Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Από τις ταπεινές αρχές της δεκαετίας του 1940, η Rosenstiel School of Marine and Atmospheric Science έχει εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία ακαδημαϊκά ωκεανογραφικά και ατμοσφαιρικά ερευνητικά ιδρύματα στον κόσμο. Τα βασικά και εφαρμοσμένα ερευνητικά ενδιαφέροντα της Σχολής περιλαμβάνουν σχεδόν όλες τις επιστήμες που σχετίζονται με τη θάλασσα.

Η κύρια πανεπιστημιούπολη της Rosenstiel School βρίσκεται στη Βιρτζίνια Κλειάς της Φλόριντα και αποτελεί μέρος ενός ειδικά διαμορφωμένου θαλάσσιου ερευνητικού και εκπαιδευτικού πάρκου 65 στρεμμάτων που περιλαμβάνει δύο εργαστήρια NOAA και ένα αφιερωμένο λύκειο για τη ναυτική και την επιστήμη της τεχνολογίας. Η σχολή Rosenstiel διαθέτει επίσης ένα εξελιγμένο δορυφορικό κέντρο λήψης και ανάλυσης 78 δορυφόρων στο νότιο κομητειακό κέντρο του Μαϊάμι-Ντέιντ.two free divers mid-huntAmy Humphries / Unsplash

Η αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι να εμβαθύνουμε τη συλλογική γνώση του πλανήτη μας μέσω αιχμής επιστημονική έρευνα στους ωκεανούς, την ατμόσφαιρα, τη γεωλογία, την βιολόγο και την ανθρώπινη διάσταση, ενώ εκπαιδεύουμε την επόμενη γενιά επιστημόνων. Μεταφέρουμε τις γνώσεις που έχουν αποκτηθεί στους φοιτητές μας, στην εθνική και διεθνή επιστημονική κοινότητα, στους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και στο κοινό.

Εγκαταστάσεις RSMAS

Η κεντρική πανεπιστημιούπολη της Σχολής Θαλάσσιων και Ατμοσφαιρικών Επιστημών του Rosenstiel (RSMAS) βρίσκεται στο Virginia Key, το οποίο είναι ένα συγκρότημα θαλάσσιων ερευνών επιφάνειας 65 στρεμμάτων, 17 κτιρίων και 413,223 τετραγωνικών μέτρων.

Η σχολή Rosenstiel διαθέτει επίσης ένα εξελιγμένο δορυφορικό κέντρο λήψης και ανάλυσης στο Νότιο Μαϊάμι-Ντεντ Κάουντι, γνωστό ως η πανεπιστημιούπολη του Ρίτσμοντ, με ένα ακίνητο 78 στρεμμάτων, 8 κτιρίων και 11,016 τετραγωνικών τετραγωνικών μέτρων.

Η αποστολή μας:

Να παρέχεται η αριστεία στις λειτουργίες και συντήρηση για όλες τις εγκαταστάσεις, την υποδομή της πανεπιστημιούπολης, τα ενεργειακά συστήματα και τις περιβαλλοντικές υπηρεσίες με γνώμονα τον πελάτη, αποτελεσματικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

University of Miami Rosenstiel School

Το Rosenstiel School Προπτυχιακό Πρόγραμμα προσφέρει τόσο Bachelor of Science και Bachelor of Arts προπτυχιακών πτυχίο βαθμό. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει τις επιστή ... [+]

Το Rosenstiel School Προπτυχιακό Πρόγραμμα προσφέρει τόσο Bachelor of Science και Bachelor of Arts προπτυχιακών πτυχίο βαθμό. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει τις επιστήμες, τα μαθηματικά και τις φιλελεύθερες τέχνες, επιτρέποντας στους μαθητές να αναπτύξουν ενδιαφέροντα και εκτίμηση των τεχνών, των ανθρωπιστικών επιστημών και των κοινωνικών επιστημών καθώς και των φυσικών επιστημών.

Με έξι διαφορετικές μεγάλες επιστήμες - θαλάσσια επιστήμη, ωκεανογραφία, θαλάσσια βιολογία και οικολογία, γεωλογικές επιστήμες, θαλάσσιες υποθέσεις και μετεωρολογία - καθώς και διάφορες περιοχές εξειδίκευσης, μπορείτε να προσαρμόσετε την ακαδημαϊκή σας πορεία για να αντικατοπτρίσετε τα ατομικά ενδιαφέροντα και τις ικανότητές σας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Μιάμι
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά