Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σερβίρουμε τον Χριστό με μια βιβλική άποψη του κόσμου σε χριστιανική ατμόσφαιρα

Το SBC είναι το Κολέγιο για εσάς. Πολλοί άνθρωποι έχουν την εσφαλμένη αντίληψη ότι ένα κολέγιο της Βίβλου είναι μόνο για εκείνους με χριστιανικούς επαγγελματικούς χώρους πλήρους απασχόλησης, όπως οι πάστορες. Η αλήθεια είναι ότι ένα κολέγιο της Βίβλου είναι παρόμοιο με πολλούς τρόπους με οποιοδήποτε άλλο κολλέγιο.

aboutCampus.jpg

Το Southeastern προσφέρει ένα εξαίρετο πρόγραμμα διάρκειας δύο ετών για όσους θα ήθελαν να ξεκινήσουν την καριέρα τους στο κολέγιο σε μια χριστιανική ατμόσφαιρα. Αυτοί οι φοιτητές μπορούν στη συνέχεια να μεταφέρουν τις πιστωτικές τους μονάδες σε ανώτερο κολέγιο ή πανεπιστήμιο για να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε έναν πιο εξειδικευμένο τομέα.

Ναι, στα προσφερόμενα μαθήματα, την εμπειρία της πανεπιστημιούπολης και την ακαδημαϊκή αριστεία, ένα κολέγιο της Βίβλου είναι παρόμοιο με οποιοδήποτε άλλο κολέγιο. Ωστόσο, οι τρόποι με τους οποίους είμαστε διαφορετικοί μας διέφεραν από άλλα κολέγια. Ο μικρότερος μαθητικός πληθυσμός, η προσωπική προσοχή, η χριστιανική ατμόσφαιρα μέσα και έξω από την αίθουσα διδασκαλίας και η ευχαρίστηση να είσαι κάποιος ειδικός στην πανεπιστημιούπολη κάνουν την εμπειρία της Νοτιοανατολικής περιόδου να αγαπάς για το υπόλοιπο της ζωής σου.

Δήλωση αποστολής

Ο σκοπός του Southeastern Baptist College είναι να δοξάσει τον Θεό παρέχοντας ποιοτική μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση από μια βιβλική κοσμοθεωρία σε μια χριστιανική ατμόσφαιρα, αναπτύσσοντας με τον τρόπο αυτό τη χριστιανική ανάπτυξη στους μαθητές και προετοιμάζοντάς τους για υπηρεσία στη Βασιλεία του Θεού.

Southeastern Baptist College επιδιώκει να προετοιμάσει άνδρες και γυναίκες στη χριστιανική κοινότητα που εκφράζουν την επιθυμία να συμμετάσχουν σε εκκλησιαστικό επαγγέλμα. Εκπαίδευση παρέχεται στην πανεπιστημιούπολη και μέσω επεκτάσεων για την προετοιμασία των ανθρώπων για υπουργείο στην ποιμαντική, την ιεραποστολική εργασία, τα υπουργεία μουσικής, τη χριστιανική εκπαίδευση και τα υπουργεία νεολαίας. Southeastern Baptist College επιδιώκει επίσης να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους που επιθυμούν να λάβουν τα θεμελιώδη μαθήματα του προγράμματος σπουδών σε ένα πνευματικό ακαδημαϊκό περιβάλλον όπως παρέχεται από το Southeastern Baptist College . Όλα τα μαθήματα διδάσκονται με τέτοιο τρόπο ώστε να ενσωματώνουν την πίστη και τη μάθηση, δίνοντας έτσι τη δέουσα αναγνώριση στον Θεό κάθε αλήθειας.

Southeastern Baptist College επιδιώκει να εξυπηρετήσει τη χριστιανική κοινότητα προσφέροντας περιορισμένο αριθμό μαθημάτων πίστωσης και μη πίστης σε εκείνους που δεν επιλέγουν να ακολουθήσουν ένα δομημένο πρόγραμμα προς ένα συγκεκριμένο πτυχίο, πιστοποιητικό ή δίπλωμα.

