Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Με ένα από τα Χαμηλότερες τιμές διδάκτρων σε Οχάιο, Sinclair Community College είναι σταθερά κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων και δεσμεύεται να παρέχει ποιοτική εκπαίδευση.

Sinclairφοιτητή στην αναλογία διδασκόντων του 19-1 είναι από τα χαμηλότερα σε οποιοδήποτε κολέγιο Οχάιο. Sinclair ιδρύθηκε ως ένα κολέγιο ΧΑΝΘ το 1887, και εξυπηρετεί πάνω από 30.000 κάθε χρόνο, με πάνω από 330 φοιτητές πλήρους φοίτησης φοιτούν Sinclair το 2015.

Sinclair βρίσκεται στην τοποθεσία στο κέντρο της Ντέιτον, Οχάιο. Ντέιτον είναι η έκτη μεγαλύτερη πόλη στο Οχάιο, με έναν πληθυσμό περίπου 150.000? οι γύρω μητροπολιτικές περιοχές του Ντέιτον έχει 800.000 κατοίκους. Αρχική σελίδα για να Wright-Patterson Βάση Πολεμικής Αεροπορίας και το Εθνικό Μουσείο της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, Ντέιτον είναι γνωστή για τις αερομεταφορές και της αεροδιαστημικής και διαθέτει σημαντική έρευνα και ανάπτυξη στους τομείς των αεροπορικών και των αεροναυτικών τομείς της εφαρμοσμένης μηχανικής.

Ντέιτον είναι μια φιλική πόλη για τους ξένους φοιτητές. "Καλώς ήρθατε Ντέιτον" είναι μια κοινοτική πρωτοβουλία που προωθεί την ένταξη των μεταναστών στην ευρύτερη περιοχή του Ντέιτον και αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία που οι άνθρωποι με διαφορετικό υπόβαθρο, ικανότητες και εμπειρίες είναι σημαντικές για τις ΗΠΑ

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Sinclair Community College

Sinclair Community College προσφέρει διεθνείς φοιτητές με ένα προσιτό τρόπο για να κερδίσουν πτυχίο. ... [+]

[-]
Ηνωμένες Πολιτείες Ντέιτον
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Sinclair International Students

Sinclair International Students pt.1

Sinclair International Students pt. 2

Sinclair International Students pt. 3

Sinclair International Students pt. 4