Toccoa Falls College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Toccoa Falls College είναι ο Χριστός με επίκεντρο εκπαιδευτικό ίδρυμα που προετοιμάζει τους άνδρες και τις γυναίκες για επαγγελματική και επαγγέλματα. Το κολέγιο βρίσκεται στους πρόποδες των βουνών βορειοανατολικά της Γεωργίας. TFC σήμερα προσφέρει 29 ταγματάρχες και 39 ανηλίκων εντός τριών σχολείων: Επαγγελματικών Σπουδών, Τεχνών και Επιστημών, και χριστιανική Υπουργεία.

Οι απόφοιτοι εξυπηρετήσει σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο εκπληρώνοντας το όνειρο του ιδρυτή Dr. RA Forrest, ο οποίος είπε: "Ο ήλιος δεν δύει ποτέ για τους αποφοίτους των Toccoa Falls College."

Δήλωση αποστολής

Η αποστολή της Toccoa Falls College είναι να δοξάσει το Θεό μέσα από την αναζήτηση και την ανάπτυξη Χριστιανοί ηγέτες υπάλληλο, ο οποίος θα επηρεάσει τον κόσμο τους με την αγάπη και το μήνυμα του Ιησού Χριστού.

Η αποστολή Distinctives

Toccoa Falls College είναι ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα, μια επιχείρηση το χτίσιμο του χαρακτήρα, και μια πνευματική κοινότητα σχηματισμό, όλα ενσωματωμένα σε ένα μοναδικό τρόπο ζωής. Πρωταρχικός σκοπός του είναι να δοξάσει το Θεό μέσα από την προσφορά οικιστικών προγραμμάτων που προετοιμάζουν τους άνδρες και τις γυναίκες για τη ζωή της προσωπικής ανέλιξης και χριστιανική ηγεσία υπηρέτης στην εκκλησία και τον κόσμο. Επιδιώκει επίσης να δοξάσει το Θεό μέσα από την προσφορά μη οικιστικά Χριστού με επίκεντρο τα προγράμματα για την κοινωνία στο σύνολό της.

Η αποστολή Στόχοι

Πνευματική: να προσανατολίσουν, κίνητρα, και να οδηγήσει τους μαθητές σε συναισθηματική ωριμότητα, Christian δέσμευση και πνευματικό βάθος Ακαδημαϊκό: να παρέχει μια κατανόηση της Βίβλου ως βάση για την χριστιανική ζωή και τη σκέψη στο πλαίσιο της δήλωσης κολέγιο της πίστης, και να εισαγάγει τους φοιτητές στην αθροιστική γνώση των ηλικιών Πνευματική: να κινητοποιήσουν τους μαθητές να αναπτύξουν περίεργος και δημιουργικά μυαλά που διαθέτουν τα εργαλεία για την κριτική ανάλυση, και να τους δοθούν κίνητρα για τη συνέχιση των πνευματικών αναζητήσεων Ηθικό δίδαγμα: να παρέχει την ατμόσφαιρα, τα κίνητρα, και το σύστημα υποστήριξης για την ανάπτυξη Biblically με βάση τον τρόπο ζωής των υγιεινών συμπεριφορών και ηθικών αρχών Professional: να παράγει αποφοίτους αρμόδια για τη χριστιανική υπηρεσία στην ανθρωπότητα στους τομείς των ατομικών επιλογών τους

ΔΗΛΩΣΗ ΟΡΑΜΑ

Toccoa Falls College θα γίνει γνωστό ως πρωθυπουργός χριστιανικό κολλέγιο που ενσωματώνει μοναδικά βιβλική αλήθεια, την ακαδημαϊκή αριστεία και την εκ προθέσεως πνευματικό σχηματισμό εντός φροντίδα χριστιανική κοινότητα.

Δήλωση TFC της Πίστεως

Toccoa Falls College πρέπει να διδάξει και να υπερασπιστούν τα ιστορικά και τα βασικά δόγματα του ευαγγελικού Χριστιανισμού, όπως:

Η λεκτική έμπνευση της Αγίας Γραφής, όπως είχε αρχικά δοθεί? Η ύπαρξη και η φανέρωση του ενός Θεού σε τρία πρόσωπα, Πατήρ, Υιός και Άγιο Πνεύμα? Η ενσάρκωση και το παρθένο γέννηση του Υιού του Θεού? Η λύτρωση του ανθρώπου από τον έμμεσο θάνατο του Χριστού στο σταυρό? Η σωματική ανάσταση από τον τάφο? Το γεγονός ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν αμαρτήσει και, κατά συνέπεια, πρέπει να αναγεννηθεί από την εργατική της χάριτος του Θεού? Αιτιολόγηση από την πίστη? Το έργο αγιαστικής του Αγίου Πνεύματος στον πιστό, που παράγουν την αγιότητα της ζωής και της εξουσίας για την υπηρεσία? Πρακτική πίστη στην επάρκεια του Χριστού για την πνευματική, χρονική και φυσικές ανάγκες? Ο καθαρισμός ελπίδα της επικείμενης επιστροφής του Κυρίου? και Ο επείγων χαρακτήρας του κηρύγματος του ευαγγελίου σε όλη την ανθρωπότητα, ότι οι άνδρες μπορεί να σωθεί από την αιώνια κρίση. Η εν λόγω κολέγιο, ακόμη και αν μη αιρετική, πρόκειται να διεξαχθεί σύμφωνα με την πίστη και τη διδασκαλία της χριστιανικής και ιεραποστολική συμμαχία.

Σημείωση: Η δήλωση της πίστης δεν μπορεί να αλλάξει ή να τροποποιηθεί σύμφωνα με το σύνταγμα. Το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε δήλωση τον Οκτώβριο του 1999 ότι είναι κατανοητό ότι η εν λόγω κολέγιο θα διεξαχθεί σύμφωνα με την πίστη και τη διδασκαλία της χριστιανικής και ιεραποστολική συμμαχία όπως ήταν το 1955.

Γιατί TFC

Στο Toccoa Falls College είχαμε την ίδια αποστολή από το 1907. Ότι η αποστολή είναι απλή. Η αποστολή μας είναι: Η ανάπτυξη του χαρακτήρα με διάνοια. Όταν μιλάμε για την ανάπτυξη του χαρακτήρα μιλάμε για ανάπτυξη ευσεβής χαρακτήρα. Προκειμένου να παρασχεθεί κοινότητα κολέγιο μας με κάποια καθοδήγηση για την ανάπτυξη των ευσεβείς χαρακτήρα που χρησιμοποιούμε τέσσερις ακρογωνιαίους λίθους που περιλαμβάνουν:

Γραφή: Πιστεύουμε ότι η Αγία Γραφή είναι ο αλάνθαστος, έγκυρο λόγο του Θεού. Ως εκ τούτου, η Αγία Γραφή παρέχει όλες την κατεύθυνση πρέπει να αναπτύξουμε ευσεβής χαρακτήρα.

Αλήθεια: Πιστεύουμε ότι υπάρχουν απόλυτες αλήθειες αποκαλύφθηκε από τον Θεό. Παρά τις ανταγωνιστικές κοσμοθεωρίες στο σημερινό πολιτισμό μας, καταλαβαίνουμε ότι απόλυτες αλήθειες του Θεού θα αντέξει πάντα στη δοκιμασία του χρόνου.

Σοφία: Αντιλαμβανόμαστε ότι η συγκεντρώνοντας των γεγονότων μπορεί να είναι άχρηστη χωρίς την ενσωμάτωση της γνώσης και της βιβλικής κατανόησης. Αντιλαμβανόμαστε, επίσης, τη σημασία της επιδίωξης της σοφίας του Θεού πάνω από την ανθρώπινη σοφία. Η αληθινή κατανόηση προέρχεται από το Θεό.

Υπηρεσία: Αντιλαμβανόμαστε ξεκάθαρα η Αγία Γραφή κάνει σαφές ότι θέλουμε να υπηρετούμε τους άλλους τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι μαθητές μας, καθηγητές και το προσωπικό σερβίρει τοπική κοινότητα, περιφέρεια, κράτος, έθνος, και οι λαοί την υποστήριξή μας σε χώρες σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη BAs » Όψη BScs » Όψη Πτυχία » Όψη Online BScs »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

B.A. in Cross-Cultural Studies

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 126 ώρες September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Toccoa Falls +1 περισσότερα

Cross-Πολιτισμικές Σπουδές μεγάλες εξοπλίζει τους μελλοντικούς ηγέτες υπάλληλος με γνώσεις, τις δεξιότητες, και το χαρακτήρα σχετικό να επικοινωνήσει το Ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού για τους ανθρώπους άλλων πολιτισμών από μια βιβλική κοσμοθεωρία. Φυσικά ιδρύθηκε από τις βιβλικές αρχές, τις μεγάλες προσφορές τόσο στη θεωρία όσο και την πρακτική εφαρμογή των διαπολιτισμικών δεξιοτήτων και τη διακονία μέσω μαθημάτων ανθρωπολογίας πέραν των στρατηγικών για τις δεξιότητες που βασίζονται. [+]

Cross-Πολιτισμικές Σπουδές μεγάλες εξοπλίζει τους μελλοντικούς ηγέτες υπάλληλος με γνώσεις, τις δεξιότητες, και το χαρακτήρα σχετικό να επικοινωνήσει το Ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού για τους ανθρώπους άλλων πολιτισμών από μια βιβλική κοσμοθεωρία.

ANT 363 θρησκευτικά συστήματα Πίστη ANT 372 Κοινωνιογλωσσολογία ANT 483 Ανθρωπολογία Ερευνητικό Έργο ICS 113 Δώρα, Καθοδήγηση, & Στόχοι ΙΠ 323 Παγκόσμια Θρησκείες ... [-]

B.A. in Outdoor Leadership and Education

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 126 ώρες September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Toccoa Falls

[+]

3 ώρες Μαθηματικά Επιλογής 3 ώρες Επιλογής από οποιονδήποτε υπολογιστή, την επιστήμη, ή τα μαθηματικά CED 113 Ιδρύματα για τη χριστιανική Υπουργεία CED 453 Ηγεσία Σχηματισμός CED 463 Πνευματική Σχηματισμός OLE 103 Ιδρύματα για την Εξωτερική Ηγεσία & Εκπαίδευση OLE 203 Wilderness Πρώτη ανταπόκρισης OLE 213 Καμπ Προγραμματισμού & Ηγεσία OLE 223 Backcountry Εκπαίδευση OLE 233 Ποτάμια & Rocks: Σκληρά Δεξιότητες OLE 313 Adventure που βασίζεται Εκπαίδευση OLE 323 Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης OLE 343 Ενότητα Expedition Διαχείριση OLE 433 Εξωτερική Πρόγραμμα OLE 463 Σεμινάριο στην Εξωτερική Ηγεσία & Εκπαίδευση OLE 473 Εξωτερική Ηγεσία και Εκπαίδευση Πρακτική [-]

B.S. in Biology (Pre-Med) Major

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 126 ώρες September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Toccoa Falls

Η Βιολογία / Τμήμα Χημείας σε Toccoa Falls College βρίσκεται στην Επιστήμη Κτίριο Clary και προσφέρει ουσιαστική εκπαίδευση στις φυσικές επιστήμες για το πρόγραμμα σπουδών ελεύθερων τεχνών που διδάσκονται από ένα βιβλικό προοπτική. [+]

Στενή συνεργασία με το διδακτικό προσωπικό μεταφράζεται επίσης σε ευκαιρίες για ιατρικές εργασίες της αποστολής, καθώς και να βοηθήσει και αναφορές για τις ευκαιρίες έρευνας εκτός της πανεπιστημιούπολης. BSF 103 Ιδρύματα του Πνευματικού Σχηματισμός ΝΤΕ 103 Εισαγωγή στην Καινή Διαθήκη ΝΤΕ ___ Καινή Διαθήκη Επιλογής ΟΤΕ 103 Εισαγωγή στην Παλαιά Διαθήκη ΟΤΕ ___ Παλαιά Διαθήκη Επιλογής SYT 303 Εισαγωγή στη Θεολογία 3 ώρες Θεολογία Επιλογής από SYT ή του 6 ωρών από την Αγία Γραφή / Θεολογία Μαθήματα από οποιαδήποτε BIB, BMI, GRK 333, 343, HEB 223, 333, 343, ΝΤΕ, ΟΤΕ, SYT, Η, ή εγκριθεί από ενοποιητικές μαθήματα COM 113 Εισαγωγή στην Επικοινωνία ΑΓΓ 113 Καινούριος Σύνθεση Ι ΑΓΓ 123 Καινούριος Σύνθεση ΙΙ HUM 103 Δυτικής Σκέψης & Πολιτισμός 3 ώρες Λογοτεχνία Επιλογής από AML ή ENG σε 200- ή 300-επίπεδο ΨΥΧ 113 Γενική Ψυχολογία ή ΨΥΧ 243 Αναπτυξιακή Ψυχολογία 3 ώρες Ιστορία Επιλογής στο 100-, 200-, ή 300-επίπεδο 6 ώρες Μαθήματα από ANT 203, CSG 113, ECO 213, 223, 213 GHY, POL 213, ή SOC 213 ΒΙΟ 114 Βιολογία Ι ΒΙΟ 124 Βιολογία ΙΙ MAT 253 Εισαγωγή στη Στατιστική MAT 323 Στοιχεία του Λογισμού [-]

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

B.S. in Sport Management

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 126 ώρες September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Toccoa Falls +1 περισσότερα

[+]

Εθνικό πιστοποιητικό προπόνηση περιελάμβανε μετά την αποφοίτησή Διαθέτοντας ένα ποσοστό αποφοίτησης 100% (που εργάζονται στην βιομηχανία του αθλητισμού εντός έξι μηνών από την αποφοίτηση) Αναλυτικό Πρόγραμμα και γκολφ Τίτλοι Οργάνωση & Διοίκηση του Αθλητισμού Sport Δίκαιο και Ηθική Sport Χρηματοοικονομική Διοίκηση Πρώτες Βοήθειες, CPR & Life Fitness Πρόληψη & Φροντίδα των τραυματισμών Coaching Τεχνικές Εκδήλωση & Διαχείριση Εγκαταστάσεων σε Αθλητισμός και Ψυχαγωγία Αθλητικά BIB 213 Ερμηνευτική BSF 103 Ιδρύματα του Πνευματικού Σχηματισμός ΝΤΕ 103 Εισαγωγή στην Καινή Διαθήκη ΝΤΕ ___ Καινή Διαθήκη Επιλογής ΟΤΕ 103 Εισαγωγή στην Παλαιά Διαθήκη ΟΤΕ ___ Παλαιά Διαθήκη Επιλογής ΤΟ 303 Εισαγωγή στη Θεολογία 3 ώρες Θεολογία Επιλογής 6 ωρών από την Αγία Γραφή / Θεολογία Μαθήματα από οποιαδήποτε BIB, BMI, GRK 333, 343, HEB 223, 333, 343, ΝΤΕ, ΟΤΕ, Η, ή εγκριθεί από ενοποιητικές μαθήματα. (ΔΜΣ 213 Θεολογία των αποστολών είναι μια συνιστώμενη Β & Τ εκλεκτική για αυτό το σημαντικό.) ... [-]

BS στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Online

Διαδίκτυο September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Toccoa Falls

Ως κύριος φορέας διοίκησης επιχειρήσεων, θα αποκτήσετε μια ευρεία εκπαίδευση που όχι μόνο σας δίνει επιχειρηματική εμπειρία και προετοιμασία σε πραγματικό κόσμο, αλλά συμβάλλει στην ικανότητά σας στις επικοινωνιακές και αναλυτικές δεξιότητες που απαιτούνται για επιτυχημένες επιδόσεις στη σημερινή οικονομία. [+]

Ως κύριος φορέας διοίκησης επιχειρήσεων, θα αποκτήσετε μια ευρεία εκπαίδευση που όχι μόνο σας δίνει επιχειρηματική εμπειρία και προετοιμασία σε πραγματικό κόσμο, αλλά συμβάλλει στην ικανότητά σας στις επικοινωνιακές και αναλυτικές δεξιότητες που απαιτούνται για επιτυχημένες επιδόσεις στη σημερινή οικονομία. Το TFC διαθέτει επίσης αρκετά μαθήματα διαθέσιμα στο πρόγραμμα για να σας επιτρέψει να εστιάσετε σε ένα χώρο προσωπικού ενδιαφέροντος ή εμπειρογνωμοσύνης, όπως το μάρκετινγκ, στο οποίο μπορείτε να ευδοκιμήσετε. Διδασκαλία από βιβλική προοπτική που ενσωματώνει την πίστη και την πρακτική, τα μαθήματα των επιχειρήσεων σας εξοπλίζουν με τη γνώση των καλύτερων επιχειρηματικών πρακτικών, τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες στην αγορά και τις ευκαιρίες ανάπτυξης βιβλικού χαρακτήρα για να γίνουν Χριστιανοί υπηρέτες ηγέτες με ισχυρά ηθικά και ηθικά πρότυπα στο εμπόριο, , μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, χριστιανικά υπουργεία κλπ.... [-]


Bs στη μουσική και τη μουσική εκπαίδευση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 126 ώρες September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Toccoa Falls

Το Μουσικό Τμήμα υπάρχει για να προετοιμάσει τους χριστιανούς μουσικούς για καριέρα στην παράσταση, τη διδασκαλία, την εκκλησιαστική μουσική και διάφορες μουσικές επαφές. Οι μαθητές αναπτύσσουν και μοιράζονται τις ικανότητες που τους δόθηκαν από το Θεό, συμμετέχοντας σε σύνολα, ρεσιτάλ, συναυλίες, προγράμματα υπηρεσιών και υπουργεία. [+]

Συνεχίστε το πάθος σας για μουσική στο TFC!

Το Μουσικό Τμήμα υπάρχει για να προετοιμάσει τους χριστιανούς μουσικούς για επαγγελματική σταδιοδρομία στην παράσταση, τη διδασκαλία, την εκκλησιαστική μουσική και διάφορες μουσικές επαφές. Οι μαθητές αναπτύσσουν και μοιράζονται τις ικανότητες που τους δόθηκαν από το Θεό, συμμετέχοντας σε σύνολα, ρεσιτάλ, συναυλίες, προγράμματα υπηρεσιών και υπουργεία.... [-]


BS στη συμβουλευτική ψυχολογία

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 126 ώρες September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Toccoa Falls +1 περισσότερα

[+]

Οι ειδικότητες περιλαμβάνουν Συμβουλευτική Ψυχολόγος, μια περιπέτεια-Based Σύμβουλος, μια Ποιμαντική Σύμβουλος και δύο άδεια Επαγγελματική Σύμβουλοι, ένας από τους οποίους ειδικεύεται στην Ανθρώπινη Σεξουαλικότητα και ζητήματα ταυτότητας φύλου. ευρύ φάσμα της ειδικότητάς τους θα σας δώσει την ιδανική εκπαίδευση για το μέλλον του υπουργείου σε κάθε πλαίσιο παροχής συμβουλών.

BIB 213 Ερμηνευτική BSF 103 Ιδρύματα του Πνευματικού Σχηματισμός ΝΤΕ 103 Εισαγωγή στην Καινή Διαθήκη 6 ωρών από την Αγία Γραφή / Θεολογία Μαθήματα από οποιαδήποτε BIB, BMI, GRK 333, 343, HEB 223, 333, 343, ΝΤΕ, ΟΤΕ, SYT, Η, ή εγκριθεί από ενοποιητικές μαθήματα COM 113 Εισαγωγή στην Επικοινωνία ΑΓΓ 113 Καινούριος Σύνθεση Ι ΑΓΓ 123 Καινούριος Σύνθεση ΙΙ HUM 103 Δυτικής Σκέψης & Πολιτισμός 3 ώρες Φιλοσοφίας Επιλογής από ΦΥΣ 113 ή ΦΥΣ 243 3 ώρες Λογοτεχνία Επιλογής από AML ή ENG CSG 113 Εισαγωγή στη Συμβουλευτική ΨΥΧ 113 Γενική Ψυχολογία 3 ώρες Ιστορία Επιλογής 3 ώρες Κοινωνικών Επιστημών Επιλογής από ANT, ECO, GHY, HIS, POL, ή SOC MAT 253 Εισαγωγή στη Στατιστική SCI 113 Επιστημονικός Αλφαβητισμός ή άλλη επιστήμη Επιλογής 3-4 ώρες Επιλογής από ΒΙΟ, CHM, CSC, ΜΑΤ, PHS ή SCI CSG 233 Συμβουλευτική Δεξιότητες Ι CSG 243 Συμβουλευτική Δεξιότητες ΙΙ CSG 473 Συμβουλευτική Οικοτροφείο ή [-]

Πτυχίο Τεχνών (BA)

B.A. in Sustainable Community Development

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 127 ώρες September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Toccoa Falls

Το Παγκόσμιο Τμήμα Υπουργεία (GMD) σε Toccoa Falls College προσφέρει ένα σημαντικό Βιώσιμης Κοινότητας για την Ανάπτυξη (SCD). Η βιώσιμη ανάπτυξη είναι μια παγκόσμια προτεραιότητα. Βιωσιμότητα σημαίνει κάλυψη των αναγκών του παρόντος χωρίς να διακυβεύεται η ικανότητα των μελλοντικών γενεών να καλύψουν τις ανάγκες τους. «Σκέψου παγκόσμια, δράσε τοπικά» αντικατοπτρίζει τη ρεαλιστική πεποίθηση ότι η αειφόρος ανάπτυξη πρέπει να είναι μια κοινότητα δραστηριότητας. [+]

Το Παγκόσμιο Τμήμα Υπουργεία (GMD) σε Toccoa Falls College προσφέρει ένα σημαντικό Βιώσιμης Κοινότητας για την Ανάπτυξη (SCD). Η βιώσιμη ανάπτυξη είναι μια παγκόσμια προτεραιότητα. Βιωσιμότητα σημαίνει κάλυψη των αναγκών του παρόντος χωρίς να διακυβεύεται η ικανότητα των μελλοντικών γενεών να καλύψουν τις ανάγκες τους. «Σκέψου παγκόσμια, δράσε τοπικά» αντικατοπτρίζει τη ρεαλιστική πεποίθηση ότι η αειφόρος ανάπτυξη πρέπει να είναι μια κοινότητα δραστηριότητας.... [-]


βα στις εκπαιδευτικές ειδικότητες των εκπαιδευτικών στην παιδική, δευτεροβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 126 - 128 ώρες September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Toccoa Falls

Η ύπαρξη καθηγητή στην τάξη δεν ήταν ποτέ πιο σημαντική για την κοινωνία μας. Οι ειδικευμένοι εκπαιδευτικοί για το μέλλον έχουν μεγάλη ζήτηση. Οι χριστιανικοί δάσκαλοι με πάθος για την πίστη τους πρέπει να διαπερνούν τις σχολικές σχολές που καταδεικνύουν τη γνώση, τις ισχυρές διδακτικές ικανότητες και τον βιβλικό χαρακτήρα που θα ασχοληθούν με τον πολιτισμό τους. [+]

Τι πιστεύουμε

Η ύπαρξη καθηγητή στην τάξη δεν ήταν ποτέ πιο σημαντική για την κοινωνία μας. Οι ειδικευμένοι εκπαιδευτικοί για το μέλλον έχουν μεγάλη ζήτηση. Οι χριστιανικοί δάσκαλοι με πάθος για την πίστη τους πρέπει να διαπερνούν τις σχολικές σχολές που καταδεικνύουν τη γνώση, τις ισχυρές διδακτικές ικανότητες και τον βιβλικό χαρακτήρα που θα ασχοληθούν με τον πολιτισμό τους.

... [-]

Βίντεο

video 1

video 2

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
107 Kincaid Dr.
Toccoa Falls, Georgia, 30598 US