Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ

Ιδρύθηκε το 1927, το University of Houston εξουσιοδοτεί τους μαθητές να επιδιώκουν τη μάθηση, την ανακάλυψη, την ηγεσία και τη δέσμευση. Βρίσκεται σε μια ευρύτερη μητρόπολη, η πρωτεύουσα πανεπιστημιούπολη Tier One παρέχει στους φοιτητές προγράμματα αιχμής, όπως προπτυχιακά, μεταπτυχιακά, διδακτορικά, εξ αποστάσεως και συνεχιζόμενης εκπαίδευσης. Ανάμεσα στα καλύτερα κολέγια της Αμερικής, το σπίτι του UHH στο βραβευμένο σχολείο, τα καινοτόμα ερευνητικά κέντρα, έχει έναν από τους πιο διαφορετικούς μαθητικούς πληθυσμούς στο έθνος και αποφοίτους που έχουν γίνει διεθνείς ηγέτες.

Στο University of Houston , προετοιμάζουμε τους μαθητές να οραματιστούν το μέλλον τους, να αναδειχθούν ως ηγέτες και να ξεκινήσουν μια καριέρα που μεταμορφώνει τον κόσμο.

Σχετικά με το Χιούστον

Το Χιούστον, η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη του έθνους, είναι πολυσύχναστο με τον πολιτισμό και την ενέργεια και πρόσφατα κέρδισε την αναγνώριση ως την επόμενη μεγάλη παγκόσμια πόλη της Αμερικής.

Γνωστή ως η ενεργειακή πρωτεύουσα του κόσμου, η πόλη φιλοξενεί 26 εταιρείες Fortune 500, το δεύτερο μεγαλύτερο στο έθνος και το μεγαλύτερο ιατρικό κέντρο στον κόσμο, καθιστώντας το Χιούστον γη απεριόριστων ευκαιριών για φοιτητές του UH, είτε μέσω πρακτικής εξάσκησης είτε μέσω εμπειριών πεδίου στον πραγματικό κόσμο. Οι ευκαιρίες είναι τόσο απεριόριστες, ότι το 63% των UM Alumni ζουν και εργάζονται στην πόλη. Το Χιούστον έχει επίσης την ταχύτερα αναπτυσσόμενη οικονομία στη χώρα και το University of Houston διαδραματίζει ζωτικό ρόλο δημιουργώντας 3 δισεκατομμύρια δολάρια για την πόλη κάθε χρόνο.

Το Χιούστον έχει κατατάξει την # 1 πόλη για τους πρόσφατους αποφοίτους κολλεγίων από το msnNOW. Η έρευνα κατατάσσει τις μεγάλες πόλεις, συνδυάζοντας την αύξηση της απασχόλησης, την προσιτή διαβίωση και τους ζωντανούς πληθυσμούς των 20 ατόμων. Η ποιότητα ζωής και η εγγύτητα του Χιούστον σε ερευνητικούς συνεργάτες σε επιχειρήσεις και κυβερνήσεις κάνουν την πόλη ένα ελκυστικό σπίτι για ταλαντούχους καθηγητές και τις οικογένειές τους.

Χιούστον είναι ένα διασκεδαστικό μέρος για να ζήσει, επίσης. Το περιοδικό Forbes Magazine έλαβε γνώση του συνόλου της κουλτούρας που έχει να προσφέρει η πόλη, ονομάζοντας πρόσφατα το Χιούστον, "Η πιο ψυχρή πόλη της Αμερικής", μια απόδειξη για το τι έχουν γνωρίσει εδώ και χρόνια οι Χιούστον. Είτε θέλετε να πάρετε μια παράσταση στην περιοχή του θεάτρου που μπορεί να υπερηφανεύεται για περισσότερες από 12.000 θέσεις, να τρώτε σε ένα από τα 11.000 εστιατόρια, να φτιάξετε μια τοπική αθλητική ομάδα ή οτιδήποτε άλλο, το Χιούστον προσφέρει κάτι για όλους.

Το σύστημα UH

Το University of Houston System είναι μια ομάδα δέκα δημόσιων ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή του Χιούστον που μοιράζονται κοινούς στόχους και διοικούνται από ένα Διοικητικό Συμβούλιο.

Το σύστημα UH αποτελείται από τέσσερα πανεπιστήμια και έξι πολυεθνικές περιφερειακές σχολές που προσφέρουν πτυχία σε συνεργασία με τα πανεπιστήμια. Το University of Houston είναι ο μεγαλύτερος και πληρέστερος φορέας του συστήματος UH.

Οι σχέσεις μεταξύ των ιδρυμάτων της UHS είναι συλλογικές και συνεργατικές. Οι πιστώσεις μεταφέρονται εύκολα από το ένα ίδρυμα στο άλλο και οι μαθητές κινούνται ελεύθερα από τη βιβλιοθήκη της πανεπιστημιουπόλεως στην άλλη. Κάθε ίδρυμα UHS έχει ξεχωριστή αποστολή. μαζί, οι αποστολές και τα προγράμματα των θεσμικών οργάνων συμπληρώνουν και αλληλοϋποστηρίζονται.

Η δήλωση αποστολής μας

Η αποστολή του University of Houston είναι να προσφέρει εθνικά ανταγωνιστικές και διεθνώς αναγνωρισμένες ευκαιρίες για μάθηση, ανακάλυψη και εμπλοκή σε έναν διαφορετικό πληθυσμό μαθητών σε ένα πραγματικό περιβάλλον. Το University of Houston προσφέρει ένα πλήρες φάσμα προγραμμάτων σπουδών στο μεταπτυχιακό, μεταπτυχιακό, διδακτορικό και επαγγελματικό επίπεδο και επιδιώκει ένα ευρύ πρόγραμμα έρευνας και δημιουργικών δραστηριοτήτων. Ως πόρος γνώσης για το κοινό, το πανεπιστήμιο αναπτύσσει συνεργασίες με άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα, κοινοτικές οργανώσεις, κυβερνητικές υπηρεσίες και τον ιδιωτικό τομέα για να εξυπηρετήσει την περιοχή και να επηρεάσει τον κόσμο.

Στόχοι

  • Εθνική Ανταγωνιστικότητα: Η UH θα ενισχύσει την ιδιότητά της ως εθνικά ανταγωνιστικού δημόσιου πανεπιστημίου έρευνας όπως μετράται από το Ίδρυμα Carnegie για την Προώθηση της Διδασκαλίας και τα κορυφαία αμερικανικά πανεπιστήμια δημόσιας έρευνας (TARU) και θα επιδιώξει να καλύψει το όριο που απαιτείται για την ένταξή του στην Ένωση Αμερικανών Πανεπιστήμια (AAU).
  • Επιτυχία σπουδαστών: Η UH θα έχει ένα προφίλ σπουδαστή συμβατό με ένα εθνικά ανταγωνιστικό δημόσιο ερευνητικό πανεπιστήμιο δημιουργώντας ένα περιβάλλον στο οποίο μπορεί να εξασφαλιστεί η επιτυχία των φοιτητών.
  • Κοινοτική πρόοδος: Η UH θα δεσμευτεί να εκπληρώσει τις περιφερειακές και κρατικές ανάγκες του εργατικού δυναμικού, ενώ θα γίνει η πρωταρχική κινητήρια δύναμη της κοινωνικής, οικονομικής και πνευματικής ανάπτυξης.
  • Αθλητική Ανταγωνιστικότητα: Η UH θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία στους φοιτητές της και, στο πλαίσιο αυτό, θα επιδιώξει να δημιουργήσει το ισχυρότερο δυνατό αθλητικό πρόγραμμα.
  • Τοπική και Εθνική Αναγνώριση: Η UH θα είναι γνωστή για τα επιτεύγματά της σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.
  • Ανταγωνιστικοί πόροι: Η UH θα δημιουργήσει μια βάση πόρων που θα της επιτρέψει να ολοκληρώσει την αποστολή της και να υλοποιήσει το όραμά της.

Κοινές αξίες

Ως πρωταρχικό στόχο, το University of Houston είναι αφιερωμένο στο να γίνει ένα αναγνωρισμένο σε εθνικό επίπεδο ίδρυμα τον 21ο αιώνα. Το πανεπιστήμιο θα προβλέψει και θα ανταποκριθεί στις μεταβαλλόμενες δημογραφικές εξελίξεις σε έναν όλο και πιο ποικίλο και παγκοσμίως αλληλοεξαρτώμενο κόσμο. Θα χρησιμοποιήσει τους πόρους της για:

  • Αντιμετωπίστε τις προκλήσεις της εκπαίδευσης ενός δυναμικού συνδυασμού μη παραδοσιακών και παραδοσιακών φοιτητών.
  • Προωθήστε την αριστεία στο πλαίσιο της βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας και της υποτροφίας.
  • Προσδιορίστε και απαντήστε στις οικονομικές, κοινωνικές και πολιτιστικές προκλήσεις που επηρεάζουν την ποιότητα ζωής στην πόλη του Χιούστον, στο κράτος του Τέξας και στον κόσμο μέσω της εκπαίδευσης, της έρευνας και της υπηρεσίας.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

University of Houston

Το Κολλέγιο Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού του Gerald D. Hines προσφέρει ένα πτυχίο Αρχιτεκτονικής, που επιτρέπει στους φοιτητές να επιδιώξουν την άδεια μετά την ολοκλήρωσ ... [+]

Σχετικά με

Το Κολλέγιο Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού του Gerald D. Hines προσφέρει ένα πτυχίο Αρχιτεκτονικής, που επιτρέπει στους φοιτητές να επιδιώξουν την άδεια μετά την ολοκλήρωση των απαιτήσεων πτυχίου. Το Bachelor of Architecture είναι ένα επαγγελματικό πτυχίο πενταετούς διάρκειας.

Ο σχεδιασμός είναι το επίκεντρο των προπτυχιακών σπουδών και παρέχει στους φοιτητές πρόσβαση σε πόρους που αφορούν την έρευνα, την οικοδόμηση και τα συστατικά της κοινότητας. Οι μαθητές κερδίζουν hands-on εμπειρία σε μαθήματα στούντιο με καθοδήγηση από έμπειρους καθηγητές.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Houston
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
5 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA)

University of Houston

Η διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού (SCM) περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες που απαιτούνται για την παροχή αγαθών και υπηρεσιών στην οικονομία. ... [+]

Σχετικά με

Η διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού (SCM) περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες που απαιτούνται για την παροχή αγαθών και υπηρεσιών στην οικονομία.

Αυτές περιλαμβάνουν: τον προγραμματισμό των επιχειρήσεων, τις δραστηριότητες προμήθειας, την παραγωγή αγαθών και υπηρεσιών, την εκπλήρωση της ζήτησης και την υλικοτεχνική υποστήριξη, καθώς και διάφορες διαδικασίες υποστήριξης και επιστροφής πελατών (όπως επιστροφές λιανικής, ανακύκλωση και ανακατασκευή). Όλοι οι επιτυχημένοι οργανισμοί, ανεξάρτητα από το αν είναι κερδοσκοπικοί, μη κερδοσκοπικοί, κυβερνητικοί ή δημόσιοι, βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στις αρχές της διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Houston
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
3 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

University of Houston

Η ηλεκτρολογία είναι ένα πολύ ευρύ πεδίο - καλύπτει σχεδόν οτιδήποτε μπορείτε να σκεφτείτε ότι απαιτεί ηλεκτρική ενέργεια να λειτουργήσει! Ως φοιτητής ηλεκτρολόγων στην U ... [+]

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ;

Η ηλεκτρολογία είναι ένα πολύ ευρύ πεδίο - καλύπτει σχεδόν οτιδήποτε μπορείτε να σκεφτείτε ότι απαιτεί ηλεκτρική ενέργεια να λειτουργήσει! Ως φοιτητής ηλεκτρολόγων στην UH, θα λάβετε μια ευρεία δειγματοληψία μαθημάτων από αρκετές περιοχές που αφορούν ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστήματα, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια σας θα επιλέξετε από έξι ειδικότητες: ηλεκτρονικά, νανοτεχνολογία · ενέργειας και εναλλακτικής ενέργειας · υπολογιστές και ενσωματωμένα συστήματα. ηλεκτρομαγνητική; και σημάτων, συστημάτων και επικοινωνίας. Η εργασία σε αυτούς τους τομείς περιλαμβάνει την ανάλυση και το σχεδιασμό συστημάτων, όπως κεραίες, ρομποτική, διανομή ενέργειας, επεξεργασία ψηφιακών σημάτων, συσκευές ημιαγωγών και ολοκληρωμένα κυκλώματα, συστήματα αναλογικού και ψηφιακού ελέγχου, δίκτυα επικοινωνίας και πολλά άλλα!... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Houston
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Houston

Το Bachelor of Science στην Επιστήμη των Υπολογιστών στο University of Houston είναι αυστηρό. Όλοι οι σπουδαστές που σπουδάζουν στην επιστήμη των υπολογιστών πρέπει να λά ... [+]

Σχετικά με

Το Bachelor of Science στην Επιστήμη των Υπολογιστών στο University of Houston είναι αυστηρό. Όλοι οι σπουδαστές που σπουδάζουν στην επιστήμη των υπολογιστών πρέπει να λάβουν ένα σημαντικό αριθμό μαθημάτων στα μαθηματικά. Υπάρχει μια ισχυρή συσχέτιση μεταξύ της λογικής σκέψης που απαιτείται στα μαθηματικά και την επιστήμη των υπολογιστών. Οι σπουδαστές που θεωρούν ότι οι σπουδές στην επιστήμη των υπολογιστών πρέπει να έχουν δείξει σημαντική ικανότητα στα μαθηματικά και στη λογική λογική. Οι σπουδαστές που ασχολούνται με την επιστήμη των υπολογιστών λαμβάνουν επίσης εκτεταμένες οδηγίες σχετικά με τις μεθόδους και τις πρακτικές της τελευταίας τεχνολογίας λογισμικού. Ως εκ τούτου, συνδυάζουν ένα καλό μαθηματικό υπόβαθρο με την ικανότητα να σχεδιάζουν και να αναπτύσσουν ποιοτικό λογισμικό σε μεγάλη κλίμακα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Houston
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Houston

Αν έχετε πτυχίο ψυχολογίας στο Κολλέγιο Φιλελευθέρων και Κοινωνικών Επιστημών του University of Houston , θα έχετε την επιλογή να αποφοιτήσετε με πτυχίο Bachelor of Scien ... [+]

Σχετικά με

Αν έχετε πτυχίο ψυχολογίας στο Κολλέγιο Φιλελευθέρων και Κοινωνικών Επιστημών του University of Houston , θα έχετε την επιλογή να αποφοιτήσετε με πτυχίο Bachelor of Science ή πτυχίο Bachelor of Arts. Αυτό το σημαντικό σας προετοιμάζει για μια καριέρα σε κοινωνικές υπηρεσίες, σε βιομηχανίες με προσανατολισμό στις υπηρεσίες και για μια ποικιλία θέσεων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Θα απολαύσετε μια πλούσια και ευρεία προπτυχιακή εκπαίδευση που θα σας προετοιμάσει για ενημερωμένη συμμετοχή στην κοινότητα. Αυτός ο σπουδαστής θα σας προετοιμάσει επίσης για εργασία που συνδυάζει την ψυχολογία και την τεχνολογία των ηλεκτρονικών υπολογιστών ή σε θέσεις βοηθών ερευνητών στον τομέα της ιατρικής και της βιομηχανίας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Houston
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Houston

Το πρόγραμμα σπουδών Bachelor of Science είναι αυστηρό? η πιστοποίησή του από την American Chemical Society ενισχύει το ανάστημα και τη χρησιμότητα αυτού του βαθμού. Οι φ ... [+]

Χημεία κύρια

Το πρόγραμμα σπουδών Bachelor of Science είναι αυστηρό? η πιστοποίησή του από την American Chemical Society ενισχύει το ανάστημα και τη χρησιμότητα αυτού του βαθμού. Οι φοιτητές που σκοπεύουν να συνεχίσουν να εργάζονται σε μεταπτυχιακό επίπεδο ενθαρρύνονται να πάρουν το πρόγραμμα.

Τα προγράμματα πτυχίου Bachelor of Science και Bachelor of Arts περιγράφονται παρακάτω. Λεπτομερή προγράμματα σπουδών διατίθενται από την καρέκλα του τμήματος.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Houston
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά