University of Science and Arts of Oklahoma

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιορτάζοντας περισσότερο από έναν αιώνα υπηρεσίας ως το μοναδικό δημόσιο φιλελεύθερο κολέγιο University of Science and Arts of Oklahoma , το University of Science and Arts of Oklahoma - κατατάσσεται σε εθνικό επίπεδο για την ποιότητα και την αξία - είναι αναγνωρισμένος ηγέτης και καινοτόμος στις διεπιστημονικές μελέτες.

Όπως τα καλύτερα ιδιωτικά κολέγια φιλελεύθερης τέχνης, το USAO προσφέρει μικρές τάξεις. βραβευμένη σχολή · και μια κουλτούρα πανεπιστημιουπόλεων που προάγει τη συνεκπαίδευση, στενή αλληλεπίδραση καθηγητή-φοιτητή και προπτυχιακές ερευνητικές ευκαιρίες. Το USAO εκπαιδεύει ολόκληρο το άτομο, ενθαρρύνει την ανάπτυξη μέσω της δημόσιας υπηρεσίας και οι αθλητικές μας ομάδες ανταγωνίζονται σε 13 αθλήματα NAIA.

Ιδρύθηκε το 1908 ως το Κολλέγιο Γυναικών της Οκλαχόμα (OCW), ήταν το πρώτο κολέγιο που δημιουργήθηκε από το πρώτο Νομοθετικό σώμα της Οκλαχόμα. Ένα από τα επτά κρατικά ιδρύματα με παρόμοιες αποστολές που δημιουργήθηκαν ποτέ σε αυτήν τη χώρα, το USAO έχει την παλαιότερη αρχική αποστολή οποιουδήποτε κρατικού κολλεγίου ή πανεπιστημίου στην Οκλαχόμα εκτός από το Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα. Το USAO είναι επίσης το μόνο κολέγιο της Οκλαχόμα που ονομάζεται Εθνική Ιστορική Περιφέρεια στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Περιοχών.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ

Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος δρόμος για μια ουσιαστική και σκόπιμη ζωή είναι μια εκπαίδευση που ενσωματώνει τη γνώση από πολλούς κλάδους για να εξοπλίσει τα άτομα για τον 21ο αιώνα.

Κορυφαία 10 διακρίσεις του USAO

  1. Το USAO προσφέρει μια ευρεία εκπαιδευτική εμπειρία. Ως το μοναδικό δημόσιο πανεπιστήμιο φιλελεύθερων τεχνών της Οκλαχόμα, το USAO παρέχει στους φοιτητές μια ευρεία εκπαιδευτική εμπειρία, βασισμένη στις επιστήμες και τις ανθρωπιστικές επιστήμες, που ενισχύει την επικοινωνία, την κριτική σκέψη και την επίλυση προβλημάτων.
  2. Τα μαθήματα βασίζονται σε έναν μοναδικό διεπιστημονικό πυρήνα. Το πρόγραμμα Διεπιστημονικών Σπουδών (IDS) του USAO παραμένει τόσο καινοτόμο σήμερα όσο δημιουργήθηκε πριν από 50 χρόνια ενσωματώνοντας γνώσεις από πολλούς κλάδους.
  3. Η USAO πρωτοστάτησε στην καινοτόμο προσέγγιση ομαδικής διδασκαλίας. Η ομαδική διδασκαλία στο πρόγραμμα IDS είναι μια καινοτόμος προσέγγιση που τοποθετεί δύο ή περισσότερους καθηγητές από διαφορετικούς κλάδους στην τάξη, προσφέροντας στους μαθητές διαφορετικές προοπτικές και προσεγγίσεις για το ίδιο υλικό.
  4. Η αποστολή μας προσελκύει υψηλής ειδίκευσης σχολή. Σχεδόν το 90% των σχολών του USAO έχουν πτυχία τερματικού στον τομέα τους και δεν διδάσκονται μαθήματα από βοηθούς διδασκαλίας. Τα μέλη της Σχολής προέρχονται από αναγνωρισμένα μεταπτυχιακά σχολεία από όλη τη χώρα.
  5. Το μικρό περιβάλλον της πανεπιστημιούπολης ενισχύει τις σχέσεις. Τα ανώτατα όρια εγγραφής συμβάλλουν στο USAO να έχει αναλογία φοιτητών προς καθηγητή 13: 1, δημιουργώντας ένα περιβάλλον όπου οι μαθητές έχουν πρόσβαση στη σχολή και γνωρίζουν ο ένας τον άλλον.
  6. Η περιέργεια ενθαρρύνεται και καλλιεργείται. Το USAO καλλιεργεί ένα περιβάλλον όπου η περιέργεια βρίσκεται στο επίκεντρο της ακαδημαϊκής εμπειρίας και η δημιουργικότητα είναι ο κανόνας, όχι η εξαίρεση.
  7. Οι μαθητές μένουν και αποφοιτούν. Το USAO προσελκύει μαθητές με περίεργο μυαλό που ευδοκιμούν σε αυτό το περιβάλλον και τείνουν να αποφοιτούν με υψηλότερα ποσοστά από τα περισσότερα δημόσια πανεπιστήμια του μεγέθους του.
  8. Οι απόφοιτοι επιτυγχάνουν μεταπτυχιακές σπουδές και γίνονται ηγέτες στον τομέα τους. Οι μαθητές του USAO επιτυγχάνουν στο μεταπτυχιακό σχολείο και ανεβαίνουν σε θέσεις ηγεσίας στον επιλεγμένο τομέα τους.
  9. Αντιμετωπίζουμε την κοινή αντίληψη ότι η ποιότητα δεν είναι προσιτή. Χρόνο με το χρόνο Η USAO αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο για την οικονομική προσιτότητά της, την ανοδική της κοινωνική κινητικότητα, καθώς και την αυστηρότητα της ακαδημαϊκής της προσέγγισης.
  10. Το USAO διαδραματίζει έναν μη διπλό ρόλο στο κρατικό σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ως το μοναδικό δημόσιο πανεπιστήμιο φιλελεύθερων τεχνών της Οκλαχόμα, το USAO εξυπηρετεί έναν μοναδικό σκοπό με μια εκπαιδευτική αποστολή που δεν αναφέρεται στο κρατικό σύστημα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Τοποθεσίες

Chickasha

Address
West Alabama Avenue,1727
73018 Chickasha, Οκλαχόμα, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη