Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γραφείο Κίνας UCO

Href = "http://www.ucochina.com/

(010) 6888-9290

1391-012-1391

Chinaoffice@uco.edu / ogarepsupport@uco.edu

Σύνδεση των μαθητών με την αλλαγή της μάθησης

Το Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα συνδέεται με το Μετρό της Οκλαχόμα Σίτι και δεσμεύεται να ενισχύσει την εμπιστοσύνη των σπουδαστών μέσω εμπειριών μετασχηματιστικής μάθησης. Το Κέντρο υπερηφανεύεται ότι είναι μια έξυπνη επένδυση για την επιτυχία, την προετοιμασία των μελλοντικών ηγετών σε ένα πλούσιο σε ευκαιρίες περιβάλλον και την πρόσβαση σε περισσότερες από 200 φοιτητικές οργανώσεις και πρακτική άσκηση, θέσεις εργασίας, ψυχαγωγία και πολιτιστικά προϊόντα στην ταχέως αναπτυσσόμενη συνοικία Oklahoma City City. Η Κεντρική Επιτροπή του Πανεπιστημίου και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ιδρύθηκε το 1890 και είναι διαπιστευμένη από το North Central College και το Σχολικό Συμβούλιο της Ανώτατης Εκπαίδευσης, μεταξύ των οποίων περισσότεροι από 17.000 φοιτητές βρίσκονται στην κεντρική πανεπιστημιούπολη του Edmond, 117 προπτυχιακές σπουδές και 74 μεταπτυχιακά μαθήματα. Αξία μητροπολιτική περιοχή.

Αποστολή και όραμα

Αποστολή

Το Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Οκλαχόμα (UCO) υπάρχει για να βοηθήσει τους μαθητές να μάθουν, να παρέχουν στους φοιτητές μια μεταβαλλόμενη εκπαιδευτική εμπειρία, να τους κάνουν παραγωγικούς, δημιουργικούς, ηθικούς και εμπλεκόμενους πολίτες και ηγέτες να υπηρετούν την παγκόσμια κοινότητα μας. Το UCO συμβάλλει στην πνευματική, πολιτισμική, οικονομική και κοινωνική πρόοδο των κοινοτήτων και ατόμων που εξυπηρετεί.

Όραμα δήλωση

Το Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Οκλαχόμα, ως Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα Μητροπολιτική, έχει δεσμευθεί να βοηθήσει τους μαθητές να μάθουν και να ενεργούν ως εταίροι και ηγέτες για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της εκπαίδευσης, των επιχειρήσεων και της κοινότητας της μεγάλης μητροπολιτικής περιοχής της Οκλαχόμα Σίτυ. . Ακόμη και αν το πανεπιστήμιο συνεισφέρει στην πολιτιστική, κοινωνική, οικονομική και πνευματική ζωή της περιοχής και συνειδητοποιήσει το κοινό μας μέλλον, η δυναμική μας μητροπολιτική περιοχή διαμορφώνει το πανεπιστήμιο. Η συμμετοχή των μητροπολιτών σημαίνει όλες τις πτυχές των πανεπιστημιακών δραστηριοτήτων, καλλιεργώντας τη μάθηση, ανακαλύπτοντας νέες γνώσεις και ενθαρρύνοντας τους συνιδρυτές, διότι αυτή η συνέργεια θα εμπνεύσει άλλους να προσδιορίσουν την UCO ως μία από τις κορυφαίες μητροπολιτικές πόλεις της χώρας.

Στρατηγική δήλωση

Το Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα θα ανταποκριθεί ενεργά στις ανάγκες και τις ευκαιρίες της μητροπολιτικής περιοχής της Οκλαχόμα, ακολουθώντας καινοτόμες συνεργασίες και θα υποστηρίξει τη βασική δέσμευσή μας να παρέχουμε στους φοιτητές μεταμορφωτική διδασκαλία και εμπειρία μάθησης για να εμπλακούν οι σπουδαστές στη βιωματική μάθηση. Οι δραστηριότητες, μέσω της υποστήριξης της δια βίου μάθησης και ανάπτυξης και επέκτασης του εργατικού δυναμικού, καθώς και η τεχνογνωσία μας στον τομέα της έρευνας και των επαγγελματικών υπηρεσιών, έχουν συμβάλει σημαντικά στις αστικές περιοχές, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής όλων.

Μεταφραστική μάθηση

Με την απόκτηση υψηλής ποιότητας, οικονομικά προσιτής και μετασχηματιστικής εμπειρίας διδασκαλίας και μάθησης προσπαθούμε να εκπαιδεύσουμε όσους έχουν την ικανότητα να προσαρμοστούν και να συμμετάσχουν σε κριτικούς στοχαστές, να συνεργαστούν με αποφοίτους, να αποδεχθούν νέες ιδέες, να γιορτάσουν την ποικιλομορφία της περιοχής μας και πώς Ζήστε για να ζήσετε.

Βιωματική εκπαίδευση

Χτίζοντας συνεργασίες εκτός ολόκληρης της μητροπολιτικής περιοχής, εξυπηρετούμε τις ανάγκες της κοινότητας και υπηρετούμε αποφοίτους που έχουν τις ικανότητες να βοηθήσουν τις μεγάλες πόλεις να αναπτυχθούν σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό παγκόσμιο περιβάλλον.

Έρευνα και επαγγελματικές υπηρεσίες

Μέσω επαγγελματικών υπηρεσιών και έρευνας, παρέχουμε ηγετική θέση και συμβουλές σχετικά με τα θέματα υγείας των επιχειρήσεων και των βιομηχανιών στις μητροπολιτικές περιοχές, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, τις οικογένειες και την ποιότητα της πολιτιστικής τους ζωής.

Η εμπειρία της πανεπιστημιούπολης

Το Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Οκλαχόμα, αναγνωρίζοντας το πνεύμα της συμμετοχής, της διαφάνειας, της συνεργασίας και του σεβασμού των παραδοσιακών και μη παραδοσιακών φοιτητών, καθηγητών, στελεχών, στελεχών και αποφοίτων μοναδικών και προσωπικών αξιών, αναγνωρίζεται σε ολόκληρη τη χώρα για Μάθησης-κεντρικό περιβάλλον.

Πρόσκληση για δράση

Το Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Οκλαχόμα είναι ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο που παρέχει εκπαίδευση βασισμένη στην κοινή μας κοινότητα, το χαρακτήρα και τις αξίες του πολίτη. Το UCO αλλάζει κάθε μαθητή εστιάζοντας τους πόρους στις έξι αρχές της αλλαγής μάθησης.

Όλοι οι μαθητές θα ξανασχεδιάζονται:

  • Η γνώση της πειθαρχίας
  • Παγκόσμιες και πολιτιστικές δυνατότητες
  • Υγεία και υγεία
  • Ηγεσία
  • Έρευνα, ακαδημαϊκές και δημιουργικές δραστηριότητες
  • Εκμάθηση υπηρεσιών και συμμετοχή των πολιτών

Οι μαθητές μετασχηματίζονται μέσω των έξι αρχών της αλλαγής μάθησης. Η πρόοδός τους παρακολουθείται μέσω αρχείων μάθησης σχετικά με την αλλαγή μαθητών, δείχνοντας πώς οι δυνητικοί εργοδότες αναπτύσσουν δεξιότητες πέρα ​​από το κέντρο όταν βρίσκονται στο επίκεντρο.

Με την πρώτη ματιά

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

University of Central Oklahoma

Jazz Performance στις μεγαλύτερες χώρες συμμετέχουν στο διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα τζαζ που χρονολογείται από το 1960. Οι γενιές των τζαζ σπουδαστών μας έχουν περάσε ... [+]

Jazz Performance στις μεγαλύτερες χώρες συμμετέχουν στο διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα τζαζ που χρονολογείται από το 1960. Οι γενιές των τζαζ σπουδαστών μας έχουν περάσει σε επιτυχημένες επαγγελματικές σταδιοδρομίες σε όλο τον κόσμο - σε επιδόσεις, εκπαίδευση, παραγωγή μουσικής, μηχανική, διαχείριση τέχνης και άλλα διαφορετικά πεδία. Οι σπουδαστές από οποιοδήποτε κύριο ή πρόγραμμα σπουδών στην πανεπιστημιούπολη προσκαλούνται σε ακρόαση και εκτελούν με τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες Jazz να εκτελούν σε ομάδες όπως τα Jazz Ensembles 1-4, έξι μοναδικά Combos Jazz, το Ensemble Vocal Jazz Chamber Swingers, Symphonic Wind, Symphonic Band , Η μπάντα Marching, η Συμφωνική Ορχήστρα, η Percussion Consort και οι ορχήστρες pit.Η έμφαση δίνεται στην εμπειρία του πραγματικού κόσμου και η εγκατάσταση UCO Jazz Lab παρείχε συνεχώς περισσότερες ευκαιρίες για τους μαθητές μας από ό, τι σχεδόν οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα τζαζ στο έθνος σε εθνικό επίπεδο. Οι σπουδαστές μας συχνά συνδέονται συχνά με τη μουσική σκηνή της Μεξικό, εκτελώντας επαγγελματικά σε εβδομαδιαία βάση.Αφαρμοσμένη μελέτη με ταλαντούχους και έμπειρους διδάσκοντες θα προκαλέσει τους μαθητές και θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για να πετύχουν σε αυτόν τον ανταγωνιστικό τομέα. η θεωρία, η μουσική ιστορία, η λογοτεχνία, η παιδαγωγική και άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Bachelor of Music in Jazz Performance, κάντε κλικ στο κουμπί εδώ .... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Edmond
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Central Oklahoma

Η Σχολή Μουσικής του Πανεπιστημίου της Κεντρικής Οκλαχόμα προσφέρει πέντε προπτυχιακά προγράμματα σπουδών: το Bachelor of Music (BM) στη φωνητική παράσταση, το Bachelor o ... [+]

Η αποστολή της Σχολής Μουσικής οδηγεί στην μουσική αριστεία μέσω της μετασχηματιστικής διδασκαλίας, της απόδοσης και της ακαδημαϊκής δραστηριότητας.

Το Πανεπιστήμιο της Σχολής Μουσικής της Κεντρικής Οκλαχόμα αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο ως ένα από τα σημαντικότερα ιδρύματα της Οκλαχόμα για την προετοιμασία επαγγελματιών μουσικών σε όλους τους τομείς, λόγω των εξής:

Υψηλά ακαδημαϊκά και πρότυπα απόδοσης Προικισμένη σχολή αγωγών, καθηγητών στούντιο, συνθετών, ιστορικών, θεωρητικών, εκπαιδευτικών μουσικής, μελετητών και διαχειριστών Διαπίστευση από την Εθνική Ένωση Σχολών Μουσικής Ποικιλία συναυλιών, χορωδιακών ομάδων, ομάδων όπερας και μουσικών θεατρικών ομάδων που ταξιδεύουν σε εθνικό και διεθνές επίπεδο Ευκαιρίες για παροχή μουσικής για επαγγελματικούς χώρους, σχολεία, συνέδρια και στην πανεπιστημιούπολη UCO Οι απόφοιτοι στελεχώνουν πανελλαδικά σε δημόσια σχολεία και πανεπιστήμια καθώς επίσης και σε συναυλίες με αναγνωρισμένες εταιρείες μουσικού θεάτρου, εταιρείες όπερας, συγκροτήματα υπηρεσιών, ορχήστρες, κορυφαία jazz ensembles και ηχογραφήσεις σε όλη τη χώρα ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Edmond
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA)

University of Central Oklahoma

Το Bachelor of Business Administration στα Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης (MIS) στο Κολλέγιο Επιχειρήσεων του UCO προετοιμάζει τους φοιτητές για επαγγελματική σταδιοδρο ... [+]

Ο Bachelor of Business Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης (MIS) Στο Κολλέγιο Επιχειρήσεων του UCO προετοιμάζει τους σπουδαστές για σταδιοδρομίες που εφαρμόζουν τις γνώσεις υπολογιστών και την τεχνολογία της πληροφορίας στις επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα διδάσκει στους μαθητές τις βάσεις δεδομένων υπολογιστών, τα δίκτυα, την ασφάλεια υπολογιστών και πολλά άλλα.

Διδακτέα ύλη Οι μεγάλες εταιρείες MIS θα παρακολουθήσουν μαθήματα που περιλαμβάνουν προγραμματισμό επιχειρηματικών εφαρμογών, ανάλυση επιχειρηματικών συστημάτων και σχεδιασμό, διαχείριση δεδομένων, διαχείριση δικτύων αντιμετώπισης προβλημάτων και ανάπτυξη εφαρμογών με διακομιστή SQL, εκτός από τα μαθήματα επιχειρηματικών δεξιοτήτων. Οι σπουδαστές μπορούν να προσαρμόσουν τις σπουδές τους με μαθήματα επιλογής όπως η ασφάλεια και η διαχείριση κινδύνων, η διαχείριση εφαρμογών για επιχειρήσεις, η διαχείριση έργων και ο προγραμματισμός. Οι φοιτητές θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην Ένωση Επαγγελματιών Τεχνολογίας Πληροφορικής (AITP). ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Edmond
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Central Oklahoma

Εδώ στο UCO προσφέρουμε 13 προπτυχιακά προγράμματα σπουδών επιχειρήσεων που έχουν σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους μαθητές να γίνουν η επόμενη γενιά επιχειρηματικών η ... [+]

Εδώ στο UCO προσφέρουμε 13 προπτυχιακά προγράμματα σπουδών επιχειρήσεων που έχουν σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους μαθητές να γίνουν η επόμενη γενιά επιχειρηματικών ηγετών. Έτσι εάν επιθυμείτε να ακολουθήσετε ένα παραδοσιακό πρόγραμμα ή μία από τις καινοτόμες προσφορές μας, έχουμε το σωστό πρόγραμμα για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας.

Λογιστική (BS) Το Bachelor of Science στη λογιστική είναι για τους φοιτητές που θέλουν να εργαστούν για την οικονομική πλευρά των επιχειρήσεων, την επικοινωνία των οικονομικών πληροφοριών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς φορείς. Το λογιστικό πρόγραμμα UCO προετοιμάζει τους αποφοίτους με μια εις βάθος κατανόηση όλων των τομέων της λογιστικής. Η κατάρτιση αυτή ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες των πιθανών εργοδοτών, ιδίως εκείνων της μητροπολιτικής περιοχής της πόλης της Οκλαχόμα και των γύρω περιοχών. Επιπλέον, πολλοί απόφοιτοι λογιστών επιδιώκουν επιτυχώς πτυχία και πιστοποιητικά μεταπτυχιακών σπουδών σε διάφορους τομείς λογιστικής. Οικονομικά (BBA) Το πρόγραμμα οικονομικών διδάσκει τους μαθητές πώς λειτουργεί ο πραγματικός κόσμος. Τους καταναλωτές, τις επιχειρήσεις, τις αγορές, τις εταιρείες και τα νομοθετικά σώματα. Το πρόγραμμα οικονομίας UCO αναπτύσσει τις ποσοτικές και αναλυτικές δεξιότητες των μαθητών μας μέσω αυστηρών μαθημάτων, προετοιμάζοντας τους σπουδαστές για σταδιοδρομία στις επιχειρήσεις, την κυβέρνηση και άλλα. Οικονομικά της ενέργειας (BBA) Το πρόγραμμα οικονομικής ενέργειας προετοιμάζει τους σπουδαστές για μια καριέρα στην ενεργειακή βιομηχανία. Το πρόγραμμα ενσαρκώνει τις βασικές δεξιότητες όλων των μεγάλων οικονομικών εμπειριών με μια πρόσθετη εστίαση στα πολυάριθμα ζητήματα που συναντώνται στο πετρέλαιο, το φυσικό αέριο και την ηλεκτρική βιομηχανία. Οι μαθητές μαθαίνουν επίσης για ρυθμιστικά θέματα και σημαντική ποσοτική ανάλυση που σχετίζεται με το πεδίο.... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Edmond
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Central Oklahoma

Το Bachelor of Business Administration στις Λειτουργίες και Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας (OSCM) στο Κολλέγιο Επιχειρήσεων του UCO προετοιμάζει τους φοιτητές για μια κ ... [+]

Το Bachelor of Business Administration στις Λειτουργίες και Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας (OSCM) στο Κολλέγιο Επιχειρήσεων του UCO προετοιμάζει τους φοιτητές για μια καριέρα που χρησιμοποιεί βασική επιχειρηματική εκπαίδευση σε συνδυασμό με συστήματα πληροφορικής, κριτική σκέψη και δομημένες λύσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το BBA στις λειτουργίες και διαχείριση αλυσίδας εφοδιασμού, κάντε κλικ εδώ .... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Edmond
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Central Oklahoma

Το Bachelor of Business Administration στη Διοίκηση στο UCO's College of Business έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους μαθητές μας με ένα βασικό θεμέλιο για τη διαχεί ... [+]

Ο Bachelor of Business Διοίκηση στη Διοίκηση Στο Κολλέγιο Επιχειρήσεων του UCO έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους μαθητές μας με ένα βασικό θεμέλιο για τη διαχείριση ανθρώπινων, φυσικών και οικονομικών πόρων κατά τρόπο που ηθικά και στρατηγικά μετακινεί μια οργάνωση για να επιτύχει τους στόχους της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ανηλίκους της Διεθνούς Επιχειρηματικότητας, Επιχειρηματικότητας και Διοίκησης Επιχειρήσεων, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Edmond
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Central Oklahoma

Ένα πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Ασφάλεια και τη Διαχείριση Κινδύνου στο Κολλέγιο Επιχειρήσεων του UCO συγχωνεύει την εξειδίκευση στη χρηματοδότηση, την ασφάλιση κα ... [+]

Ένα πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Ασφάλεια και τη Διαχείριση Κινδύνου στο Κολλέγιο Επιχειρήσεων του UCO συγχωνεύει την εξειδίκευση στη χρηματοδότηση, την ασφάλιση και τα μαθηματικά. Οι μαθητές θα αποκτήσουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για να εργαστούν σε τομείς της αναλογιστικής επιστήμης, της διαχείρισης κινδύνων και της ασφάλισης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το BBA στη Διοίκηση - Ασφάλεια και Διαχείριση Κινδύνων, κάντε κλικ εδώ .... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Edmond
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Central Oklahoma

Το Bachelor of Business Administration in Finance στο Κολλέγιο Επιχειρήσεων του UCO προετοιμάζει τους μαθητές να σχεδιάσουν, να διαχειριστούν και να αναλύσουν την οικονομ ... [+]

Το Bachelor of Business Administration in Finance στο Κολλέγιο Επιχειρήσεων του UCO προετοιμάζει τους μαθητές να σχεδιάσουν, να διαχειριστούν και να αναλύσουν την οικονομική πλευρά των επιχειρήσεων και των οργανισμών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον οικονομικό προγραμματισμό και τους ανηλίκους ακίνητης περιουσίας, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

Διδακτέα ύλη Οι σπουδαστές που ασχολούνται με τη χρηματοδότηση μπορούν να αναλάβουν επενδύσεις, ενδιάμεση επιχειρηματική χρηματοδότηση, ανάλυση οικονομικών καταστάσεων, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, χρήματα και τραπεζικά ιδρύματα, εκτός από τα βασικά μαθήματα των επιχειρήσεων. Οι σπουδαστές θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να προσαρμόσουν τις σπουδές τους μέσω μαθήματος επιλογής όπως η ασφάλιση ζωής και υγείας, η αξιολόγηση ακινήτων, ο προγραμματισμός συνταξιοδότησης, η διαχείριση των εμπορικών τραπεζών, η ανάλυση των οικονομικών καταστάσεων και ο σχεδιασμός των παροχών των εργαζομένων. Οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον χρηματοοικονομικό / αναλογιστικό και ασφαλιστικό σύλλογο. ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Edmond
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

University of Central Oklahoma

Ο σημερινός ανταγωνιστικός, ταχέως μεταβαλλόμενος κόσμος απαιτεί βάθος και ευελιξία στον εργασιακό χώρο. Για να προετοιμάσει τους μαθητές για να ανταποκριθούν σε αυτές τι ... [+]

Ο σημερινός ανταγωνιστικός, ταχέως μεταβαλλόμενος κόσμος απαιτεί βάθος και ευελιξία στον εργασιακό χώρο. Για να προετοιμάσει τους μαθητές για να ανταποκριθούν σε αυτές τις προκλήσεις, το UCO και το College of Mathematics and Science παρέχουν στους σπουδαστές ευκαιρίες για μεταβαλλόμενες πνευματικές εμπειρίες που λαμβάνουν χώρα τόσο μέσα όσο και πέρα ​​από την τάξη. Ονομάζουμε "Μετασχηματιστική Μάθηση". Η μετασχηματιστική μάθηση είναι μια ολιστική διαδικασία που τοποθετεί τους μαθητές στο επίκεντρο των δικών τους ενεργητικών και αντανακλαστικών μαθησιακών εμπειριών.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Edmond
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Central Oklahoma

Το Εγκληματολογικό Ινστιτούτο (FSI) είναι ένας ολοκληρωμένος οργανισμός κατάρτισης και έρευνας για φοιτητές, επαγγελματίες και πρώτους ανταποκριτές σε όλες τις πτυχές της ... [+]

Το Εγκληματολογικό Ινστιτούτο (FSI) είναι ένας ολοκληρωμένος οργανισμός κατάρτισης και έρευνας για φοιτητές, επαγγελματίες και πρώτους ανταποκριτές σε όλες τις πτυχές της συλλογής, διατήρησης, ανάλυσης, αναφοράς και μαρτυρίας αποδεικτικών στοιχείων. Το Ινστιτούτο έχει γίνει ο κορυφαίος πάροχος της εγκληματολογικής εκπαίδευσης στο προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο μέσω ενός ισχυρού, διεπιστημονικού προγράμματος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πτυχίο Ιατροδικαστικής - Ψηφιακής Ιατρικής, κάντε κλικ εδώ .... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Edmond
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Central Oklahoma

Το πρόγραμμα σπουδών των υπολογιστών της UCO είναι για όσους ενδιαφέρονται γενικά για την πληροφορική. Αυτό το πρόγραμμα είναι διαπιστευμένο από την επιτροπή διαπίστευσης ... [+]

Ο σημερινός ανταγωνιστικός, ταχέως μεταβαλλόμενος κόσμος απαιτεί βάθος και ευελιξία στον εργασιακό χώρο. Για να προετοιμάσει τους μαθητές για να ανταποκριθούν σε αυτές τις προκλήσεις, το UCO και το College of Mathematics and Science παρέχουν στους σπουδαστές ευκαιρίες για μεταβαλλόμενες πνευματικές εμπειρίες που λαμβάνουν χώρα τόσο μέσα όσο και πέρα ​​από την τάξη. Ονομάζουμε "Μετασχηματιστική Μάθηση". Η μετασχηματιστική μάθηση είναι μια ολιστική διαδικασία που τοποθετεί τους μαθητές στο επίκεντρο των δικών τους ενεργητικών και αντανακλαστικών μαθησιακών εμπειριών.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Edmond
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Central Oklahoma

Το πρόγραμμα Τεχνολογίας Λογισμικού είναι για όσους ενδιαφέρονται γενικά για την εφαρμοσμένη μηχανική λογισμικού. Η τεχνολογία λογισμικού είναι η μελέτη και η εφαρμογή τη ... [+]

Το πρόγραμμα Τεχνολογίας Λογισμικού είναι για όσους ενδιαφέρονται γενικά για την εφαρμοσμένη μηχανική λογισμικού. Η τεχνολογία λογισμικού είναι η μελέτη και η εφαρμογή της μηχανικής για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη συντήρηση του λογισμικού.

Διδακτέα ύλη

Ο σημερινός ανταγωνιστικός, ταχέως μεταβαλλόμενος κόσμος απαιτεί βάθος και ευελιξία στον εργασιακό χώρο. Για να προετοιμάσει τους μαθητές για να ανταποκριθούν σε αυτές τις προκλήσεις, το UCO και το College of Mathematics and Science παρέχουν στους σπουδαστές ευκαιρίες για μεταβαλλόμενες πνευματικές εμπειρίες που λαμβάνουν χώρα τόσο μέσα όσο και πέρα ​​από την τάξη. Ονομάζουμε "Μετασχηματιστική Μάθηση". Η μετασχηματιστική μάθηση είναι μια ολιστική διαδικασία που τοποθετεί τους μαθητές στο επίκεντρο των δικών τους ενεργητικών και αντανακλαστικών μαθησιακών εμπειριών.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Edmond
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Central Oklahoma

Μέσω του προγράμματος πτυχίου Bachelor of Science στην Ηλεκτρική Μηχανική, τα μέλη του Διδακτικού Προσωπικού προσκαλούν τους σπουδαστές να μάθουν μέσα από ένα πρόγραμμα σ ... [+]

Η Ηλεκτρολογία είναι ένα πεδίο STEM (Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική και Μαθηματικά) που επικεντρώνεται στο σχεδιασμό, την κατασκευή και τη δοκιμή ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Στον τομέα αυτό, οι μαθητές μαθαίνουν τις θεωρητικές και πειραματικές δεξιότητες που απαιτούνται για την ψηφιακή επεξεργασία σήματος, συστήματα ελέγχου, τηλεπικοινωνίες, μικροηλεκτρονική, μικροεπεξεργαστές, συστήματα ισχύος, μηχανική και ηλεκτρομαγνητική.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Edmond
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Central Oklahoma

Το πρόγραμμα σπουδών Bachelor of Science στη Μηχανική Φυσικής - Μηχανολόγων Μηχανικών προετοιμάζει τους μαθητές για παραγωγική σταδιοδρομία στη μηχανολογία και τις σχετικ ... [+]

Οι μηχανικοί χρησιμοποιούν θεωρητικές, πειραματικές και υπολογιστικές δεξιότητες για το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη δοκιμή και τη συντήρηση θερμικών, υγρών και μηχανικών μηχανημάτων. Οι σπουδαστές μηχανικής βασίζονται στις θεμελιώδεις αρχές των μαθηματικών, της χημείας και της φυσικής ως θεμέλιο για τη μελέτη των τριών βασικών τομέων της μηχανολογίας: στερεά μηχανική και υλικά, θερμική και υγρή, δυναμική και έλεγχοι.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Edmond
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Central Oklahoma

Το πρόγραμμα σπουδών Βιομηχανικής Ασφάλειας στο UCO προετοιμάζει τους φοιτητές για πρακτική άσκηση στον τομέα της ασφάλειας, της υγείας και του περιβάλλοντος (SH & E) ... [+]

Το πρόγραμμα σπουδών Βιομηχανικής Ασφάλειας στο UCO προετοιμάζει τους φοιτητές για πρακτική άσκηση στον τομέα της ασφάλειας, της υγείας και του περιβάλλοντος (SH & E). "Οι επαγγελματίες SH & E αποτρέπουν την πρόκληση βλάβης στους ανθρώπους, την ιδιοκτησία και το περιβάλλον εφαρμόζοντας αρχές από τη μηχανική, την εκπαίδευση, την ψυχολογία, τη φυσιολογία, την επιβολή, την υγιεινή, την υγεία, τη φυσική και τη διαχείριση. Ο επαγγελματίας SH & E χρησιμοποιεί τις κατάλληλες μεθόδους και τεχνικές πρόληψης και ελέγχου των απωλειών και εργάζεται σε όλες τις βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο"(Αμερικανική Εταιρεία Μηχανικών Ασφαλείας, 2008).... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Edmond
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Central Oklahoma

Το πρόγραμμα αναλογιστικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Οκλαχόμα είναι το μόνο τέτοιο πρόγραμμα στην πολιτεία της Οκλαχόμα. Το μάθημα σχεδιάστηκε αρχικά από τ ... [+]

Το πρόγραμμα αναλογιστικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Οκλαχόμα είναι το μόνο τέτοιο πρόγραμμα στην πολιτεία της Οκλαχόμα. Το μάθημα σχεδιάστηκε αρχικά από τους αναλογιστές της American Fidelity Assurance Co. Στην Οκλαχόμα Σίτι. Το επίκεντρο του προγράμματος σπουδών είναι να δώσει στους φοιτητές ένα ισχυρό αναλυτικό υπόβαθρο στους τομείς των μαθηματικών και στατιστικών, καθώς και τα αναλογιστικά ειδικά θέματα όπως η θεωρία του ενδιαφέροντος και τα μαθηματικά των απροσδόκητων ζωής.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Edmond
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Central Oklahoma

Το Εγκληματολογικό Ινστιτούτο (FSI) είναι ένας ολοκληρωμένος οργανισμός κατάρτισης και έρευνας για φοιτητές, επαγγελματίες και πρώτους ανταποκριτές σε όλες τις πτυχές της ... [+]

Το Εγκληματολογικό Ινστιτούτο (FSI) είναι ένας ολοκληρωμένος οργανισμός κατάρτισης και έρευνας για φοιτητές, επαγγελματίες και πρώτους ανταποκριτές σε όλες τις πτυχές της συλλογής, διατήρησης, ανάλυσης, αναφοράς και μαρτυρίας των αποδεικτικών στοιχείων. Το Ινστιτούτο έχει γίνει ο κορυφαίος πάροχος της εγκληματολογικής εκπαίδευσης στο προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο μέσω ενός ισχυρού, διεπιστημονικού προγράμματος.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Edmond
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Τεχνών (BA)

University of Central Oklahoma

Ο κύριος φορέας Professional Media προετοιμάζει τους μαθητές να συζητήσουν το ρόλο των επαγγελματικών μέσων επικοινωνίας σε μια ελεύθερη κοινωνία και σε έναν διασυνδεδεμέ ... [+]

Ο κύριος φορέας Professional Media προετοιμάζει τους μαθητές να συζητήσουν το ρόλο των επαγγελματικών μέσων επικοινωνίας σε μια ελεύθερη κοινωνία και σε έναν διασυνδεδεμένο κόσμο. παραγωγή περιεχομένου ποιότητας σε βιομηχανία για ποικίλες και συγκλίνουσες πλατφόρμες πολυμέσων. αξιολογεί τα δεοντολογικά πρότυπα και τις πρακτικές των επαγγελματιών των μέσων ενημέρωσης · και να αντιμετωπίσει τοπικά, εθνικά και παγκόσμια ζητήματα μέσω της συμμετοχής στο UCentral Student Media. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Major Media, κάντε κλικ εδώ .... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Edmond
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Central Oklahoma

Το πρόγραμμα σπουδών Graphic Design περιλαμβάνει και ενσωματώνει την τέχνη, τη διαφήμιση και την επικοινωνία. Το πρόγραμμα του προγράμματος UCO έχει εξελιχθεί στο μεγαλύτ ... [+]

Το γραφικό σχέδιο είναι η οπτική επικοινωνία και η επίλυση οπτικών προβλημάτων. Αυτό το είδος οπτικής επικοινωνίας μπορεί να βρεθεί τυπωμένο σε μια αφίσα, μια τσάντα από τσιπς, ένα δοχείο σόδα, στην οθόνη του φορητού σας υπολογιστή, ή οτιδήποτε έξω στον πραγματικό κόσμο ή στον ψηφιακό χώρο. Ίσως δεν το συνειδητοποιείτε τώρα, αλλά το Graphic Design είναι γύρω σου. Βλέπετε έως και 5.000 διαφημίσεις την ημέρα. Αυτό σημαίνει ότι βλέπετε Γραφικό Σχέδιο περισσότερες από 5.000 φορές την ημέρα, επειδή η διαφήμιση είναι ένα μόνο μέσο στο οποίο θα βρείτε Γραφικό Σχέδιο. Ο γραφικός σχεδιασμός μπορεί να είναι καλλιτεχνικός, απεικονιστικός, συστηματικός και ακόμη και απλός. Τελικά, όμως, εναπόκειται σε εσάς, ο σχεδιαστής, να λύσουμε το πρόβλημα και να το βρούμε με την πιο αποτελεσματική λύση. Το πρόγραμμα γραφικού σχεδιασμού μας είναι διαπιστευμένο από το NASAD.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Edmond
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Central Oklahoma

Οι κύριοι στην πολιτική επιστήμη, συμπεριλαμβανομένης της δημόσιας διοίκησης, προσφέρουν μια σταθερή προπτυχιακή εκπαίδευση στις φιλελεύθερες τέχνες και τις επιστήμες. Μι ... [+]

Οι κύριοι στην πολιτική επιστήμη, συμπεριλαμβανομένης της δημόσιας διοίκησης, προσφέρουν μια σταθερή προπτυχιακή εκπαίδευση στις φιλελεύθερες τέχνες και τις επιστήμες. Μια τέτοια μελέτη προετοιμάζει τον μεταπτυχιακό για μια ποικιλία σταδιοδρομιών, δίνοντας έμφαση στην απόκτηση δεξιοτήτων στην επικοινωνία και ανάλυση. και ενθαρρύνοντας την ανεξάρτητη σκέψη, ανοχή και ενημερωμένο ενδιαφέρον για τις τρέχουσες υποθέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πτυχίο της Δημόσιας Διοίκησης, κάντε κλικ εδώ .... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Edmond
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Central Oklahoma

Προσφέρουμε πτυχίο BA στην Διαπροσωπική Επικοινωνία, Οργανωτική Επικοινωνία, Φωτογραφικές Τέχνες (Εμπόριο, Καλές Τέχνες και Φωτορεπορτάζ), Επαγγελματικά ΜΜΕ (Broadcasting ... [+]

Το Τμήμα Μαζικής Επικοινωνίας ξεκίνησε ένα φιλόδοξο ταξίδι για να συνενώσει τα θεμέλια μιας ισχυρής συλλογικής εκπαίδευσης για τη διά βίου μάθηση με την πρακτική προετοιμασία για επαγγελματικές σταδιοδρομίες με αναδυόμενες και συνεχώς εξελισσόμενες τεχνολογίες και νέα κοινωνικά μέσα.

Προσφέρουμε πτυχίο BA στην Διαπροσωπική Επικοινωνία, Οργανωτική Επικοινωνία, Φωτογραφικές Τέχνες (Εμπόριο, Καλές Τέχνες και Φωτορεπορτάζ), Επαγγελματικά ΜΜΕ (Broadcasting, Documentary Film, Journalism, Online Media) και Στρατηγικές Επικοινωνίες. Με 25 πλήρους και 25 μερικής φοίτησης, οι φοιτητές μας επωφελούνται από ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών και ακαδημαϊκών εμπειρογνωμοσύνης. Είμαστε παθιασμένοι με την αποστολή μας: «Βοηθήστε τους μαθητές να μάθουν!» Ενθαρρύνουμε ένθερμα τους μαθητές να επωφεληθούν από τις ποικίλες ευκαιρίες που προσφέρονται μέσω των φοιτητικών μας μέσων, φοιτητικών οργανώσεων, πρακτικής άσκησης, προσκεκλημένων ομιλητών και ταξιδιών στο εξωτερικό. Ελπίζουμε να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε στον δικτυακό μας τόπο.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Edmond
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Central Oklahoma

Το Τμήμα προσφέρει πτυχίο Bachelor of Arts στην Ψυχολογία. Σχεδιασμένο ως πτυχίο ελεύθερων τεχνών, το πρόγραμμα αυτό λειτουργεί και ως προ-επαγγελματικό πτυχίο που προετο ... [+]

Το Τμήμα προσφέρει πτυχίο Bachelor of Arts στην Ψυχολογία. Σχεδιασμένο ως πτυχίο ελεύθερων τεχνών, το πρόγραμμα αυτό λειτουργεί και ως προ-επαγγελματικό πτυχίο που προετοιμάζει τους φοιτητές να ακολουθήσουν μια μεταπτυχιακή εκπαίδευση.

Σχεδιασμένο ως πτυχίο ελεύθερων τεχνών, το πρόγραμμα αυτό λειτουργεί και ως προ-επαγγελματικό πτυχίο που προετοιμάζει τους φοιτητές να ακολουθήσουν μια μεταπτυχιακή εκπαίδευση. Όπως κάθε πτυχίο ελεύθερων τεχνών, έχει επίσης σχεδιαστεί για να προσφέρει μια ποικιλία εμπειριών για μια καλά στρογγυλευμένη εκπαίδευση. Είμαστε περήφανοι για αυτό το πτυχίο και πιστεύουμε ότι είναι ένα από τα καλύτερα προπαρασκευαστικά προγράμματα στη Νοτιοδυτική. Οι απόφοιτοί μας λαμβάνουν θεμελιώδη εκπαίδευση σε στατιστικό σχεδιασμό, πειραματική ψυχολογία, φυσιολογία, μάθηση και ιστορία. Έχουν συνεχίσει να κερδίζουν διδακτορικά διπλώματα σε κορυφαία πανεπιστήμια σε όλη τη χώρα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Edmond
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

UCO@125 - The University of Central Oklahoma

Campus Tours - The University of Central Oklahoma

International Students love UCO

Knowledge is the path to success