Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Τόμας Πανεπιστήμιο είναι ένα τετραετές μικτής εκπαίδευσης πανεπιστήμιο ελεύθερων τεχνών που εξυπηρετεί μεταδευτεροβάθμιας εκπαιδευτικές ανάγκες. Βρίσκεται σε Thomasville, Γεωργία ΗΠΑ, Τόμας Πανεπιστήμιο παρέχει ποιοτική εκπαίδευση μέσα από ένα δυναμικό περιβάλλον μάθησης. Καινοτόμα μοντέλα για να πλησιάζουν τους μαθητευόμενους από τη φροντίδα καθηγητές και το προσωπικό μας να αλλάξει τη ζωή των μαθητών σε τοπικό, περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο κοινοτήτων μας. Προσφέροντας συγγενούς επιχείρησης, πανεπιστημίου, και μεταπτυχιακούς τίτλους, υψηλότερο στόχος μας είναι να παρέχει μια εκπαιδευτική εμπειρία που ερευνά και αναπτύσσει το πλήρες δυναμικό του κάθε μαθητή. Τόμας Πανεπιστήμιο είναι ένα φιλελεύθερο πανεπιστήμιο τεχνών που σημαίνει εκτός από το πρόγραμμα συγκεκριμένες δεξιότητες και τις γνώσεις που θα αποκτήσει, θα λάβετε επίσης μια ισορροπημένη εκπαίδευση εκπαίδευση να σκέφτονται κριτικά και να επικοινωνούν αποτελεσματικά.

ENGAGE σε δυναμικά περιβάλλοντα μάθησης, όπου αυστηρή πνευματική μελέτες απαιτούν δημιουργικότητα, την πειθαρχία, και την προσωπική ευθύνη.

να είναι εξουσιοδοτημένες από την σχολή και το προσωπικό που εκτιμούν τις δυνατότητες, τις ικανότητες σας, και τη θέληση να πετύχει. πνευματική και προσωπική ανάπτυξη σας είναι η αποστολή μας.

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΩ τη ζωή σας όπως σας προετοιμάσει για μια επιτυχημένη καριέρα και υπεύθυνη ηγεσία σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο και πολύπλοκο κόσμο. Ευέλικτη μαθησιακά περιβάλλοντα περιλαμβάνουν απευθείας σύνδεση, υβριδικών, δορυφορική πανεπιστημιουπόλεις, συμφωνίες μεταφοράς και βολικό προγραμματισμό πορεία.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Thomas University

Το πτυχίο ψυχολογίας μπορεί να επιτευχθεί μέσω μελετών πανεπιστημιούπολη με βάση ή πλήρως σε απευθείας σύνδεση, ή ένας μαθητής μπορεί να αναμίξετε τα μαθήματά τους, παίρν ... [+]

Το πτυχίο ψυχολογίας μπορεί να επιτευχθεί μέσω μελετών πανεπιστημιούπολη με βάση ή πλήρως σε απευθείας σύνδεση, ή ένας μαθητής μπορεί να αναμίξετε τα μαθήματά τους, παίρνοντας λίγο στην πανεπιστημιούπολη και μερικές σε απευθείας σύνδεση. Η αποστολή του προπτυχιακού προγράμματος στην Ψυχολογία είναι να προετοιμάσει τους μαθητές για ένα ευρύ φάσμα των επιλογών σταδιοδρομίας σε υπηρεσίες του ανθρώπου, τη διοίκηση, την ποινική δικαιοσύνη, την υγεία, τις επιχειρήσεις και την εκπαίδευση. Το Τμήμα Ψυχολογίας έχει δύο φοιτητικές οργανώσεις: Psi Τσι είναι το κεφάλαιο TU της Εθνικής Τιμής Κοινωνία Ψυχολογία και το Psych Club, το οποίο ενισχύει το κοινοτικό πνεύμα μεταξύ των μεγαλύτερων εταιριών Ψυχολογία.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Thomasville
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Thomas University

Thomas University

TU

TU

TU

TU

TU