University of Hawaii, Hilo

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

UH Hilo με μια ματιά

Το πανεπιστήμιο Hawai'i στο Hilo είναι κρατικό πανεπιστήμιο με ιδιωτική σχολή. Προσφέρουμε μικρά μεγέθη τάξεων, χαμηλή αναλογία φοιτητών / σπουδαστών και ευκαιρίες για έρευνα και πρακτική μάθηση. Ως δημόσιο πανεπιστήμιο, το πανεπιστήμιο Hawai'i στο Hilo έχει μια μοναδική θέση στην πολιτεία και τη χώρα, προσφέροντας ένα αυστηρό και αφοσιωμένο πρόγραμμα σπουδών με ένα προσιτό δίδακτρο. Οι απαιτήσεις εισδοχής είναι μέτρια επιλεκτικές, επιτρέποντας στους μαθητές άνω του μέσου όρου να απολαμβάνουν τα οφέλη μιας μικρής σχολικής εμπειρίας. UH, η Hilo είναι διαπιστευμένη από την Επιτροπή Διαπίστευσης για Ανώτερα Κολλέγια και Πανεπιστήμια της Δυτικής Ένωσης Σχολείων και Κολλεγίων. 49427_waterfall-hikers-flipp.jpg

Καθιερωμένος:

 • Το 1947, όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα Hilo, ο UH Mānoa
 • 1970 ως το πανεπιστήμιο του Hawai'i στο Hilo

Ρόλος: Πανεπιστήμιο Δημοσίων Φιλελευθέρων και Επιστημών του Hawai'i

Ημερολόγιο:

 • 2 εξάμηνα 16-17 εβδομάδων το καθένα και
 • μια τετραήμερη έντονη καλοκαιρινή συνεδρίαση και
 • μια κανονική καλοκαιρινή συνεδρία έξι εβδομάδων

Εγγραφή: 4,043 Αναλογία φοιτητών: 1:14 Μέση τάξη Μέγεθος: 20

Μέγεθος Campus:

 • 115 στρέμματα - Κύρια Campus
 • 33 στρέμματα - Πανεπιστημιακό χωριό Φάση Ι (υπό ανάπτυξη)
 • 10 στρέμματα - Υδραγωγείο Ειρηνικού και Παράκτιο Κέντρο Πόρων
 • 110 στρέμματα - αγρόκτημα Pana'ewa
 • 163 στρέμματα - Πάρκο Επιστημών και Τεχνολογίας UH Hilo (Makai)
 • 324 στρέμματα - Πάρκο Επιστημών και Τεχνολογίας UH Hilo (Mauka)

Βαθμοί:

 • Bachelor of Arts (BA)
 • Bachelor of Science (BS)
 • Bachelor of Business Administration (BBA)
 • Bachelor of Science στη Νοσηλευτική (BSN)
 • Master of Arts (MA)
 • Μάστερ της εκπαίδευσης (MEd)
 • Master of Science (MS)
 • Διδακτορικό (Διδακτορικό)
 • Ο γιατρός της Νοσηλευτικής Πρακτικής (DNP)
 • Δρ. Φαρμακευτικής (Pharm.D.)

Κύριοι:

 • 37 Προπτυχιακό
 • 8 Απόφοιτος
 • 4 Διδακτορικά

Φροντιστήρια: Δείτε τα δίδακτρα

Οι πιο ποικίλοι σπουδαστές

Το 2014, το UH Hilo ονομάστηκε ως το πιο ποικίλο τετραετές δημόσιο ίδρυμα στη χώρα από το Χρονικό της Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Γιατί οι μαθητές επιλέγουν την UH Hilo

Στο νησί Hawai'i, η έμπνευση είναι παντού. είναι στη γη, στον ουρανό και στη θάλασσα, στους ανθρώπους, συναντάμε σε δασικά μονοπάτια, τοπικές αγορές και στις τάξεις μας. Χτισμένο στις παράκτιες πλαγιές του μεγαλύτερου βουνού του κόσμου και επικεντρώνεται στον Ειρηνικό Ωκεανό, οι προκλήσεις του πανεπιστημίου Hawai'i Hilo εξουσιοδοτούν και εμπνέουν τους μαθητές μας. Ως πανεπιστημιακή κοινότητα, αντλούμε την έμπνευσή μας από τους ανθρώπους που ονομάζουμε «ohana» και το νησί που ονομάζουμε σπίτι.

Εμπνευσμένο από το 'Αίνα

36324_2.pngΣτο Hawai'i γνωρίζουμε τη γη, το 'ίνα, μας στηρίζει. Η γη είναι κάτι περισσότερο από πόρος. είναι η πηγή της ζωής μας. Περιτριγυρισμένο από έναν απίστευτο συνδυασμό υψηλών βουνών και βαθιών ωκεανών, καταπράσινου δάσους και άγριων πεδίων λάβας, εμπνέουμε να κατανοήσουμε τον κόσμο μας μέσω της τολμηρής υποτροφίας και φροντίδας για το περιβάλλον μας μέσω μιας υπεύθυνης σχέσης με τη ζωντανή γη μας και την κοινωνία της ζωής που διατηρεί .

Εμπνευσμένο από την Discovery

36325_3.pngΤο σπίτι του νησιού μας ανακαλύφθηκε από θαρραλέους ταξιδιώτες και η κληρονομιά τους μας εμπνέει να ακολουθήσουμε τον απόηχο των διπλών καλαμών. Μια εκπαίδευση UH Hilo έχει σχεδιαστεί για ανακάλυψη. από τα αστέρια της θάλασσας έως τα σουπερνόβα, η εστίασή μας στην πρακτική μάθηση επιτρέπει στους σπουδαστές μας και στην εξειδικευμένη σχολή να ανακαλύψουν τον κόσμο μαζί. Οι έρευνες στον τομέα, οι πρακτικές πρακτικές με τοπικές επιχειρήσεις και οργανισμούς, τα μικρά μεγέθη τάξεων που ενθαρρύνουν την ειλικρινή ανταλλαγή ιδεών και τα πανεπιστημιακά προγράμματα που υποστηρίζονται από πανεπιστήμια, συγκεντρώνονται για να εμπνεύσουν τους μαθητές μας να ανακαλύψουν τα ταλέντα και τα πάθη τους εξερευνώντας τον κόσμο.

Εμπνευσμένο από την Καινοτομία

36326_4.pngΜε την καλλιέργεια της δημιουργικότητας, της κριτικής σκέψης και της πολιτιστικής κατανόησης, ετοιμάζουμε αποφοίτους που είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του 21ου αιώνα και να προωθήσουν τον κόσμο. Είτε οι μαθητές μας αποκαθιστούν τα εγγενή δάση, βελτιώνοντας την υγεία της τοπικής κοινότητάς μας, συνθέτοντας ισχυρές ιστορίες ή σχεδιάζοντας ασφαλή προσγείωση για την πρώτη επανδρωμένη αποστολή στον Άρη, εμπνέονται από αιώνες καινοτομίας για να διαμορφώσουν δημιουργικές λύσεις που έχουν ρίζες στη σκληρά κερδοφόρα σοφία από αυτά που ήρθαν πριν.

Εμπνευσμένο από κάθε άλλο

36327_1.pngΗ μοναδική κληρονομιά του Hawai'i πλέκει μαζί ένα λουλούδι πολιτισμών που τιμούν την κοινή μας ανθρωπιά και μας προτρέπει να μάθουμε ο ένας από τον άλλον και να δούμε τον κόσμο μέσα από έναν διαφορετικό φακό. Τα δυναμικά μας προγράμματα και η ζωντανή τοποθεσία αντλούν τους φοιτητές από όλο τον Hawai'i, τον Ειρηνικό και τον κόσμο, δημιουργώντας ακαδημαϊκές και κοινωνικές ευκαιρίες στο UH Hilo που δεν μπορούν να βρεθούν πουθενά αλλού στη γη.

Εμπνευσμένο από εσάς

36328_5.pngΌταν συμβαίνει αυτό, έχουμε να προετοιμάσουμε τους μαθητές μας για να ενδυναμώσουν τη ζωή τους και να μεταμορφώσουν τον κόσμο και είστε η μεγαλύτερη έμπνευση μας. Σθεναρή δέσμευση για τη δημιουργία αυτής της ευκαιρίας, η UH Hilo οδηγεί στην ανώτατη εκπαίδευση στο μέλλον παρέχοντας μια αυστηρή, κατοικημένη εμπειρία κολλεγίων στο προσκήνιο. Με το πιο προσιτό δίδακτρο στο κράτος και τα 45 εκατομμύρια δολάρια που χορηγούνται ετησίως σε οικονομικές ενισχύσεις και υποτροφίες, προσπαθούμε να καταργήσουμε τα εμπόδια στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και να ανοίξουμε τις πόρτες ευκαιριών. Στο Πανεπιστήμιο Hawai'i Hilo, βρίσκουμε την έμπνευσή μας στη μοναδική κοινότητα και το καταπληκτικό περιβάλλον που μας περιβάλλει κάθε μέρα. Αν υπήρχε ποτέ τόπος να εμπνευστείς, αυτό είναι. Ελάτε μαζί μας και βρείτε αυτό που σας εμπνέει.

Τοποθεσίες

Χίλο

Address
University of Hawaiʻi at Hilo
200 W. Kāwili St.,

HI 96720-4091 Χίλο, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη