Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ UTAH

Γλυπτό από τον άνεμο, το νερό και το χρόνο, η Γιούτα φιλοξενεί πανέμορφα εθνικά πάρκα, καταστήματα παγκόσμιας κλάσης και ποικίλες ευκαιρίες αναψυχής. Ως # 1 κράτος στο έθνος για την αύξηση της απασχόλησης, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να αποκτήσουν μια εκπαίδευση επικεντρωμένη στην προετοιμασία των φοιτητών για να πετύχει στην παγκόσμια αγορά.

Καλύτερο κολλέγιο στην Αμερική!

Snow College κατατάσσεται ως ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, καθιστώντας το το ιδανικό μέρος για φοιτητές που επιθυμούν να επιτύχουν ακαδημαϊκή επιτυχία σε ένα περιβάλλον διασκέδασης, ασφαλούς και οικιστικού πανεπιστημίου. Με πανεπιστημιουπόλεις που βρίσκονται στο Ephraim, Richfield και μια online πτυχιακή πτυχίο, οι φοιτητές μπορούν να ολοκληρώσουν τα πτυχία του Associate of Arts, Science ή Applied Science, με πολυάριθμα εξειδικευμένα, βραχυπρόθεσμα πιστοποιητικά επαγγελματικής κατάρτισης και διπλώματα, συμπεριλαμβανομένου του πτυχίου Bachelors in Software Engineering και ενός πτυχίου Bachelors στην Μουσική με έμφαση στην Εμπορική Μουσική.

Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να πετύχετε την εκπαίδευσή σας στο Snow College και με τη χαμηλότερη στέγη, δίδακτρα και αμοιβές στην πολιτεία της Γιούτα, μπορείτε να το κάνετε χωρίς να σπάσετε την τράπεζα.

Το CNN Money ταξινόμησε το Snow College # 6 για τα υψηλά ποσοστά αποφοίτησής του και / ή τη μεταφορά του σε ένα τετραετές πανεπιστήμιο. Το TheBestSchools.org έδωσε υψηλά σχόλια στο Snow College όχι μόνο επειδή είχε τα πιο προσιτά δίδακτρα στο κράτος, αλλά και την ικανότητα των μαθητών να δείξουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να εισέλθουν στο εργατικό δυναμικό μετά την ολοκλήρωση του πτυχίου τους. Η Washington Monthly κατατάσσει το Snow College πάνω από τα υπόλοιπα για την παροχή υποστήριξης φοιτητών και ένα περιβάλλον για τους σπουδαστές όπου μπορούν να ευδοκιμήσουν και να πετύχουν. Το Ratemyprofessors.com βασίζει την κατάταξή τους σε έρευνες που έχουν δημιουργηθεί από μαθητές για την εμπειρία της τάξης τους και τα Affordable Colleges δημιουργούν την κατάταξή τους με βάση την οικονομική προσιτότητα και την απονομή κεφαλαίων υποτροφιών.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Snow College

Το Bachelor of Science στον τομέα της Μηχανικής Λογισμικού προετοιμάζει τους μηχανικούς λογισμικού: συνεργαζόμενους επαγγελματίες που εργάζονται σε μια ομάδα για την ανάπ ... [+]

Μηχανική λογισμικού

Το Bachelor of Science στον τομέα της Μηχανικής Λογισμικού προετοιμάζει τους μηχανικούς λογισμικού: συνεργαζόμενους επαγγελματίες που εργάζονται σε μια ομάδα για την ανάπτυξη προϊόντων λογισμικού εγκαίρως, εντός προϋπολογισμού, και εκείνων που ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών. Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος θα έχουν τις πρακτικές γνώσεις και δεξιότητες μιας καθορισμένης μηχανικής προσέγγισης για την πολύπλοκη ανάλυση συστημάτων, σχεδιασμό, σχεδιασμό και κατασκευή. Το μάθημα βασίζεται στα βασικά στοιχεία της επιστήμης των υπολογιστών και στις μαθηματικές αρχές για την κάλυψη του σχεδιασμού, της ανάλυσης, της επαλήθευσης, της επικύρωσης, της υλοποίησης, της εγκατάστασης και της συντήρησης των συστημάτων λογισμικού.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Ephraim
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
150 College Ave
84627 Ephraim, Utah, Ηνωμένες Πολιτείες