Virginia International University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια ΚΟΕ είναι ένα μη κερδοσκοπικό πανεπιστήμιο δεσμεύεται να θέτει ένα νέο πρότυπο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μέσω μαθητοκεντρική προσέγγιση μας, προσπαθούμε να παρέχουμε την πιο θετικό περιβάλλον για την εκμάθηση διαθέσιμα οπουδήποτε. Τα προγράμματά μας είναι δομημένη για να επιτρέπουν στους μαθητές μεγάλη ευελιξία στο σχεδιασμό και την κατεύθυνση των δικών τους μελετών. Ταυτόχρονα, κάθε μαθητής έχει εκχωρηθεί ένα προσωπικό μέντορα ο οποίος ενεργεί ως οδηγός στην επιλογή σπουδών και επαγγελματικού προσανατολισμού. ΚΟΕ προσφέρει υποτροφίες διδάκτρων για υψηλό δυναμικό τους φοιτητές, γιατί πιστεύουμε ότι η καλή εκπαίδευση θα πρέπει να είναι διαθέσιμο σε όλους, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που δεν διαθέτουν τα απαραίτητα κεφάλαια για να συνεχίσουν σπουδές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Να συμβαδίσει με τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας και της διδασκαλίας, το πρόγραμμα σπουδών και τα υλικά μας επανεξετάζονται τακτικά και να αναθεωρηθούν, και οι εκπαιδευτές μας θα λάβουν περαιτέρω κατάρτιση, όπως είναι απαραίτητο. Καθώς οι μαθητές κοντά στην ολοκλήρωση των προγραμμάτων τους, ΚΟΕ σύμβουλοι σταδιοδρομίας σας βοηθήσει να τα τοποθετήσετε στην πρακτική άσκηση και άλλες θέσεις εργασίας-μελέτης με τις τοπικές επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Benchmarks στην Ιστορία της ΚΟΕ

Από την ίδρυσή της το 1998, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στην πολύπλοκη διαδικασία της δημιουργίας ενός νέου πανεπιστημίου. Παρακάτω είναι μερικά από τα ορόσημα της θεσμικής ιστορίας μας:

Η ιδέα για το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια αναπτύχθηκε από τον Δρ Isa Sarac ο οποίος μετά την εξερεύνηση διάφορες τοποθεσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες, που ιδρύθηκε ΚΟΕ σε Fairfax, Βιρτζίνια τον Αύγουστο του 1998. Το Κρατικό Συμβούλιο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για Βιρτζίνια (SCHEV) εξουσιοδοτημένο ΚΟΕ για να ξεκινήσει το Master of Business Προγράμματος Διοικήσεων 23 Δεκεμβρίου, 1998. SCHEV χορηγούνται αρχή για να προσφέρει μια σειρά από διπλώματος και πιστοποιητικού προγράμματα στις 9 Αυγούστου 1999. Στις 25 Μάη 2000 SCHEV έδωσε ΚΟΕ αρχή βαθμός-χορήγηση για το MBA πρόγραμμα και αργότερα τον ίδιο χρόνο που χορηγείται άδεια για να ξεκινήσει μια απολυτηρίου Πρόγραμμα στην Επιστήμη των Υπολογιστών και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Το Master of Science στα Πληροφοριακά Συστήματα άρχισε στις 24 Απριλίου 2003. Διεθνές Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια πραγματοποίησε την πρώτη έναρξή του στις 4, Μαΐου του 2006 με 20 αποφοίτους παρόντες στο Fairfax County Country Club. Το Συμβούλιο Διαπίστευσης για Ανεξάρτητων κολέγια και σχολεία (ACICS), ένα εθνικός οργανισμός διαπίστευσης λάβει διαπίστευση σε Βιρτζίνια Διεθνές Πανεπιστήμιο, την άνοιξη του 2008 (15 Απριλίου). Η μεικτή επιτροπή ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης Σπίτι Βιρτζίνια παρουσίασε το πανεπιστήμιο με ένα γράμμα "Επαινώντας Διεθνές Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια, με την ευκαιρία της διαπίστευσης του και 10η επέτειο" στις 23 Απριλίου, 2008.

Δήλωση αποστολής

Η αποστολή της Βιρτζίνια Διεθνούς Πανεπιστημίου είναι να εκπαιδεύσει τους φοιτητές από όλο τον κόσμο μέσα από ένα υψηλής εξειδίκευσης, εξίσου διαφορετική σχολή και το προσωπικό, ενώ προσπαθεί να παρέχει ακαδημαϊκά προγράμματα σε επίπεδο μεταπτυχιακό, προπτυχιακοί, και το πιστοποιητικό που προκαλούσε την πνευματική περιέργεια, της κριτικής σκέψης και της δημιουργικότητας χρειάζεται επειγόντως στην παγκόσμια κοινότητα και με τη δέσμευση να παρέχει στους φοιτητές με τη γνώση για την επίτευξη αριστείας στην έρευνα, υποτροφία, και δημιουργικές προσπάθειες.

