012 NetImpact του "Μικρά βήματα, μεγάλες νίκες Challenge," ένα εθνικό ανταγωνισμό μεταξύ των πανεπιστημίων και των κολεγίων επιβράβευση των κοινωνικών και περιβαλλοντικών δράσεων. Κατατάχθηκε στην αναθεώρηση Princeton ως ένα από τα καλύτερα κολέγια της περιοχής Midwest. Που απαριθμούνται στο Top Κολέγια του Peterson για την Επιστήμη μεταξύ 200 σχολεία με εξαιρετική προγράμματα στην επιστήμη και τα μαθηματικά. Ένα από τα δύο κολέγια στην Αϊόβα να αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης της κατάρτισης των εκπαιδευτικών για το πρόγραμμα στοιχειώδους εκπαίδευσης του. Περιλαμβάνεται μεταξύ των πρώτων βαθμίδων Best Εθνική Φιλελευθέρων Τεχνών Κολέγια όπως ιεραρχήθηκαν από την US News and World Report. Κατατάχθηκε # 7 μεταξύ των εθνικών πανεπιστήμια και τα φιλελεύθερα κολλέγια τεχνών από την US News and World Report ως "overperformer" στα ποσοστά αποφοίτησης των φοιτητών από οικογένειες με χαμηλό εισόδημα. Που περιλαμβάνονται στην κατάταξη "καλύτερα κολέγια» του περιοδικού χρήματα. Το πρόγραμμα Wartburg "Κοινότητα οικοδόμοι» απονεμήθηκε ένα βραβείο MacJannet για την Παγκόσμια Ιθαγένεια.

Πτυχιούχος σε τέσσερα χρόνια!

Τι είναι ένα Αποφοίτηση Rate;

Αυτό μπορεί να είναι μια πολύ συγκεχυμένη έννοια. Βασικά, αυτό είναι το ποσοστό των μαθητών που ολοκληρώνουν πραγματικά ένα βαθμό στο ίδρυμα. Οι περισσότερες αναφορές στο διαδίκτυο θα δείξει ένα ποσοστό αποφοίτησης 6 ετών, το οποίο είναι το ποσοστό των φοιτητών πλήρους φοίτησης λάβει πτυχίο τους εντός έξι ετών, η οποία έχει γίνει το μέσο μήκος μιας προπτυχιακής εκπαίδευσης σε πολλά πανεπιστήμια. Αυτό δεν είναι αλήθεια σε Wartburg College.

93% των αποφοίτων μας τελειώσει τα πτυχία τους σε τέσσερα χρόνια. Από τους φοιτητές πλήρους φοίτησης που ξεκίνησε στο Wartburg, το 63% θα ολοκληρώσει το πτυχίο τους σε Wartburg, το οποίο θεωρείται ένα πολύ υψηλό ποσοστό αποφοίτησης. Κατά τα τελευταία 10 χρόνια, Wartburg είχε αποφοίτηση υψηλότερα ποσοστά, όπως 70%.

Γιατί συγκρίνουν πέντε χρόνια στα δημόσια σχολεία σε τέσσερα χρόνια στο Wartburg;

Η πραγματικότητα για πολλούς μαθητές, είναι ότι θα χρειαστούν τέσσερα-και-α-μισό σε πέντε χρόνια ή περισσότερο για να κερδίσουν ένα πτυχίο σε ένα δημόσιο σχολείο, σύμφωνα με τις εθνικές στατιστικές. Στο Wartburg, το 93 τοις εκατό των αποφοίτων μας να ολοκληρώσει το πτυχίο τους μέσα σε τέσσερα χρόνια.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη BBA » Όψη BAs » Όψη Πτυχία » Όψη Bachelor »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

BM στην μουσικοθεραπεία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Waverly

Το Bachelor of Music in Music Therapy βαθμό προσφέρεται για όσους επιθυμούν να ολοκληρώσουν την παρακολούθηση μαθημάτων ευθυγραμμισμένη με τις απαιτήσεις που καθορίζονται από την American Music Therapy Association για να πληρούν τις προϋποθέσεις για να γίνει μια πίνακας-επικυρωμένο Μουσικοθεραπευτής. [+]

Wartburg College είναι διαπιστευμένο, θεσμικό μέλος της Εθνικής Ένωσης των Σχολών Μουσικής (NASM). Φοιτητές που συμπληρώνει το American Music Therapy Association (AMTA) ενέκρινε τη μουσική πτυχιακό πρόγραμμα θεραπείας είναι επιλέξιμες για να καθίσει για την πιστοποίηση του πλοίου από το Συμβούλιο Πιστοποίησης για Μουσικοθεραπευτών (CBMT). Wartburg είναι το μοναδικό ιδιωτικό κολέγιο στην Αϊόβα να προσφέρει το μεγαλύτερο μουσικοθεραπείας. Ολοκλήρωση του Bachelor of Music Εκπαίδευσης ή Πτυχίο Μουσική Εκπαίδευση / Μουσικοθεραπεία βαθμό οδηγεί σε licensure στην εκπαίδευση στην πολιτεία της Αϊόβα.... [-]


Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA)

Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Waverly

Ως μέρος της εκπαίδευσης σας στο Wartburg College, θα λειτουργήσει μέσα από πολλές από τις ηθικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα τον επιχειρηματικό κόσμο. Θα είναι έτοιμη να κάνει και να σταθεί πίσω από δύσκολες αποφάσεις και να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία ζητείται από πολλούς εργοδότες. [+]

Ως μέρος της εκπαίδευσης σας στο Wartburg College, θα λειτουργήσει μέσα από πολλές από τις ηθικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα τον επιχειρηματικό κόσμο. Θα είναι έτοιμη να κάνει και να σταθεί πίσω από δύσκολες αποφάσεις και να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία ζητείται από πολλούς εργοδότες.

Θα βρείτε επίσης ευκαιρίες σταδιοδρομίας στο σημερινό με γρήγορο ρυθμό επιχειρηματικό περιβάλλον σε τομείς όπως η δημόσια ή ιδιωτικά λογιστικής, τη χρηματοδότηση, τις διεθνείς επιχειρήσεις, κυβερνητική υπηρεσία, τη διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης, το μάρκετινγκ, και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.... [-]


Πτυχίο Τεχνών (BA)

BA in Psychology

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Waverly +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα ψυχολογίας, μέρος του Τμήματος Κοινωνικών Επιστημών, προσεγγίζει την ψυχολογία ως ακαδημαϊκή πειθαρχία, ένα επάγγελμα, και μια επιστήμη. Σχολή παρουσιάσει το πεδίο της ψυχολογίας ως ένα που είναι ποικίλες και συναρπαστικό. Όλα τα μέλη ΔΕΠ είναι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος πτυχίο σε ένα εξειδικευμένο τομέα της ψυχολογίας και ενεργά ασκούν τις επαγγελματικές και ερευνητικών ενδιαφερόντων. [+]

Ένα σημαντικό στην ψυχολογία θα σας προετοιμάσει για τις θέσεις στο ανθρώπινο υπηρεσιών, της έρευνας, και τα πεδία σχετίζονται με την εκπαίδευση. Το πρόγραμμα προσεγγίζει την ψυχολογία ως ακαδημαϊκή πειθαρχία, ένα επάγγελμα, και μια επιστήμη.

Το μεγαλύτερο ψυχολογία είναι διαθέσιμο μέσω του Τμήματος Κοινωνικών Επιστημών. μαθήματα κοινωνικών επιστημών προσφέρουν εμπειρία σε μαθήματα που βασίζονται σε έργα και ευκαιρίες για πρωτότυπη επιστημονική έρευνα, ενσωματώνοντας εκδρομές και τη μελέτη off-campus σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια, η ψυχολογία μέλη ΔΕΠ και φοιτητές ερεύνησαν θέματα όπως η ανατροφή των παιδιών και την προσωπικότητα, τις διαδικασίες της μνήμης, και το άγχος και την προσαρμογή. Επιπλέον, οι μαθητές βοήθησε σχολή στην έρευνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις σπουδές του εκδημοκρατισμού, της πολιτικής συζήτησης, και τη μάθηση των υπηρεσιών.... [-]


βα στα μαθηματικά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Waverly

Εάν έχετε ένα πάθος για την αμφισβήτηση μαθήματα, πρακτικές εφαρμογές, και την επίλυση προβλημάτων, ένα πτυχίο Bachelor of Arts στα μαθηματικά μπορεί να είναι μεγάλη επιλογή. Θα ανακαλύψετε μια ισχυρή αλληλεξάρτηση μεταξύ των μαθηματικών, της επιστήμης των υπολογιστών και της φυσικής, αντανακλώντας τη μακροχρόνια εστίαση της σχολής για να βοηθήσει μαθητή να βρει το σωστό πρόγραμμα για τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά τους. [+]

Εάν έχετε ένα πάθος για την αμφισβήτηση μαθήματα, πρακτικές εφαρμογές, και την επίλυση προβλημάτων, ένα πτυχίο Bachelor of Arts στα μαθηματικά μπορεί να είναι μεγάλη επιλογή.

Θα ανακαλύψετε μια ισχυρή αλληλεξάρτηση μεταξύ των μαθηματικών, της επιστήμης των υπολογιστών και της φυσικής, αντανακλώντας τη μακροχρόνια εστίαση της σχολής για να βοηθήσει μαθητή να βρει το σωστό πρόγραμμα για τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά τους. Το τμήμα συγχωνεύεται εργασία φυσικά με εργαστηριακές δραστηριότητες, πρακτική άσκηση, και τις ευκαιρίες για τη διδασκαλία και την ηγεσία. Μαθήματα τονίζουν ομαδικές δραστηριότητες σε βάθος, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει δύσκολες έργα με παράλληλη ανάπτυξη των διαπροσωπικών δεξιοτήτων επικοινωνίας σας. Οι εμπειρίες αυτές θα παρέχουν μια σταθερή βάση για τη μελλοντική τους απασχόληση ή μεταπτυχιακών σπουδών.... [-]


βα στη βιολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Waverly

Το Τμήμα Βιολογίας Wartburg προετοιμάζει τους μαθητές για μια ευρεία ποικιλία της σταδιοδρομίας, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελμάτων υγείας, της έρευνας, της διδασκαλίας, της βιοτεχνολογίας, και τα πεδία που αφορούν την παγκόσμια και περιβαλλοντικά θέματα. Σας διδάξει τι είναι η επιστήμη, όχι μόνο η γνώση που έχει παραχθεί, με έρευνα-based learning. [+]

Ένα πτυχίο στη βιολογία από το Wartburg College είναι καλά αναγνωρίζεται σε όλο το έθνος.

Το Τμήμα Βιολογίας Wartburg προετοιμάζει τους μαθητές για μια ευρεία ποικιλία της σταδιοδρομίας, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελμάτων υγείας, της έρευνας, της διδασκαλίας, της βιοτεχνολογίας, και τα πεδία που αφορούν την παγκόσμια και περιβαλλοντικά θέματα. Σας διδάξει τι είναι η επιστήμη, όχι μόνο η γνώση που έχει παραχθεί, με έρευνα-based learning.... [-]


βα στη βιοχημεία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Waverly

Βιοχημείας, εξ ορισμού βιβλίο, είναι μια προσπάθεια να κατανοήσουμε τη βιολογία μέσα στα πλαίσια της χημείας. Βιοχημεία διαλέξεις σε Wartburg College περιλαμβάνουν τοπικά μακρομόρια, ένζυμα, και ανθρώπινο μεταβολισμό. Οι τεχνικές που διδάσκονται στο εργαστήριο βιοχημείας χρησιμοποιούνται σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένης της μικροβιολογίας, εγκληματολογίας, νευροβιολογία και την έρευνα του καρκίνου. [+]

Βιοχημείας, εξ ορισμού βιβλίο, είναι μια προσπάθεια να κατανοήσουμε τη βιολογία μέσα στα πλαίσια της χημείας. Βιοχημεία διαλέξεις σε Wartburg College περιλαμβάνουν τοπικά μακρομόρια, ένζυμα, και ανθρώπινο μεταβολισμό. Οι τεχνικές που διδάσκονται στο εργαστήριο βιοχημείας χρησιμοποιούνται σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένης της μικροβιολογίας, εγκληματολογίας, νευροβιολογία και την έρευνα του καρκίνου.... [-]


βα στη δημοσιογραφία και την επικοινωνία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Waverly

Hands-on εμπειρία, καθοδήγηση από έμπειρο επαγγελματίες, καθώς και εγκαταστάσεις κορυφαία προετοιμάσει τους μαθητές μας για την ταχέως μεταβαλλόμενο τομείς που απαιτούν εξαιρετικές ικανότητες επικοινωνίας. Το Τμήμα προσφέρει τις ακόλουθες μεγάλες εταιρείες / συγκεντρώσεις. Οι απόφοιτοί μας εργάζονται ως συγγραφείς, εκδότες, δημοσιογράφους, ειδικούς παραγωγής, και οι επαγγελματίες των δημοσίων σχέσεων. Είναι εμπλέκονται στην ανάπτυξη ιστοσελίδων, τη βιομηχανία του θεάματος, και μια ποικιλία από συναφείς τομείς. [+]

Hands-on εμπειρία, καθοδήγηση από έμπειρο επαγγελματίες, καθώς και εγκαταστάσεις κορυφαία προετοιμάσει τους μαθητές μας για την ταχέως μεταβαλλόμενο τομείς που απαιτούν εξαιρετικές ικανότητες επικοινωνίας. Το Τμήμα προσφέρει τις ακόλουθες μεγάλες εταιρείες / συγκεντρώσεις. Οι απόφοιτοί μας εργάζονται ως συγγραφείς, εκδότες, δημοσιογράφους, ειδικούς παραγωγής, και οι επαγγελματίες των δημοσίων σχέσεων. Είναι εμπλέκονται στην ανάπτυξη ιστοσελίδων, τη βιομηχανία του θεάματος, και μια ποικιλία από συναφείς τομείς.... [-]


βα στη μουσική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Waverly

Wartburg College είναι διαπιστευμένο, θεσμικό μέλος της Εθνικής Ένωσης των Σχολών Μουσικής (NASM). Φοιτητές που συμπληρώνει το American Music Therapy Association (AMTA) ενέκρινε τη μουσική πτυχιακό πρόγραμμα θεραπείας είναι επιλέξιμες για να καθίσει για την πιστοποίηση του πλοίου από το Συμβούλιο Πιστοποίησης για Μουσικοθεραπευτών (CBMT). [+]

Wartburg College είναι διαπιστευμένο, θεσμικό μέλος της Εθνικής Ένωσης των Σχολών Μουσικής (NASM). Φοιτητές που συμπληρώνει το American Music Therapy Association (AMTA) ενέκρινε τη μουσική πτυχιακό πρόγραμμα θεραπείας είναι επιλέξιμες για να καθίσει για την πιστοποίηση του πλοίου από το Συμβούλιο Πιστοποίησης για Μουσικοθεραπευτών (CBMT). Wartburg είναι το μοναδικό ιδιωτικό κολέγιο στην Αϊόβα να προσφέρει το μεγαλύτερο μουσικοθεραπείας. Ολοκλήρωση του Bachelor of Music Εκπαίδευσης ή Πτυχίο Μουσική Εκπαίδευση / Μουσικοθεραπεία βαθμό οδηγεί σε licensure στην εκπαίδευση στην πολιτεία της Αϊόβα.... [-]


βα στην αναλογιστική επιστήμη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Waverly

Εάν έχετε ένα ταλέντο για τους αριθμούς και την επιθυμία να εργαστούν στην επιχείρηση, μια καριέρα ως αναλογιστή μπορεί να είναι για σας. Και εκτιμάται ως ένα από τα καλύτερα θέσεων εργασίας στην Αμερική, ο αναλογιστής χρησιμοποιεί μαθηματικά μοντέλα και τις δεξιότητες αναλυτικής να εκτιμήσει την οικονομική ασφάλεια και την ποσοτικοποίηση του κινδύνου. αυστηρό πρόγραμμα θεμελιωμένη στην οικονομία, τη χρηματοδότηση, και Wartburg είναι μαθηματικά-προετοιμάζει τους μαθητές για μια επιτυχημένη καριέρα στον κόσμο της διαχείρισης του κινδύνου. [+]

Εάν έχετε ένα ταλέντο για τους αριθμούς και την επιθυμία να εργαστούν στην επιχείρηση, μια καριέρα ως αναλογιστή μπορεί να είναι για σας. Και εκτιμάται ως ένα από τα καλύτερα θέσεων εργασίας στην Αμερική, ο αναλογιστής χρησιμοποιεί μαθηματικά μοντέλα και τις δεξιότητες αναλυτικής να εκτιμήσει την οικονομική ασφάλεια και την ποσοτικοποίηση του κινδύνου. αυστηρό πρόγραμμα θεμελιωμένη στην οικονομία, τη χρηματοδότηση, και Wartburg είναι μαθηματικά-προετοιμάζει τους μαθητές για μια επιτυχημένη καριέρα στον κόσμο της διαχείρισης του κινδύνου.... [-]


βα στην επιστήμη της μηχανικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Waverly

Οι εργοδότες σήμερα αναζητούν μηχανικούς, οι οποίοι είναι κάτι περισσότερο από απλά τεχνικά αρμόδιο. Ψάχνουν για τους αποφοίτους οι οποίοι μπορούν να γράφουν και να μιλούν αποτελεσματικά, οι οποίοι είναι παίκτες της ομάδας, και ποιος μπορεί να δει τη "μεγάλη εικόνα". Αυτά είναι τα είδη των μηχανικών ότι οι απόφοιτοι Wartburg. Σε αντίθεση πανεπιστημιακών προγραμμάτων σπουδών, το πρόγραμμα Μηχανικών Επιστήμης Wartburg δίνει έμφαση εύρος της υπόβαθρο πάνω στενή εξειδίκευση. [+]

Ένα μοναδικό πρόγραμμα σπουδών για έναν κόσμο που αλλάζει

Οι εργοδότες σήμερα αναζητούν μηχανικούς, οι οποίοι είναι κάτι περισσότερο από απλά τεχνικά αρμόδιο. Ψάχνουν για τους αποφοίτους οι οποίοι μπορούν να γράφουν και να μιλούν αποτελεσματικά, οι οποίοι είναι παίκτες της ομάδας, και ποιος μπορεί να δει τη "μεγάλη εικόνα". Αυτά είναι τα είδη των μηχανικών ότι οι απόφοιτοι Wartburg. Σε αντίθεση πανεπιστημιακών προγραμμάτων σπουδών, το πρόγραμμα Μηχανικών Επιστήμης Wartburg δίνει έμφαση εύρος της υπόβαθρο πάνω στενή εξειδίκευση. Σε αντίθεση με τα προγράμματα εφαρμοσμένης μηχανικής στο περισσότερα άλλα κολέγια φιλελεύθερες τέχνες, το πρόγραμμα είναι το πτυχίο πανεπιστημίου τέσσερα έτους που δεν απαιτεί περαιτέρω μελέτη σε άλλο όργανο, πριν ζητήσει βιομηχανικής απασχόλησης.... [-]


βα στην επιστήμη των υπολογιστών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Waverly

Εάν έχετε ένα πάθος για την προκλητική μαθήματα, πρακτικές εφαρμογές, και την επίλυση προβλημάτων, ένα πτυχίο Bachelor of Arts στα συστήματα πληροφοριών επιστήμη των υπολογιστών ή ο υπολογιστής μπορεί να είναι μεγάλη επιλογή. [+]

Εάν έχετε ένα πάθος για την προκλητική μαθήματα, πρακτικές εφαρμογές, και την επίλυση προβλημάτων, ένα πτυχίο Bachelor of Arts στα συστήματα πληροφοριών επιστήμη των υπολογιστών ή ο υπολογιστής μπορεί να είναι μεγάλη επιλογή.

Θα ανακαλύψετε μια ισχυρή αλληλεξάρτηση μεταξύ των μαθηματικών, της επιστήμης των υπολογιστών και της φυσικής, αντανακλώντας τη μακροχρόνια εστίαση της σχολής για να βοηθήσει μαθητή να βρει το σωστό πρόγραμμα για τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά τους. Το τμήμα συγχωνεύεται εργασία φυσικά με εργαστηριακές δραστηριότητες, πρακτική άσκηση, και τις ευκαιρίες για τη διδασκαλία και την ηγεσία. Μαθήματα τονίζουν ομαδικές δραστηριότητες σε βάθος, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει δύσκολες έργα με παράλληλη ανάπτυξη των διαπροσωπικών δεξιοτήτων επικοινωνίας σας. Οι εμπειρίες αυτές θα παρέχουν μια σταθερή βάση για τη μελλοντική τους απασχόληση ή μεταπτυχιακών σπουδών.... [-]


βα στην περιβαλλοντική επιστήμη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Waverly

Η Περιβαλλοντική Επιστήμη και Μελετών σημαντική είναι ένα δύο-track (επιστήμη και μελέτες) διεπιστημονικό πρόγραμμα ριζωμένη στις φυσικές και κοινωνικές επιστήμες και έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές με την κατανόηση και την εφαρμογή της ενσωμάτωσης πολλαπλών ειδικοτήτων για την επίλυση σύνθετων προβλημάτων που προκύπτουν στο περιβάλλον του ανθρώπινη ύπαρξη με το υπόλοιπο του φυσικού κόσμου. [+]

Η Περιβαλλοντική Επιστήμη και Μελετών σημαντική είναι ένα δύο-track (επιστήμη και μελέτες) διεπιστημονικό πρόγραμμα ριζωμένη στις φυσικές και κοινωνικές επιστήμες και έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές με την κατανόηση και την εφαρμογή της ενσωμάτωσης πολλαπλών ειδικοτήτων για την επίλυση σύνθετων προβλημάτων που προκύπτουν στο περιβάλλον του ανθρώπινη ύπαρξη με το υπόλοιπο του φυσικού κόσμου.... [-]


βα στην πολιτική επιστήμη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Waverly

Μια πολιτική επιστήμη σημαντικές προσφέρει προετοιμασία για μια καριέρα ή την περαιτέρω εκπαίδευση στη δημόσια χάραξη πολιτικής, του δικαίου, την πολεοδομία, το διεθνές εμπόριο, διπλωματική υπηρεσία, καθώς και πολιτικές εκστρατείες. Η πολιτική επιστήμη σημαντική είναι διαθέσιμο μέσω του Τμήματος Κοινωνικών Επιστημών. μαθήματα κοινωνικών επιστημών προσφέρουν εμπειρία σε μαθήματα που βασίζονται σε έργα και ευκαιρίες για πρωτότυπη επιστημονική έρευνα, ενσωματώνοντας εκδρομές και τη μελέτη off-campus σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό. [+]

Μια πολιτική επιστήμη σημαντικές προσφέρει προετοιμασία για μια καριέρα ή την περαιτέρω εκπαίδευση στη δημόσια χάραξη πολιτικής, του δικαίου, την πολεοδομία, το διεθνές εμπόριο, διπλωματική υπηρεσία, καθώς και πολιτικές εκστρατείες.

Η πολιτική επιστήμη σημαντική είναι διαθέσιμο μέσω του Τμήματος Κοινωνικών Επιστημών. μαθήματα κοινωνικών επιστημών προσφέρουν εμπειρία σε μαθήματα που βασίζονται σε έργα και ευκαιρίες για πρωτότυπη επιστημονική έρευνα, ενσωματώνοντας εκδρομές και τη μελέτη off-campus σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια, η ψυχολογία μέλη ΔΕΠ και φοιτητές ερεύνησαν θέματα όπως η ανατροφή των παιδιών και την προσωπικότητα, τις διαδικασίες της μνήμης, και το άγχος και την προσαρμογή. Επιπλέον, οι μαθητές βοήθησε σχολή στην έρευνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις σπουδές του εκδημοκρατισμού, της πολιτικής συζήτησης, και τη μάθηση των υπηρεσιών.... [-]


βα στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Waverly

Ένα πτυχίο στην εκπαίδευση προσφέρει συναρπαστικές ευκαιρίες. Ένα πτυχίο στην εκπαίδευση σε Wartburg προσφέρει εξαιρετικές εμπειρίες στην τάξη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας για να γίνει ένας αποτελεσματικός και αντανακλαστική δάσκαλος σε μια ζωή επαγγελματικών υπηρεσιών και της ηγεσίας. Θα βρείτε ευκαιρίες απασχόλησης στην εκπαίδευση σε οποιοδήποτε επίπεδο, από την προ-παιδικό σταθμό μέσω του 12ου βαθμού. [+]

Ένα πτυχίο στην εκπαίδευση προσφέρει συναρπαστικές ευκαιρίες. Ένα πτυχίο στην εκπαίδευση σε Wartburg προσφέρει εξαιρετικές εμπειρίες στην τάξη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας για να γίνει ένας αποτελεσματικός και αντανακλαστική δάσκαλος σε μια ζωή επαγγελματικών υπηρεσιών και της ηγεσίας. Θα βρείτε ευκαιρίες απασχόλησης στην εκπαίδευση σε οποιοδήποτε επίπεδο, από την προ-παιδικό σταθμό μέσω του 12ου βαθμού.... [-]


βα στη Φυσική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Waverly

Εάν έχετε ένα πάθος για την αμφισβήτηση μαθήματα, πρακτικές εφαρμογές, και την επίλυση προβλημάτων, ένα πτυχίο Bachelor of Arts στη φυσική μπορεί να είναι μεγάλη επιλογή. Θα ανακαλύψετε μια ισχυρή αλληλεξάρτηση μεταξύ των μαθηματικών, της επιστήμης των υπολογιστών και της φυσικής, αντανακλώντας τη μακροχρόνια εστίαση της σχολής για να βοηθήσει μαθητή να βρει το σωστό πρόγραμμα για τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά τους. [+]

Εάν έχετε ένα πάθος για την αμφισβήτηση μαθήματα, πρακτικές εφαρμογές, και την επίλυση προβλημάτων, ένα πτυχίο Bachelor of Arts στη φυσική μπορεί να είναι μεγάλη επιλογή.

Θα ανακαλύψετε μια ισχυρή αλληλεξάρτηση μεταξύ των μαθηματικών, της επιστήμης των υπολογιστών και της φυσικής, αντανακλώντας τη μακροχρόνια εστίαση της σχολής για να βοηθήσει μαθητή να βρει το σωστό πρόγραμμα για τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά τους. Το τμήμα συγχωνεύεται εργασία φυσικά με εργαστηριακές δραστηριότητες, πρακτική άσκηση, και τις ευκαιρίες για τη διδασκαλία και την ηγεσία. Μαθήματα τονίζουν ομαδικές δραστηριότητες σε βάθος, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει δύσκολες έργα με παράλληλη ανάπτυξη των διαπροσωπικών δεξιοτήτων επικοινωνίας σας. Οι εμπειρίες αυτές θα παρέχουν μια σταθερή βάση για τη μελλοντική τους απασχόληση ή μεταπτυχιακών σπουδών.... [-]


βα στη χημεία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Waverly

Χημεία σας προετοιμάζει για την επιτυχία σε πολλές επιστήμες που σχετίζονται με επαγγέλματα. Έχετε την ευκαιρία να μάθουν σε ένα Κέντρο Διάδοσης Επιστημών state-of-the-art. Επιχειρήσεις, οργανισμούς και ιδρύματα που αναζητούν άτομα με hands-on εμπειρία επιδιώξει χημείας και βιοχημείας απόφοιτοι Wartburg. Το τμήμα έχει ένα ποσοστό τοποθέτησης 100 τοις εκατό. [+]

Ένα καλά σεβαστή Πρόγραμμα

Χημεία σας προετοιμάζει για την επιτυχία σε πολλές επιστήμες που σχετίζονται με επαγγέλματα. Έχετε την ευκαιρία να μάθουν σε ένα Κέντρο Διάδοσης Επιστημών state-of-the-art. Επιχειρήσεις, οργανισμούς και ιδρύματα που αναζητούν άτομα με hands-on εμπειρία επιδιώξει χημείας και βιοχημείας απόφοιτοι Wartburg. Το τμήμα έχει ένα ποσοστό τοποθέτησης 100 τοις εκατό. Ο πειραματισμός και η έρευνα βρίσκεται στο επίκεντρο του προγράμματος της χημείας Wartburg. Στην πανεπιστημιούπολη, οι μαθητές χρησιμοποιούν σύγχρονα όργανα στο έργο πορεία και την ατομική έρευνα. τα μέλη ΔΕΠ χημεία είναι αποτελεσματικοί δάσκαλοι και σύμβουλοι, καθώς και μικρά μεγέθη τάξη επιτρέπουν καθηγητές και μαθητές να γίνουν καλά εξοικειωμένος.... [-]


βα στις νευροεπιστήμες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Waverly

Το μεγαλύτερο νευροεπιστήμης στο Wartburg είναι ένα διεπιστημονικό σημαντική η οποία εκθέτει τους μαθητές σε διασταύρωση της βιολογίας και της ψυχολογίας και στη συνέχεια να τους ενθαρρύνει να κάνουν συνδέσεις με άλλες περιοχές ενδιαφέροντος. Νευροεπιστήμη είναι ένα ευρύ πεδίο, και οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να επικεντρωθεί στις δικές τους περιοχές ενδιαφέροντος μέσω της προηγμένης έρευνας μαθήματα και ποικίλα μαθήματα. [+]

Οι νευροεπιστήμονες μελετούν το πώς ο εγκέφαλος και το νευρικό σύστημα εργασίας. Η ταχέως αναπτυσσόμενη τομέα επιχειρεί να απαντήσει σε ερωτήματα όπως το πώς αντιλαμβανόμαστε το περιβάλλον μας, το πώς αλληλεπιδρούμε με αυτά περιβάλλοντα με διαφορετικό τρόπο από ό, τι τα ζώα, και τι μπορεί να πάει στραβά σε αυτή τη διαδικασία.

Το μεγαλύτερο νευροεπιστήμης στο Wartburg είναι ένα διεπιστημονικό σημαντική η οποία εκθέτει τους μαθητές σε διασταύρωση της βιολογίας και της ψυχολογίας και στη συνέχεια να τους ενθαρρύνει να κάνουν συνδέσεις με άλλες περιοχές ενδιαφέροντος. Νευροεπιστήμη είναι ένα ευρύ πεδίο, και οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να επικεντρωθεί στις δικές τους περιοχές ενδιαφέροντος μέσω της προηγμένης έρευνας μαθήματα και ποικίλα μαθήματα.... [-]


βα στο Graphic Design

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Waverly

Το Τμήμα Art παρέχει Wartburg φοιτητές την ικανότητα να επικοινωνούν με την πειθαρχία και φαντασία κατανόηση για την οπτική κόσμο και το σχεδιασμό της. Μέσα από την εκτίμηση, την εμπειρία, και την παραγωγή, οι μαθητές της τέχνης διευρύνουν τη δημιουργική και κριτική ικανότητές τους και να μοιραστούν αυτές τις νέες δεξιότητες μέσω της δημιουργίας έργων τέχνης. [+]

Το Τμήμα Art παρέχει Wartburg φοιτητές την ικανότητα να επικοινωνούν με την πειθαρχία και φαντασία κατανόηση για την οπτική κόσμο και το σχεδιασμό της. Μέσα από την εκτίμηση, την εμπειρία, και την παραγωγή, οι μαθητές της τέχνης διευρύνουν τη δημιουργική και κριτική ικανότητές τους και να μοιραστούν αυτές τις νέες δεξιότητες μέσω της δημιουργίας έργων τέχνης.

Το Τμήμα Τέχνης προσφέρει μια ποικιλία από ακαδημαϊκά και στούντιο μαθήματα παραδοσιακών και βασίζονται στην τεχνολογία των μέσων ενημέρωσης. Το περιορισμένο μέγεθος των τάξεων και ανοικτή στάση των καθηγητών ενθαρρύνει την ατομική προσοχή και στενή σχέση εργασίας. Μέσα από προχωρημένα μαθήματα και ανεξάρτητες μελέτες, οι μαθητές μπορούν να ακολουθήσουν ατομικά συμφέροντα.... [-]


Πτυχίο στις Διεθνείς Σχέσεις

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Waverly

Το πρόγραμμα των διεθνών σχέσεων εκθέτει τους μαθητές σε βασικές ερωτήσεις σχετικά με τις διαδικασίες με τις οποίες οι πολυπλοκότητες της αλληλεξάρτησης συναντηθεί με βαθιά ριζωμένες μεμονωμένες τιμές. Σε γενικές γραμμές, αυτό περιλαμβάνει την απάντηση στο θεμελιώδες ερώτημα του ποιος παίρνει τι, πού, πότε, πώς και γιατί στις διεθνείς σχέσεις. Διεθνείς σχέσεις είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα που εξοπλίζει τους μαθητές με το εύρος (δηλαδή, προοπτικές) [+]

Το πρόγραμμα των διεθνών σχέσεων εκθέτει τους μαθητές σε βασικές ερωτήσεις σχετικά με τις διαδικασίες με τις οποίες οι πολυπλοκότητες της αλληλεξάρτησης συναντηθεί με βαθιά ριζωμένες μεμονωμένες τιμές. Σε γενικές γραμμές, αυτό περιλαμβάνει την απάντηση στο θεμελιώδες ερώτημα του ποιος παίρνει τι, πού, πότε, πώς και γιατί στις διεθνείς σχέσεις. Διεθνείς σχέσεις είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα που εξοπλίζει τους μαθητές με το εύρος (δηλαδή, προοπτικές) και το βάθος της κάλυψης για να συλλογιστεί και να ανταποκριθεί αποτελεσματικά σε αυτές τις ερωτήσεις. Πιο λεπτομερή έρευνα σε μια συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή είναι επίσης δυνατή στο πλαίσιο του προγράμματος.... [-]


Βίντεο

Wartburg. Worth It

Wartburg College: You are Welcome Here

Επικοινωνία

Wartburg College

Διεύθυνση 100 Wartburg Blvd.
50677 Waverly, Αϊόβα, IA, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστοσελίδα http://www.wartburg.edu/
Τηλέφωνο +1 800-772-2085