South Carolina State University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά

Νότια Καρολίνα State University έχει διατηρήσει μια κληρονομιά της αριστείας στον τομέα της εκπαίδευσης. Έχουμε το σπίτι γενιές των μελετητών και των ηγετών των επιχειρήσεων, η στρατιωτική θητεία, την κυβέρνηση, τον αθλητισμό, την εκπαίδευση, την ιατρική, την επιστήμη, την τεχνολογία μηχανικής και περισσότερο. Βρίσκεται σε Orangeburg, SC, SC κράτος ιδρύθηκε ως ένα κολέγιο επιχορήγηση εδάφους, με αποστολή την παροχή εκπαίδευσης και της παροχής υπηρεσιών προς τους πολίτες του κράτους. Στο πρώτο αιώνα, SC μέλος ήταν ο ηγέτης στον τομέα της εκπαίδευσης και συνεχίζει να οδηγεί το δρόμο για τον επόμενο αιώνα.

Ιστορία του SC State University

Ιδρύθηκε το 1896 ως του κράτους μοναδικό δημόσιο κολέγιο για το μαύρο για τη νεολαία, τη Νότια Carolina State University έχει διαδραματίσει καίριο ρόλο στην εκπαίδευση των Αφρο-Αμερικανών στο κράτος και έθνος. Ως θεσμός έδαφος-επιχορήγησης, θα παλέψει για να παρέχουν γεωργικά και μηχανική εκπαίδευση σε γενιές των μαύρων νέων. Μέσω του προγράμματος επέκτασης του, έστειλε το αγρόκτημα και το σπίτι επίδειξης μέσα σε αγροτικές κομητείες για την παροχή γνώσεων και πληροφοριών για φτωχές οικογένειες μαύρο αγρόκτημα.

Το Πανεπιστήμιο έχει εκπαιδεύσει βαθμολογίες των δασκάλων για τα δημόσια σχολεία. Παρείχε εκπαίδευση στις επιστήμες, τη λογοτεχνία και την ιστορία. Η στήριξη του Ταμείου Rosenwald και τη Γενική Εκπαίδευση Διοικητικό Συμβούλιο βοήθησε το ίδρυμα επιβιώσει από την κατάθλιψη. Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, η κατάσταση νομοθέτης δημιούργησε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα και νομική σχολή στο νότιο Carolina State University για την πρόληψη της μαύρης την εγγραφή των φοιτητών στο Πανεπιστήμιο των μεταπτυχιακών και νομική εκπαίδευση προγράμματα της Νότιας Καρολίνας. Ο νομοθέτης επίσης αυξηθεί δραματικά τη χρηματοδότηση στο κολέγιο σε μια προσπάθεια να «ξεχωριστό αλλά ίσο» μία πραγματικότητα στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Νότια Καρολίνα. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950 και του 1960 εκατοντάδες SC φοιτητές ΚΡΑΤΟΣ συμμετείχαν σε τοπικές διαδηλώσεις πολιτικά δικαιώματα και συνελήφθησαν. Το 1968 τρεις νεαρούς άνδρες σκοτώθηκαν και 27 τραυματίστηκαν στην πανεπιστημιούπολη από το κράτος αστυνόμους αυτοκινητόδρομο στο Orangeburg σφαγή.

Από το 1966, η SC Κράτους έχει ανοικτή σε λευκό φοιτητές και το διδακτικό προσωπικό, αλλά έχει διατηρήσει σε μεγάλο βαθμό την αποστολή και το χαρακτήρα της ως ιστορικά μαύρο ίδρυμα. Το 1971, η γεωργική πρόγραμμα τερματίστηκε και η εκμετάλλευση κολέγιο είχε μετατραπεί σε κέντρο αναψυχής κοινότητα που αποτελείται από ένα γήπεδο γκολφ, καθώς και το ποδόσφαιρο και το μπέιζμπολ πεδία. Σήμερα υπάρχουν περίπου 5000 φοιτητές με ειδίκευση σε ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων που περιλαμβάνουν βιομηχανία μεταποίησης αγροτικών προϊόντων, τη λογιστική, την τέχνη, τα αγγλικά, και το δράμα, καθώς και merchandising μόδας, τη φυσική, την ψυχολογία και την πολιτική επιστήμη.

Αποστολή

Νότια Καρολίνα State University (SC μέλος) είναι μια ιστορικά Μαύρο δημόσιο 1890 γη-επιχορήγηση ανώτερος ολοκληρωμένη ίδρυμα περίπου 4,500-6,000 φοιτητές. Βρίσκεται σε Orangeburg, Νότια Καρολίνα, SC State University έχει δεσμευτεί να παρέχει οικονομικά προσιτές και προσβάσιμες προγράμματα ποιότητας απολυτηρίου στους τομείς των επιχειρήσεων, εφαρμοσμένη επαγγελματική επιστήμες, μαθηματικά, φυσικές επιστήμες, τη μηχανική, την τεχνολογία της μηχανικής, της εκπαίδευσης, των τεχνών και των ανθρωπιστικών επιστημών. Ένας αριθμός των προγραμμάτων που προσφέρονται στο επίπεδο του πλοιάρχου στη διδασκαλία, κοινωνικές υπηρεσίες και βιομηχανία μεταποίησης αγροτικών προϊόντων, καθώς και οι εκπαιδευτικά προγράμματα ειδικών και διδακτορικό προσφέρονται στην εκπαιδευτική διοίκηση.

SC State University προετοιμάζει υψηλή ειδίκευση, που είναι αρμόδια και κοινωνική ευαισθησία πτυχιούχους να τους δοθεί η δυνατότητα να εργαστούν και να ζήσουν παραγωγικά σε μια δυναμική, παγκόσμια κοινωνία. Μέσα από την τεχνολογία και τις παραδοσιακές μεθόδους διδασκαλίας και της μάθησης, της έρευνας και της παροχής υπηρεσιών, το Πανεπιστήμιο βελτιώνει την ποιότητα της ζωής των πολιτών και συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη του κράτους και του έθνους.

(Αυτή η δήλωση αποστολής εγκρίθηκε από την Επιτροπή Εποπτείας State University Διοικητικό Συμβούλιο στις 30 Μαρτίου 2010 και από την Νότια Καρολίνα Επιτροπής για την Ανώτατη Εκπαίδευση 6 Μαΐου, 2010.)

Τοποθεσίες

Orangeburg

South Carolina State University

Address
300 College Street NE
29117 Orangeburg, Νότια Καρολίνα, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 800-260-5956

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη