Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

USCB. Ανακαλυφθείς.

Το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνα Beaufort είναι ένα μικρό, δημόσιο πανεπιστήμιο με μόλις πάνω από 1.750 φοιτητές από όλο τον κόσμο. Με την κληρονομιά της χρονολογείται από το Κολλέγιο μποφόρ στα τέλη της δεκαετίας του 1700, USCB συνεχίζει να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στους ισχυρούς μέλλον των φοιτητών μας, καθηγητές και το προσωπικό, και τις κοινότητες που υπηρετούν καθ 'όλο το χαμηλό χώρα.

USCB είναι μια δυναμική και ζωντανή ακαδημαϊκή κοινότητα που εξυπηρετεί την Lowcountry και πέρα.

Με επικεφαλής τον καγκελάριο Αλ Μ Panu, το Πανεπιστήμιο έχει δύο πανεπιστημιουπόλεις βρίσκεται στην καρδιά της Lowcountry-πανεπιστημιούπολη Χίλτον Χεντ πύλη σε Bluffton, SC, και την ιστορική πανεπιστημιούπολη Beaufort στο Beaufort, SC Οι δύο πανεπιστημιουπόλεις φέρει τη δυναμική μελλοντικής εκπλήρωσης στη ζωή μέσα από: • 30 ακαδημαϊκά προγράμματα και μεγάλες εταιρείες που ενσωματώνουν εξαιρετικές διδασκαλίας, εκτενή hands-on μάθηση, και τους πόρους αιχμής και την τεχνολογία.

• Μια θέση κοντά στα θέρετρα παγκόσμιας κλάσης σε Χίλτον Χεντ Άιλαντ, το ιστορικά πλούσιο καλλιτεχνικό σκηνικό σε Beaufort, και πολύ περισσότερο να ανυψώσει τα χέρια-για τη μάθηση.

• Η αναλογία φοιτητών προς διδάσκοντες του 17: 1 που προσφέρει μια εξαιρετικά εξατομικευμένη περιβάλλον μάθησης.

• Leading εκπαιδευτικές ευκαιρίες σε μια πραγματικά προσιτή τιμή, αφού USCB είναι γνωστή ως η πιο προσιτή τετραετές ιδρύματος στην πολιτεία της Νότιας Καρολίνας.

• Έρευνα ευκαιρίες σε state-of-the art εργαστήρια, ένας φοιτητής Έρευνας και Ημέρα Υποτροφιών, και η δυνατότητα να παρουσιάσουν την έρευνα σε εθνικό επίπεδο και δημοσιεύει σε εθνικά σεβαστού περιοδικά.

Πανεπιστημιουπόλεις μας

Ανακαλύψτε δύο πανεπιστημιουπόλεις μας

Το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνα Beaufort είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ίδρυμα τεσσάρων ετών στη Νότια Καρολίνα. Από τη γραφική θέα στο state-of-the-art εγκαταστάσεις, μικρό μέγεθος της τάξης σε ζωντανή πανεπιστημιούπολη διαβίωσης, να διερευνήσει ισχυρό μέλλον σας σε ένα από USCB για δύο πανεπιστημιουπόλεις, Χίλτον Χεντ πύλη και Ιστορικό μποφόρ.

Χίλτον Χεντ Gateway - Κύρια Campus

Η πανεπιστημιούπολη Χίλτον Χεντ πύλη σε Bluffton, SC, είναι το νεότερο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας τοποθεσία, μόλις σε μικρή απόσταση από το Hilton Head Island, το οποίο προσφέρει ευκαιρίες μάθησης παγκόσμιας κλάσης από την έρευνα της βιολογίας να interning σε παγκόσμιο θέρετρα κλάσης.

200 στρεμμάτων, πρόσφατα κατασκευασμένη πανεπιστημιούπολη μας διαθέτει όλες τις ανέσεις και διευκολύνσεις που απαιτούνται για τη ζωή κολλεγίων. Palmetto Village, πανεπιστημιούπολη κατοικιών Χίλτον Χεντ πύλη, διαθέτει επτά πλήρως επιπλωμένα, αίθουσες στιλ σουίτας κατοικία διαθέτει κοινόχρηστους χώρους διαβίωσης, και κουζίνες σε κάθε δωμάτιο.

Το 26.000 τετραγωνικών ποδιών Campus Κέντρο διαθέτει επίσης ένα βιβλιοπωλείο, τραπεζαρία, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, χώρο συνάντησης των σπουδαστών, και ένα σαλόνι σπουδαστών.

Ιστορικές Μποφόρ Campus

Το Ιστορικό Μποφόρ πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στην Intracoastal πλωτών στο κέντρο Beaufort, SC, όπου μπορείτε να ζήσει και σπουδάσει κοντά σε καλλιτεχνικό καταστήματα, εστιατόρια, και στην προκυμαία, όλα σε μια ιστορικά πλούσια πόλη με τόσα πολλά να προσφέρει.

Με μια ιστορία που χρονολογείται από το 1795, αυτή η πανεπιστημιούπολη διαθέτει ένα κέντρο για τις τέχνες, που φιλοξενεί εκθέματα, συναυλίες, θεατρικά δρώμενα, παραστάσεις και άλλα-όλα σε ένα ιστορικό, γραφικό, και ζωντανή κοινότητα. Οι μαθητές μπορούν επίσης να ζήσουν στην πανεπιστημιούπολη κατά την Γκρέις Λευκό Οίκο, μια πρόσφατα ανακαινισμένη αίθουσα διαμονής που έχει μια πλήρους μεγέθους κουζίνα, υπνοδωμάτια, και in-house πλυντήριο.

Αρχές φέρνουν ευκαιρίες, και USCB βρίσκεται στην αρχή των προγραμμάτων, έθιμα και παραδόσεις. Είναι μια συναρπαστική στιγμή σε εξαιρετική θέση.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

University of South Carolina Beaufort

Το Bachelor of Science στη Βιολογία με συγκέντρωση στις παράκτιες Οικολογία και Διατήρηση εξυπηρετεί την ανάγκη για εκπαιδευμένο παράκτια επιστήμονες με γνώσεις και δεξιό ... [+]

Παράκτια Οικολογία και Διατήρηση

Το Bachelor of Science στη Βιολογία με συγκέντρωση στις παράκτιες Οικολογία και Διατήρηση εξυπηρετεί την ανάγκη για εκπαιδευμένο παράκτια επιστήμονες με γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η μοναδική παράκτια οικοσυστήματα. Περιβαλλοντικές πιέσεις από την έντονη εμπορική και οικιστική ανάπτυξη έχουν τη δυνατότητα να επηρεάσουν σημαντικά τα ευαίσθητα παράκτια οικοσυστήματα, εάν η ανάπτυξη δεν είναι σωστή διαχείριση. USCB είναι σε καλή θέση για να αξιοποιήσει τις μοναδικές φυσικές και οικολογικά χαρακτηριστικά της παράκτιας περιοχής Νήσοι Θάλασσας για την εκπαίδευση των μαθητών μας για την προστασία του τοπικού περιβάλλοντος. Πολλοί από τους πρόσφατους πτυχιούχους USCB του ασκούν σήμερα προηγμένη βαθμούς σε ορισμένες χώρες έως τις πιο ανταγωνιστικές μεταπτυχιακά προγράμματα τόσο στο εσωτερικό όσο και διεθνώς. Άλλοι εργάζονται σε τοπικό και περιφερειακό παράκτιες θέσεις διατήρησης / της επιστήμης, καθώς και τις θέσεις εργασίας του οικοτουρισμού.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Μποφόρ Μπίλφτον Hilton Head Island
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of South Carolina Beaufort

Με παγκόσμιας κλάσης γκολφ, τένις, κωπηλασία και σε καταλύματα, παραλίες, κολπίσκους και τα έλη, εξαιρετικό φαγητό και νυχτερινή ζωή, τις τέχνες και τα πολιτιστικά κέντρα ... [+]

Τμήμα Διαχείρισης Φιλοξενίας

Ξενοδοχείο, Εστιατόριο, και Διοίκησης Τουρισμού

Coastal South Carolina: A Great Place to ζουν και μαθαίνουν!

Μελέτη Διοίκηση Φιλοξενίας σε ένα περιβάλλον παγκόσμιας κλάσης

Με παγκόσμιας κλάσης γκολφ, τένις, κωπηλασία και σε καταλύματα, παραλίες, κολπίσκους και τα έλη, εξαιρετικό φαγητό και νυχτερινή ζωή, τις τέχνες και τα πολιτιστικά κέντρα, τις περιβαλλοντικές και ιστορικές εκπαιδευτικές ιστοσελίδες και τα προγράμματα, η περιοχή αυτή προσφέρει το τέλειο εργαστήριο εκμάθησης για μελέτες φιλοξενία και για την απολαμβάνοντας το χρόνο σας στο πανεπιστήμιο.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Μποφόρ Μπίλφτον Hilton Head Island
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Τεχνών (BA)

University of South Carolina Beaufort

Το Bachelor of Arts στην Προσχολική Εκπαίδευση είναι ένα πρόγραμμα σπουδών για τους προπτυχιακούς φοιτητές USCB που αναζητούν Νότια Καρολίνα διδασκαλία πιστοποίηση των τά ... [+]

Το Bachelor of Arts στην Προσχολική Εκπαίδευση είναι ένα πρόγραμμα σπουδών για τους προπτυχιακούς φοιτητές USCB που αναζητούν Νότια Καρολίνα διδασκαλίας πιστοποίησης. Εκπαίδευσης μεγάλες εταιρείες πρώιμη παιδική ηλικία επωφελείται από τη συμμετοχή hands-on εμπειρίες, ευκαιρίες για να ενσωματώσουν τη θεωρία με την πρακτική διδασκαλίας, καθώς και εκτεταμένες τομέα και κλινικές εμπειρίες σε χώρους παιδικής φροντίδας, Head Start κέντρα, Montessori τα σχολεία και την τοπική δημόσια σχολεία. Αυτό το πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές με ένα ευρύ ακαδημαϊκό υπόβαθρο και τις επαγγελματικές γνώσεις, δεξιότητες, και διατάξεις που απαιτούνται για να εργαστούν με μικρά παιδιά, ηλικίας από τη γέννηση μέχρι οκτώ. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Μποφόρ Μπίλφτον Hilton Head Island
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά