University Of Wisconsin - Green Bay

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο του Wisconsin-Green Bay υιοθετεί μια προσέγγιση big-εικόνα για την εκπαίδευση, αντιπροσωπεύοντας το μοναδικό σας τρόπο μάθησης, το πάθος σας και την προοπτική σας.

Βγες έξω από την τάξη και στο πεδίο, με πρακτική άσκηση στην πραγματική ζωή και ευκαιρίες για έρευνα μεταπτυχιακών στιλ. Κληθούν να δούμε τα προβλήματα και τις λύσεις από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Αποκτήσουν πρακτική εμπειρία δουλεύοντας στενά με εξαιρετική μέλη ΔΕΠ.

Γίνετε εμπλουτισμένη με εντυπωσιακά ευκαιρίες πρακτικής άσκησης? να πάρετε μια δουλειά που πληρώνει με πολλούς τρόπους ως εργαζόμενος φοιτητής στην πανεπιστημιούπολη? να διασκεδάσουν με τους ομοϊδεάτες τους ανθρώπους με το να ενταχθεί ένα από τα 100+ συλλόγων και οργανώσεων μας? αξιοποιήσουν στο έπακρο τα έτη κολλεγίων σας που ζουν στην πανεπιστημιούπολη? γίνει ηγέτης μέσω της κυβέρνησης των φοιτητών? καλύτερο κόσμο σας με την υπηρεσία της κοινότητας? και να δούμε περισσότερα από αυτό μέσω πολλές ευκαιρίες μας για να μελετήσει και να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Οι εργοδότες πιστεύουν ότι η προσέγγιση UWGB στην τριτοβάθμια εκπαίδευση - μελετώντας τον κόσμο μας από πολλές απόψεις - είναι ένας καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστούν για μια σταδιοδρομία του 21ου αιώνα. Πιστεύουμε ότι είναι ένας καλύτερος τρόπος για να ζήσετε το κολέγιο. Οι αριθμοί υποστηρίξουν αυτό: το 97% των μαθητών μας απασχολούνται, σε grad σχολείο ή στο στρατό εντός έξι μηνών από την αποφοίτηση. Στη σταδιοδρομία και στην κοινότητα, οι απόφοιτοι των επιπτώσεων UW-Green Bay οι ζωές των άλλων με θετικό τρόπο. Αυτή είναι μια εκπαίδευση που μετατρέπει.

Ζώντας στο UW-Green Bay Κοινότητα

Ο καθένας ξέρει ότι Γκριν Μπέι είναι γνωστή για Lambeau Field και το Packers, αλλά η πόλη αναπτύσσεται επίσης με άλλους επαγγελματίες και οι δραστηριότητες αναψυχής, η βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας και κατασκευής, καθώς και ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών στις τέχνες.

UW-Γκριν Μπέι βρίσκεται σε ένα πάρκο-όπως περιβάλλον με θέα στον κόλπο του Green Bay λίμνη Μίτσιγκαν. Σε περίπου ένα τετραγωνικό μίλι, η πανεπιστημιούπολη είναι από τις μεγαλύτερες στην κατάσταση. Μεγάλο μέρος της έκτασης που είναι αφιερωμένο σε φυσικές περιοχές, με την κεντρική πανεπιστημιούπολη συνορεύει από τη μία πλευρά από τον κόλπο και από την άλλη από τη βαριά δασώδη Niagara γκρεμό. Περίπου 2000 φοιτητές ζουν στην πανεπιστημιούπολη. Οι μαθητές βρίσκουν μια πληθώρα επιλογών ελεύθερου χρόνου, συμπεριλαμβανομένων NCAA Division I στίβου και παραστάσεις από μεγάλα ονόματα διασκεδαστές στο Weidner Center και Kress Events Center. Υπάρχουν ευκαιρίες ηγεσίας μέσω της Φοιτητών κυβέρνηση σύνδεσης. Ο μαθητής Good Times Διοικητικό Συμβούλιο Προγραμματισμού παρέχει κοινωνικές, πολιτιστικές, ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές προγραμματισμού. Οι μαθητές βρίσκουν τις πρόσφατες επιτυχίες του Χόλυγουντ και κλασικά κολέγιο στη δημοφιλή σειρά ταινιών, και τις πράξεις, συμπεριλαμβανομένων κωμικούς, υπνωτιστές και up-and-coming ζώνες στο ημερολόγιο συναυλία. Περισσότεροι από 125 σύλλογοι και οργανώσεις επικεντρώνονται σε ειδικά συμφέροντα.

UWGB Τέχνες & Παραστάσεις

Στο UW-Γκριν Μπέι, Θα βρείτε μια πανεπιστημιούπολη που εκτιμά τις εικαστικές τέχνες και τις επιδόσεις. Να κινητοποιήσουν τα μέλη του διδακτικού προσωπικού μας προετοιμάσει τους μαθητές για την επαγγελματική σταδιοδρομία στο στούντιο τέχνη, τη φωτογραφία, γραφιστική, διαχείριση τέχνες, ιστορία της τέχνης, της εκπαίδευσης τέχνη, τη μουσική, τη μουσική εκπαίδευση και το θέατρο και το χορό. Οι μαθητές εκτελούν και παρουσιάζουν τη δουλειά τους σε εγκαταστάσεις κορυφαία συμπεριλαμβανομένης της επαινείται Weidner Κέντρο για τις τέχνες του θεάματος και το αξιότιμο Lawton Πινακοθήκη, καθώς και σε μικρότερους χώρους και στούντιο.

Τοποθεσίες

Green Bay

Address
University of Wisconsin-Green Bay
2420 Nicolet Dr

WI 54311 Green Bay, Wisconsin, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη