Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Θα μεγαλώσετε, θα πετύχετε και θα εξυπηρετήσετε

Στον ταχύτατα μεταβαλλόμενο κόσμο μας, βομβαρδίζουμε με πληροφορίες και νέες τεχνολογίες.

Οι επιστημονικές ανακαλύψεις προκαλούν τον τρόπο που σκεφτόμαστε.

Οι πολιτιστικές επαναστάσεις επηρεάζουν τον τρόπο που ενεργούμε.

Σας προετοιμάζουμε να μεγαλώσετε, να πετύχετε και να υπηρετήσετε σε αυτό το συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Μέσα από τους στόχους μάθησης και το καινοτόμο κεντρικό πρόγραμμα σπουδών μας, σας ενθαρρύνουμε να ανοίξετε το μυαλό σας και να σκεφτείτε διαφορετικά τον εαυτό σας και τον κόσμο.

Μάθετε στα χέρια εμπειρογνωμόνων που δεν είναι μόνο δάσκαλοι, αλλά μέντορες. Θα ανοίξουν τα μάτια σας σε νέες προοπτικές. Σας διδάσκει να είστε διανοητικά ευέλικτοι. Σας προετοιμάζει να σκεφτείτε κριτικά και να επικοινωνήσετε με σαφήνεια σε διαφορετικούς κλάδους. Σας βοηθά να αναπτύξετε μια ισχυρή αίσθηση του εαυτού σας. Και να σας δώσει μια μεγαλύτερη κατανόηση του κόσμου γύρω σας.

Θα γίνετε ένα πολύ μορφωμένο άτομο πολύτιμο στην αγορά. Θα έχετε τις δεξιότητες που θέλουν οι εργοδότες. Και θα είναι καλά προετοιμασμένοι για μια ζωή του επιτεύγματος, της ηγεσίας και της υπηρεσίας.

Προσφέροντας περισσότερους από 100 κύριους και ανήλικους

Μπορείτε να επιλέξετε από μεγαλύτερες εταιρείες, ανήλικους και διεπιστημονικά προγράμματα σε ένα από τα δύο σχολεία - τη Σχολή Τεχνών και Επιστημών και τη Σχολή Επιχειρήσεων του Sigmund Weis.

Δεν έχει σημασία τι επιλέγετε, θα ζήσετε την εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας εκπαίδευση για την οποία είμαστε γνωστοί. Θα έχετε μικρά μαθήματα, που διδάσκονται από ακαδημαϊκούς και όχι μεταπτυχιακούς βοηθούς, με πολλές ευκαιρίες για hands-on μάθηση.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Susquehanna University

Οι μαθητές της φυσικής μας αμφισβητούνται από ένα μείγμα κλασικής φυσικής και πρωτοποριακές νέες μεθόδους. Προσθέστε σε αυτό μια συμφωνία συνεργασίας 3-2 με το πρόγραμμα ... [+]

Σκεφτείτε τον κόσμο με έναν νέο τρόπο

Και προετοιμαστείτε να το αλλάξετε.

Οι μαθητές της φυσικής μας αμφισβητούνται από ένα μείγμα κλασικής φυσικής και πρωτοποριακές νέες μεθόδους. Προσθέστε σε αυτό μια συμφωνία συνεργασίας 3-2 με το πρόγραμμα μηχανικής του Πανεπιστημίου Columbia, και πραγματικά μπορείτε να τα έχετε όλα στο Susquehanna.

Τα κλασικά μαθήματα φυσικής στον τομέα της μηχανικής, της ηλεκτρικής ενέργειας και του μαγνητισμού, της οπτικής και της ηλεκτρονικής - με επιλεγμένα μαθήματα στην κβαντική περιοχή - σας δίνουν τη θεμελιώδη γνώση για να συνεχίσετε την εκπαίδευσή σας, να κάνετε μια σταδιοδρομία ή να διδάξετε την επόμενη γενιά Einstein. Δεν θα βρείτε αυτό το φάσμα των ειδικοτήτων και των επιλογών σε άλλα σχολεία που είναι τόσο προσωπικά όσο και το Susquehanna.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Selinsgrove
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Susquehanna University

Οι πολυτελείς μάρκες αξίζουν εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια και είναι έτοιμες να αναπτυχθούν ακόμα περισσότερο. Θα κυριαρχήσετε τις μοναδικές στρατηγικές διαχείρισης ... [+]

Βήμα στον κόσμο των πλουσίων και διάσημων

Τα αθλητικά αυτοκίνητα που μετατρέπουν τα κεφάλια, τα πλούσια θέρετρα πέντε αστέρων και τα εμπορικά σήματα μόδας που χαρίζουν στους μεγάλους διάδρομους-μάρκετινγκ και διαχείριση μάρκες πολυτελείας όπως αυτές παίρνουν εξειδικευμένες γνώσεις και εκπαίδευση.

Οι πολυτελείς μάρκες αξίζουν εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια και είναι έτοιμες να αναπτυχθούν ακόμα περισσότερο. Θα κυριαρχήσετε τις μοναδικές στρατηγικές διαχείρισης και μάρκετινγκ που απαιτούν σε ένα από τα μοναδικά προπτυχιακά πανεπιστήμια του έθνους για να προσφέρουν ένα πτυχίο μάρκετινγκ πολυτελείας και διαχείρισης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Selinsgrove
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Τεχνών (BA)

Susquehanna University

Η διδασκαλία δεξιοτήτων επικοινωνίας είναι το επίκεντρο όλων των προγραμμάτων του τμήματος, είτε πρόκειται για επικοινωνία μέσω ειδησεογραφικού δελτίου, δελτίου τύπου, ισ ... [+]

Η διδασκαλία δεξιοτήτων επικοινωνίας είναι το επίκεντρο όλων των προγραμμάτων του τμήματος, είτε πρόκειται για επικοινωνία μέσω ειδησεογραφικού δελτίου, δελτίου τύπου, ιστοτόπου, τηλεόρασης ή πρόσωπο με πρόσωπο.

Προσφέρουμε τρεις εντάσεις με επτά κομμάτια. Όποια περιοχή επικοινωνίας σας ενδιαφέρει, σας έχουμε καλύψει.

Κύριοι

Διαφήμιση

Αίτηση για Λίστα Ελέγχου Εισαγωγής... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Selinsgrove
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά