Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο της Νεβάδα ιδρύθηκε το 1874 ως το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Νεβάδα στο Elko, Νεβάδα., Περίπου 300 μίλια βορειοανατολικά του σημερινού πανεπιστημιούπολη της στο Ρίνο. Η τοποθεσία για το πανεπιστήμιο προπαρασκευαστικό σχολείο στην ανατολική Νεβάδα (όπου υπάρχουν κρατικά ιδρύματα είχαν ήδη βρίσκεται) αποδείχθηκε ότι είναι ανέφικτη, καθώς σχεδόν οι μισοί από τους κατοίκους του κράτους ζούσαν στην περιοχή Reno-Κάρσον Σίτι. Το 1885, ο νομοθέτης ενέκρινε την κίνηση του Πανεπιστημίου από Elko σε Reno. Morrill Hall, κατασκευάζονται σε μια μπλόφα με θέα στο κέντρο της πόλης, ήταν το πρώτο οικοδόμημα χτισμένο σε 10-στρεμμάτων πανεπιστημιούπολη. Η αίθουσα, το όνομά του από ΗΠΑ γερουσιαστής Justin S. Morrill του Βερμόντ, συγγραφέας του 1862 Land-Grant College πράξη που οδήγησε στην ανάπτυξη του Πανεπιστημίου της Νεβάδα και παρόμοιων ιδρυμάτων, ήταν ένα κτίριο του πανεπιστημίου της στέγασης και του Προέδρου γραφεία γραμματέα, αίθουσες διδασκαλίας, βιβλιοθήκη, μουσείο, και κατοικημένους χώρους για την groundskeeper.

Το 1891, 17 χρόνια μετά την ίδρυσή της, το Πανεπιστήμιο παρουσίασε την πρώτη πτυχία του σε μια κατηγορία βαθμολόγησης των τριών που περιλαμβάνονται Frank Norcross, ένα μέλλον Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ δικαστής, Νεβάδα Ανώτατο Δικαστήριο Δικαιοσύνης και μέλος της Νεβάδα νομοθέτη.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, οι πλούσιοι "Bonanza" ημέρα του αργύρου και την εξόρυξη χρυσού στη Comstock Lode, 23 μίλια νοτιοανατολικά του Reno σε Βιρτζίνια Σίτι, είχαν φύγει. Η κατάσταση ήταν σε οικονομική παρακμή και το πρώτο πανεπιστήμιο της παλέψει για να χτίσει την εγγραφή και το ανάστημα.

Η Επιρροή Mackay

Η οικογένεια του Ιωάννη Mackay, μια ιρλανδική μεταναστών που βοήθησαν να κατευθύνει την εξαγωγή των πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια σε μετάλλευμα από δύο ορυχεία Βιρτζίνια Σίτι, στα μέσα της δεκαετίας του 1870, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να βοηθήσουν την πανεπιστημιούπολη μεγαλώνουν. Από το 1907-1936, οι κληρονόμοι Mackay του κληροδότησε το Πανεπιστήμιο περισσότερα από 1.500.000 δολάρια για την Mackay School of Mines κτίριο, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου μεγέθους τετράπλευρο διαμορφώθηκε μετά Τόμας Τζέφερσον στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια, ένα αθλητικό τομέα, αγορές γης και την Mackay Science Hall. Ένα 7-πόδι, 8-ιντσών άγαλμα του Mackay, που δημιουργήθηκε από Gutzon Borglum, ο οποίος αργότερα σκαλιστά όρος Rushmore, έχει σταθεί στο βόρειο άκρο της Quad από το 1908. Η φτελιά επένδυση Quad και αρχικός πυρήνας πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου, με μια εισαγωγή στο Εθνικό Μητρώο των ιστορικών τόπων από το 1987, θεωρείται ΗΠΑ πολιτιστικός πόρος.

Καθιέρωση Όνομα του

Πανεπιστήμιο αξιωματούχοι κάνει άλματα στη βελτίωση της πανεπιστημιούπολης στέκεται ως ένα μικρό, 1000-μαθητή δημόσιο κολέγιο στην αραιοκατοικημένη δυτικά της δεκαετίας του 1920 και του '30. Μεταξύ των αξιοσημείωτη νωρίς σχολής ήταν ο James Εκκλησίας, των οποίων η Σιέρα χιόνι έρευνες πρωτοστάτησε στην επιστήμη της πρόβλεψης εποχιακή παροχή νερού? χημική επιστήμονας Maxwell Adams, ο οποίος ανακάλυψε χρήσεις για τα έλαια σε αρτεμισία και βούρτσα κουνέλι στη δυτική έρημο? και Mackay School of Mines γεωλόγος-σεισμολόγος Vincent Gianella, ο συνονόματος για το μεταλλικό υδράργυρο, gianellaite.

Μέχρι το 1940, οι παραγωγοί ταινιών του Χόλιγουντ, που προσελκύονται από κληματαριά, Ivy-Λιγκ-όπως τα κτίρια από τούβλα του Πανεπιστημίου και ειδυλλιακή λίμνη Manzanita, χρησιμοποιούσαν την πανεπιστημιούπολη ως σκηνικό για δημοφιλείς ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των "κ Belvedere πηγαίνει στο κολέγιο," με Shirley Temple? "Blonde Trouble Andy Hardy 's," με Μίκι Ρούνεϊ? και "μητέρα είναι ένας καινούριος," με Βαν Τζόνσον.

Δραματική αλλαγή

Με το 1958, με 2.000 φοιτητές παρακολουθούν μαθήματα, το ίδρυμα ήταν στα πρόθυρα της δραματικής αλλαγής. Νέα κολλέγια της εκπαίδευσης και των επιχειρήσεων ήταν τα πρώτα χρόνια. Το σώμα των φοιτητών, η οποία δεν είχε ένα φοιτητικό κέντρο του κτιρίου για τα πρώτα 70 χρόνια της θητείας του Πανεπιστημίου σε Reno, είχε τελικά μια έδρα με το άνοιγμα της Σημειώνω Travis Φοιτητικής Ένωσης. Η ένωση αυτή αντικαταστάθηκε, το Νοέμβριο του 2007 από την Joe Crowley Φοιτητικής Ένωσης, μία από τις πιο μετασχηματιστική κτίρια που κατασκευάστηκε ποτέ στην πανεπιστημιούπολη. Αυτό 167.000 τετραγωνικών ποδιών, "πράσινο" φιλικά προς το περιβάλλον εγκατάσταση σηματοδοτεί μια αλλαγή στην επέκταση της πανεπιστημιούπολης, προσφέροντας την πανεπιστημιούπολη και την κοινότητα μια νέα κεντρική τοποθεσία "πόρτα" στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια από την οδό. Πήρε το όνομά του προς τιμήν του Πανεπιστημίου Πρόεδρος Joe Crowley, των οποίων οι 23-χρόνια θητεία ως διευθύνων σύμβουλος του ιδρύματος αποτελεί ρεκόρ. Το 2008, ένα από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά βιβλιοθήκες της χώρας, η Mathewson-IGT Κέντρο γνώσης, άνοιξε δίπλα στο Crowley Φοιτητικής Ένωσης, περαιτέρω σηματοδοτώντας την πανεπιστημιούπολη »κινούνται βόρεια.

Πρόεδρος Charles Armstrong και αντιπρόεδρος William Ξύλο τόνωσε ερευνητικά προγράμματα στην πανεπιστημιούπολη το 1959 με τη δημιουργία της ερήμου Ινστιτούτου Ερευνών (DRI) και των συνδεδεμένων με τα προγράμματα της ατμοσφαιρικής φυσικής, της βιολογίας της ερήμου, ανθρωπολογικές μελέτες, επιστήμη των υπολογιστών και των υδάτινων πόρων. DRI ήταν ένα τμήμα του Πανεπιστημίου με έμφαση στην έρευνα εξετάζει άγονη γη τους πόρους της Νεβάδα. Μέχρι το 1969, υπό την προεδρία του Ν Edd Miller, η πανεπιστημιούπολη είχε διδακτορικά προγράμματα σε περισσότερες από δώδεκα ειδικότητες, και είχαν δημιουργήσει μια Σχολή Ιατρικών Επιστημών.

Κατά τα τελευταία 35 χρόνια, το Πανεπιστήμιο έχει ανταποκριθεί στις προκλήσεις της ηγεσίας σε αυτό που είναι σήμερα η ταχύτερα αναπτυσσόμενη κατάσταση στη χώρα, με την εγγραφή του θα ανέλθει σε περισσότερα από 17.000 φοιτητές το φθινόπωρο του 2010.

Πανεπιστήμιο από τους αριθμούς

 • Ιδρύθηκε: 1874
 • Τοποθεσία: Ρίνο, Νεβάδα
 • Ρητό: Omnia Pro Patria ("Όλα για τη χώρα μας»)
 • Φοιτητές: 18.227 (το φθινόπωρο του 2012)
 • Σχολή: 912
 • Πλήρης απασχόληση σχολή που κατέχουν υψηλότερα πτυχία στους τομείς τους: το 93 τοις εκατό
 • Πτυχία που προσφέρονται: Μια ολοκληρωμένη συλλογή από προγράμματα σπουδών σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο.
 • Κολέγια και σχολές: Γεωργία, Βιοτεχνολογία και Φυσικών Πόρων? Business? Εκπαίδευση? Μηχανική? Δημοσιογραφία? Liberal Arts? Ιατρική? Graduate School? και το Τμήμα Επιστημών Υγείας.
 • Μασκότ: ALPHIE, ο λύκος? Βόλφι Jr.
 • Ψευδώνυμο: Wolf Pack
 • Χρώματα: ασημί και μπλε
 • Διαπιστευμένος από: Βορειοδυτικά της Επιτροπής σχετικά με Κολέγια και Πανεπιστήμια (από το 1938), συν 20 επαγγελματικά διαπιστευμένοι προγράμματα.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

University of Nevada, Reno

Η Γενική επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των μεγάλων επεκτείνει την ισχυρή θεμέλιο των επιχειρήσεων που αναπτύσσονται στην προ-business και επάνω τμήμα των επιχειρήσεων μα ... [+]

Η Γενική επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των μεγάλων επεκτείνει την ισχυρή θεμέλιο των επιχειρήσεων που αναπτύσσονται στην προ-business και επάνω τμήμα των επιχειρήσεων μαθημάτων. Ο σκοπός της μείζονος είναι να παρέχει μια επιλογή για τους φοιτητές οι οποίοι περιορίζονται από την εργασία ή άλλες υποχρεώσεις στον προγραμματισμό των μαθημάτων επιτρέποντας στους μαθητές να ολοκληρώσουν σημαντικές σχετίζονται με μαθημάτων κατά τη διάρκεια της πιο ευέλικτης-προγραμματισμένα μαθήματα βράδυ.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Reno
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Nevada, Reno

Το πτυχίο πανεπιστημίου στον τομέα της μηχανολογίας είναι σε γενικές γραμμές έχουν σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει μια ποικιλία των στόχων της σταδιοδρομίας. Οι σπουδαστές ... [+]

Το πτυχίο πανεπιστημίου στον τομέα της μηχανολογίας είναι σε γενικές γραμμές έχουν σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει μια ποικιλία των στόχων της σταδιοδρομίας. Οι σπουδαστές λαμβάνουν πυρήνα των απαιτούμενων μαθημάτων στον τομέα της μηχανικής, των ανθρωπιστικών επιστημών, των μαθηματικών και της επιστήμης, καθώς και συμπληρωματικά μαθήματα. Αυτά τα μαθήματα εισάγουν βασικές μηχανικής επιστήμης και του design έννοιες και να παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να αναπτύξουν συγκεκριμένα συμφέροντα καριέρα σε υπο-τομείς της μηχανολογίας, όπως οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η νανοτεχνολογία ή βιοϊατρικής μηχανικής.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Reno
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Nevada, Reno

Βιοχημικοί μελετήσει την πιο βασική των διεργασιών της ζωής, όπως ο προσδιορισμός του τρόπου με τον οποίο το DNA, το οποίο μεταφέρει τη γενετική πληροφορία μεταφέρεται με ... [+]

Βιοχημικοί μελετήσει την πιο βασική των διεργασιών της ζωής, όπως ο προσδιορισμός του τρόπου με τον οποίο το DNA, το οποίο μεταφέρει τη γενετική πληροφορία μεταφέρεται μεταξύ των κυττάρων και μπορεί να παραποιηθεί. Αυτό έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, όπως της μοριακής βιολογίας, της βιοτεχνολογίας και της γενετικής μηχανικής.

Το πρόγραμμα βιοχημεία προετοιμάζει τους μαθητές για τις ανταγωνιστικές και επιβράβευση της σταδιοδρομίας στον τομέα της επιστήμης, της ιατρικής ή έρευνας. Η βιοχημεία κυριότερα σημεία μια ισχυρή έμφαση στην πρακτική, hands-on εμπειρία, καθιστώντας τους αποφοίτους του προγράμματος βιοχημείας καλά προετοιμασμένοι για την αγορά εργασίας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Reno
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Nevada, Reno

Ένα πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού προετοιμάζει τους μαθητές να αναπτύξουν λύσεις στα επείγοντα προβλήματα σε τομείς όπως η ενέργεια, τις επικοινωνίες, την πληροφορική και ... [+]

Ένα πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού προετοιμάζει τους μαθητές να αναπτύξουν λύσεις στα επείγοντα προβλήματα σε τομείς όπως η ενέργεια, τις επικοινωνίες, την πληροφορική και τη δικτύωση.

Ηλεκτρολόγοι μηχανικοί εργάζονται με τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και την ηλεκτρική ενέργεια για χρήση στις επικοινωνίες, τις εφαρμογές της βιοτεχνολογίας και ηλεκτρονικών κυκλωμάτων. Ο πυρήνας του ηλεκτρολόγου μηχανικού είναι η ικανότητα να συνεργαστεί με αισθητήρες, συλλογή δεδομένων, να επικοινωνούν ηλεκτρονικά, επεξεργάζεται σήματα και πληροφορίες, μοντελοποίηση πολύπλοκων συστημάτων, και την ενσωμάτωση διαφόρων πηγών ενέργειας σε κατανεμημένα συστήματα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Reno
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Nevada, Reno

Πολιτικοί μηχανικοί χρησιμοποιούν τις γνώσεις τους για την επιστήμη και την τεχνολογία για να σχεδιάσει και να διατηρήσει ένα μεγάλο μέρος της υποδομής του κόσμου μας. Μπ ... [+]

Πολιτικοί μηχανικοί χρησιμοποιούν τις γνώσεις τους για την επιστήμη και την τεχνολογία για να σχεδιάσει και να διατηρήσει ένα μεγάλο μέρος της υποδομής του κόσμου μας. Μπορούν επίσης να εφαρμόσει την τεχνογνωσία τους για να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής μας, είτε είναι με το σχεδιασμό ασφαλέστερων κτιρίων, μείωση του αποτυπώματος άνθρακα μας ή απλά συντόμευση σας μετακινήσεις. Η εργασία τους θα συμβάλει στην επίλυση πολλών από τα σοβαρότερα προβλήματα του πλανήτη μας, συμπεριλαμβανομένων σάπια δρόμους, φραγμένο αυτοκινητόδρομους, μολυσμένο νερό και τα επικίνδυνα απόβλητα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Reno
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Nevada, Reno

Πτυχία του πανεπιστημίου στα μαθηματικά έχουν επιλογές για Εφαρμοσμένα Μαθηματικά, Διακριτά Μαθηματικά / επιχειρησιακή έρευνα, στατιστικά στοιχεία, ή γενική μελέτη ... [+]

Μαθηματικών και Στατιστικής

Πτυχία του πανεπιστημίου στα μαθηματικά έχουν επιλογές για εφαρμοσμένα μαθηματικά, διακριτά μαθηματικά / επιχειρησιακή έρευνα, στατιστικά στοιχεία, ή γενική μελέτη. Το πτυχίο Bachelor of Arts προσφέρει μια παραδοσιακή εμπειρία φιλελεύθερη τέχνες μέσα από ένα ισορροπημένο πρόγραμμα σπουδών στις τέχνες, ανθρωπιστικές σπουδές, ξένες γλώσσες, κοινωνικές και φυσικές επιστήμες. Το πτυχίο Bachelor of Science είναι μια «διευρυμένη μεγάλες", η οποία παρέχει μια πιο έντονη εμπειρία στα μαθηματικά, την πληροφορική και την επιστήμη.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Reno
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Nevada, Reno

Συνήθως, η διαχείριση περιλαμβάνει τις εξής δραστηριότητες: το σχεδιασμό, την οργάνωση, οδηγώντας και τον έλεγχο. Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση έχει την ευθύνη για τις κύρ ... [+]

Συνήθως, η διαχείριση περιλαμβάνει τις εξής δραστηριότητες: το σχεδιασμό, την οργάνωση, οδηγώντας και τον έλεγχο. Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση έχει την ευθύνη για τις κύριες δραστηριότητες της επιχείρησης? εκείνοι που είναι τα εισερχόμενα logistics, τη λειτουργία, το εξερχόμενο logistics, μάρκετινγκ και πωλήσεων, και την εξυπηρέτηση.

Η διοίκηση είναι επίσης υπεύθυνος για τις δραστηριότητες υποστήριξης των υποδομών (λογιστικά, οικονομικά, στρατηγικός σχεδιασμός), τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων (πρόσληψη, την κατάρτιση και την ανάπτυξη, διαχείριση αποζημίωση), την ανάπτυξη της τεχνολογίας (βελτίωση προϊόντων και διαδικασιών), καθώς και τις δημόσιες συμβάσεις (υλικό εξαγοράς). Οι μεγάλες εταιρείες διαχείρισης προετοιμασμένοι για σταδιοδρομία είτε σε γενική διαχείριση (ή στην ειδικότητα της διαχείρισης των ανθρώπινων πόρων) ή της επιχειρηματικότητας με βάση την επιλογή συγκέντρωση στη Γενική Διοίκηση ή Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Reno
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Nevada, Reno

Η επιστήμη των υπολογιστών και της μηχανικής είναι ένας τομέας επικεντρώνεται στην επίλυση των προβλημάτων με τους υπολογιστές. Είναι μια δυναμική πειθαρχία τοποθετημένη ... [+]

Η επιστήμη των υπολογιστών και της μηχανικής είναι ένας τομέας επικεντρώνεται στην επίλυση των προβλημάτων με τους υπολογιστές. Είναι μια δυναμική πειθαρχία τοποθετημένη στο σταυροδρόμι της πολλούς τομείς των μαθηματικών, της επιστήμης και της μηχανικής, και φέρνει σε επαφή τη θεωρία, την άντληση και το σχεδιασμό των υπολογιστικών συσκευών, προγραμμάτων και συστημάτων να επιλύσουν μια ποικιλία προβλημάτων σε σχεδόν όλους τους τομείς της ανθρώπινης προσπάθειας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Reno
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Nevada, Reno

Το πτυχίο Bachelor of Science παρέχει ένα θεμέλιο της βασικής επιστήμης. Οι μαθητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια άμεση καριέρα στην επιστήμη ή την τεχνολογία, ή που ... [+]

Το πτυχίο Bachelor of Science παρέχει ένα θεμέλιο της βασικής επιστήμης. Οι μαθητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια άμεση καριέρα στην επιστήμη ή την τεχνολογία, ή που επιθυμούν να συνεχίσουν μεταπτυχιακές σπουδές στη φυσική πρέπει να λάβει συνιστάται άνω μαθήματα διαίρεση ως μαθήματα επιλογής. Η παρακολούθηση μαθημάτων αποτελείται από δύο σκέλη. Ένα στοιχείο της επιστήμης αναφέρονται ως σημαντικές απαιτήσεις και ένα ολοκληρωμένο τμήμα που ονομάζεται το βασικό πρόγραμμα σπουδών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις του πυρήνα του προγράμματος σπουδών επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του πυρήνα του προγράμματος σπουδών. Σχετικές Πτυχία και Προγράμματα Φυσική, τη Μικρά Φυσική, Master of Science Degree Φυσικής, Διδάκτωρ Φιλοσοφίας Βαθμός Κατευθυντήριες γραμμές για τη Φυσική 497: Διπλωματική Εργασία ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Reno
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Nevada, Reno

Χημεία μεγάλες εταιρείες πλήρεις σειρές μαθημάτων που παρέχει ένα στέρεο υπόβαθρο στις φυσικές επιστήμες και τα μαθηματικά, σε συνδυασμό με μια σειρά μαθημάτων σε γενικές ... [+]

Χημεία μεγάλες εταιρείες πλήρεις σειρές μαθημάτων που παρέχει ένα στέρεο υπόβαθρο στις φυσικές επιστήμες και τα μαθηματικά, σε συνδυασμό με μια σειρά μαθημάτων σε γενικές γραμμές, οργανικά, ανόργανα, αναλυτική και φυσική χημεία. Οι κατηγορίες Διάλεξη συμπληρώνεται από εργαστήρια που δίνουν hands-on εμπειρία σε χημικές μεθόδους και όργανα.

Σχετικές Πτυχία και Προγράμματα Χημεία... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Reno
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Nevada, Reno

Ταγματάρχες ψυχολογία μάθουν για την ανθρώπινη συμπεριφορά και το πλαίσιό της. Μελετούν τα κίνητρα, τις ικανότητες και ανθρώπινες ικανότητες, και παθολόγων μπορέσει αυτή ... [+]

Ταγματάρχες ψυχολογία μάθουν για την ανθρώπινη συμπεριφορά και το πλαίσιό της. Μελετούν τα κίνητρα, τις ικανότητες και ανθρώπινες ικανότητες, και παθολόγων μπορέσει αυτή η γνώση να εργαστούν στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου.

Σύγχρονη ψυχολογία είναι κάπως χωρίζεται σε διαφορετικές προσεγγίσεις ή τις θεωρίες για την κατανόηση της συμπεριφοράς. Οι οργανισμοί θεωρούνται μπορεί να κυμαίνεται από χιμπατζήδες σε περιστέρια, από άνθρωπο σε αμοιβάδες. Μερικοί ψυχολόγοι πιστεύουν ότι είναι πιο σημαντικό να κατανοήσουμε τις φυσιολογικές διεργασίες (βιολογική προσέγγιση)? άλλα σπάνια, αν όχι ποτέ, να εξετάσει τη φυσιολογία. Μερικοί ψυχολόγοι επιμένουν ότι θα πρέπει να διερευνήσουμε τις βαθύτερες σκέψεις του ασυνείδητου (ψυχανάλυση)? άλλοι προσπαθούν να κατανοήσουν την ψυχική δομές και διαδικασίες που διέπουν την ανθρώπινη απόδοση (Cognitivists). Εν τω μεταξύ, άλλοι μελετούν τις ενέργειες τοποθεσία των οργανισμών και να αρνηθεί ότι "μυαλό" μπορεί να διαχωριστεί από αυτό το επίπεδο ανάλυσης (συμπεριφορισμού). Η ψυχολογία είναι πολύ από το να είναι ένα ενοποιημένο τομέα της έρευνας και της πρακτικής. Αυτό θα είναι ένα από τα ερωτήματα που θα πρέπει να απαντήσει για τον εαυτό σας: ποια πεδία, ή την προοπτική, της ψυχολογίας είναι η πιο ενδιαφέρουσα για σας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Reno
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

This Is Nevada - 2011

Inauguration of President Marc Johnson - Universit

2012 National Concrete Canoe Race at University of

Strategic Research Program

Commencement, Spring 2012

Dorm Storm - Move In Day

Night of All Nations - University of Nevada, Reno

University of Nevada, Reno - A National Tier One U

The Mackay Song: Remixed

Study Abroad at the University of Nevada, Reno

Black Graduate Celebration

Happy Holidays from the University of Nevada, Reno

BioFit: Academic Bootcamp

Spring in Nevada

Visit Nevada

Commencement Season is Upon Us

Reno & Tahoe: An Ideal University Setting

Academics at the University of Nevada, Reno

Real Impact: University Research & Engagement Chan

Student Life at the University of Nevada, Reno

Research at the University of Nevada, Reno