University of Redlands

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

139165_RedlandsCampusUniversity of Redlands","author_url":"","source":""}" />

© University of Redlands

Η πραγματική εμπειρία του Redlands ξεκινά από εσάς.

Υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι για να επιλέξετε το University of Redlands , αλλά μόνο ένας έχει πραγματικά σημασία: το δικό σας.

Το University of Redlands είναι ένα δυναμικό ιδιωτικό πανεπιστήμιο φιλελεύθερων τεχνών και επιστημών που βρίσκεται στην Εσωτερική Αυτοκρατορία της Νότιας Καλιφόρνιας, κοντά στο Λος Άντζελες. 2.450 μαθητές του Redlands από 45 χώρες σπουδάζουν σε 40 προγράμματα πτυχίων, πολλά από τα οποία είναι αναγνωρισμένα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Το University of Redlands κατατάσσεται # 16 μεταξύ των πανεπιστημίων στις Δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες από την US News and World Report. Οι φοιτητές απολαμβάνουν μια πανεπιστημιούπολη (το 70% των φοιτητών ζουν στην πανεπιστημιούπολη) με περισσότερους από 120 φοιτητικούς οργανισμούς και ποσοστό συμμετοχής σπουδών στο 60%. Μικρά μαθήματα και ένα όμορφο περιβάλλον κοντά στις παραλίες του Ειρηνικού, τα πάρκα ψυχαγωγίας Orange County και μέσα σε μία ώρα από πέντε μεγάλα αεροδρόμια είναι άλλα χαρακτηριστικά της εμπειρίας του Redlands. Το 100% των διεθνών φοιτητών που έχουν εισαχθεί λαμβάνουν υποτροφία αξίας (έως και 31.000 δολάρια ΗΠΑ ετησίως) και διατίθενται επίσης περιορισμένες υποτροφίες με βάση τις ανάγκες.

Στο Redlands, θα ζήσετε και θα μάθετε σε μια πραγματική κοινότητα αφοσιωμένων καθηγητών και αφοσιωμένων μαθητών. Συνδυάζουμε μια διαχρονική εκπαίδευση στις τέχνες και τις επιστήμες με πρακτική βιωματική μάθηση για να παράγουμε την πιο αποτελεσματική εκπαίδευση για τον σημερινό κόσμο και το μέλλον. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι μαθητές μας γίνονται δεκτοί σε κορυφαία μεταπτυχιακά σχολεία και ξεκινούν ικανοποιητικές σταδιοδρομίες μετά την αποφοίτησή τους. Οι διακεκριμένοι καθηγητές μας έχουν διεπιστημονικό υπόβαθρο, επιστημονικά επιτεύγματα, ερευνητική εμπειρία και πραγματική εμπειρία σε πολλαπλά προγράμματα. Αλλά πάνω απ 'όλα, ενδιαφέρονται για τη διδασκαλία και την παροχή συμβουλών στους μαθητές.

Ιστορία και Παραδόσεις

Το 1926, φοιτητές πανεπιστημίου και αποφοίτοι συγκεντρώθηκαν για να σώσουν ένα από τα πιο αγαπημένα μας σύμβολα υπερηφάνειας - το R που κατασκευάστηκε από φοιτητές ψηλά στην πλαγιά ενός λόφου στα κοντινά Όρη του Σαν Μπερναρντίνο.

Ο Ρ παρακολουθούσε περήφανα πάνω από την κοιλάδα μας και το πανεπιστήμιο μας μέχρι που η Υπηρεσία Δασών των ΗΠΑ απείλησε να την αφαιρέσει λόγω απαγόρευσης διαφημίσεων.

Προτρέψαμε τους αξιωματούχους να επανεξετάσουν. Ήταν ένα σημάδι πίστης, υπερηφάνειας και ιστορίας, είπαμε. Τα κίνητρά μας, υποστηρίξαμε, "είναι από τα υψηλότερα που μπορούν να κοσμούν την ανθρώπινη καρδιά."

Το R σώθηκε.

Ακόμα και στην παιδική μας ηλικία, το πανεπιστήμιο ήταν ένα μέρος που εκτιμούσε την ιστορία, και αυτό δεν έχει αλλάξει ποτέ στα 100-plus χρόνια μας.

Από την κληρονομιά μας της κοινοτικής υπηρεσίας έως το σεβαστό άσμα Och Tamale, γιορτάζουμε ένα ευρύ φάσμα παραδόσεων που έχουν τιμηθεί με το χρόνο με αφοσίωση που μεγαλώνει βαθύτερα με κάθε γενιά.

Βασιζόμαστε στη δύναμη των κοινών ιστοριών μας.

139166_RedlandsStudentsUniversity of Redlands","author_url":"","source":""}" />

© University of Redlands

Δήλωση αποστολής

Το University of Redlands είναι ένα ιδιωτικό, ανεξάρτητο πανεπιστήμιο φιλελεύθερων τεχνών που δεσμεύεται να παρέχει μια εξατομικευμένη εκπαίδευση που ελευθερώνει τους μαθητές να κάνουν διαφωτισμένες επιλογές.

Το Redlands δίνει έμφαση στην ακαδημαϊκή αυστηρότητα, την ποικιλομορφία των προγραμμάτων σπουδών και την καινοτόμο διδασκαλία. Το Redlands προωθεί μια κοινότητα μελετητών και ενθαρρύνει μια πλουραλιστική έννοια των αξιών προκαλώντας υποθέσεις και στερεότυπα και στις δύο τάξεις και δραστηριότητες. Η εκπαίδευση του Redlands υπερβαίνει την εκπαίδευση για να αγκαλιάσει μια ανακλαστική κατανόηση του κόσμου μας. προχωρά από πληροφορίες σε διορατικότητα, από γνώση σε νόημα.

Καλωσορίζοντας τους πνευματικά περίεργους φοιτητές διαφορετικών θρησκευτικών, εθνοτικών, εθνικών και κοινωνικοοικονομικών υποβάθρων, το Πανεπιστήμιο επιδιώκει να αναπτύξει υπεύθυνη ιθαγένεια ως μέρος μιας ολοκληρωμένης εκπαίδευσης. Το Redlands ενθαρρύνει μια ατμόσφαιρα της κοινότητας με μια εξαιρετική ευκαιρία για την ηγεσία και την αλληλεπίδραση των μαθητών. Για εργαζόμενους ενήλικες, το Πανεπιστήμιο προσφέρει καινοτόμα ακαδημαϊκά προγράμματα σε βολικές τοποθεσίες και ώρες.

Το Redlands συνδυάζει φιλελεύθερες τέχνες και επαγγελματικά προγράμματα, εφαρμοσμένες και θεωρητικές μελέτες, παραδοσιακές σπουδές και αυτοσχεδιασμένα συμβόλαια για αποφοίτηση. Οι μικρές τάξεις επιτρέπουν σε κάθε μαθητή να συμμετέχει σε συζητήσεις στην τάξη, να συνεργάζεται στενά με καθηγητές και να λαμβάνει εκτεταμένη ατομική προσοχή. Το Redlands παραμένει ευαίσθητο στις σύγχρονες τάσεις στην κοινωνία και προκαλεί τους μαθητές να δεσμευτούν για μια ολόκληρη μάθηση.

Τοποθεσίες

Redlands

Address
University of Redlands
1200 East Colton Ave P.O. Box 3080
Redlands, CA 92373 United States

P.O. Box 3080 Redlands, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη