Saint Francis University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το Saint Francis University

Saint Francis University είναι ένα από τα παλαιότερα καθολικά πανεπιστήμια της χώρας και ο παλαιότερος εορτασμός των φραγκισκανών αξιών. Η γραφική πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται στην κορυφή του βουνού στο Loretto της Πενσυλβάνια, κοντά στο Πίτσμπουργκ. Η πίστη, η γενναιοδωρία, ο σεβασμός, η ανακάλυψη και η χαρά βρίσκονται στο DNA μας και προσπαθούμε να προσελκύσουμε φοιτητές (όπως εσείς) με πάθος να διαμορφώσουμε τον κόσμο.

Γίνετε αυτός που ...

Αυτό που ακολουθεί είναι μοναδικό για εσάς. Αυτή η πρόταση θα γραφτεί (και θα ξαναγραφεί) κατά μήκος του ταξιδιού της ζωής σας. Κάθε ένας από εμάς εδώ στη SFU θέλει να γίνει αυτός που σας βοηθά να γράψετε την πιο επίκαιρη ιστορία που μπορείτε.

Το σύνθημα SFU, γίνεται ότι κάποιος , μιλάει για την προσπάθειά μας να εκπαιδεύσουμε συμπονετικούς, φροντισμένους, επιτυχημένους επαγγελματίες. και την προσπάθειά σας να γίνετε ένα.

Φορτίστε το μυαλό σας

Η επιτυχία σημαίνει να ανακαλύψετε τα ταλέντα σας και να τα μοιραστείτε με άλλους. Η εστιασμένη προετοιμασία σταδιοδρομίας σε συνδυασμό με μια πλούσια παράδοση των φιλελεύθερων τεχνών (όπου διερευνάτε πολλά πάθη) μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το μονοπάτι.

Εμπνευστείτε το Πνεύμα σας

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να περπατήσουν με τον Francis. Ο Άγιος Φραγκίσκος της Ασίζης, μέσω της Καθολικής-Φραγκισκανικής αποστολής του, μας άφησε μια πληθώρα ενδείξεων για να ζήσουμε μια ουσιαστική ζωή που μιλά σε όλες τις θρησκείες.

Πέρα από τη Διάλεξη

Οι παγκόσμιες εμπειρίες, οι πρακτικές εξάσκησης και περισσότερο θα σας βοηθήσουν να γίνετε το άτομο που θέλετε να είστε. Επιπλέον, αυτές οι εμπειρίες πηγαίνουν στην επίσημη ηγεσία, συμμετοχή και υπηρεσία μεταγραφή.

Μικρά σχολεία - Παθιασμένοι φίλοι

Είμαστε κατ 'οίκον σε ένα από τα μικρότερα προγράμματα NCAA Division-I στο έθνος και αναγνωρίζονται για την ακαδημαϊκή αριστεία και την αθλητική τέχνη!

Flash γεγονότα, βαθμολογίες και άλλα

Saint Francis University στο Loretto, PA είναι το παλαιότερο σχολείο καθολικό-φραγκισκανών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε τους μαθητές να γίνουν συμπονετικοί και επιτυχημένοι επαγγελματίες μέσω μιας κουλτούρας πίστης, γενναιοδωρίας, σεβασμού, ανακάλυψης και χαράς. Το Πανεπιστήμιο προσφέρει περισσότερα από 50 προγράμματα (προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και πτυχίο ενηλίκων) μέσω τριών σχολείων: Επιχειρήσεις. Επιστήμες Υγείας

Η Φραγκισκανική ταυτότητά μας

Ένα μυαλό για την αριστεία, ένα πνεύμα για την ειρήνη και τη δικαιοσύνη, μια καρδιά για την εξυπηρέτηση

Οι σπόροι του Saint Francis University και της φραγκισκανικής ταυτότητάς μας φυτεύτηκαν από έξι Φραγκισκανόφωνους μοναχούς από την Ιρλανδία που ίδρυσαν μια ακαδημία αγοριών στο ορεινό χωριό του Loretto της Πενσυλβανίας. Αυτές οι κατευθυντήριες αρχές των Φραγκισκανών είναι οι αξίες που αγκαλιάζουμε μέχρι σήμερα στο Saint Francis University .

 • Καθολικό πανεπιστημιακό ιδιωτικό φιλελεύθερο πανεπιστήμιο · ένα από τα πρώτα καθολικά κολέγια του έθνους
 • Χορηγείται από τους Φραγκισκανάτες της Τρίτης Τάξης Κανονική υπό την προεδρική ηγεσία του Fr. Malachi Van Tassell, Ph.D., ΤΟΡ
Με τους αριθμούς
 • Εγγραφή: 2.289 (1.726 προπτυχιακοί, 563 πτυχιούχοι)
 • Φύλο: Γυναίκα 63.0%, Άνδρας 37.0% (Προπτυχιακό)
 • Πρώτος χρόνος διατήρησης: 85%
 • Μέσος Βαθμός Αποφοίτησης: 70,3%
 • Μέση Μέγεθος Κλάσης: 17.6
 • Πανεπιστημιακό Τμήμα: 131

Με βάση την εγγραφή για το φθινόπωρο του 2017.

Διαπίστευση
 • Συμβούλιο Διαπίστευσης της Εκπαίδευσης Επαγγελματικής Θεραπείας
 • Επιτροπή Αναθεώρησης Διαπίστευσης για την Εκπαίδευση για τον Βοηθό του Ιατρού, Inc.
 • Αμερικανική Χημική Εταιρεία, Πιστοποιημένος Χημείας
 • Επιτροπή για τη διαπίστευση των σχολικών προγραμμάτων αγωγής υγείας
 • Επιτροπή διαπίστευσης στην εκπαίδευση φυσικής θεραπείας
 • Επιτροπή για τη συλλογική νοσηλευτική εκπαίδευση
 • Συμβούλιο για την Εκπαίδευση Κοινωνικής Εργασίας
 • Επιτροπή Διαπίστευσης Μηχανικών της ABET, Περιβαλλοντικής Μηχανικής
 • Διεθνής Συνέλευση για τη συλλογική επιχειρηματική εκπαίδευση
 • Επιτροπή Μέσης Πολιτικής για την Ανώτατη Εκπαίδευση
 • Κρατικό Συμβούλιο Νοσηλευτικής της Πενσυλβανίας
 • Pennsylvania State Department of Education για εγκεκριμένα προγράμματα στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών
Διευθύνουσα δομή

Το Πανεπιστήμιο χρηματοδοτείται από τους Φραγκισκανόμενους της Τρίτης Τάξης τακτικές και διοικείται από ένα Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούμενο από δύο λαϊκούς και φραγκισκανάδες. Ο Πρόεδρος του Πανεπιστημίου λαμβάνει εισροή από τους διδάσκοντες, τους διαχειριστές και τους σπουδαστές που συμμετέχουν στην προώθηση της αποστολής του Πανεπιστημίου.

Αθλητισμός

Η SFU είναι μέλος του Εθνικού συλλογικού αθλητικού σωματείου και οι 23 αθλητικές ομάδες ανδρών και γυναικών του Πανεπιστημίου ανταγωνίζονται στο επίπεδο του τμήματος Ι. Το Πανεπιστήμιο είναι επίσης μέλος της Βορειοανατολικής Διάσκεψης. Το ψευδώνυμο του Πανεπιστημίου είναι το κόκκινο φλας.

Εγκαταστάσεις

Στο ακαδημαϊκό μέτωπο, οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν ακαδημαϊκά κτίρια με επίκεντρο τόσο τη διδασκαλία όσο και την εκμάθηση βασισμένη στο πρόγραμμα / εργαστήριο, καθώς και μια βιβλιοθήκη και κοινά μαθήματα και διάφορα γραφεία υποστήριξης φοιτητών. Οι εγκαταστάσεις ζωής στο campus περιλαμβάνουν αίθουσες διαμονής στην πανεπιστημιούπολη και μια μεταβατική στέγαση εκτός της πανεπιστημιούπολης, ένωση φοιτητών, αθλητικές εγκαταστάσεις, πολλαπλές τραπεζαρίες και υπηρεσίες υγείας των σπουδαστών. Η πανεπιστημιούπολη 600 στρεμμάτων φιλοξενεί επίσης το Μουσείο Τέχνης Southern Alleghenies, τη λίμνη Saint Francis και το γήπεδο γκολφ Immergrün. Οι κοντινοί κήποι Mount Assisi, ενισχύουν περαιτέρω τη ρύθμιση. τους κοντινούς κήπους Mount Assisi.120740_120704_20170907_SFU_9718.jpg

Αποστολή και αξίες

Σε μια εποχή πολυπλοκότητας, η απλότητα του μηνύματος του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης έχει περισσότερη έκκληση από ποτέ: Ταπεινότητα. Γενναιοδωρία. Ευλάβεια. Υπηρεσία. Σεβασμός. Προσευχή. Χαρά. Αγάπη. Αυτές οι κατευθυντήριες αρχές των Φραγκισκανών είναι οι αξίες που αγκαλιάζουμε στο Saint Francis University .

Δήλωση αποστολής

Ένα μυαλό για την αριστεία

Saint Francis University προσφέρει ανώτατη εκπαίδευση σε ένα περιβάλλον καθοδηγούμενο από καθολικές αξίες και διδασκαλίες και εμπνευσμένο από το παράδειγμα του προστάτη μας, του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης. Ο παλαιότερος Φραγκισκανός θεσμός της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Saint Francis University είναι μια κοινωνία μάθησης χωρίς αποκλεισμούς που καλωσορίζει όλους τους ανθρώπους.

Πνεύμα για Ειρήνη και Δικαιοσύνη

Τα πανεπιστημιακά προγράμματα και δραστηριότητες ενθαρρύνουν τέτοιες φραγκισκανικές αξίες ως ταπεινή και γενναιόδωρη στάση απέναντι στη μάθηση, σεβασμό στην διαφορετικότητα και μοναδικότητα των μεμονωμένων ατόμων, κατανόηση των δεοντολογικών θεμάτων και ευλάβεια για όλη τη ζωή. Με πνεύμα απλότητας και χαράς, παρέχουμε ευκαιρίες στην κοινότητα του Πανεπιστημίου να σκέφτεται κριτικά και αναλυτικά, να επικοινωνεί αποτελεσματικά και να ενσωματώνει τη θεωρία και την πρακτική.

Μια καρδιά για την εξυπηρέτηση

Saint Francis University προσφέρει προπτυχιακά προγράμματα στην παράδοση των φιλελεύθερων τεχνών, μεταπτυχιακά και επαγγελματικά προγράμματα σπουδών που δίνουν έμφαση στην προσωπική και επαγγελματική ηθική και συνεχείς ευκαιρίες εκπαίδευσης για προσωπική και επαγγελματική βελτίωση. Προσπαθούμε να εμπνεύσουμε σε όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας την αγάπη της δια βίου μάθησης και τη δέσμευση να μοιραστούν γενναιόδωρα τα δώρα και τις δεξιότητές τους με άλλους σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο.

Στόχοι της Γαλλικής Ανώτατης Εκπαίδευσης
 • Μια ταπεινή και γενναιόδωρη στάση απέναντι στη μάθηση
 • Αποκάλυψη για όλη τη ζωή και για την καλοσύνη ολόκληρης της ανθρωπότητας
 • Σεβασμός στην μοναδικότητα των μεμονωμένων ατόμων
 • Ένα παγκόσμιο όραμα
 • Υπηρεσία προς τους φτωχούς και τους κακούς
 • Μια κοινότητα πίστης και προσευχής,
 • Ένα πνεύμα απλότητας και χαράς
 • Φραγκισκανική Παρουσία.

Σε μια εποχή πολυπλοκότητας, η απλότητα του μηνύματος του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης έχει περισσότερη έκκληση από ποτέ άλλοτε. Αυτές οι κατευθυντήριες αρχές των Φραγκισκανών δεν είναι μόνο ιδανικά για να θαυμάσουν, αλλά αξίες που πρέπει να ζήσουν.

Οραμα

Saint Francis University είναι το καθολικό πανεπιστήμιο επιλογής για σπουδαστές υψηλής ικανότητας που αναζητούν μια αυθεντική, ακαδημαϊκά αυστηρή, διαδραστική μαθησιακή εμπειρία, όπου μπορούν να αναπτυχθούν διανοητικά, πνευματικά, ηθικά και κοινωνικά. Οι σπουδαστές αναζητούν τον Άγιο Φραγκίσκο για την ικανότητά του να συνδυάζει τις αξίες και το όραμα μιας εκπαίδευσης φιλελεύθερων τεχνών με μαθησιακούς στόχους που σχετίζονται με τις οικονομικές ανάγκες της κοινωνίας.

Saint Francis University αναγνωρίζεται ως ζωτικής σημασίας στρατηγικός εταίρος - σε περιφερειακό, εθνικό και διεθνές επίπεδο - για την εδραίωση ισχυρών σχέσεων επιδιώκοντας συνεργάτες να καλλιεργήσουν και να διευρύνουν την αποστολή, το όραμα και τους στρατηγικούς στόχους του Πανεπιστημίου συμβάλλοντας παράλληλα σε ένα παγκόσμιο όραμα κοινωνικού καλού. άσκηση αποτελεσματικών αρχών ηγεσίας υπαλλήλων.

Saint Francis University εγκαταστάσεις του Saint Francis University έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν και να αυξάνουν στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο τα εθνικά αναγνωρισμένα ηγετικά τους προγράμματα στις επιχειρήσεις, την υγειονομική περίθαλψη, την επιστήμη και τις ανθρωπιστικές επιστήμες.

Saint Francis University ασχολείται με τη συνεχή βελτίωση της οργανωτικής αποτελεσματικότητας και αποτελεσματικότητας σε όλα τα επίπεδα - με γνώμονα εσωτερικές και εξωτερικές εκτιμήσεις - για την προώθηση της εξαιρετικής διαχείρησης των ανθρώπινων και οικονομικών πόρων του.120739_120706_IMG_7078.jpg

Τοποθεσίες

Loretto

Address
117 Evergreen Drive
PA 15940 Loretto, Πενσυλβανία, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη