St. Ambrose University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το St. Ambrose University

Μια δυναμική ζωή πανεπιστημιούπολης

Προσφέρουμε περισσότερες από 60 μεγάλες εταιρείες με την ευελιξία να αναμιγνύετε μεγαλύτερες εταιρείες, ανηλίκους και μαθήματα επιλογής για να ταιριάξετε τα ενδιαφέροντά σας. Επιπλέον, η πνευματική μας κοινότητα είναι γνωστή για τον αθλητισμό, τα ειδικά γεγονότα και τις εξαιρετικές αίθουσες διαμονής.

Οι φοιτητές του ΟΣΕ εμπνέονται από την καθολική πνευματική παράδοση και τη δέσμευσή μας στην κοινωνική δικαιοσύνη. Στην πραγματικότητα, προσφέρονται εθελοντικά χιλιάδες ώρες υπηρεσίας κάθε χρόνο - και πάνω από 150.000 ώρες τον περασμένο χρόνο μόνο!

Με μια ματιά

Βρισκόταν 26η (γραβάτα) από την US News

Σε άλλες κατηγορίες, US News

η τοποθεσία μας

Ακριβώς στη μέση οπουδήποτε θέλετε να πάτε!

St. Ambrose University βρίσκεται στο Davenport της Αϊόβα, μέρος της Quad Cities, μιας μη-πολιτειακής περιοχής (Iowa and Illinois) που βρίσκεται στο μοναδικό κύριο τμήμα του ποταμού του Μισισιπή, το οποίο εκτείνεται από τα ανατολικά προς τα δυτικά.

Γιατί SAU

Βρείτε τον μεγαλύτερο σκοπό σας στη ζωή στο St. Ambrose University

Μερικοί φοιτητές προτιμούν να χαθούν στο πλήθος σε μεγάλα πανεπιστήμια. Όντας ένα άτομο σε μια θάλασσα προσώπων, μπορεί να βγουν έξω στον κόσμο χωρίς να ξέρουν ποιοι είναι ή ποια είναι η ζωή.

Αλλά είστε διαφορετικοί. Θέλετε μια ποιοτική εκπαίδευση σε ένα μικρότερο σχολείο όπου οι καθηγητές σας σας γνωρίζουν με το όνομα, όπου μπορείτε να διεξάγετε έρευνα κατά το πρώτο έτος και όπου η πίστη και η αφοσίωσή σας στην εξυπηρέτηση άλλων προσφέρουν εσάς και τους φίλους σας με μεγαλύτερο σκοπό στη ζωή. Αν είστε φοιτητής αυτού του είδους, θέλουμε να σας γνωρίσουμε!

Οι ακαδημαϊκοί πόροι μιας κρατικής σχολής, η φιλικότητα ενός μικρού κολλεγίου

Αποκτήστε το καλύτερο και των δύο κόσμων

Ο Άγιος Αμβρόσιος προσφέρει δεκάδες μεγαλύτερες εταιρείες και τους ίδιους κορυφαίους ακαδημαϊκούς που βρέθηκαν σε μεγαλύτερα πανεπιστήμια και κολλέγια στην Αϊόβα. Στην πραγματικότητα, οι ακαδημαϊκές ευκαιρίες στο Ambrose - πρακτική άσκηση, έρευνα, πρακτική μάθηση - πηγαίνουν πέρα ​​από και πέρα ​​από πολλούς από τους κρατικούς και ιδιωτικούς σχολικούς ανταγωνιστές μας.

Αλλά αυτό που μας ξεχωρίζει είναι τα μικρά μας μεγέθη τάξης και οι προσιτοί καθηγητές που σας γνωρίζουν και είναι αφιερωμένοι στην εκπαίδευσή σας, παρέχοντάς σας ευκαιρίες που δεν μπορείτε να λάβετε σε άλλα κολέγια στις πόλεις Quad Cities ή αλλού.

Αμβροσιακές αξίες είναι το ίδρυμα για την οικοδόμηση της επιτυχίας

Το SAU είναι το κατάλληλο για εσάς

Οι αμβροσιακές μας αξίες της ακαδημαϊκής αριστείας και της αφοσίωσής μας στις φιλελεύθερες τέχνες, την κοινωνική δικαιοσύνη και την κοινωνική εξυπηρέτηση αποτελούν τη βάση για την επιτυχία σας ως φοιτητή, την καριέρα σας και για να καταστεί ο κόσμος μια καλύτερη θέση.

130 χρόνια ισχυρή

Συνεχίζουμε να ευδοκιμούμε και μπορείτε επίσης.

Από την ίδρυσή του, ο Άγιος Αμβρόσιος υποδέχθηκε τους φοιτητές από όλες τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, τα εθνοτικά υπόβαθρα και τις οικονομικές περιστάσεις - μια ανοιχτότητα ασυνήθιστη για τα καθολικά σχολεία εκείνης της εποχής.

Αυτή η έμφαση στα προγράμματα προετοιμασίας σταδιοδρομίας που διδάσκονται στο πλαίσιο των παραδόσεων των καθολικών και των φιλελεύθερων τεχνών, παρέμεινε κεντρική στο θεσμό μέχρι σήμερα. Καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου, οι παραδόσεις, όπως οι στενές σχέσεις μεταξύ διδασκόντων και φοιτητών και η προσωπική προσοχή στους στόχους των σπουδαστών, η ασφάλεια, η αφοσίωση στην υπηρεσία και η καθολική ταυτότητα, ριζώθηκαν και ζουν σήμερα.

Η πανεπιστημιούπολη έχει αυξηθεί αξιοσημείωτα τις τελευταίες δεκαετίες και μαζί της οι υπηρεσίες και η υποστήριξη για να εξασφαλιστεί ότι οι σπουδαστές, οι καθηγητές και το προσωπικό μας έχουν το καλύτερο περιβάλλον για να μάθουν, να ζήσουν και να εργαστούν. Το έργο και η δέσμευσή μας για την αριστεία στην εκπαίδευση συνεχίζονται.

Συμμετοχή σε μια κοινότητα διαφόρων εκπαιδευομένων

Αποστολή

St. Ambrose University - ανεξάρτητο, επισκοπικό και καθολικό - δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές του να αναπτύξουν πνευματικά, ηθικά, κοινωνικά, καλλιτεχνικά και σωματικά, να εμπλουτίσουν τη ζωή τους και τις ζωές των άλλων.

Οραμα

Ο Άγιος Αμβρόσιος θα αναγνωριστεί ως ηγετικό πανεπιστημιακό πανεπιστήμιο που έχει ρίζες στην επισκοπική κληρονομιά και την Καθολική πνευματική παράδοση. Οι Ambrosians δεσμεύονται για την ακαδημαϊκή αριστεία, τις φιλελεύθερες τέχνες, την κοινωνική δικαιοσύνη και την υπηρεσία.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη BAs » Όψη BScs » Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Bachelor of Science στη Βιομηχανική Μηχανική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 - 8 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Davenport +1 περισσότερα

Είτε θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο της κατασκευής, να αυξήσετε την ποιότητα των προϊόντων για τους καταναλωτές ή την ασφάλεια των εργαζομένων ή να επιβλέψετε τις βελτιώσεις στο εργοτάξιο, ο St. Ambrose έχει ένα πρόγραμμα που οδηγεί στους στόχους σας και πολλά άλλα. [+]

Είτε θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο της κατασκευής, να αυξήσετε την ποιότητα των προϊόντων για τους καταναλωτές ή την ασφάλεια των εργαζομένων ή να επιβλέψετε τις βελτιώσεις στο εργοτάξιο, ο St. Ambrose έχει ένα πρόγραμμα που οδηγεί στους στόχους σας και πολλά άλλα.

Οι αποφοίτητές μας εργάζονται σε ExxonMobil, Ford Motor Company, Genesis Health System, NASA, Boeing Charleston, Deere

Ambrose ΠλεονεκτήματαΕκτεταμένη εμπειρία έρευνας και σχεδίασηςΕπικέντρωση σε εσάςΔιαπιστευμένο Πρόγραμμα... [-]

Bachelor of Science στη Μηχανολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 - 8 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Davenport +1 περισσότερα

Εάν ο στόχος σας είναι να προωθήσετε τον ενεργειακό τομέα, να σχεδιάσετε δημόσια συστήματα ύδρευσης ή να επιβλέπετε την κατασκευή εξοπλισμού και προϊόντων, το St. Ambrose University διαθέτει ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας. [+]

Εάν ο στόχος σας είναι να προωθήσετε τον ενεργειακό τομέα, να σχεδιάσετε δημόσια συστήματα ύδρευσης ή να επιβλέπετε την κατασκευή εξοπλισμού και προϊόντων, το St. Ambrose University διαθέτει ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας.

Οι αποφοίτητές μας εργάζονται σε Accenture, ExxonMobil, Genesis Health System, Boeing Charleston, Deere

Ambrose ΠλεονεκτήματαΕκτεταμένη έρευνα για τα χέριαΕξαιρετικές εγκαταστάσεις LabΠροσωπική Προσοχή: Επικέντρωση σε εσάς... [-]

Bachelor of Science στην Επιστήμη των Δεδομένων και Analytics

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Davenport

Αν σας αρέσει να εργάζεστε και να χειρίζεστε αριθμούς, να αναλύετε τα αποτελέσματα και να βοηθάτε τους άλλους να κατανοήσουν πώς μπορούν να λειτουργήσουν τα δεδομένα, ένα πτυχίο στο Data Science και Analytics από το St. Ambrose University θα σας προετοιμάσει για μια καριέρα υψηλής ζήτησης που ταιριάζει με τους στόχους σας. [+]

Αν σας αρέσει να εργάζεστε και να χειρίζεστε αριθμούς, να αναλύετε τα αποτελέσματα και να βοηθάτε τους άλλους να κατανοήσουν πώς μπορούν να λειτουργήσουν τα δεδομένα, ένα πτυχίο στο Data Science και Analytics από το St. Ambrose University θα σας προετοιμάσει για μια καριέρα υψηλής ζήτησης που ταιριάζει με τους στόχους σας.

Ambrose ΠλεονεκτήματαΠρακτικές σε κορυφαίες εθνικές εταιρείεςΜικρά μεγέθη τάξεωνΜάθετε πρακτικές δεοντολογικού χαρακτήραΤι θα μάθω;... [-]

Bachelor of Science στην Πληροφορική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Davenport

Πιστεύετε ότι τα προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών βελτιώνουν τη ζωή, τη λειτουργία των οργανισμών και τη διαχείριση των πόρων. Και, θέλετε να έχετε ένα χέρι στην τεχνολογική πρόοδο. Είτε θέλετε να σχεδιάσετε εφαρμογές για κινητά είτε για λύσεις επιχειρησιακού λογισμικού, το SAU μπορεί να σας προετοιμάσει για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στον τομέα της πληροφορικής. [+]

Πιστεύετε ότι τα προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών βελτιώνουν τη ζωή, τη λειτουργία των οργανισμών και τη διαχείριση των πόρων. Και, θέλετε να έχετε ένα χέρι στην τεχνολογική πρόοδο. Είτε θέλετε να σχεδιάσετε εφαρμογές για κινητά είτε για λύσεις επιχειρησιακού λογισμικού, το SAU μπορεί να σας προετοιμάσει για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στον τομέα της πληροφορικής.

Οι αποφοίτητές μας εργάζονται στην Apple Inc., την Carleton Life Support, την Google, την HNI Corporation και την Southern Imperial Inc., και πολλά άλλα.... [-]


Πτυχίο Τεχνών (BA)

Bachelor of Arts στη Διοίκηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Davenport

Εάν ο στόχος σας είναι να ξεκινήσετε μια μικρή επιχείρηση, να διαχειριστείτε μια αλυσίδα λιανικής πώλησης ή να οδηγήσετε ομάδες σε μια πολυεθνική εταιρεία Fortune 500, ο St. Ambrose διαθέτει ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας. [+]

Εάν ο στόχος σας είναι να ξεκινήσετε μια μικρή επιχείρηση, να διαχειριστείτε μια αλυσίδα λιανικής πώλησης ή να οδηγήσετε ομάδες σε μια πολυεθνική εταιρεία Fortune 500, ο St. Ambrose διαθέτει ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας.

Οι απόφοιτοί μας εργάζονται στον Charles Schwab, την ενοικίαση αυτοκινήτων για επιχειρήσεις, τη Northwestern Mutual, τις TAG Communications και πολλούς άλλους.... [-]


Επικοινωνία

Διεύθυνση 518 W. Locust Street Davenport, IA 52803
Davenport, Iowa, Ηνωμένες Πολιτείες