Διαπίστευση

Southeastern Baptist College είναι διαπιστευμένο σε κρατικό επίπεδο από την Επιτροπή του Μισισιπή για τη διαπίστευση κολλεγίων (MCCA) και από την Ένωση για τη Βιβλική Ανώτατη Εκπαίδευση (ABHE) (ABHE) σε εθνικό επίπεδο.

Δεσμός

Southeastern Baptist College ανήκει και λειτουργεί από την Baptist Missionary Association του Μισισιπή. Είναι μέλος του Συλλόγου Κολλεγίων του Μισισιπή και επίσης του Συλλόγου για την Βιβλική Ανώτατη Εκπαίδευση (ABHE).

Προσιτότητα

Southeastern Baptist College είναι από τα λιγότερο δαπανηρά ιδιωτικά κολέγια του έθνους. Οι περισσότεροι φοιτητές θεωρούν το κόστος συμμετοχής πολύ ελκυστικό και προσιτό. Μπορεί να οργανωθεί ένα οικονομικό σχέδιο για την κάλυψη των αναγκών σας.

Προσωπική Προσοχή

Οι μικρές τάξεις στο νοτιοανατολικό άκρο επιτρέπουν στους μαθητές να λαμβάνουν προσωπική προσοχή από τα μέλη των διδασκόντων και από το προσωπικό του προσωπικού. Στο νοτιοανατολικό τμήμα όλοι γνωρίζουν όλους τους άλλους σε προσωπική βάση. Θα είσαι κάτι παραπάνω από έναν αριθμό στην πανεπιστημιούπολη μας. Ειδικευόμαστε στη χριστιανική φιλοξενία και την ικανοποίηση των μαθητών.

Φοιτητική ζωή

Οι μαθητές προσφέρονται ευκαιρίες για εξωσχολικές δραστηριότητες, οι οποίες προβλέπουν υποτροφία και προσωπική αλληλεπίδραση μέσω διαφόρων οργανισμών πανεπιστημιουπόλεων. Ορισμένες από αυτές τις οργανώσεις περιλαμβάνουν τη χορωδία των κολεγίων, την Ένωση Βαπτιστών Φοιτητών (ABS), την υπουργική συνδιάσκεψη και το Συμβούλιο Φοιτητικής Κυβέρνησης.

Ένα κλίμα φιλίας και συνεργασίας επικρατεί στην πανεπιστημιούπολη μεταξύ των φοιτητών. Είμαστε μια οικογένεια κολλεγίων. Η ζωή στην κοιτώνα επιτρέπει επίσης στους μαθητές να απολαμβάνουν το χρόνο τους εκτός της αίθουσας.

Τοποθεσία

Southeastern Baptist College βρίσκεται στο όμορφο Laurel του Μισισιπή. Το Laurel βρίσκεται 30 μίλια βόρεια του Hattiesburg. 50 μίλια νότια του Μεριδιανού. 80 μίλια νοτιοανατολικά του Τζάκσον. και 125 μίλια βόρεια της ακτής του Κόλπου.

Για να φτάσετε στο κολλέγιο από το Interstate 59, πάρτε την έξοδο 95B στην 16η Avenue North. Ακολουθήστε την 16η Λεωφόρο Βόρεια (επίσης εθνική οδό 15 N) για 4 1/2 μίλια από το Interstate στο κολλέγιο.

Φοιτητικές πληροφορίες για τους καταναλωτές

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του USDE σχετικά με την πλήρη αποκάλυψη πληροφοριών για τους καταναλωτές, η SBC παρέχει πλήρη ενημέρωση των εν λόγω πληροφοριών σε όλους τους υποψήφιους ή τρέχοντες φοιτητές. Καθώς οι σπουδαστές καταναλωτών και / ή οι υποψήφιοι σπουδαστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις πληροφορίες για να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με αυτό το ίδρυμα Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτούς τους πόρους, κάντε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο στη σελίδα πληροφοριών καταναλωτών του Southeastern Baptist College

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Southeastern Baptist College

Εκτός από τους γενικούς στόχους και τους γενικούς στόχους του προγράμματος, μετά την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, ένα άτομο θα πρέπει να μπορεί να υπερασπιστεί τη θ ... [+]

BACHELOR ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ) (129 ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ AA ΒΙΒΛΟΥ)

Στόχοι του προγράμματος

Εκτός από τους γενικούς στόχους και τους γενικούς στόχους του προγράμματος, μετά την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, ένα άτομο θα πρέπει να είναι σε θέση:

Υπερασπίστε τη θέση ότι η Αγία Γραφή είναι ο εμπνευσμένος Λόγος του Θεού και ένας πλήρης κανόνας πίστης και πρακτικής.Κάντε σημαντική εφαρμογή της βιβλικής αλήθειας στην προσωπική και οικογενειακή ζωή του.Διαβάστε εκτεταμένα στον τομέα της κοσμικής λογοτεχνίας και άλλων μέσων και αντικειμενικά αξιολογήστε αυτό το υλικό υπό το φως των Γραφών.Δείξτε ότι έχει αποκτήσει πλήρη γνώση της Βίβλου, της χριστιανικής διδασκαλίας και της χριστιανικής διακονίας.Παροχή αποδεικτικών στοιχείων ότι έχει επαρκείς γνώσεις στους τομείς της φυσικής και κοινωνικής επιστήμης που απαιτούνται για την επικοινωνία με τη σύγχρονη κοινωνία.Δείξτε ότι έχει αναπτύξει μια χριστιανική φιλοσοφία αποστολών με βάση τις διδασκαλίες της Καινής Διαθήκης για να τον προετοιμάσει για συμμετοχή στην ιεραποστολική επιχείρηση στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.Να παρουσιάσουν επαρκείς γνώσεις για να ερμηνεύσουν τα γεγονότα της ιστορίας, προκειμένου να είναι σίγουροι για μια ακριβή εργασιακή γνώση του πεδίου.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Δάφνη
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Southeastern Baptist College

Εκτός από τους Γενικούς Στόχους και τους ΑΑ στόχους του προγράμματος, ο φοιτητής θα πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξει ότι μπορεί να εφαρμόσει λειτουργικές και θεμελιώδ ... [+]

BACHELOR OF SCIENCE (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ) 129 ΩΡΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ AAΣτόχοι του προγράμματος

Εκτός από τους Γενικούς Στόχους και τους ΑΑ Πρόγραμμα Στόχους, κατά την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, ο φοιτητής θα πρέπει να είναι σε θέση:

Δείξτε ότι μπορεί κανείς να εφαρμόσει λειτουργικές και θεμελιώδεις έννοιες για να σκεφτεί κριτικά και να επιλύσει επιχειρησιακά προβλήματα στα μαθήματα διδασκαλίας (στις αίθουσες διδασκαλίας) και στις κοινωνικές σπουδές (έξω από τις αίθουσες διδασκαλίας).Επιδείξτε την κατανόηση των αλληλεξαρτήσεων μεταξύ των επιχειρηματικών λειτουργιών και διαδικασιών.Δείξτε την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι οικονομικές, νομικές και κανονιστικές, πολιτικές, κοινωνικές, τεχνικές, περιβαλλοντικές και ανταγωνιστικές δυνάμεις (τοπικές, περιφερειακές, παγκόσμιες) επηρεάζουν τις επιχειρήσεις και αντίστροφα.Αναγνωρίστε δεοντολογικά ζητήματα και εφαρμόστε ηθικά πλαίσια για να τα αναλύσετε, στη συνέχεια επιλέξτε και υπερασπιστείτε μια λύση.Δημιουργήστε ποιοτικά επιχειρησιακά έγγραφα που παρουσιάζουν ικανότητες στο περιεχόμενο, την οργάνωση και τη σαφήνεια, καθώς και την ποιότητα.BACHELOR OF SCIENCE (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ) ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ 129 ΩΡΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Ακολουθήστε AA, Business Emphasis, για τα πρώτα δύο χρόνια)ΤΡΙΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Δάφνη
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά