Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το UMT

Το University of Management and Technology (UMT) ιδρύθηκε στο Arlington της Βιρτζίνια τον Ιανουάριο του 1998. Το UMT είναι ναυλωμένο από το Κρατικό Συμβούλιο Ανώτατης Εκπαίδευσης της Βιρτζίνια (SCHEV) και είναι διαπιστευμένο από την επιτροπή διαπίστευσης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (DEAC). Τα προγράμματα πτυχίου UMT στη διαχείριση έργων είναι επίσης διαπιστευμένα από το Παγκόσμιο Κέντρο Διαπίστευσης (GAC) του Ινστιτούτου Διαχείρισης Έργων (PMI). Το UMT είναι ένα θεσμικό μέλος του Συμβουλίου Διαπίστευσης της Ανώτατης Εκπαίδευσης (CHEA) και ενός Παγκόσμιου Εγγεγραμμένου Εκπαιδευτή Εκπαίδευσης του PMI.

Το UMT έχει εξουσιοδοτηθεί από το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ να παρέχει στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Φοιτητικής Βοήθειας (FSA) σε επιλέξιμους σπουδαστές εγγεγραμμένους σε επιλέξιμα προγράμματα στο UMT. Η UMT εξουσιοδοτείται από τις Υπηρεσίες Ιθαγένειας και Μετανάστευσης των ΗΠΑ του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ να δεχτεί φοιτητές θεωρήσεων F-1. Το UMT έχει εξουσιοδοτηθεί από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ να χορηγεί J-1 visa students διεθνή ανταλλαγή.

Το UMT εγκρίνεται από τον Οργανισμό Εγκρίσεων της Πολιτείας της Βιρτζίνια για τους σκοπούς των προγραμμάτων παροχών εκπαίδευσης των διαφόρων βετεράνων.

Το UMT προσφέρει εκπαίδευση προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ενημερωμένες γνώσεις, δεξιότητες και γνώσεις σχετικά με τη διαχείριση και την τεχνολογία που απαιτούνται για να λειτουργούν αποτελεσματικά σε σύγχρονες, γρήγορες και πολύπλοκες επιχειρήσεις. Η UMT δεσμεύεται στην αριστεία στη διαχείριση και την τεχνολογική εκπαίδευση. Τα μαθήματά της επικεντρώνονται στα σύγχρονα ζητήματα διαχείρισης και τεχνολογίας. Τα μέλη του Τμήματος εξετάζονται προσεκτικά για να διασφαλίσουν ότι οι εκπαιδευτές UMT διαθέτουν ισορροπία επιστημονικών και πρακτικών γνώσεων σχετικά με τις τρέχουσες πρακτικές διαχείρισης και τις εφαρμογές τεχνολογίας. Τα μέλη της κοινότητας UMT πιστεύουν σταθερά ότι τα πανεπιστήμια πρέπει να παραμείνουν στην αιχμή της τεχνολογικής αλλαγής. Η UMT δεσμεύεται να χρησιμοποιεί σύγχρονη τεχνολογία διδασκαλίας για να προσφέρει στους σπουδαστές της την καλύτερη δυνατή διαχείριση και τεχνολογική εκπαίδευση.

Η σχολή και το προσωπικό της UMT διαθέτουν εκτεταμένη εμπειρία διαχείρισης και εκπαίδευσης με μεγάλα πανεπιστήμια, εταιρείες, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και κυβερνητικούς οργανισμούς. Αυτές οι οντότητες περιλαμβάνουν κυβερνητικά υποκαταστήματα όπως το Λευκό Οίκο, το Εθνικό Ινστιτούτο Προτύπων και Τεχνολογίας, το Υπουργείο Άμυνας, το Υπουργείο Ενέργειας, το Υπουργείο Κρατών, το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας, την Υπηρεσία Εσωτερικών Εισοδημάτων και τη Διοίκηση Κοινωνικής Ασφάλισης . μεγάλες εταιρείες, όπως η AT

Μέσω της ηλεκτρονικής εκπαίδευσης, φοιτητές σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και σε ογδόντα επτά χώρες εγγράφονται στο UMT. Με την παγκόσμια εμβέλειά της, η UMT δεσμεύεται να φέρει τις καλύτερες γνώσεις, πρακτικές και επαγγελματικές δεξιότητες σε όλους τους μαθητές.

Το UMT βρίσκεται στο Rosslyn, Arlington, Βιρτζίνια, λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της Ουάσιγκτον, DC. Ο Rosslyn είναι μια πολυσύχναστη περιοχή εμπορικών και ομοσπονδιακών κυβερνητικών υπηρεσιών. Το Rosslyn είναι εύκολα προσβάσιμο σε όλη τη μεγαλύτερη μητροπολιτική περιοχή της Ουάσινγκτον από το μετρό και είναι βολικό για τις αεροπορικές μεταφορές μέσω του Dulles International Airport και του Ronald Reagan Washington National Airport.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

University of Management and Technology

Ο φοιτητής πρέπει να ολοκληρώσει τουλάχιστον 30 πιστωτικές ώρες στη Γενική Εκπαίδευση για να λάβει πτυχίο BHA. Ένας φοιτητής πρέπει επίσης να ολοκληρώσει 27 ώρες πίστωσης ... [+]

Σχετικά με

Το BHA απαιτεί την επιτυχή ολοκλήρωση συνολικά 120 ωρών σπουδών.

Ο φοιτητής πρέπει να ολοκληρώσει τουλάχιστον 30 πιστωτικές ώρες στη Γενική Εκπαίδευση για να λάβει πτυχίο BHA. Ένας φοιτητής πρέπει επίσης να ολοκληρώσει 27 ώρες πίστωσης των μαθημάτων πυρήνα Διοίκησης Υγείας και ένα μάθημα BHA capstone. Οι υπόλοιπες ώρες πίστωσης αποτελούνται από μαθήματα επιλογής.

Το HA 101 είναι υποχρεωτικό για φοιτητές που δεν έχουν προηγούμενη εργασιακή εμπειρία στον τομέα της Υγείας και δεν έχουν παρακολουθήσει παρόμοια μαθήματα πριν εγγραφούν στο πρόγραμμα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Arlington
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Management and Technology
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
(703) 516-0035