St. Ambrose University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

130 χρόνια ισχυρή

Πάντα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε, και μπορείτε, επίσης.

Από την ίδρυσή του, ο Άγιος Αμβρόσιος υποδέχθηκε τους φοιτητές από όλες τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, τα εθνοτικά υπόβαθρα και τις οικονομικές περιστάσεις - μια ανοιχτότητα ασυνήθιστη για τα καθολικά σχολεία εκείνης της εποχής.

Αυτή η έμφαση στα προγράμματα προετοιμασίας σταδιοδρομίας που διδάσκονται στο πλαίσιο των παραδόσεων των καθολικών και των φιλελεύθερων τεχνών, παρέμεινε κεντρική στο θεσμό μέχρι σήμερα. Καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου, οι παραδόσεις, όπως οι στενές σχέσεις μεταξύ διδασκόντων και φοιτητών και η προσωπική προσοχή στους στόχους των σπουδαστών, η ασφάλεια, η αφοσίωση στην υπηρεσία και η καθολική ταυτότητα, ριζώθηκαν και ζουν σήμερα.

Η πανεπιστημιούπολη έχει αυξηθεί αξιοσημείωτα τις τελευταίες δεκαετίες και μαζί της οι υπηρεσίες και η υποστήριξη για να εξασφαλιστεί ότι οι σπουδαστές, η σχολή και το προσωπικό μας έχουν το καλύτερο περιβάλλον για να μάθουν, να ζήσουν και να εργαστούν. Το έργο και η δέσμευσή μας για την αριστεία στην εκπαίδευση συνεχίζονται.

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ

Οι σπουδαστές μας συνήθως δίνουν πάνω από 100.000 ώρες υπηρεσίας κάθε χρόνο για εθελοντικά προγράμματα εδώ και σε όλο τον κόσμο.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΜΠΟΥ

Προσφέρουμε περισσότερες από 60 μεγάλες εταιρείες με την ευελιξία να αναμιγνύετε μεγαλύτερες εταιρείες, ανηλίκους και μαθήματα επιλογής για να ταιριάξετε τα ενδιαφέροντά σας. Επιπλέον, η πνευματική μας κοινότητα είναι γνωστή για τον αθλητισμό, τα ειδικά γεγονότα και τις εξαιρετικές αίθουσες διαμονής.

Οι φοιτητές του ΟΣΕ εμπνέονται από την καθολική πνευματική παράδοση και τη δέσμευσή μας στην κοινωνική δικαιοσύνη. Στην πραγματικότητα, προσφέρονται εθελοντικά χιλιάδες ώρες υπηρεσίας κάθε χρόνο - και πάνω από 150.000 ώρες τον περασμένο χρόνο μόνο!

Εργασία με σας για να αναπτύξετε ένα σχέδιο που ικανοποιεί τις ανάγκες σας

  • Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ

St. Ambrose University δεσμεύεται να βοηθήσει τους φοιτητές από όλα τα οικονομικά περιβάλλοντα να επιτύχουν τα όνειρά τους για να αποκτήσουν ποιοτική εκπαίδευση. Πολλές οικογένειες πιστεύουν ότι δεν θα τύχουν οικονομικής βοήθειας, αλλά σχεδόν το 90% των προπτυχιακών φοιτητών St. Ambrose λαμβάνουν οικονομική βοήθεια.

  • ΙΣΤΟΡΙΑ

St. Ambrose University έχει προχωρήσει πολύ από το 188 όταν ξεκίνησε ως σεμινάριο και σχολή εμπορίου για νέους άνδρες. Μάθετε πώς έγινε το σχολείο σήμερα.

  • ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΕΣ

St. Ambrose University έχει τις ρίζες του στην καθολική πνευματική παράδοση και μας κοσμούν και βασιζόμαστε στην ισχυρή καθολική μας ταυτότητα σε σχέση με τη μητρόπολη Davenport.

  • ΑΞΙΕΣ

Ως καθολικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, το St. Ambrose University ενσωματώνει την παράδοση πίστης μας μέσω της διδασκαλίας, της μάθησης, της υποτροφίας, της υπηρεσίας, του ανοίγματος σε εκείνους άλλων παραδόσεων πίστης και της επιδίωξης της δικαιοσύνης και της ειρήνης.

  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Προωθούμε την εκπαιδευτική, πολιτισμική και κοινωνική σας ανάπτυξη, συνεργαζόμενος σε διαπολιτισμικά γεγονότα και δραστηριότητες που αφορούν την πανεπιστημιούπολη και σας προετοιμάζουν να γίνετε παραγωγικός πολίτης σε έναν διαφορετικό κόσμο.

  • ΣΤΟΧΟΙ

Ναι, έχουμε μια υπερήφανη ιστορία και παράδοση. Αλλά έχουμε και ένα ισχυρό όραμα για το μέλλον. Το Στρατηγικό μας Σχέδιο ενσωματώνει τρεις πρωτοβουλίες που θα μας οδηγήσουν στο να γίνει ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο της Μέσης Ανατολής τα επόμενα τρία με πέντε χρόνια.

