University of Nevada, Reno

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο της Νεβάδα ιδρύθηκε το 1874 ως το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Νεβάδα στο Elko, Νεβάδα., Περίπου 300 μίλια βορειοανατολικά του σημερινού πανεπιστημιούπολη της στο Ρίνο. Η τοποθεσία για το πανεπιστήμιο προπαρασκευαστικό σχολείο στην ανατολική Νεβάδα (όπου υπάρχουν κρατικά ιδρύματα είχαν ήδη βρίσκεται) αποδείχθηκε ότι είναι ανέφικτη, καθώς σχεδόν οι μισοί από τους κατοίκους του κράτους ζούσαν στην περιοχή Reno-Κάρσον Σίτι. Το 1885, ο νομοθέτης ενέκρινε την κίνηση του Πανεπιστημίου από Elko σε Reno. Morrill Hall, κατασκευάζονται σε μια μπλόφα με θέα στο κέντρο της πόλης, ήταν το πρώτο οικοδόμημα χτισμένο σε 10-στρεμμάτων πανεπιστημιούπολη. Η αίθουσα, το όνομά του από ΗΠΑ γερουσιαστής Justin S. Morrill του Βερμόντ, συγγραφέας του 1862 Land-Grant College πράξη που οδήγησε στην ανάπτυξη του Πανεπιστημίου της Νεβάδα και παρόμοιων ιδρυμάτων, ήταν ένα κτίριο του πανεπιστημίου της στέγασης και του Προέδρου γραφεία γραμματέα, αίθουσες διδασκαλίας, βιβλιοθήκη, μουσείο, και κατοικημένους χώρους για την groundskeeper.

Το 1891, 17 χρόνια μετά την ίδρυσή της, το Πανεπιστήμιο παρουσίασε την πρώτη πτυχία του σε μια κατηγορία βαθμολόγησης των τριών που περιλαμβάνονται Frank Norcross, ένα μέλλον Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ δικαστής, Νεβάδα Ανώτατο Δικαστήριο Δικαιοσύνης και μέλος της Νεβάδα νομοθέτη.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, οι πλούσιοι "Bonanza" ημέρα του αργύρου και την εξόρυξη χρυσού στη Comstock Lode, 23 μίλια νοτιοανατολικά του Reno σε Βιρτζίνια Σίτι, είχαν φύγει. Η κατάσταση ήταν σε οικονομική παρακμή και το πρώτο πανεπιστήμιο της παλέψει για να χτίσει την εγγραφή και το ανάστημα.

Η Επιρροή Mackay

Η οικογένεια του Ιωάννη Mackay, μια ιρλανδική μεταναστών που βοήθησαν να κατευθύνει την εξαγωγή των πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια σε μετάλλευμα από δύο ορυχεία Βιρτζίνια Σίτι, στα μέσα της δεκαετίας του 1870, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να βοηθήσουν την πανεπιστημιούπολη μεγαλώνουν. Από το 1907-1936, οι κληρονόμοι Mackay του κληροδότησε το Πανεπιστήμιο περισσότερα από 1.500.000 δολάρια για την Mackay School of Mines κτίριο, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου μεγέθους τετράπλευρο διαμορφώθηκε μετά Τόμας Τζέφερσον στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια, ένα αθλητικό τομέα, αγορές γης και την Mackay Science Hall. Ένα 7-πόδι, 8-ιντσών άγαλμα του Mackay, που δημιουργήθηκε από Gutzon Borglum, ο οποίος αργότερα σκαλιστά όρος Rushmore, έχει σταθεί στο βόρειο άκρο της Quad από το 1908. Η φτελιά επένδυση Quad και αρχικός πυρήνας πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου, με μια εισαγωγή στο Εθνικό Μητρώο των ιστορικών τόπων από το 1987, θεωρείται ΗΠΑ πολιτιστικός πόρος.

Καθιέρωση Όνομα του

Πανεπιστήμιο αξιωματούχοι κάνει άλματα στη βελτίωση της πανεπιστημιούπολης στέκεται ως ένα μικρό, 1000-μαθητή δημόσιο κολέγιο στην αραιοκατοικημένη δυτικά της δεκαετίας του 1920 και του '30. Μεταξύ των αξιοσημείωτη νωρίς σχολής ήταν ο James Εκκλησίας, των οποίων η Σιέρα χιόνι έρευνες πρωτοστάτησε στην επιστήμη της πρόβλεψης εποχιακή παροχή νερού? χημική επιστήμονας Maxwell Adams, ο οποίος ανακάλυψε χρήσεις για τα έλαια σε αρτεμισία και βούρτσα κουνέλι στη δυτική έρημο? και Mackay School of Mines γεωλόγος-σεισμολόγος Vincent Gianella, ο συνονόματος για το μεταλλικό υδράργυρο, gianellaite.

Μέχρι το 1940, οι παραγωγοί ταινιών του Χόλιγουντ, που προσελκύονται από κληματαριά, Ivy-Λιγκ-όπως τα κτίρια από τούβλα του Πανεπιστημίου και ειδυλλιακή λίμνη Manzanita, χρησιμοποιούσαν την πανεπιστημιούπολη ως σκηνικό για δημοφιλείς ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των "κ Belvedere πηγαίνει στο κολέγιο," με Shirley Temple? "Blonde Trouble Andy Hardy 's," με Μίκι Ρούνεϊ? και "μητέρα είναι ένας καινούριος," με Βαν Τζόνσον.

Δραματική αλλαγή

Με το 1958, με 2.000 φοιτητές παρακολουθούν μαθήματα, το ίδρυμα ήταν στα πρόθυρα της δραματικής αλλαγής. Νέα κολλέγια της εκπαίδευσης και των επιχειρήσεων ήταν τα πρώτα χρόνια. Το σώμα των φοιτητών, η οποία δεν είχε ένα φοιτητικό κέντρο του κτιρίου για τα πρώτα 70 χρόνια της θητείας του Πανεπιστημίου σε Reno, είχε τελικά μια έδρα με το άνοιγμα της Σημειώνω Travis Φοιτητικής Ένωσης. Η ένωση αυτή αντικαταστάθηκε, το Νοέμβριο του 2007 από την Joe Crowley Φοιτητικής Ένωσης, μία από τις πιο μετασχηματιστική κτίρια που κατασκευάστηκε ποτέ στην πανεπιστημιούπολη. Αυτό 167.000 τετραγωνικών ποδιών, "πράσινο" φιλικά προς το περιβάλλον εγκατάσταση σηματοδοτεί μια αλλαγή στην επέκταση της πανεπιστημιούπολης, προσφέροντας την πανεπιστημιούπολη και την κοινότητα μια νέα κεντρική τοποθεσία "πόρτα" στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια από την οδό. Πήρε το όνομά του προς τιμήν του Πανεπιστημίου Πρόεδρος Joe Crowley, των οποίων οι 23-χρόνια θητεία ως διευθύνων σύμβουλος του ιδρύματος αποτελεί ρεκόρ. Το 2008, ένα από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά βιβλιοθήκες της χώρας, η Mathewson-IGT Κέντρο γνώσης, άνοιξε δίπλα στο Crowley Φοιτητικής Ένωσης, περαιτέρω σηματοδοτώντας την πανεπιστημιούπολη »κινούνται βόρεια.

Πρόεδρος Charles Armstrong και αντιπρόεδρος William Ξύλο τόνωσε ερευνητικά προγράμματα στην πανεπιστημιούπολη το 1959 με τη δημιουργία της ερήμου Ινστιτούτου Ερευνών (DRI) και των συνδεδεμένων με τα προγράμματα της ατμοσφαιρικής φυσικής, της βιολογίας της ερήμου, ανθρωπολογικές μελέτες, επιστήμη των υπολογιστών και των υδάτινων πόρων. DRI ήταν ένα τμήμα του Πανεπιστημίου με έμφαση στην έρευνα εξετάζει άγονη γη τους πόρους της Νεβάδα. Μέχρι το 1969, υπό την προεδρία του Ν Edd Miller, η πανεπιστημιούπολη είχε διδακτορικά προγράμματα σε περισσότερες από δώδεκα ειδικότητες, και είχαν δημιουργήσει μια Σχολή Ιατρικών Επιστημών.

Κατά τα τελευταία 35 χρόνια, το Πανεπιστήμιο έχει ανταποκριθεί στις προκλήσεις της ηγεσίας σε αυτό που είναι σήμερα η ταχύτερα αναπτυσσόμενη κατάσταση στη χώρα, με την εγγραφή του θα ανέλθει σε περισσότερα από 17.000 φοιτητές το φθινόπωρο του 2010.

Πανεπιστήμιο από τους αριθμούς

 • Ιδρύθηκε: 1874
 • Τοποθεσία: Ρίνο, Νεβάδα
 • Ρητό: Omnia Pro Patria ("Όλα για τη χώρα μας»)
 • Φοιτητές: 18.227 (το φθινόπωρο του 2012)
 • Σχολή: 912
 • Πλήρης απασχόληση σχολή που κατέχουν υψηλότερα πτυχία στους τομείς τους: το 93 τοις εκατό
 • Πτυχία που προσφέρονται: Μια ολοκληρωμένη συλλογή από προγράμματα σπουδών σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο.
 • Κολέγια και σχολές: Γεωργία, Βιοτεχνολογία και Φυσικών Πόρων? Business? Εκπαίδευση? Μηχανική? Δημοσιογραφία? Liberal Arts? Ιατρική? Graduate School? και το Τμήμα Επιστημών Υγείας.
 • Μασκότ: ALPHIE, ο λύκος? Βόλφι Jr.
 • Ψευδώνυμο: Wolf Pack
 • Χρώματα: ασημί και μπλε
 • Διαπιστευμένος από: Βορειοδυτικά της Επιτροπής σχετικά με Κολέγια και Πανεπιστήμια (από το 1938), συν 20 επαγγελματικά διαπιστευμένοι προγράμματα.

Τοποθεσίες

Ρένο

University of Nevada

Address
89557 Ρένο, Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 (775) 784-6874

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη