Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Πανεπιστήμιο της Βαλτιμόρης Αποστολής

Το Πανεπιστήμιο της Βαλτιμόρης παρέχει καινοτόμες εκπαίδευση στις επιχειρήσεις, τις δημόσιες υποθέσεις, τις αιτούμενες φιλελεύθερες τέχνες και τις επιστήμες, και το δίκαιο για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ενός ποικιλόμορφου πληθυσμού σε ένα αστικό περιβάλλον. Ένα δημόσιο πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο της Βαλτιμόρης προσφέρει εξαιρετική διδασκαλία και μια υποστηρικτική κοινότητα για προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και την επαγγελματική τους μαθητές σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από την ακαδημαϊκή έρευνα και τη δημόσια υπηρεσία. Το Πανεπιστήμιο:

  • καθιστά την αριστεία πρόσβαση σε παραδοσιακές και μη παραδοσιακές μαθητές παρακινούνται από την επαγγελματική εξέλιξη και την ευαισθητοποίηση των πολιτών?
  • καθιερώνει ένα ίδρυμα για τη δια βίου μάθηση, την προσωπική ανάπτυξη και την κοινωνική ευθύνη?
  • συνδυάζει θεωρία και πράξη για να δημιουργήσουν ουσιαστικές, πραγματικές λύσεις για να του 21ου αιώνα αστικές προκλήσεις? και
  • είναι ένας θεσμός άγκυρα, περιφερειακό Steward και αναπόσπαστο συνεργάτη στον πολιτισμό, το εμπόριο και τη μελλοντική ανάπτυξη της Βαλτιμόρης και της περιοχής.

σχετικά Βαλτιμόρη

Βαλτιμόρη δεν είναι το παρατσούκλι γοητεία της πόλης για το τίποτα. Και ενώ υπάρχουν ατελείωτες λόγοι ότι είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάει στο σχολείο, εδώ είναι ό, τι νομίζουμε ότι είναι τα πέντε πιο σημαντικά.

1. Είμαστε κοντά σε όλα.

Είμαστε κοντά σε μεγάλες λεωφόρους και σε κάθε είδους μέσα μαζικής μεταφοράς, έτσι ώστε να πάρει γύρω από την πόλη είναι απλή. Ή μπορείτε απλά να περπατήσετε κατά μήκος του δρόμου προς το σταθμό Penn και λυκίσκου σε ένα τρένο για ένα γρήγορο ταξίδι στην Ουάσιγκτον, DC? Φιλαδέλφεια; Νέα Υόρκη; ή άλλους σημαντικούς προορισμούς της Ανατολικής Ακτής.

2. τόσα πολλά να κάνουμε. Πώς θα επιλέξετε;

Οι τουρίστες συνήθως το κεφάλι για την Inner Harbor, το Εθνικό Ενυδρείο, πολυτελή καταστήματα στο κέντρο της πόλης και εστιατόρια, αλλά τι γίνεται με σένα; Σχεδόν σε κάθε γειτονιά της Βαλτιμόρης έχει τη δική του μοναδική και ιδιόμορφη αξιοθέατα.

Περάστε ένα απόγευμα να περιφέρεται γύρω από τον 18ο αιώνα, πλακόστρωτα δρομάκια του σημείου Fell του. Δοκιμάστε ένα κέικ καβουριών σε ένα από τα ιστορικά υπαίθριες αγορές της πόλης. Πιάσε ένα δημοφιλές τοπικό συγκρότημα ή ένα νέο παιχνίδι στο σταθμό North Τέχνες και Διασκέδαση District. Ας καυχηθεί: Βαλτιμόρη ονομάστηκε από Fodor είναι ως ένα από τα 15 Best Waterfront πόλεις στον κόσμο.

3. Βαλτιμόρη είναι μια πόλη ap-art.

Βαλτιμόρη έχει περισσότερο από το μερίδιό της εικαστικά και τις παραστατικές τέχνες. Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από UB, θα βρείτε το Μουσείο Τέχνης Walters, η Patricia και ο Arthur Modell Κέντρο Τεχνών στη Λυρική, το Meyerhoff Symphony Hall και το Εθνικό Ινστιτούτο Τζαζ Eubie Blake και Πολιτιστικό Κέντρο. πανεπιστημιούπολη UB είναι επίσης φιλοξενεί Artscape, το μεγαλύτερο φεστιβάλ δωρεάν τεχνών του έθνους.

4. Αυτό είναι Birdland.

Από κοντινή στάση Light Rail UB του, είναι μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο νότια προς δύο επαγγελματικά αθλητικά στάδια της Βαλτιμόρης. Πιάσε ένα παιχνίδι μπέιζμπολ Βαλτιμόρη Orioles την άνοιξη ή να απολαύσουν πέφτουν ποδόσφαιρο με τους Baltimore Ravens.

5. Βαλτιμόρη είναι μια πόλη κολλεγίων.

UB είναι μόνο ένα από τα πολλά δημόσια και ιδιωτικά κολέγια και πανεπιστήμια εντός και γύρω μητροπολιτική Βαλτιμόρη. Ότι «πόλη κολλεγίων αίσθηση» είναι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της ζωής στην πόλη. Εξοικειωθείτε με την Collegetown Δίκτυο Βαλτιμόρη και να μάθετε περισσότερα για τους τρόπους αυτοί οι πανεπιστημιουπόλεις συμβάλλει στη γοητεία του Charm City.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

University of Baltimore, Merrick School of Business

Το πρόγραμμα Πληροφοριακών Συστημάτων και Τεχνολογίας Διαχείρισης παρέχει τη σε βάθος τις τεχνικές δεξιότητες και φόντο τις επιχειρήσεις θα πρέπει να χρησιμεύσει ως διαχε ... [+]

Η μετάβαση σε μια οικονομία της γνώσης εξαρτάται από τις ψηφιακές τεχνολογίες έχει δημιουργήσει μια ισχυρή ζήτηση σε περιφερειακό, εθνικό και διεθνές επίπεδο για τους ανθρώπους με πείρα στην τεχνολογία των πληροφοριών.

Το πρόγραμμα Πληροφοριακών Συστημάτων και Τεχνολογίας Διαχείρισης παρέχει η σε βάθος τις τεχνικές δεξιότητες και φόντο τις επιχειρήσεις θα πρέπει να χρησιμεύσει ως διαχειριστή των πληροφοριών και σας προετοιμάζει για τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας στους τομείς της: • εφαρμογές προγραμματισμού • Business Analytics • δεδομένα διοίκηση αποθήκευσης • διαχείριση βάσεων δεδομένων • ανάπτυξη βάσεων δεδομένων και την εφαρμογή • cloud computing e-business ανάπτυξη και εφαρμογή • συμβούλου.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Mount Vernon
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Baltimore, Merrick School of Business

Ως ένα σημαντικό διοίκησης επιχειρήσεων, θα μάθετε τα βασικά στοιχεία της επιχείρησης, όπως η λογιστική, οικονομικά, χρηματοοικονομικά, πληροφοριακά συστήματα, διαχείριση ... [+]

Ως ένα σημαντικό διοίκησης επιχειρήσεων, θα μάθετε τα βασικά στοιχεία της επιχείρησης, όπως η λογιστική, οικονομικά, χρηματοοικονομικά, πληροφοριακά συστήματα, διαχείριση, το μάρκετινγκ και τις στατιστικές.

Όταν αποφασίσετε ποια τομέα των επιχειρήσεων θα βρείτε πιο ενδιαφέροντα, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις 11 ειδικότητες μας:

λογιστική πληροφοριακά συστήματα ηλ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Mount Vernon
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Baltimore, Merrick School of Business

Real estate είναι η μεγαλύτερη κατηγορία περιουσιακών στοιχείων του κόσμου, και οι εταιρείες-μαζί ακινήτων με τραπεζικά και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, είναι οι μεγαλύτερο ... [+]

Real estate είναι η μεγαλύτερη κατηγορία περιουσιακών στοιχείων του κόσμου, και οι εταιρείες-μαζί ακινήτων με τραπεζικά και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, είναι οι μεγαλύτεροι εργοδότες των αποφοίτων των επιχειρήσεων.

προπτυχιακό πρόγραμμα Ρεάλ Οικονομικής Ανάπτυξης Ακινήτων μας και είναι το μοναδικό στο είδος του στο Μέριλαντ, έχουν σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους αποφοίτους για σταδιοδρομία σε ακίνητα. Μετά την αποφοίτηση, θα είστε προετοιμασμένοι για μια καριέρα σε: • ανάπτυξη • την αξιολόγηση • ομοσπονδιακές, πολιτειακές και τοπικές κυβερνήσεις • δευτερογενείς αγορές ενυπόθηκων δανείων • τραπεζικού • επενδύσεις σε ακίνητα • διαχείριση ακινήτων • εμπορικών δανείων • οικονομική ανάπτυξη • τη χρήση της γης και του σχεδιασμού.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Mount Vernon
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Merrick School of Business
Address
1420 N. Charles St. Baltimore, MD
21201 Mount Vernon, Maryland, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 410-837-4955