Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

St. Ambrose University

Μια δυναμική ζωή πανεπιστημιούπολης

Προσφέρουμε περισσότερες από 60 μεγάλες εταιρείες με την ευελιξία να αναμιγνύετε μεγαλύτερες εταιρείες, ανηλίκους και μαθήματα επιλογής για να ταιριάξετε τα ενδιαφέροντά σας. Επιπλέον, η πνευματική μας κοινότητα είναι γνωστή για τον αθλητισμό, τα ειδικά γεγονότα και τις εξαιρετικές αίθουσες διαμονής.

Οι φοιτητές του ΟΣΕ εμπνέονται από την καθολική πνευματική παράδοση και τη δέσμευσή μας στην κοινωνική δικαιοσύνη. Στην πραγματικότητα, προσφέρονται εθελοντικά χιλιάδες ώρες υπηρεσίας κάθε χρόνο - και πάνω από 150.000 ώρες τον περασμένο χρόνο μόνο!

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Το SAU κατέλαβε την 5η θέση στην έρευνα του College Consensus (2018) για τα καλύτερα κολέγια και πανεπιστήμια στην Αϊόβα και 13η στην κατηγορία Best Regional Universities-Midwest, με βάση τις μέσες δημοσιευμένες βαθμολογίες και τις αξιολογήσεις σπουδαστών. Βρισκόταν 38η (γραβάτα) από την US News

ΤΟ LOCATON ΜΑΣ

Ακριβώς στη μέση οπουδήποτε θέλετε να πάτε!

St. Ambrose University βρίσκεται στο Davenport της Αϊόβα, μέρος της Quad Cities, μιας μη-πολιτειακής περιοχής (Iowa and Illinois) που βρίσκεται στο μοναδικό κύριο τμήμα του ποταμού του Μισισιπή, το οποίο εκτείνεται από τα ανατολικά προς τα δυτικά.

Γιατί SAU

Βρείτε τον μεγαλύτερο σκοπό σας στη ζωή στο St. Ambrose University

Μερικοί φοιτητές προτιμούν να χαθούν στο πλήθος σε μεγάλα πανεπιστήμια. Όντας ένα άτομο σε μια θάλασσα προσώπων, μπορεί να βγουν έξω στον κόσμο χωρίς να ξέρουν ποιοι είναι ή ποια είναι η ζωή.

Αλλά είστε διαφορετικοί. Θέλετε μια ποιοτική εκπαίδευση σε ένα μικρότερο σχολείο όπου οι καθηγητές σας σας γνωρίζουν με το όνομα, όπου μπορείτε να διεξάγετε έρευνα κατά το πρώτο έτος και όπου η πίστη και η αφοσίωσή σας στην εξυπηρέτηση άλλων προσφέρουν εσάς και τους φίλους σας με μεγαλύτερο σκοπό στη ζωή. Αν είστε φοιτητής αυτού του είδους, θέλουμε να σας γνωρίσουμε!

Οι ακαδημαϊκοί πόροι μιας κρατικής σχολής, η φιλικότητα ενός μικρού κολλεγίου

Αποκτήστε το καλύτερο και των δύο κόσμων

Ο Άγιος Αμβρόσιος προσφέρει δεκάδες μεγαλύτερες εταιρείες και τους ίδιους κορυφαίους ακαδημαϊκούς που βρέθηκαν σε μεγαλύτερα πανεπιστήμια και κολλέγια στην Αϊόβα. Στην πραγματικότητα, οι ακαδημαϊκές ευκαιρίες στο Ambrose - πρακτική άσκηση, έρευνα, πρακτική μάθηση - πηγαίνουν πέρα ​​από και πέρα ​​από πολλούς από τους κρατικούς και ιδιωτικούς σχολικούς ανταγωνιστές μας.

Αλλά αυτό που μας ξεχωρίζει είναι τα μικρά μας μεγέθη τάξης και οι προσιτοί καθηγητές που σας γνωρίζουν και είναι αφιερωμένοι στην εκπαίδευσή σας, παρέχοντάς σας ευκαιρίες που δεν μπορείτε να λάβετε σε άλλα κολέγια στις πόλεις Quad Cities ή αλλού.

Αμβροσιακές αξίες είναι το ίδρυμα για την οικοδόμηση της επιτυχίας

Το SAU είναι το κατάλληλο για εσάς

Οι αμβροσιακές μας αξίες της ακαδημαϊκής αριστείας και της αφοσίωσής μας στις φιλελεύθερες τέχνες, την κοινωνική δικαιοσύνη και την κοινωνική εξυπηρέτηση αποτελούν τη βάση για την επιτυχία σας ως φοιτητή, την καριέρα σας και για να καταστεί ο κόσμος μια καλύτερη θέση.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΟΥ;

Το SAU College of Business έχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης για να σας προσφέρει ποιοτική πρακτική, εμπορεύσιμη εμπειρία. Οι φοιτητές της διοίκησης έχουν συμμετάσχει σε πολλές περιφερειακές και εθνικές εταιρείες, όπως το Rock Island Arsenal, η MidAmerican Energy και το Deere

Οι μαθητές μας μπορούν επίσης να εφαρμόσουν τη μάθησή τους σε πραγματικά έργα, τα οποία σας επιτρέπουν να μάθετε και να συμβάλλετε στην κοινότητα Quad Cities.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ;

Οι επαγγελματίες της διαχείρισης μπορούν να εισέλθουν σε πολλούς τομείς σταδιοδρομίας, όπως μάρκετινγκ, οικονομικά, ταξιδιωτικά, τραπεζικά, ψυχαγωγικά και άλλα. Αρκετοί από τους αποφοίτους μας έχουν ενώσει την οικογενειακή τους επιχείρηση.

Οι δεξιότητές σας αποτιμώνται επίσης από εταιρείες που επικεντρώνονται στο λιανικό εμπόριο, στη φιλοξενία, στον τραπεζικό τομέα, στην κατασκευή, στη μεταφορά και στην ψυχαγωγία.

Οι απόφοιτοι μας μιλούν συχνά για την ποιότητα και την αξία μιας εκπαίδευσης του Αγίου Αμβροσίου.

Μια πρόσφατη έρευνα των αποφοίτων του SAU College of Business διαπίστωσε ότι το 97% απασχολείται με πλήρη ή μερική απασχόληση, στο μεταπτυχιακό σχολείο, συνεχίζοντας την εκπαίδευσή τους ή δεν αναζητούσε τότε απασχόληση.

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

  • Wes Erickson '12, '14 Ο MOL σκέφτηκε ότι θα έμπαινε στις ένοπλες δυνάμεις, αλλά βρήκε το πάθος του στη διαχείριση και το μάρκετινγκ. Παρόλο που πέτυχε ανήλικους σε αυτές τις περιοχές, οι γνώσεις και τα ενδιαφέροντά του - καθώς και η καθοδήγηση από τους αγαπημένους καθηγητές του Wes - τον ώθησαν σε ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Οργανωτική Ηγεσία στο SAU. Ως Διευθυντής Έργου στο Γραφείο Διαχείρισης Επιχειρησιακών Προγραμμάτων της UnityPoint Health, ο Wes επιτυγχάνει στη δουλειά του την πολύ στρογγυλή και πολυεπιστημονική εκπαίδευση που απέκτησε στο Ambrose.
  • Ο Elijah Grant IV '15 διδάσκει διπλωματικά στη διαχείριση και το μάρκετινγκ και τώρα διαχειρίζεται τη δική του εταιρεία μέσων μαζικής ενημέρωσης, την Grant Media στο Davenport. Γνωρίζοντας πώς να επηρεάσει την αλλαγή και να εμπνεύσει τους ανθρώπους ήταν αυτό που έλαβε ο Ηλίας από τον Άγιο Αμβρόσιο. "Οι ευκαιρίες ηγεσίας στην πανεπιστημιούπολη έκαναν τον καιρό μου στο St. Ambrose αξίζει τον κόπο. Όντας σε αυτούς τους ηγέτες, ένας φοιτητής με προετοίμασε να οδηγήσω έξω από την τάξη και με βοήθησε να μεγαλώσω ως άτομο".

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

St. Ambrose University

Είτε θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο της κατασκευής, να αυξήσετε την ποιότητα των προϊόντων για τους καταναλωτές ή την ασφάλεια των εργαζομένων ή να επιβλέψετε τις βελτιώσει ... [+]

Είτε θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο της κατασκευής, να αυξήσετε την ποιότητα των προϊόντων για τους καταναλωτές ή την ασφάλεια των εργαζομένων ή να επιβλέψετε τις βελτιώσεις στο εργοτάξιο, ο St. Ambrose έχει ένα πρόγραμμα που οδηγεί στους στόχους σας και πολλά άλλα.

Οι αποφοίτητές μας εργάζονται σε ExxonMobil, Ford Motor Company, Genesis Health System, NASA, Boeing Charleston, Deere

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑΤο SAU κατέλαβε την 5η θέση στην έρευνα του College Consensus (2018) για τα καλύτερα κολέγια και πανεπιστήμια στην Αϊόβα και 13η στην κατηγορία Best Regional Universities-Midwest, με βάση τις μέσες δημοσιευμένες βαθμολογίες και τις αξιολογήσεις σπουδαστών. Βρισκόταν 38η (γραβάτα) από την US NewsAmbrose ΠλεονεκτήματαΕκτεταμένη εμπειρία έρευνας και σχεδίασηςΕπικέντρωση σε εσάςΔιαπιστευμένο Πρόγραμμα... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Καναπές
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
4 - 8 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
St. Ambrose University

Εάν ο στόχος σας είναι να προωθήσετε τον ενεργειακό τομέα, να σχεδιάσετε δημόσια συστήματα ύδρευσης ή να επιβλέπετε την κατασκευή εξοπλισμού και προϊόντων, το St. Ambrose ... [+]

Εάν ο στόχος σας είναι να προωθήσετε τον ενεργειακό τομέα, να σχεδιάσετε δημόσια συστήματα ύδρευσης ή να επιβλέπετε την κατασκευή εξοπλισμού και προϊόντων, το St. Ambrose University διαθέτει ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας.

Οι αποφοίτητές μας εργάζονται σε Accenture, ExxonMobil, Genesis Health System, Boeing Charleston, Deere

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑΤο SAU κατέλαβε την 5η θέση στην έρευνα του College Consensus (2018) για τα καλύτερα κολέγια και πανεπιστήμια στην Αϊόβα και 13η στην κατηγορία Best Regional Universities-Midwest, με βάση τις μέσες δημοσιευμένες βαθμολογίες και τις αξιολογήσεις σπουδαστών. Βρισκόταν 38η (γραβάτα) από την US NewsAmbrose ΠλεονεκτήματαΕκτεταμένη έρευνα για τα χέριαΕξαιρετικές εγκαταστάσεις LabΠροσωπική Προσοχή: Επικέντρωση σε εσάς... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Καναπές
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
4 - 8 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
St. Ambrose University

Αν σας αρέσει να εργάζεστε και να χειρίζεστε αριθμούς, να αναλύετε τα αποτελέσματα και να βοηθάτε τους άλλους να κατανοήσουν πώς μπορούν να λειτουργήσουν τα δεδομένα, ένα ... [+]

Αν σας αρέσει να εργάζεστε και να χειρίζεστε αριθμούς, να αναλύετε τα αποτελέσματα και να βοηθάτε τους άλλους να κατανοήσουν πώς μπορούν να λειτουργήσουν τα δεδομένα, ένα πτυχίο στο Data Science και Analytics από το St. Ambrose University θα σας προετοιμάσει για μια καριέρα υψηλής ζήτησης που ταιριάζει με τους στόχους σας.

Ambrose ΠλεονεκτήματαΠρακτικές σε κορυφαίες εθνικές εταιρείεςΜικρά μεγέθη τάξεωνΜάθετε πρακτικές δεοντολογικού χαρακτήρα... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Καναπές
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
St. Ambrose University

Πιστεύετε ότι τα προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών βελτιώνουν τη ζωή, τη λειτουργία των οργανισμών και τη διαχείριση των πόρων. Και, θέλετε να έχετε ένα χέρι στην τεχν ... [+]

Πιστεύετε ότι τα προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών βελτιώνουν τη ζωή, τη λειτουργία των οργανισμών και τη διαχείριση των πόρων. Και, θέλετε να έχετε ένα χέρι στην τεχνολογική πρόοδο. Είτε θέλετε να σχεδιάσετε εφαρμογές για κινητά είτε για λύσεις επιχειρησιακού λογισμικού, το SAU μπορεί να σας προετοιμάσει για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στον τομέα της πληροφορικής.

Οι αποφοίτητές μας εργάζονται στην Apple Inc., την Carleton Life Support, την Google, την HNI Corporation και την Southern Imperial Inc., και πολλά άλλα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Καναπές
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Τεχνών (BA)

St. Ambrose University

Εάν ο στόχος σας είναι να ξεκινήσετε μια μικρή επιχείρηση, να διαχειριστείτε μια αλυσίδα λιανικής πώλησης ή να οδηγήσετε ομάδες σε μια πολυεθνική εταιρεία Fortune 500, ο ... [+]

Εάν ο στόχος σας είναι να ξεκινήσετε μια μικρή επιχείρηση, να διαχειριστείτε μια αλυσίδα λιανικής πώλησης ή να οδηγήσετε ομάδες σε μια πολυεθνική εταιρεία Fortune 500, ο St. Ambrose διαθέτει ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας.

Οι απόφοιτοί μας εργάζονται στον Charles Schwab, την ενοικίαση αυτοκινήτων για επιχειρήσεις, τη Northwestern Mutual, τις TAG Communications και πολλούς άλλους.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Καναπές
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

St. Ambrose University

Address
518 W. Locust Street Davenport, IA 52803
Καναπές, Αϊόβα, Ηνωμένες Πολιτείες