Γιατί SAU

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΑΣ ΣΚΟΠΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΤΟ St. Ambrose University

Μερικοί φοιτητές προτιμούν να χαθούν στο πλήθος σε μεγάλα πανεπιστήμια. Όντας ένα άτομο σε μια θάλασσα προσώπων, μπορεί να βγουν έξω στον κόσμο χωρίς να ξέρουν ποιοι είναι ή ποια είναι η ζωή.

Αλλά είστε διαφορετικοί. Θέλετε μια ποιοτική εκπαίδευση σε ένα μικρότερο σχολείο όπου οι καθηγητές σας σας γνωρίζουν με το όνομα, όπου μπορείτε να διεξάγετε έρευνα κατά το πρώτο έτος και όπου η πίστη και η αφοσίωσή σας στην εξυπηρέτηση άλλων προσφέρουν εσάς και τους φίλους σας με μεγαλύτερο σκοπό στη ζωή. Αν είστε φοιτητής αυτού του είδους, θέλουμε να σας γνωρίσουμε!

Οι ακαδημαϊκοί πόροι μιας κρατικής σχολής, η φιλικότητα ενός μικρού κολλεγίου - Αποκτήστε το καλύτερο και των δύο κόσμων
Ο Άγιος Αμβρόσιος προσφέρει δεκάδες μεγαλύτερες εταιρείες και τους ίδιους κορυφαίους ακαδημαϊκούς που βρέθηκαν σε μεγαλύτερα πανεπιστήμια και κολέγια στην Αϊόβα. Στην πραγματικότητα, οι ακαδημαϊκές ευκαιρίες στο Ambrose - πρακτική εξάσκηση, έρευνα, πρακτική μάθηση - πηγαίνουν πέρα ​​από και πέρα ​​από πολλούς από τους κρατικούς και ιδιωτικούς σχολικούς μας ανταγωνιστές.

Αλλά αυτό που μας ξεχωρίζει είναι τα μικρά μας μεγέθη τάξης και οι προσιτοί καθηγητές που σας γνωρίζουν και είναι αφιερωμένοι στην εκπαίδευσή σας, παρέχοντάς σας ευκαιρίες που δεν μπορείτε να λάβετε σε άλλα κολέγια στις πόλεις Quad Cities ή αλλού.
Οι Αμβροσιακές Αξίες είναι το Ίδρυμα για την επιτυχία της οικοδόμησης - ΟΑΕ είναι το κατάλληλο για εσάς
Οι αμβροσιακές μας αξίες της ακαδημαϊκής αριστείας και της αφοσίωσής μας στις φιλελεύθερες τέχνες, την κοινωνική δικαιοσύνη και την κοινωνική εξυπηρέτηση αποτελούν τη βάση για την επιτυχία σας ως φοιτητή, την καριέρα σας και για να καταστεί ο κόσμος μια καλύτερη θέση.

Διαπίστευση

St. Ambrose University .

St. Ambrose University είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή Ανώτερης Εκμάθησης (www.hlcommission.org, 800 / 621-7440, 230 South LaSalle Street, Suite 7-500, Chicago, IL 60604, info@hlcommission.org)
Η Επιτροπή Ανώτατης Εκμάθησης (HLC) είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία που ιδρύθηκε το 1895 ως ένας από τους έξι περιφερειακούς θεσμικούς διαπίστευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η HLC πιστοποιεί τα μεταδευτεροβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα στην περιοχή της Βόρειας Κεντρικής, τα οποία περιλαμβάνουν τις εξής 19 πολιτείες: Αριζόνα, Αρκάνσας, Κολοράντο, Ιλινόις, Ιντιάνα, Αϊόβα, Κάνσας, Μίτσιγκαν, Μινεσότα, Μισσούρι, Νεμπράσκα, Νέο Μεξικό, Βόρεια Ντακότα , Οχάιο, Οκλαχόμα, Νότια Ντακότα, Δυτική Βιρτζίνια, Ουισκόνσιν, Ουαϊόμινγκ. Η Επιτροπή Ανώτατης Εκπαίδευσης αναγνωρίζεται από τον Υπουργό Παιδείας και την Επιτροπή Αναγνώρισης Μεταδευτερεύουσας Διαπίστευσης (CORPA, η οποία συνεχίζεται στο πλαίσιο του Συμβουλίου για τη διαπίστευση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης).
Η Επιτροπή Ανώτατης Εκπαίδευσης εδρεύει στο Σικάγο. Πληροφορίες σχετικά με το σκοπό και τις δραστηριότητές του, καθώς και το καθεστώς του St. Ambrose University με την επιτροπή, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της HLC ή τηλεφωνώντας στα 800 / 621-7440 ή 312 / 263-0456.

η τοποθεσία μας

ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ!

St. Ambrose University βρίσκεται στο Davenport της Αϊόβα, μέρος της Quad Cities, μιας μη-πολιτειακής περιοχής (Iowa and Illinois) που βρίσκεται στο μοναδικό κύριο τμήμα του ποταμού του Μισισιπή, το οποίο εκτείνεται από τα ανατολικά προς τα δυτικά.

  • CAMPUS MAP
  • ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΧΑΡΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Πτυχία » Όψη Health BScs » Όψη Health Bachelor » Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Όψη Μεταπτυχιακά » Όψη MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Πτυχίο Βιομηχανικής Μηχανικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Davenport

Είτε θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο της κατασκευής, να αυξήσετε την ποιότητα των προϊόντων για τους καταναλωτές ή την ασφάλεια των εργαζομένων ή να επιβλέψετε τις βελτιώσεις στο εργοτάξιο, ο St. Ambrose έχει ένα πρόγραμμα που οδηγεί στους στόχους σας και πολλά άλλα. [+]

Βιομηχανική μηχανική

Είτε θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο της κατασκευής, να αυξήσετε την ποιότητα των προϊόντων για τους καταναλωτές ή την ασφάλεια των εργαζομένων ή να επιβλέψετε τις βελτιώσεις στο εργοτάξιο, ο St. Ambrose έχει ένα πρόγραμμα που οδηγεί στους στόχους σας και πολλά άλλα.

Οι αποφοίτητές μας εργάζονται σε ExxonMobil, Ford Motor Company, Genesis Health System, NASA, Boeing Charleston, Deere

Ambrose ΠλεονεκτήματαΕκτεταμένη εμπειρία έρευνας και σχεδίασηςΕπικέντρωση σε εσάςΔιαπιστευμένο Πρόγραμμα... [-]

Πτυχίο Διεθνών Επιχειρήσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Davenport

Είστε ο ίδιος ο ίδιος που καθοδηγεί μια εταιρική επέκταση στην Ασία ή βοηθώντας μια τοπική επιχείρηση να εισέλθει στη διεθνή αγορά; Αν σας αρέσει να εξερευνάτε πολιτισμούς, να διαχειρίζεστε άλλους και να έχετε ένα στρατηγικό μυαλό για τις επιχειρήσεις, ο St. Ambrose έχει το τέλειο πρόγραμμα για να εκπληρώσει τους στόχους σας. [+]

Διεθνής επιχείρηση

Είστε ο ίδιος ο ίδιος που καθοδηγεί μια εταιρική επέκταση στην Ασία ή βοηθώντας μια τοπική επιχείρηση να εισέλθει στη διεθνή αγορά; Αν σας αρέσει να εξερευνάτε πολιτισμούς, να διαχειρίζεστε άλλους και να έχετε ένα στρατηγικό μυαλό για τις επιχειρήσεις, ο St. Ambrose έχει το τέλειο πρόγραμμα για να εκπληρώσει τους στόχους σας.

Οι απόφοιτοί μας εργάζονται στην John Deere Construction Forestry Division, στο Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, στη Rockwell International, στην Εκπαίδευση Καριέρας και στη Walt Disney World.... [-]


Πτυχίο Μηχανολογίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Davenport

Εάν ο στόχος σας είναι να προωθήσετε τον ενεργειακό τομέα, να σχεδιάσετε δημόσια συστήματα ύδρευσης ή να επιβλέπετε την κατασκευή εξοπλισμού και προϊόντων, το St. Ambrose University διαθέτει ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας. [+]

Μηχανολογία

Εάν ο στόχος σας είναι να προωθήσετε τον ενεργειακό τομέα, να σχεδιάσετε δημόσια συστήματα ύδρευσης ή να επιβλέπετε την κατασκευή εξοπλισμού και προϊόντων, το St. Ambrose University διαθέτει ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας.

Οι αποφοίτητές μας εργάζονται σε Accenture, ExxonMobil, Genesis Health System, Boeing Charleston, Deere

Ambrose ΠλεονεκτήματαΕκτεταμένη έρευνα για τα χέριαΕξαιρετικές εγκαταστάσεις LabΠροσωπική Προσοχή: Επικέντρωση σε εσάς... [-]

Πτυχίο Πληροφορικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Davenport

Πιστεύετε ότι τα προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών βελτιώνουν τη ζωή, τη λειτουργία των οργανισμών και τη διαχείριση των πόρων. Και, θέλετε να έχετε ένα χέρι στην τεχνολογική πρόοδο. Είτε θέλετε να σχεδιάσετε εφαρμογές για κινητά είτε για λύσεις επιχειρησιακού λογισμικού, το SAU μπορεί να σας προετοιμάσει για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στον τομέα της πληροφορικής. [+]

Επιστήμη των υπολογιστών

Πιστεύετε ότι τα προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών βελτιώνουν τη ζωή, τη λειτουργία των οργανισμών και τη διαχείριση των πόρων. Και, θέλετε να έχετε ένα χέρι στην τεχνολογική πρόοδο. Είτε θέλετε να σχεδιάσετε εφαρμογές για κινητά είτε για λύσεις επιχειρησιακού λογισμικού, το SAU μπορεί να σας προετοιμάσει για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στον τομέα της πληροφορικής.... [-]