Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Νότια μέλη Πανεπιστήμιο (SSU) έχει γίνει ηγέτης στην εκτελεστική εκπαίδευση των επιχειρήσεων με την παροχή στους φοιτητές με τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη διαχείριση μιας μικρής επιχείρησης ή την προώθηση σε ανώτερες διοικητικές θέσεις σε μια μεγάλη εταιρεία. Είτε το ενδιαφέρον σας είναι στην επιχείρηση της τεχνολογίας, της υγειονομικής περίθαλψης, την κυβέρνηση, το λιανικό εμπόριο ή μη-κέρδη, SSU θα σας διδάξει τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την επίτευξη της επιτυχίας στην ανταγωνιστική αγορά του σήμερα.

SSU έχει πανεπιστημιουπόλεις σε μερικές από τις πιο όμορφες τοποθεσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες - από παγκόσμιας κλάσης South Coast Plaza στις παραλίες του Ειρηνικού Ωκεανού με εκπληκτική ηλιοβασιλέματα τους. Πανεπιστημιούπολη μας στην περιοχή Παραλία Newport της Όραντζ Κάουντι (η "OC") βρίσκεται κοντά στην κύρια τραπεζαρία, ψώνια και διασκέδαση προορισμούς στη Νότια Καλιφόρνια. Disneyland, Universal Studios, Χόλιγουντ και άλλα σημαντικά αξιοθέατα είναι μόνο ένα μικρό αυτοκίνητο βόλτα με τα πόδια.

Το 2010, οι νότιες Πολιτείες Πανεπιστήμιο λάβει την εθνική πιστοποίηση από το Συμβούλιο Διαπίστευσης για Ανεξάρτητων κολέγια και σχολεία (ACICS). Διαπίστευση μας επιτρέπει SSU να προσφέρουν όλα τα πτυχιακά προγράμματα (BBA & MBA) και το Εντατικό Πρόγραμμα Αγγλικών σε όλες τις θέσεις SSU - Fashion Valley, Παραλία Newport και La Jolla.

Νότιες Πολιτείες Πανεπιστήμιο έχει άδεια να λειτουργεί από την Καλιφόρνια Γραφείο Ιδιωτικών μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση (BPPE).

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA)

Southern States University

Το Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι ένα πρόγραμμα βαθμός τέσσερις-έτος κατά το οποίο οι μαθητές θα πρέπει να παρασκευάζονται με ακαδημαϊκό υπόβαθρο, εκτός από την ... [+]

Το Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι ένα πρόγραμμα βαθμός τέσσερις-έτος κατά το οποίο οι μαθητές θα πρέπει να παρασκευάζονται με ακαδημαϊκό υπόβαθρο, εκτός από την πρακτική εμπειρία που απαιτούνται για να επιβιώσει στο σημερινό δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον. Τα μαθήματα γενικής παιδείας και κάτω τμήμα παρέχει ένα ισχυρό ακαδημαϊκό ίδρυμα που περιλαμβάνει ανθρωπιστικές επιστήμες, τις τέχνες, τις επιστήμες και τα μαθήματα των επιχειρήσεων, έτσι ώστε ο μαθητής έχει την τάση να επιτύχει στις πιο δύσκολες και εστίασε πάνω μαθήματα διαίρεση. Τα ανώτερα μαθήματα διαίρεσης SSU είναι σχεδιασμένο με τις επιχειρηματικές ανάγκες του σήμερα και του αύριο στο μυαλό, και να παρέχει στους φοιτητές πρώτα με μια εισαγωγή, και στη συνέχεια με περισσότερες επιχειρηματικές αρχές και πρακτικές σε βάθος, μαζί με το σύνολο των δεξιοτήτων που απαιτούνται για να πετύχει στο σημερινό επιχειρηματικό κόσμο. Το πρόγραμμα απαιτεί την επιτυχή ολοκλήρωση των 180 μονάδων τρίμηνο.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Newport Beach San Diego
Σεπτέμβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά