Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το University Of North Carolina at Pembroke είναι ένα πανεπιστήμιο του πανεπιστημίου με μια πνευματική κοινότητα περισσότερων από 6.200 φοιτητών.

Με ένα ευρύ φάσμα προσφορών πανεπιστημίου και μεταπτυχιακού τίτλου, φανταστική σχολή Pembroke και μια διαφορετική κοινότητα πολιτισμών, ιδεών και οργανισμών στα χέρια τους, οι φοιτητές του UNCP είναι έτοιμοι να υπερέχουν στη ζωή.

Κάθε φοιτητής είναι ένα άτομο στο UNCP. Οι φοιτητές μας έχουν την ευκαιρία να κάνουν ονόματα για τον εαυτό τους - να ξεχωρίζουν σε μια ζεστή και φιλόξενη κοινότητα που θέλει να πετύχουν - και να βιώσουν έναν σπάνιο συνδυασμό ευκαιριών, πολιτισμών και ιδεών που δεν μπορούν να βρεθούν οπουδήποτε αλλού.

Βρίσκεται στην πόλη Pembroke της νοτιοανατολικής Βόρειας Καρολίνας , το UNCP έχει μια πλούσια ιστορία της αμερικανικής Ινδίας και είναι μία από τις ασφαλέστερες πανεπιστημιουπόλεις στο σύστημα του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας . Με μικρά μεγέθη τάξεων, χαμηλό δείκτη φοιτητικής σχολής και μία από τις πιο διαφορετικές πανεπιστημιουπόλεις στο έθνος, το UNCP είναι ένα αναπτυσσόμενο πανεπιστήμιο που δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να συνεχίσουν να ζουν ζωντανές, εκπληκτικές ζωές.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

University Of North Carolina at Pembroke

Η Σχολή Επιχειρήσεων προσφέρει το πτυχίο Bachelor of Science με πτυχίο είτε στη Λογιστική είτε στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Οι μεγαλύτερες εταιρείες διοίκησης επιχειρήσεων ... [+]

Η Σχολή Επιχειρήσεων προσφέρει το πτυχίο Bachelor of Science με πτυχίο είτε στη Λογιστική είτε στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Οι μεγαλύτερες εταιρείες διοίκησης επιχειρήσεων πρέπει να επιλέξουν ένα κομμάτι στα Οικονομικά, Επιχειρηματικότητα, Οικονομικά, Διεθνείς Επιχειρήσεις, Διαχείριση ή Μάρκετινγκ. Οι σπουδαστές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν περισσότερες από μία διαδρομές πρέπει να ολοκληρώσουν με επιτυχία όλες τις απαιτήσεις για κάθε μία από αυτές, καθώς και τουλάχιστον δώδεκα πρόσθετες μη διεκπεραιωμένες ώρες για το δεύτερο κομμάτι. Τουλάχιστον το 50% των ωρών του εξαμήνου στο Business Major πρέπει να ληφθεί στο UNCP.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Pembroke
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University Of North Carolina at Pembroke

BS στην Ψυχολογία ... [+]

Σεμινάριο γιορτή: 1 Sem. Hr.

Γενική Εκπαίδευση: 44 Sem. Ώρες.

ENG 1050. Σύνθεση I (3 μονάδες)ENG 1060. Σύνθεση II (3 μονάδες)Τέχνη (3 μονάδες)Λογοτεχνία (3 μονάδες)Ιστορία (3 μονάδες)Φιλοσοφία και θρησκεία (3 μονάδες)Κοινωνικές Επιστήμες (9 μονάδες)Φυσική Επιστήμη (6 μονάδες)Μαθηματικά (3 μονάδες)Φυσική Αγωγή (2 μονάδες)Γενικές Επιλογές Εκπαίδευσης (6 μονάδες)

Σημαντικές Απαιτήσεις: 40 Sem. Ώρες.

Ο κύριος στην ψυχολογία αποτελείται από 40 ώρες εξάμηνο (εκ των οποίων τουλάχιστον 15 ώρες πρέπει να λαμβάνονται στο επίπεδο 3000 ή υψηλότερο)... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Pembroke
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

University Of North Carolina at Pembroke