Siena Heights University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμιο Siena Heights (SHU) είναι ένα Ρωμαϊκό καθολικό μεταδευτεροβάθμιο ίδρυμα Με την κύρια πανεπιστημιούπολη που βρίσκεται στο Αδριάνος, Μίσιγκαν. Το ίδρυμα ιδρύθηκε το 1919 ως Κολλέγιο Αγίου Ιωσήφ από το Adrian Dominican Sisters. Σε 1939, Μετονομάστηκε σε Siena Heights College Μετά Η Αγία Αικατερίνη της Σιένα. Το 1969, έγινε coeducational. Σε 1998, Μετονομάστηκε σε Siena Heights University.

Adrian Dominican Sisters

Ο υπουργός Αδελφών σε 29 κράτη, η περιφέρεια της Κολούμπια και η Κοινοπολιτεία του Πουέρτο Ρίκο και σε επτά χώρες εκτός των ΗΠΑ: ο Καναδάς, η Δομινικανή Δημοκρατία, η Κένυα, το Μεξικό, η Νορβηγία, οι Φιλιππίνες και η Ταϊβάν. Ανταποκρινόμενοι στα "σημάδια της εποχής", προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες του κόσμου, να υπηρετήσουν εκεί που καλούνται να πάνε.

Πανεπιστημιουπόλεις

Η κύρια πανεπιστημιούπολη έχει 55 στρέμματα με 17 κτίρια στο Adrian, Michigan. Η κύρια πανεπιστημιούπολη έχει τη διάκριση ότι είναι το πρώτο όλοι το ασύρματο κολλέγιο ή πανεπιστήμιο στο κράτος του Μίτσιγκαν. Υπάρχουν δορυφορικές πανεπιστημιουπόλεις στο Southfield, το Dearborn, το λιμάνι Benton, το Monroe, το Battle Creek, το Kalamazoo, το Lansing, το Jackson και online.

Συνεργασία

Το Siena Heights είναι συνδεδεμένο και χρηματοδοτείται από τις δομινικανές αδελφές του Adrian, Michigan, που είναι διαπιστευμένοι από την North Central Association of Colleges and Schools (NCACS).

Η σφραγίδα κολλεγίου χρησιμοποιεί την δομινικανή ασπίδα της διεθνούς τάξης ιεροκήρυκες, αποτελούμενη από τέσσερα λευκά και τέσσερα μαύρα γυρίσματα ή τρίγωνα. Αυτά συμβολίζουν την ενότητα ενός σώματος ανθρώπων που εργάζονται μαζί για το κοινό καλό. Το "σταυρόφυλλο" (ή το σταυρό με ένα fleur de lis σε κάθε άκρο) που τοποθετείται πάνω στα τζάκια, σημαίνει νίκη, καθήκον και αυτοθυσία. Το σάμπλα (ή το μαύρο της ασπίδας) συμβολίζει τη σοφία, τη σιωπή, τη στάση και την επιείκεια. Το χρώμα του φωτός σημαίνει ειρήνη, καθαρότητα, φιλανθρωπία και ειλικρίνεια. Το σύνθημα που περιβάλλει την ασπίδα, "Laudare, Benedicere, Praedicare", σημαίνει "να δοξάσει τον Θεό, να ευλογήσει τον λαό Του και να κηρύξει το Ευαγγέλιό Του". Η ασπίδα μπορεί επίσης να περιβάλλεται από το άστρο των έξι ή οκτώ αιχμών που είναι το διακριτικό σύμβολο του Αγίου Δομίνικου.

Ακαδημαϊκοί

Το πανεπιστήμιο διαθέτει πάνω από 40 ακαδημαϊκά προγράμματα σπουδών μεταξύ του Κολλεγίου Τεχνών και Επιστημών, του Κολλεγίου Επαγγελματικών Σπουδών και του Κολεγίου Μεταπτυχιακών Σπουδών. Το προπτυχιακό κολέγιο χωρίζεται περαιτέρω σε επτά ακαδημαϊκά τμήματα: Business & Management; Πληροφορική, Μαθηματικά & Επιστήμες; Κλασσικές μελέτες; Θηλασμός; Κοινωνική και Συμπεριφορική Επιστήμη. Οπτική / Τέχνη Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών.

Το Siena Heights παρέχει επίσης μαθήματα για μαθητές γυμνασίου μέσω διπλής εγγραφής. Αυτό δίνει juniors και ηλικιωμένους που πληρούν ορισμένα κριτήρια για να πάρει το κολέγιο πίστωσης και εμπειρίας, ενώ ακόμα στο γυμνάσιο, να πάρει τους μαθητές ένα βήμα πιο κοντά για να πάει στο κολέγιο και να μάθουν για τη ζωή κολέγιο και την εργασία τάξη. Ο λόγος φοιτητών προς φοιτητές είναι 12: 1.

Τοποθεσίες

Αδριάνος

Address
Siena Heights University Main Campus,
247 E. Siena Heights Dr.

MI 49221 Αδριάνος, Μίτσιγκαν, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη