Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η αποστολή μας

Το Walnut Hill College είναι αφιερωμένο στην παροχή μιας ξεχωριστής εκπαιδευτικής εμπειρίας που εμπνέει τους σπουδαστές προς τον επαγγελματισμό, την πολιτική ευθύνη και τη δια βίου μάθηση για την επιτυχία στον τομέα της σταδιοδρομίας τους.

Ποια θα είναι η αποστολή σας;

Ό, τι κι αν είναι, το Walnut Hill College θα σας προετοιμάσει και θα σας εμπνεύσει για να πετύχετε στο επαγγελματικό σας μέλλον.

Σχετικά με εμάς

Ιδρύθηκε το 1974 ως Σχολή Εστιατορίων, το Walnut Hill College είναι ένα από τα πρώτα κολέγια της Φιλαδέλφειας που εστιάζει στην αριστεία στην εκπαίδευση φιλοξενίας. Ετοιμάζουμε τους μαθητές μας για τον πραγματικό κόσμο συνδυάζοντας τη διδασκαλία στην τάξη με πρακτική εκπαίδευση στα βραβευμένα εστιατόρια που είναι ανοιχτά στο κοινό.

Φυσικά, η εκπαίδευση που προσφέρουμε δεν συμβαίνει μόνο στην πανεπιστημιούπολη. Οι μαθητές μας ζουν και μαθαίνουν στην καρδιά της University City, Philadelphia, που φιλοξενεί έναν από τους μεγαλύτερους πληθυσμούς φοιτητών στην Αμερική. Με ένα πολυσύχναστο περιβάλλον εστιατορίων και ξενοδοχείων ακριβώς στην αυλή μας, οι μαθητές μας έχουν απίστευτη πρόσβαση σε κορυφαίες πρακτικές και θέσεις εργασίας.

Και πολύ πέρα ​​από τη Φιλαδέλφεια, οι φοιτητές μας πηγαίνουν στις ταξιδιωτικές περιπέτειες που ταξιδεύουν με δίδακτρα ανά τον κόσμο! Φιλοξενία περιηγήσεις της Γαλλίας και της Αγγλίας και μια κρουαζιέρα και περιοδεία θέρετρο της Φλόριντα

Βασικές αξίες

 • Η φιλοξενία είναι στην καρδιά όλων που κάνουμε.
 • Η υπηρεσία αποτελεί τον πυρήνα των δραστηριοτήτων στο Walnut Hill College. Αυτό μας καθορίζει με τη δέσμευσή μας στους φοιτητές μας ως πελάτες και μέσω της εξαιρετικής υπηρεσίας που παρέχουμε.
 • Είμαστε υπερήφανοι για την αριστεία των προϊόντων. Η εκπαίδευση είναι το προϊόν μας και η σχολή και το προσωπικό μας είναι πολύ υπερήφανοι που μοιράζονται τη σοφία, την εμπειρία και τον επαγγελματισμό με τους μαθητές μας.
 • Εκτιμούμε τη διαπροσωπική σχέση. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια αίσθηση κοινότητας και προσόντων που υποστηρίζει και υποστηρίζει όλα τα μέλη.
 • Προωθούμε την προσωπική ανάπτυξη και την ιδιότητα του πολίτη. Εμπνέουμε τους μαθητές μας να αναπτύξουν μια αίσθηση υπερηφάνειας στον εαυτό τους καθώς και σε άλλους μέσω της συμμετοχής σε προγράμματα δημόσιας υπηρεσίας, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της εκπαίδευσής τους.

Πιστοποιήσεις και επαγγελματικές συνδρομές

Walnut Hill College είναι:

 • Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας της Κοινοπολιτείας της Πενσυλβανίας για να απονείμει πτυχία Associate of Science και πτυχία Bachelor of Science.
 • Διαπιστευμένο από την Επιτροπή Διαπίστευσης Σχολών Καριέρας και Κολλεγίων.
 • Εγκρίθηκε από την επιτροπή έγκρισης του κράτους για την εκπαίδευση των βετεράνων.
 • Εγκρίθηκε από το Τμήμα Οικονομικής Βοήθειας των Φοιτητών των Ηνωμένων Πολιτειών να συμμετάσχουν στον Τίτλο IV και στα ομοσπονδιακά προγράμματα χρηματοοικονομικής βοήθειας.
 • Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών για τη χορήγηση φοιτητικών θεωρήσεων.
 • Αναγνωρίστηκε ως συνεργάτης ανάπτυξης της επαγγελματικής διαχείρισης του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος του Εθνικού Συνδέσμου Εστιατορίων.

Το Walnut Hill College είναι Μέλος:

 • Σύλλογος Διαχειριστών Ιδιωτικών Σχολών της Πενσυλβανίας
 • Συμβούλιο σχετικά με το ξενοδοχείο, το εστιατόριο και τη θεσμική εκπαίδευση
 • Pennsylvania Association των διαχειριστών χρηματοοικονομικής βοήθειας φοιτητών
 • Εθνικός Σύνδεσμος Εστιατορίων
 • Μεγαλύτερη ένωση ξενοδοχείων της Φιλαδέλφειας
 • Φιλαδέλφεια και Γραφείο επισκεπτών
 • Αμερικανική Ομοσπονδία Μαγειρικής
 • Διεθνής Ένωση Γευστικών Επαγγελματιών
 • Κοινωνία Ζαχαροπλαστικής της Φιλαδέλφειας
 • Φιλαδέλφεια Γαστρονομική Γυναίκα
 • Αμερικανικό Ινστιτούτο Οίνου και Τροφίμων
 • Μαγειρική κοινωνία της Φιλαδέλφειας
 • Φιλαδέλφεια / Σύνδεσμος εστιατορίων Valley Valley
 • Φιλαδέλφεια και Σύνδεσμος Εστιατορίων
 • ACF Φιλαδέλφεια Delaware Valley Chefs Association

Πολιτική μη διάκρισης

Το Walnut Hill College δεσμεύεται σταθερά σε μια πολιτική μη διακριτικής μεταχείρισης βάσει της εθνικότητας, της εθνικότητας, της αναπηρίας, της φυλής, της θρησκείας, του φύλου, του σεξουαλικού προσανατολισμού και της ηλικίας στις αποφάσεις αποδοχής καθώς και στα εκπαιδευτικά και φοιτητικά προγράμματα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

The Restaurant School at Walnut Hill College

Το πτυχίο Bachelor in Management Restaurant απευθύνεται σε εκείνους τους φοιτητές που αναζητούν μια καριέρα στο εστιατόριο και τη βιομηχανία τροφίμων. ... [+]

Το πτυχίο Bachelor in Management Restaurant απευθύνεται σε εκείνους τους φοιτητές που αναζητούν μια καριέρα στο εστιατόριο και τη βιομηχανία τροφίμων.

Η παραδοσιακή μάθηση στην τάξη σε μαθήματα όπως η Διαχείριση Κινδύνων και Ανθρώπινου Δυναμικού στη Βιομηχανία Φιλοξενίας βοηθά τους μαθητές να αναπτύξουν αποτελεσματικό ηγετικό στυλ και να κατανοήσουν τα θέματα που αφορούν το χώρο εργασίας. Εν τω μεταξύ, μαθήματα όπως το Business Franchising και το Design Restaurant επιτρέπουν στους μαθητές να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους σχεδιάζοντας και στρατηγικά τρόπους για να οργανώσουν το δικό τους εστιατόριο.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Philadelphia
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
120 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

The Restaurant School at Walnut Hill College

Το Bachelor of Science στη Διοίκηση Ξενοδοχείων προετοιμάζει τους μαθητές για θέσεις διαχείρισης σε ξενοδοχεία, θέρετρα, εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις φιλοξενίας. ... [+]

Το Bachelor of Science στη Διοίκηση Ξενοδοχείων προετοιμάζει τους μαθητές για θέσεις διαχείρισης σε ξενοδοχεία, θέρετρα, εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις φιλοξενίας.

Τα προχωρημένα μαθήματα όπως ο Ανθρώπινοι Πόροι στην Βιομηχανία Φιλοξενίας, η Διαχείριση Κινδύνων, η Διαφορετικότητα και η Ηγεσία επεκτείνουν την εκπαίδευση που παρέχεται σε συγγενικό επίπεδο. Οι σπουδαστές λαμβάνουν επίσης ανεκτίμητη εμπειρία από πρώτο χέρι ενώ δουλεύουν σε ξενοδοχεία της Φιλαδέλφειας. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι φοιτητές μπορούν να ασκήσουν σταδιοδρομία ως βοηθοί διευθυντές τμήματος ή διαχειριστές τμημάτων σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, θέρετρα και συνεδριακές εγκαταστάσεις ή ακόμη και να εργαστούν ως υπεύθυνοι σχεδιασμού συναντήσεων, εκπρόσωποι πωλήσεων και επόπτες τροφίμων.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Philadelphia
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
120 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Restaurant School at Walnut Hill College

Οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες αρτοποιίας και οι σεφ ζαχαροπλαστικής θα βρουν το δρόμο για γλυκιά επιτυχία στο πρόγραμμα Συνεργάτης Επιστήμης στο Ζαχαροπλαστικής. ... [+]

Το Bachelor of Science στη Ζαχαροπλαστική έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που ενδιαφέρονται να επιδιώξουν τη σταδιοδρομία τους ως ζαχαροπλάστες, chefs ζαχαροπλαστικής και λιανικής ή χονδρικής αρτοποιίας.

Το πρόγραμμα βασίζεται στο πανεπιστημιακό πρόγραμμα σπουδών προσφέροντας πιο προηγμένα μαθήματα καλλιτεχνικής καλλιέργειας ζαχαροπλαστικής και σε βάθος ακαδημαϊκά μαθήματα. Τα προχωρημένα μαθήματα όπως η τέχνη της σοκολάτας, τα παραδοσιακά ψωμιά, η σύγχρονη επιδιόρθωση επιδορπίων και η προηγμένη ζάχαρη και γλυκίσματα προσφέρουν στους σπουδαστές την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητες ζαχαροπλαστικής και διακόσμησης τους πιο πλήρως. Εν τω μεταξύ, οι ανώτερες ακαδημαϊκές τάξεις επικεντρώνονται στη διδασκαλία των φοιτητών τις διοικητικές, οργανωτικές και ηγετικές ικανότητες που απαιτούνται για μια επιτυχημένη καριέρα στον κλάδο της φιλοξενίας. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι φοιτητές θα είναι έτοιμοι να εργαστούν στη βιομηχανία ως αρχιμάγειρες ζαχαροπλαστικής, λιανικής ή χονδρικής αρτοποιίας και επιχειρηματίες.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Philadelphia
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
120 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Restaurant School at Walnut Hill College

Το πρόγραμμα Bachelor of Science in Culinary Arts έχει την τέλεια ισορροπία μεταξύ μαθημάτων κουζίνας και επιχειρηματικής ανάπτυξης για να σας προετοιμάσει για μια καριέρ ... [+]

Το πρόγραμμα Bachelor of Science in Culinary Arts έχει την τέλεια ισορροπία μεταξύ μαθημάτων κουζίνας και επιχειρηματικής ανάπτυξης για να σας προετοιμάσει για μια καριέρα ως αρχιμάγειρας και / ή εστιατορίου.

Μάθετε την Τέχνη και την Παρουσίαση καλών γευμάτων, βελτιώστε τη γεύση σας στο Παλάτι του Chef και εκφράστε τη δημιουργικότητά σας στο Freestyle Cooking. Από την πλευρά των επιχειρήσεων, τα μαθήματα Εφαρμοσμένου Μάρκετινγκ, Μενού Σχεδιασμού και Φιλοξενίας θα σας επιτρέψουν να λάβετε όσα έχετε μάθει για την υπηρεσία εστίασης και να αναπτύξετε το δικό σας εστιατόριο ή ιδέα ξενοδοχείων. Οι φοιτητές που αποφοιτούν με πτυχίο πανεπιστημίου μπορούν να αναζητήσουν θέσεις ανώτερου επιπέδου στην κουζίνα ή σε άλλες περιοχές της υπηρεσίας τροφίμων. Πιθανές θέσεις περιλαμβάνουν sous chef, σεφ de partie, και διαχειριστή τροφίμων.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Philadelphia
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
120 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά