Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ποιοι είμαστε

Το University of San Francisco , ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο των Ιησουιτών, αντικατοπτρίζει τη συνολική, εμπνευσμένη, καινοτόμο πόλη που την περιβάλλει. Παρέχουμε στους φοιτητές από όλα τα περιβάλλοντα μια εκπαίδευση που είναι έντονα προσωπική και διανοητικά απαιτητική.

Για εμάς, ο λόγος, η θρησκεία, η επιστήμη και η πνευματικότητα είναι συμπληρωματικά. Οι μαθητές μας βλέπουν τον κόσμο με μια αίσθηση δέους και απορίας και με μια περιέργεια για απαντήσεις στις πιο πολύπλοκες ερωτήσεις του κόσμου.

Βασικές αξίες μας

Στη USF, πρόκειται περισσότερο για την παροχή προσωπικών πλεονεκτημάτων σε πτυχιούχους. Πρόκειται για την εμπλοκή τους να προχωρήσουν και να πυρπολήσουν τον κόσμο, να δημιουργήσουν έναν πιο ανθρώπινο, δίκαιο και βιώσιμο κόσμο.

Εκπαίδευση των Ιησουιτών Καθολικών

Η εκπαίδευση των ιησουιτών είναι μια δέσμευση να εξερευνήσουμε, να εμπλακούμε και να βελτιώσουμε τον κόσμο γύρω μας. Η πανεπιστημιούπολη μας χρησιμεύει ως πλατφόρμα για σύνθετες συνομιλίες και σε ένα χώρο συνάντησης για άτομα και κοινότητες που παρουσιάζουν τις ξεχωριστές προοπτικές τους.

Δέσμευση στην πολυμορφία

Η δύναμή μας έγκειται στην ποικιλομορφία μας. Οι σπουδαστές μας έχουν μια μοναδική ευκαιρία να δουν τον κόσμο από μια ποικιλία από προοπτικές και είναι καλύτερα από αυτό.

12 λόγοι για να αγαπήσετε το USF από το University of San Francisco στο Vimeo.

Τι μας χωρίζει

Στο University of San Francisco , υπάρχει πάντα ένα σημείο στο τραπέζι. Κορυφή της κατηγορίας τους, πρώτα στην οικογένειά τους, που συμπεριλαμβάνεται λιγότερο, είναι πιθανό να - έχουμε επιλέξει να κάνουμε το USF διαφορετικό. Και είναι δική μας δουλειά ως κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς για να βρούμε κοινό έδαφος και στη συνέχεια να προχωρήσουμε σε υψηλότερο έδαφος. Εξερευνήστε το όραμα και τις αξίες που κάνουν το USF μοναδικό.

Συνεργασμένη μάθηση

Το ύφος της εκπαίδευσης μας είναι πολύ προκλητικό και προσωπικό, όπου οι σπουδαστές και η σχολή δουλεύουν μαζί για να δημιουργήσουν ένα βιωματικό ακαδημαϊκό περιβάλλον.

Πάθος για τη δικαιοσύνη

Η δέσμευση για μια κλήση μεγαλύτερη από το προσωπικό επίτευγμα είναι αυτό που κάνει το University of San Francisco πραγματικά μοναδικό.

Εξοπλισμένο στο Lead και Succeed

Οι φοιτητές USF αποφοιτούν ως ευρέως εκπαιδευμένοι με τις επαγγελματικές δεξιότητες και τις πολιτιστικές ικανότητες για να πετύχουν στην πρώτη τους καριέρα και την επόμενη σταδιοδρομία τους.

San Francisco Advantage

Το πανεπιστήμιο μας είναι αγκυροβολημένο στον τόπο όπου μεγάλωσε. Είναι μια αμοιβαία συμπληρωματική σχέση - η πανεπιστημιούπολη μας ως πλατφόρμα για συνομιλίες σε ολόκληρη την πόλη και το Σαν Φρανσίσκο ως ζωντανό εργαστήριο για φοιτητές των ΗΠΑ. Επίσης, χιονίζει εδώ μόνο μία φορά σε 40 χρόνια.

Αλλάξτε τον κόσμο από εδώ

Στη USF, "εδώ" σημαίνει κάτι περισσότερο από φυσική τοποθεσία. Οι μεταβαλλόμενες εμπειρίες μάθησης εμπνέουν τους μαθητές να αλλάξουν τον κόσμο για τον εαυτό τους και τους άλλους.

Γιατί να επιλέξετε USF

Οι σπουδαστές επιλέγουν το USF για διάφορους λόγους: το ανταγωνιστικό ακαδημαϊκό περιβάλλον με αναλογία φοιτητών προς φοιτητές 14: 1, την ευκαιρία να μεταφράσουν σκέψεις στη δράση, τις αξίες μας, το πνεύμα μιας μοναδικής πόλης παγκόσμιας κλάσης, φοιτητικό σώμα από 49 κράτη και 94 χώρες - πάρτε την επιλογή σας. Έχουμε την τιμή να την υποστηρίξουμε.

  • Η USF ήταν δεμένη μεταξύ των εθνικών πανεπιστημίων για την προπτυχιακή φοιτητική εθνοτική ποικιλομορφία και 11η στη διεθνή εγγραφή σπουδαστών, σύμφωνα με την US News and World Report .
  • Η USF τοποθετεί τους φοιτητές στο ιατρικό σχολείο σχεδόν στο διπλάσιο του εθνικού μέσου όρου.
  • Η Payscale κατέταξε τη 12η USF στο έθνος από την άποψη του μισθολογικού δυναμικού για φοιτητές που κερδίζουν πτυχίο στις κοινωνικές επιστήμες στις 2015-2016 Payscale Potential Pay Salary Reports.
  • Το προπτυχιακό πρόγραμμα ψυχολογίας USF κατατάχθηκε μεταξύ των κορυφαίων δέκα και έρχονται προπτυχιακά προγράμματα ψυχολογίας στη Δύση το 2015 από την καλύτερη ψυχολογία degrees.com.
  • Η κριτική του Πρίνστον ονόμασε το USF ένα από τα "Best Western Colleges".
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

University of San Francisco

Συνδυάζοντας μια ολιστική προσέγγιση στο σχεδιασμό με πάθος για δικαιοσύνη, οι μαθητές δημιουργούν εκπληκτική δουλειά που εμπνέει την αλλαγή. Το πρόγραμμά μας βασίζεται σ ... [+]

Σχετικά με

Προκάλεσε τη φαντασία σου και όρισε την άποψή σου με τεχνικές και εργαλεία που θα διαρκέσουν μια ζωή. Το πρόγραμμα σπουδών Καλών Τεχνών έχει σχεδιαστεί για να προκαλέσει προοδευτική σκέψη, να προωθήσει την κοινωνική δικαιοσύνη και την πολιτιστική ποικιλομορφία και να γιορτάσει τις διαδικασίες της τέχνης.

Κύριος στο σχεδιασμό

Το πρόγραμμα ενσωματώνει τα μαθήματα στο σχεδιασμό γραφικών, το σχεδιασμό ψηφιακών μέσων και τον περιβαλλοντικό σχεδιασμό σε μια δυναμική διεπιστημονική συγκέντρωση στούντιο. Με την άσκηση του σχεδιασμού σε ένα διευρυμένο πεδίο, οι μαθητές αποκτούν πλήρη εμπειρία με ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων προσανατολισμένων στη διαδικασία, συμπεριλαμβανομένης της εννοιολογικής ανάπτυξης, της οπτικής ρητορικής, του επίσημου πειραματισμού και της κριτικής σκέψης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco
September 2019
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of San Francisco

Το πρόγραμμα διαχείρισης φιλοξενίας USF συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες και οργανισμούς φιλοξενίας του Σαν Φρανσίσκο για να σας παρέχει τις πρακτικές γνώσεις και πρακτ ... [+]

Σχετικά με

Το πρόγραμμα διαχείρισης φιλοξενίας USF συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες και οργανισμούς φιλοξενίας του Σαν Φρανσίσκο για να σας παρέχει τις πρακτικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες για να είστε οι καλύτεροι στην επιχείρηση.

Το πρόγραμμα διαχείρισης φιλοξενίας USF συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες και οργανισμούς φιλοξενίας του Σαν Φρανσίσκο για να σας παρέχει τις πρακτικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες για να είστε οι καλύτεροι στην επιχείρηση.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco
September 2019
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of San Francisco

Το πρόγραμμα σπουδών του προγράμματος μας σχεδιάζεται γύρω από τα θεμέλια της ψυχολογικής θεωρίας και εφαρμογής. Με τη διαμόρφωση μιας ευρείας κατανόησης της ψυχολογίας - ... [+]

Σχετικά με

Το πρόγραμμα σπουδών του προγράμματος μας σχεδιάζεται γύρω από τα θεμέλια της ψυχολογικής θεωρίας και εφαρμογής. Με τη διαμόρφωση μιας ευρείας κατανόησης της ψυχολογίας - από κοινωνική, βιολογική, κλινική, πολιτιστική, αναπτυξιακή και ηθική άποψη - οι μαθητές μαθαίνουν να σεβαστούν τις πολυπλοκότητες της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Μια προσεκτική εξέταση της συμπεριφορικής επιστήμης στο πλαίσιο των φιλελεύθερων τεχνών βοηθά τους μαθητές να διαμορφώσουν μια περιεκτική βάση για ένα ευρύ φάσμα επαγγελμάτων ή να παρακολουθήσουν μεταπτυχιακό δίπλωμα σε πολλούς τομείς σπουδών, συμπεριλαμβανομένης της ψυχολογίας, του δικαίου, της εκπαίδευσης και της ιατρικής.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco
September 2019
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of San Francisco

Η πνευματική περιέργεια διαρκεί μια ζωή. Οι θέσεις εργασίας αλλάζουν και οι βιομηχανίες εξελίσσονται, αλλά η κριτική σκέψη και οι μοναδικές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτω ... [+]

Σχετικά με

Η πνευματική περιέργεια διαρκεί μια ζωή. Οι θέσεις εργασίας αλλάζουν και οι βιομηχανίες εξελίσσονται, αλλά η κριτική σκέψη και οι μοναδικές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων που θα κερδίσετε με τη μελέτη της φιλοσοφίας θα ικανοποιήσουν και τις δύο πλευρές του εγκεφάλου σας σε διάφορους τομείς.

Η φιλοσοφία μεγάλα και δευτερεύοντα προγράμματα προσφέρουν μια σειρά μαθημάτων πυρήνα για όλους τους προπτυχιακούς φοιτητές. Στην τάξη, οι μαθητές προκαλούν το ένα το άλλο και ο καθηγητής τους να βγουν από την ακαμψία της γλώσσας, της επιστήμης, των μαθηματικών και της πολιτικής για να βρουν σαφήνεια σε πολύπλοκα ζητήματα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco
September 2019
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of San Francisco

Το πρόγραμμά μας διερευνά την πόλη ως ιδέα, διαδικασία και ζωντανό οργανισμό - με το Σαν Φρανσίσκο ως οδηγό. Το διεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών εξετάζει πώς ο σχεδιασμός ... [+]

Σχετικά με

Το πρόγραμμά μας διερευνά την πόλη ως ιδέα, διαδικασία και ζωντανό οργανισμό - με το Σαν Φρανσίσκο ως οδηγό. Το διεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών εξετάζει πώς ο σχεδιασμός μιας πόλης, η πολιτική, η οικονομία, οι κοινωνικές τάξεις και οι ποικίλοι πληθυσμοί επηρεάζουν τις επιτυχίες και τις αποτυχίες των σύγχρονων αστικών περιβαλλόντων.

Οι σπουδαστές λαμβάνουν μαθήματα γύρω από την αστική κοινωνιολογία και την πολιτική οικονομία, τις αστικές ιστορίες, τις θεωρίες και τις μεθόδους, τον πολεοδομικό σχεδιασμό και το δομημένο περιβάλλον ή την αστική κουλτούρα και εκπροσώπηση και ολοκληρώνουν ένα σεμινάριο και πρακτική άσκησης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco
September 2019
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of San Francisco

Το βιολογικό μας πρόγραμμα σπουδών δεν δεσμεύεται από καλύμματα βιβλίων. είναι μια πρακτική εμπειρία που προετοιμάζει τους σπουδαστές για σταδιοδρομίες και μεταπτυχιακά π ... [+]

Σχετικά με

Το βιολογικό μας πρόγραμμα σπουδών δεν δεσμεύεται από καλύμματα βιβλίων. είναι μια πρακτική εμπειρία που προετοιμάζει τους σπουδαστές για σταδιοδρομίες και μεταπτυχιακά προγράμματα στη βιολογία , τη βιοτεχνολογία , την ιατρική , την οδοντιατρική, τη φαρμακοβιομηχανία, τη βιολογία του εργαστηρίου και των εργαστηρίων και τη δημόσια υγεία. Θα εργαστείτε παράλληλα με την ικανότητά σας να δοκιμάσετε τη θεωρία από την εμπειρία χρησιμοποιώντας σύγχρονα όργανα σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις .... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco
September 2019
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of San Francisco

Το πρόγραμμά μας επιτρέπει στους μαθητές να επωφεληθούν πλήρως από αυτές τις πρωτοφανείς ευκαιρίες στην παγκόσμια αγορά. ... [+]

Σχετικά με

Η παγκοσμιοποίηση των επιχειρήσεων είναι μία από τις καθοριστικές οικονομικές τάσεις της σύγχρονης εποχής. Η ανάπτυξη μαζικών δικτύων επικοινωνιών, που τροφοδοτούνται από καλώδιο οπτικών ινών, κυψελοειδής τεχνολογία και το Διαδίκτυο, δημιούργησε ένα περιβάλλον στο οποίο σχεδόν κάθε επιχείρηση αποτελεί μέρος της παγκόσμιας αγοράς.

Ο Διεθνής Επιχειρησιακός Μεγέθυνση δημιουργήθηκε για να μπορέσουν οι μαθητές να επωφεληθούν πλήρως από αυτές τις πρωτοφανείς ευκαιρίες.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco
September 2019
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of San Francisco

Προκάλεσε τη φαντασία σου και όρισε την άποψή σου με τεχνικές και εργαλεία που θα διαρκέσουν μια ζωή. Το πρόγραμμα σπουδών Καλών Τεχνών έχει σχεδιαστεί για να προκαλέσει ... [+]

Σχετικά με

Προκάλεσε τη φαντασία σου και όρισε την άποψή σου με τεχνικές και εργαλεία που θα διαρκέσουν μια ζωή. Το πρόγραμμα σπουδών Καλών Τεχνών έχει σχεδιαστεί για να προκαλέσει προοδευτική σκέψη, να προωθήσει την κοινωνική δικαιοσύνη και την πολιτιστική ποικιλομορφία και να γιορτάσει τις διαδικασίες της τέχνης.

Μικροί στην Καλών Τεχνών

Το Master of Fine Arts είναι αφιερωμένο στην παροχή στους φοιτητές παραδοσιακών και σύγχρονων δεξιοτήτων, καθώς αντιμετωπίζουν καθιερωμένες και σύγχρονες έννοιες σε ένα περιβάλλον στούντιο υπό την καθοδήγηση και καθοδήγηση των επαγγελματιών καλλιτεχνών. Οι προσφορές μαθημάτων περιλαμβάνουν σε βάθος μελέτη σε ποικίλα μέσα ζωγραφικής και σχεδίασης, γλυπτική σε ξύλο, κεραμικά, ίνες και μεικτά μέσα, εσωτερική και εξωτερική εγκατάσταση, ποικιλία τεχνικών χαρακτικής, τοιχογραφία, βιτρό και μια κατηγορία ανώτερων χαρτοφυλακίων.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco
September 2019
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of San Francisco

Η ευκαιρία είναι παντού όταν το οικονομικό σας πρόγραμμα βρίσκεται στο κέντρο της οικονομικής πρωτεύουσας της δύσης. Εδώ, η πρακτική εμπειρία αποτελεί ουσιαστικό μέρος το ... [+]

Σχετικά με

Η ευκαιρία είναι παντού όταν το οικονομικό σας πρόγραμμα βρίσκεται στο κέντρο της οικονομικής πρωτεύουσας της δύσης. Εδώ, η πρακτική εμπειρία αποτελεί ουσιαστικό μέρος του προγράμματος σπουδών.

Τα μικρά μεγέθη των τάξεων, η ποικιλομορφία των δεξιοτήτων των πανεπιστημίων και οι ευκαιρίες συμμετοχής σε ερευνητικά προγράμματα ή σταδιοδρομίες στην οικονομική περιοχή εξασφαλίζουν ότι οι μαθητές μας κατανοούν τα οικονομικά από κάθε γωνία και αποκτούν τις δεξιότητες για τη ζωή μετά την αποφοίτησή τους.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco
September 2019
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of San Francisco

Δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα σπουδών πληροφορικής με μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη λογισμικού, προκειμένου να προσφέρουμε στους φοιτητές μας τις δεξιότητες για να πετύχουν σ ... [+]

Σχετικά με

Δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα σπουδών πληροφορικής με μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη λογισμικού, προκειμένου να προσφέρουμε στους φοιτητές μας τις δεξιότητες για να πετύχουν στον κλάδο της τεχνολογίας. Οι φοιτητές αποκτούν πρακτική εμπειρία σε μικρές αίθουσες διδασκαλίας-εργαστηρίων με επικεφαλής μια ποικιλόμορφη ομάδα εμπειρογνωμόνων στον τομέα.

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Πληροφορικής... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco
September 2019
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά