University of Houston

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ

Ιδρύθηκε το 1927, το University of Houston εξουσιοδοτεί τους μαθητές να επιδιώκουν τη μάθηση, την ανακάλυψη, την ηγεσία και τη δέσμευση. Βρίσκεται σε μια ευρύτερη μητρόπολη, η πρωτεύουσα πανεπιστημιούπολη Tier One παρέχει στους φοιτητές προγράμματα αιχμής, όπως προπτυχιακά, μεταπτυχιακά, διδακτορικά, εξ αποστάσεως και συνεχιζόμενης εκπαίδευσης. Ανάμεσα στα καλύτερα κολέγια της Αμερικής, το σπίτι του UHH στο βραβευμένο σχολείο, τα καινοτόμα ερευνητικά κέντρα, έχει έναν από τους πιο διαφορετικούς μαθητικούς πληθυσμούς στο έθνος και αποφοίτους που έχουν γίνει διεθνείς ηγέτες.

Στο University of Houston , προετοιμάζουμε τους μαθητές να οραματιστούν το μέλλον τους, να αναδειχθούν ως ηγέτες και να ξεκινήσουν μια καριέρα που μεταμορφώνει τον κόσμο.

Σχετικά με το Χιούστον

Το Χιούστον, η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη του έθνους, είναι πολυσύχναστο με τον πολιτισμό και την ενέργεια και πρόσφατα κέρδισε την αναγνώριση ως την επόμενη μεγάλη παγκόσμια πόλη της Αμερικής.

Γνωστή ως η ενεργειακή πρωτεύουσα του κόσμου, η πόλη φιλοξενεί 26 εταιρείες Fortune 500, το δεύτερο μεγαλύτερο στο έθνος και το μεγαλύτερο ιατρικό κέντρο στον κόσμο, καθιστώντας το Χιούστον γη απεριόριστων ευκαιριών για φοιτητές του UH, είτε μέσω πρακτικής εξάσκησης είτε μέσω εμπειριών πεδίου στον πραγματικό κόσμο. Οι ευκαιρίες είναι τόσο απεριόριστες, ότι το 63% των UM Alumni ζουν και εργάζονται στην πόλη. Το Χιούστον έχει επίσης την ταχύτερα αναπτυσσόμενη οικονομία στη χώρα και το University of Houston διαδραματίζει ζωτικό ρόλο δημιουργώντας 3 δισεκατομμύρια δολάρια για την πόλη κάθε χρόνο.

Το Χιούστον έχει κατατάξει την # 1 πόλη για τους πρόσφατους αποφοίτους κολλεγίων από το msnNOW. Η έρευνα κατατάσσει τις μεγάλες πόλεις, συνδυάζοντας την αύξηση της απασχόλησης, την προσιτή διαβίωση και τους ζωντανούς πληθυσμούς των 20 ατόμων. Η ποιότητα ζωής και η εγγύτητα του Χιούστον σε ερευνητικούς συνεργάτες σε επιχειρήσεις και κυβερνήσεις κάνουν την πόλη ένα ελκυστικό σπίτι για ταλαντούχους καθηγητές και τις οικογένειές τους.

Χιούστον είναι ένα διασκεδαστικό μέρος για να ζήσει, επίσης. Το περιοδικό Forbes Magazine έλαβε γνώση του συνόλου της κουλτούρας που έχει να προσφέρει η πόλη, ονομάζοντας πρόσφατα το Χιούστον, "Η πιο ψυχρή πόλη της Αμερικής", μια απόδειξη για το τι έχουν γνωρίσει εδώ και χρόνια οι Χιούστον. Είτε θέλετε να πάρετε μια παράσταση στην περιοχή του θεάτρου που μπορεί να υπερηφανεύεται για περισσότερες από 12.000 θέσεις, να τρώτε σε ένα από τα 11.000 εστιατόρια, να φτιάξετε μια τοπική αθλητική ομάδα ή οτιδήποτε άλλο, το Χιούστον προσφέρει κάτι για όλους.

Το σύστημα UH

Το University of Houston System είναι μια ομάδα δέκα δημόσιων ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή του Χιούστον που μοιράζονται κοινούς στόχους και διοικούνται από ένα Διοικητικό Συμβούλιο.

Το σύστημα UH αποτελείται από τέσσερα πανεπιστήμια και έξι πολυεθνικές περιφερειακές σχολές που προσφέρουν πτυχία σε συνεργασία με τα πανεπιστήμια. Το University of Houston είναι ο μεγαλύτερος και πληρέστερος φορέας του συστήματος UH.

Οι σχέσεις μεταξύ των ιδρυμάτων της UHS είναι συλλογικές και συνεργατικές. Οι πιστώσεις μεταφέρονται εύκολα από το ένα ίδρυμα στο άλλο και οι μαθητές κινούνται ελεύθερα από τη βιβλιοθήκη της πανεπιστημιουπόλεως στην άλλη. Κάθε ίδρυμα UHS έχει ξεχωριστή αποστολή. μαζί, οι αποστολές και τα προγράμματα των θεσμικών οργάνων συμπληρώνουν και αλληλοϋποστηρίζονται.

Η δήλωση αποστολής μας

Η αποστολή του University of Houston είναι να προσφέρει εθνικά ανταγωνιστικές και διεθνώς αναγνωρισμένες ευκαιρίες για μάθηση, ανακάλυψη και εμπλοκή σε έναν διαφορετικό πληθυσμό μαθητών σε ένα πραγματικό περιβάλλον. Το University of Houston προσφέρει ένα πλήρες φάσμα προγραμμάτων σπουδών στο μεταπτυχιακό, μεταπτυχιακό, διδακτορικό και επαγγελματικό επίπεδο και επιδιώκει ένα ευρύ πρόγραμμα έρευνας και δημιουργικών δραστηριοτήτων. Ως πόρος γνώσης για το κοινό, το πανεπιστήμιο αναπτύσσει συνεργασίες με άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα, κοινοτικές οργανώσεις, κυβερνητικές υπηρεσίες και τον ιδιωτικό τομέα για να εξυπηρετήσει την περιοχή και να επηρεάσει τον κόσμο.

Στόχοι

  • Εθνική Ανταγωνιστικότητα: Η UH θα ενισχύσει την ιδιότητά της ως εθνικά ανταγωνιστικού δημόσιου πανεπιστημίου έρευνας όπως μετράται από το Ίδρυμα Carnegie για την Προώθηση της Διδασκαλίας και τα κορυφαία αμερικανικά πανεπιστήμια δημόσιας έρευνας (TARU) και θα επιδιώξει να καλύψει το όριο που απαιτείται για την ένταξή του στην Ένωση Αμερικανών Πανεπιστήμια (AAU).
  • Επιτυχία σπουδαστών: Η UH θα έχει ένα προφίλ σπουδαστή συμβατό με ένα εθνικά ανταγωνιστικό δημόσιο ερευνητικό πανεπιστήμιο δημιουργώντας ένα περιβάλλον στο οποίο μπορεί να εξασφαλιστεί η επιτυχία των φοιτητών.
  • Κοινοτική πρόοδος: Η UH θα δεσμευτεί να εκπληρώσει τις περιφερειακές και κρατικές ανάγκες του εργατικού δυναμικού, ενώ θα γίνει η πρωταρχική κινητήρια δύναμη της κοινωνικής, οικονομικής και πνευματικής ανάπτυξης.
  • Αθλητική Ανταγωνιστικότητα: Η UH θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία στους φοιτητές της και, στο πλαίσιο αυτό, θα επιδιώξει να δημιουργήσει το ισχυρότερο δυνατό αθλητικό πρόγραμμα.
  • Τοπική και Εθνική Αναγνώριση: Η UH θα είναι γνωστή για τα επιτεύγματά της σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.
  • Ανταγωνιστικοί πόροι: Η UH θα δημιουργήσει μια βάση πόρων που θα της επιτρέψει να ολοκληρώσει την αποστολή της και να υλοποιήσει το όραμά της.

Κοινές αξίες

Ως πρωταρχικό στόχο, το University of Houston είναι αφιερωμένο στο να γίνει ένα αναγνωρισμένο σε εθνικό επίπεδο ίδρυμα τον 21ο αιώνα. Το πανεπιστήμιο θα προβλέψει και θα ανταποκριθεί στις μεταβαλλόμενες δημογραφικές εξελίξεις σε έναν όλο και πιο ποικίλο και παγκοσμίως αλληλοεξαρτώμενο κόσμο. Θα χρησιμοποιήσει τους πόρους της για:

  • Αντιμετωπίστε τις προκλήσεις της εκπαίδευσης ενός δυναμικού συνδυασμού μη παραδοσιακών και παραδοσιακών φοιτητών.
  • Προωθήστε την αριστεία στο πλαίσιο της βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας και της υποτροφίας.
  • Προσδιορίστε και απαντήστε στις οικονομικές, κοινωνικές και πολιτιστικές προκλήσεις που επηρεάζουν την ποιότητα ζωής στην πόλη του Χιούστον, στο κράτος του Τέξας και στον κόσμο μέσω της εκπαίδευσης, της έρευνας και της υπηρεσίας.

Τοποθεσίες

Χιούστον

University of Houston

Ιστότοπος
Τηλέφωνο
(713) 743-2255

FAQ

Άλλη