Στόχοι ΚΟΕ Μάθηση

Μετά την αποφοίτησή του από τη Βιρτζίνια Διεθνές Πανεπιστήμιο, οι φοιτητές θα είναι σε θέση να:

Σκέφτονται κριτικά και δημιουργικά Επικοινωνούν αποτελεσματικά σε ομιλία και γραφή Επίδειξη δεξιοτήτων μέσω της ακαδημαϊκής πειθαρχίας και να κατανοήσουν ότι η πειθαρχία σε σχέση με τον ευρύτερο κόσμο Εργαστούν παραγωγικά ως άτομα και σε ομάδες Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους για να κάνουν μια θετική συμβολή στην κοινωνία Χρησιμοποιήστε λόγος να λαμβάνουν αποφάσεις με βάση την κατανόηση της ηθικής, ένα σεβασμό της διαφορετικότητας, και τη γνώση των ζητημάτων που σχετίζονται με την αειφορία Επιδίδονται σε δια βίου μάθηση Επιδεικνύει επαγγελματική ακεραιότητα, την ηγεσία, και αποτελεσματική συνεργασία των δεξιοτήτων

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Ως κοινότητα των φοιτητών, το προσωπικό, και το διδακτικό προσωπικό προέρχονται από διαφορετικά εθνικά, πολιτιστικά και κοινωνικά στρώματα, ΚΟΕ, αποσκοπεί στη βελτίωση του περιβάλλοντος στο οποίο η ελευθερία της σκέψης και διαφορετικές ερμηνείες της ανθρώπινης εμπειρίας είναι πολύτιμη. Είναι ελπίδα και την προσδοκία ότι κάθε μέλος του πανεπιστημίου θα αναπτύξει μια μεγαλύτερη συνείδηση ​​της και την ανταπόκριση, τους συναδέλφους, καθώς και σε εκείνους πέρα ​​από την πανεπιστημιούπολη μας που είναι λιγότερο προνομιούχοι. Κατά την εκπλήρωση της αποστολής αυτής, το πανεπιστήμιο πρέπει να επιδιώξει την αποτελεσματική χρήση όλων των διαθέσιμων πόρων για την εξασφάλιση της άριστης ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους φοιτητές, τους καθηγητές του, και το προσωπικό. Ο απώτερος στόχος της ΚΟΕ δεν είναι λιγότερο από ό, τι σε μεταπτυχιακούς επιστήμονες της ηθική, πνευματική, επαγγελματική και αριστείας που δεν θα κάνει μόνο μια καλύτερη ζωή για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, αλλά ποιος θα οδηγήσει το δρόμο για έναν καλύτερο κόσμο για όλους.

Προκειμένου να προωθηθεί η αποστολή και η φιλοσοφία του πανεπιστημίου, ΚΟΕ είναι προσηλωμένη στην επίτευξη των ακόλουθων στόχων:

Για να προσλαμβάνουν και να διατηρούν εξαιρετική και διαφορετική σχολή και το προσωπικό για την υποστήριξη της διδασκαλίας, της έρευνας, και η αποστολή των υπηρεσιών του πανεπιστημίου Για να ανυψώσει μαθησιακό περιβάλλον του πανεπιστημίου, προκειμένου να προσελκύσει και να συγκρατήσει τους αριστούχους φοιτητές από όλο τον κόσμο, καθώς και από τις ΗΠΑ Για να προσφέρουν εμπειρίες μάθησης πέρα ​​από την τάξη που ενισχύουν την παραδοσιακή διδασκαλία και να προετοιμάσει τους μαθητές για το παγκόσμιο εργατικό δυναμικό Να προσφέρει ένα πρόγραμμα σπουδών up-to-ημερομηνία που είναι σχετικό, διασφαλίζεται ότι κάθε μαθητής έχει τις ακόλουθες αρμοδιότητες: να σκέφτονται κριτικά, να αιτιολογήσει αναλυτικά, για την επίλυση προβλημάτων ρεαλιστικά, και να επικοινωνεί με σαφήνεια Για να προσπαθήσει να παρέχει την επιτυχή τοποθέτηση επιλογές απασχόλησης για τους φοιτητές

Τοποθεσίες

Fairfax

Address
4401 Village Dr
22030 Fairfax, Βιργινία, Ηνωμένες Πολιτείες

FAQ

Άλλη